Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Καλό μήνα!ωραία περάσαμε αλλά έχω ένα μεγάλο φούσκωμα λες και έχω φάει 10 μερίδες φαγητό.από χθες μου ξεκίνησε και σήμερα μάλιστα πρόσεξα την ποσότητα που έφαγα όλη μέρα αλλά πάλι έτσι νιώθω.Το έχει καμία άλλη αυτό το φούσκωμα? Εσύ πως πέρασες σήμερα?

Λεμονονερο φιλη.

Περασα υπεροχα πηγα Καστορια στο μοναστηρι κι επειτα για υπαιθριο φαγητο.

Τα φουσκωματα μονο με τηγανιτα τα χω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

Λεμονονερο φιλη.

Περασα υπεροχα πηγα Καστορια στο μοναστηρι κι επειτα για υπαιθριο φαγητο.

Τα φουσκωματα μονο με τηγανιτα τα χω...

Πίνω πολύ νερό από χθες μπας κ γίνει κάτι. Χθες είχα φουσκώσει τόσο πολύ που πονούσε το στομάχι μου για ώρα και ένιωθα την κοιλιά μου να τεντώνει από το πρήξιμο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ, είναι ενοχλητικό αλλά ας μην παραπονιέμαι γιατί είναι το μοναδικό μου σύμπτωμα.Θα δοκιμάσω και το λεμόνι με το νερό.στην Αγία Σοφία πήγατε?από σένα το είχα ακούσει αυτό το μοναστήρι.μεγάλη η χάρη της, να προσέχει το μωράκι σου!

πρίν από 25 λεπτά , Ασία είπε:

Πίνω πολύ νερό από χθες μπας κ γίνει κάτι. Χθες είχα φουσκώσει τόσο πολύ που πονούσε το στομάχι μου για ώρα και ένιωθα την κοιλιά μου να τεντώνει από το πρήξιμο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ, είναι ενοχλητικό αλλά ας μην παραπονιέμαι γιατί είναι το μοναδικό μου σύμπτωμα.Θα δοκιμάσω και το λεμόνι με το νερό.στην Αγία Σοφία πήγατε?από σένα το είχα ακούσει αυτό το μοναστήρι.μεγάλη η χάρη της, να προσέχει το μωράκι σου!

Μεγαλη η χαρη της.Ναι εκει πηγα.της χρωστουσα το ταμα που μου δωσε την εγκυμοσυνη και πηγα να ζητησω να βοηθησει για ενα υγιες μωρο και μια ευκολη γεννα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Μεγαλη η χαρη της.Ναι εκει πηγα.της χρωστουσα το ταμα που μου δωσε την εγκυμοσυνη και πηγα να ζητησω να βοηθησει για ενα υγιες μωρο και μια ευκολη γεννα.

Μπράβο!!!θα είναι δίπλα σου και δίπλα στο μωράκι!!

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια!

Πως ειστε?

εμεις χθες περασαμε υπεροχα. Απο καφε σε φαγητο ημαστε μεχρι το βραδυ που μαζευτηκαμε σπιτι. Μακαρι να ειχαμε πιο συχνα τοσο χαλαρες μερες!!!

Σημερα παλι στη ρουτινα...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!! καλό μήνα.. νομίζω θα είναι ο μήνας των Β επιπέδων.. άρα να είναι όσο καλύτερος γίνεται!!

κ μεις χθες περάσαμε τέλεια.. 

Ζήνα μου έχω πάει κ γω στην Αγια Σοφία, τι ωραία που είναι εκεί.. ευλογημένο να είναι το μωράκι σου κ να την έχεις πάντα κοντά σου να σε βοηθάει σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου!

• Ευχαριστώ 1

φουσκωμα εχω και εγω και νιωθω οτι τεντωνει η κοιλια μου! επισης αυτες τις μερες νιωθω και μια ενοχληση δεξια στην κοιλια λιγο ψηλα βεβαια. και  εχουν αυξηθει και τα κολπικα υγρα.

• Μου αρέσει 1

...:-D

πρίν από 23 λεπτά , ναντια δε είπε:

φουσκωμα εχω και εγω και νιωθω οτι τεντωνει η κοιλια μου! επισης αυτες τις μερες νιωθω και μια ενοχληση δεξια στην κοιλια λιγο ψηλα βεβαια. και  εχουν αυξηθει και τα κολπικα υγρα.

Συνέχεια το έχεις? Η σε πιάνει ορισμένες στιγμές?τρως πολύ?

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Συνέχεια το έχεις? Η σε πιάνει ορισμένες στιγμές?τρως πολύ?

οχι δεν το εχω συνεχει φοβαμαι μηπως ειναι κ το εντερο γτ μετα  δυσκολευομουν στην τουαλετα αρκετα .δεν τρωω πολυ οχι ειδιακ χτες  ειχα φαει πολυ λιγο.

...:-D

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , irinikavala είπε:

καλημέρα κορίτσια!! καλό μήνα.. νομίζω θα είναι ο μήνας των Β επιπέδων.. άρα να είναι όσο καλύτερος γίνεται!!

