Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ασία είπε:

Όταν λέμε συγκοίμηση εννοούμε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι η ή απλά στο ίδιο δωμάτιο?

στο ιδιο δωματιο στο ιδιο κρεβατι ειναι ακομα πιο επικυνδινο για αιφνιδιο θανατο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

στο ιδιο δωματιο στο ιδιο κρεβατι ειναι ακομα πιο επικυνδινο για αιφνιδιο θανατο. 

Ειδικά αν οι γονείς είναι καπνιστές είχα διαβάσει.πάντως εμείς λέμε τους πρώτους μήνες να το έχουμε στο δωμάτιο μας και σιγά σιγά να πάει στο δικό του.Δεν ξέρω για πόσους μήνες,θα το δούμε πως θα πάει.έχω ακούσει πως δεν είναι καλό για το μωρό να μένει για πολύ με τους γονείς του, πρέπει να μαθαίνει να κοιμάται μόνο του πριν κλείσει χρόνο.

Έχετε όλες δωμάτιο που θα γίνει παιδικό στο σπίτι?

Just now, Ασία είπε:

Ειδικά αν οι γονείς είναι καπνιστές είχα διαβάσει.πάντως εμείς λέμε τους πρώτους μήνες να το έχουμε στο δωμάτιο μας και σιγά σιγά να πάει στο δικό του.Δεν ξέρω για πόσους μήνες,θα το δούμε πως θα πάει.έχω ακούσει πως δεν είναι καλό για το μωρό να μένει για πολύ με τους γονείς του, πρέπει να μαθαίνει να κοιμάται μόνο του πριν κλείσει χρόνο.

μολις το μωρο αρχισει κ γυρναει μονο του στον υπνο απο ολες τις μεριες κ το κανει με ευκολια κ το εχει κατακτησει τοτε το βγαζεις απτο δωματιο δηλαδη γυρω στους 9 μηνες περιπου. γενικα να ξερεις οτι το παιδι ακομα κ να μαθει να κοιμαται χωρις τους γονεις μολις αρχισει να βγαινει μονο του απο την κουνια θα ερχετε στο κρεβατι σας μεσα στην νυχτα χα χα χα οποτε ολα αυτα ειναι σχετικα. παντως στο κρεβατι οταν ειναι νεογεννητο δεν επιτρεπετε γιατι τα μωρα θελουν αλλα στρωματα αλλα σκεπασματα αλλες θερμοκρασιες. η πολυ ζεστη ειναι επικυνδινη.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

κ εγω ετσι σκεφτομαι  αναλογα με τον θηλασμο κιολας.λεω να το θηλασω κανενα 6μηνο αν μπορεσω κ μετα σιγα σιγα στο δωματιο του.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Ασία είπε:

Εμείς έχουμε δωματιο το οποίο θα διαμορφωθεί ως παιδικό.... Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα, αλλά θα ήθελα να το πάω σε δικό του δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο σύντομα..... Τώρα τι θα γίνει στην πράξη είναι άλλο θέμα, αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτό θέλω! Γενικά έχω πολλά πράγματα κατά νου που θέλω να ακολουθήσω σαν γονιός... Ελπίζω να τα κατεφέρω έστω στα μισά!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμείς έχουμε δωματιο το οποίο θα διαμορφωθεί ως παιδικό.... Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα, αλλά θα ήθελα να το πάω σε δικό του δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο σύντομα..... Τώρα τι θα γίνει στην πράξη είναι άλλο θέμα, αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτό θέλω! Γενικά έχω πολλά πράγματα κατά νου που θέλω να ακολουθήσω σαν γονιός... Ελπίζω να τα κατεφέρω έστω στα μισά!!!

Κι εγω το ιδιο ηθελα αλλα δυστυχως δεν εχουμε δευτερο υπνοδωματιο. σκεφτομαι μεχρι του χρονου το καλοκαιρι που προγραμματιζουμε να φτιαξουμε εξτρα δωματιο, να παρω παρκο - κουνια με ροδες, το οποιο να μετακινω στο σαλονι, ωστε να υπαρχει αλλαη αισθηση χωρου. τωρα αν θα τα καταφερω δεν εχω ιδεα...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Κι εγω δεν εχω δευτερο δωματιο.Αν και νομιζω δε θα θελουμε να το αποχωριστουμε σε αλλο δωματιο,αν ειχαμε.Μη προτρεχετε τοσο πολυ κοπελες..να γεννηθουν γερα μωρα και εχει ο Θεος θα ρθει η ωρα και για το χωρο τους και για ολα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ada32 είπε:

κ εγω ετσι σκεφτομαι  αναλογα με τον θηλασμο κιολας.λεω να το θηλασω κανενα 6μηνο αν μπορεσω κ μετα σιγα σιγα στο δωματιο του.

Κι εγώ έτσι, μακάρι να μπορέσουμε να θηλάσουμε!!

πρίν από 55 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Όλες τα ίδια σκεφτόμαστε, μακάρι όσα λέμε τώρα να τα κάνουμε και πράξη γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε χαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Κι εγω δεν εχω δευτερο δωματιο.Αν και νομιζω δε θα θελουμε να το αποχωριστουμε σε αλλο δωματιο,αν ειχαμε.Μη προτρεχετε τοσο πολυ κοπελες..να γεννηθουν γερα μωρα και εχει ο Θεος θα ρθει η ωρα και για το χωρο τους και για ολα.

το λογικο ειναι να μην θελουμε να τα αποχωριστουμε. ομως επειδη πολλοι την πατησαν ετσι και δεν μπορουν να τα ξεκολλησουν τα παιδια αποτα δωματια τους τα σκεφτομαστε τα συζηταμε ωστε τουλαχιστον με το συζυγο να ακολουθουμε κοινη γραμμη.

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσι να ζητησεις διατροφη απο ενδοκρινολογο διαβητολογο γιατι ο διαβητης εμφανιζετε απο την 24 εβδομαδα κ μετα αν το προσεξεις τωρα με διατροφη δεν θα εχεις αναγκη μετα. το ζαχαρο σου ειναι πολυ υποπτο γιαυτο ξεκινα διατροφη να εχεις το μυαλο σου ησυχο οταν θα φτασεις για την καμπυλη...

Και ο γιατρός μου είπε να αποφύγω μακαρονια ρύζι ψωμί εννοείτε γλυκά... Και θα δούμε τον άλλο μήνα πως πάω...

3 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Εμένα το ζάχαρό μου είναι πάντα γύρω στο 95. Έγκυος ή όχι. Θέλει παρακολούθηση στη διατροφή.

Πιο πολύ θα με ανησυχούσε ο αιματοκρίτης γιατί όταν πάει κάποια έγκυος στο 26 γίνονται σκέψεις για μεταγγιση. Συνέχισε να παίρνεις το σίδηρό σου, βεβαιώσου ότι κάνεις το παν για τη σωστή απορρόφησή του και ζήτα από τον γιατρό σου να τον τσεκάρετε συχνότερα από μια φορά τον μήνα.

Κάνω ότι μπορώ για τον αιματοκρίτη πίνω πολύ χυμό πορτοκάλι τρώω φρούτα και θα προσπαθήσω το κρεας γτ ακόμα με αηδιάζει... Μου άλλαξε το σίδηρο μου έδωσε ένα ειδικό για εγκυμοσύνη που έχει κ άλλες βιταμίνες μέσα... 

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Ποσο ήταν δλδ πριν το σάκχαρο;

Εμείς μαζί μου φαίνεται πάμε με το σάκχαρο. Να δω εμένα που θα έχει πάει στην επόμενη εξέταση.

Τον αιματοκρίτη σου πρέπει να τον ανεβασετε αμεσα νομίζω...

Περιμένουμε νεοτερα απο το γιατρό

Το προηγούμενο μήνα είχα 94... Άλλαξα τα χαπακια σιδήρου και θα δούμε σε ένα μήνα πως θα πάει... Ελπίζω να ανέβει...