Ζήνα μου έχω πάει κ γω στην Αγια Σοφία, τι ωραία που είναι εκεί.. ευλογημένο να είναι το μωράκι σου κ να την έχεις πάντα κοντά σου να σε βοηθάει σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου!

Νομιζω θα κανετε εσεις την αρχη που ειστε σε πιο μεγαλες εβδομαδες και θα συνεχισουμε εμεις τον Ιουνιο με τις β επιπεδου!!!

Κοριτσια να σας ρωτησω, οσες ξερετε δλδ... οπως σας εχω ξαναπει η μελλουσα χαζογιαγια-μαμα μου βιαζεται και κανει ψωνια για το μωρο... Θελει να παρει καροτσι, κουνια κτλ. Ας ξεκινησω λοιπον με το καροτσι. Εχετε κατι στα υπ' οψιν που πρεπει να προσεξω?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 9 λεπτά , ναντια δε είπε:

οχι δεν το εχω συνεχει φοβαμαι μηπως ειναι κ το εντερο γτ μετα  δυσκολευομουν στην τουαλετα αρκετα .δεν τρωω πολυ οχι ειδιακ χτες  ειχα φαει πολυ λιγο.

Το έντερο θα είναι αφού έχεις κ θέμα στην τουαλέτα.εμένα με πιάνει από το μεσημέρι κι έπειτα. Το πρωί είμαι μια χαρά.

πρίν από 46 λεπτά , irinikavala είπε:

Σ ευχαριστω πολυ.Να ευλογει ολες μας.Εσυ ποτε πηγες?

Καλημερα κοριτσια καλο μηνα σε ολες..στις 23 εχω τη β εγω.ειναι καμια πριν ή παλι θα συρω το χορο?

Just now, ναντια δε είπε:

μήπως κάποιο φαγητό σε πειράζει ή μήπως τρως κ συ στέρεα τρόφιμα?? δες το λίγο γιατί κ γω έτσι ήμουν, είχα φούσκωμα, μετά 2-3 μέρες ναι μεν πηγαινα τουαλέτα αλλα όχι κανονικά κ μετά έπαθα τον βασανιστικό κολικό! 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Νομιζω θα κανετε εσεις την αρχη που ειστε σε πιο μεγαλες εβδομαδες και θα συνεχισουμε εμεις τον Ιουνιο με τις β επιπεδου!!!

Κοριτσια να σας ρωτησω, οσες ξερετε δλδ... οπως σας εχω ξαναπει η μελλουσα χαζογιαγια-μαμα μου βιαζεται και κανει ψωνια για το μωρο... Θελει να παρει καροτσι, κουνια κτλ. Ας ξεκινησω λοιπον με το καροτσι. Εχετε κατι στα υπ' οψιν που πρεπει να προσεξω?

αχ κ γω λιγάκι τα έβλεπα τα καρότσια.. δεν έχω ιδέα όμως.. τόσες διαφορετικές τιμές κ δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν μεταξύ τους!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω πολυ.Να ευλογει ολες μας.Εσυ ποτε πηγες?

Καλημερα κοριτσια καλο μηνα σε ολες..στις 23 εχω τη β εγω.ειναι καμια πριν ή παλι θα συρω το χορο?

έχει σίγουρα 1-2 χρόνια.. αλλά μου άρεσε τόσο πολύ κ η ιστορία της αγίας Σοφίας και το μοναστήρι.. βοήθεια σου κ 

όσο για την Β επιπέδου σίγουρα θα σύρεις τον χορό.. χαχαχ.. εγώ την άλλη βδομαδα έχω εξέταση απλή κ μετά είπε θα κλείσουμε για Β επιπέδου.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα!!Εμένα, που είμαι κ από τις τελευταίες, αν θυμάμαι καλά οι ιδανικές ημερομηνίες για Β επιπέδου είναι 1-7 Ιουλίου.Δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού. Οπότε έχουμε πολύ ψωμί ακόμη.Για το καρότσι πρέπει να προσέξουμε πάρα πολλά. Θα μας πουν όσες έχουν ήδη παιδάκια.θέλει προσοχή στο βάρος του γιατί θα το σηκώνεις μερικές φορές μαζί με το μωρό, στον τρόπο που ανοίγει κ κλείνει, πρέπει να χωράει στο ασανσέρ αν έχουμε και στο αυτοκίνητο,πρέπει να δούμε από ποια ηλικία κι έπειτα είναι και λογικά θα είναι κι άλλα που εμένα μου διαφεύγουν τώρα. Εγώ θέλω να έρθει ο καιρός που θα τα ψωνίσουμε όλα αυτά!!!!Εγώ λέω τον Αύγουστο να ξεκινήσουμε που θα είμαι στον 7o με το καλό!!σκέφτομαι να πάρω ουδέτερα χρώματα γιατί και κορίτσι να είναι το μωρό λογικά θα κάνουμε και δεύτερο κ ίσως βγει αγόρι, μην κοιμάται σε ροζ κούνια πχ αν είναι αγόρι το μωρό έτσι κι αλλιώς θα πάρω ουδέτερα, μόνο το θαλασσί δεν θεωρώ ουδέτερο κ δεν μου αρέσει κιόλας οπότε απορρίπτεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...