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ωχ να παρεις σιδηρο αν δεν επαιρνες..φαε και μοσχαρισιο κρεας οσο μπορεις, σπανακι κ φυσικο χυμο πορτοκαλι.εγω ετσι τον διατηρησα μεχρι στιγμης να δω ποσο θα εχει παει κ σε μενα  ,τον Μαιο θα κανω εξετασεις ( εννοω οτι με τοσους εμετους κ που δεν ετρωγα τον διατηρησα στο 38,9)

να ρωτησω βταμινες παιρνεις ?

Έπαιρνα σίδηρο 2 την ημέρα και το μεσημέρι τις pregnacare plus... Τώρα μου άλλαξε σίδηρο... Πίνω πολύ χυμό αλλά δεν έτρωγα κρέας γτ με αηδιάζει αλλά θα προσπαθήσω...

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Οπότε δεν έχεις διαβήτη, δεν χρειάζεται ανησυχείς νομίζω.

Όχι ευτυχώς δεν έχω... Γι αυτό μου είπε να προσέξω τώρα που είναι αρχή τη διατροφή μου...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Όταν λέμε συγκοίμηση εννοούμε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι η ή απλά στο ίδιο δωμάτιο?

Όπως βολεύει.

Αν είναι και στο ίδιο κρεβάτι και όχι σε κούνια/λίκνο δίπλα σε αυτό, εννοείται ότι υπάρχουν κανόνες ασφαλείας (κάπνισμα, ναρκωτικά, σκεπάσματα). 

Το ΣΑΒΘ έχει να κάνει με λειτουργικά προβλήματα των βρεφών και όχι με καταπλάκωση από τους γονείς.

Προσωπικά, πριν γεννήσω ήμουν αντίθετη στη συγκοίμηση. Έλεγα ότι το παιδί θα κολλήσει, ότι θα χαλάσει η συζυγική σχέση κτλ κτλ. Μάλιστα, περηφανευόμουν που η μαμα μου από 40ημ με είχε πάει στο δωμάτιό μου. Από τότε που γέννησα έχω αναθεωρήσει 100%. Ποτέ δε θα αρνηθώ στα παιδιά μου να έρχονται να κοιμούνται μαζί μας. :)

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

το λογικο ειναι να μην θελουμε να τα αποχωριστουμε. ομως επειδη πολλοι την πατησαν ετσι και δεν μπορουν να τα ξεκολλησουν τα παιδια αποτα δωματια τους τα σκεφτομαστε τα συζηταμε ωστε τουλαχιστον με το συζυγο να ακολουθουμε κοινη γραμμη.

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου... Και εμενα αυτό με φοβιζει... Η προσκολληση και το "καλομαθημα"... Τωρα βεβαια επαναλαμβάνω δεν ξερω τι θα γίνει στην πορεια! Ελπίζω να καταφέρουμε εστω τα μισα! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου... Και εμενα αυτό με φοβιζει... Η προσκολληση και το "καλομαθημα"... Τωρα βεβαια επαναλαμβάνω δεν ξερω τι θα γίνει στην πορεια! Ελπίζω να καταφέρουμε εστω τα μισα! 

ΧΑ χα χα εμενα με φοβιζει οτι θα το καλομαθω!!! δεν πιστευω οτι θα λεω κ πολλα οχι δηλαδη ειμαι σχεδον σιγουρη!!! αλλα για προσκοληση δεν φοβαμαι δεν νομιζω οτι θα προσφερει κατι σε εμενα αν κοιμαται στο κρεβατι μου για να το θελω συνεχεια στο δωματιο μετα 8αμηνο νομιζω δεν θα συγκινηθω αν παει στο δωματιο του!!! 

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλο μηνα σε ολες...!! Περασατε καλα?

Καλό μήνα!ωραία περάσαμε αλλά έχω ένα μεγάλο φούσκωμα λες και έχω φάει 10 μερίδες φαγητό.από χθες μου ξεκίνησε και σήμερα μάλιστα πρόσεξα την ποσότητα που έφαγα όλη μέρα αλλά πάλι έτσι νιώθω.Το έχει καμία άλλη αυτό το φούσκωμα? Εσύ πως πέρασες σήμερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...