Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια πριν λιγο γυρισαμε!!! Ολα καλα!!!! Ολα τελεια!!! Περιμένουμε και τις αιματολογικες σε 2 μερες για τα τελικα αποτελέσματα βέβαια, αλλά μας ειπε πως απο οτι φαίνεται ολα ειναι παρα πολυ καλα! 

Α! Και μάλλον ειναι κοριτσακι!!!  :)

Καλημέρα. Κοριτσάκι μου μπράβο.. Με το καλό με το καλό η κουρουλα!! Τελειώσαμε δηλαδή ε;; Πάμε για τον επόμενο γύρο και Β επιπέδου;; ωχ αλλα αγχη.. χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , irinikavala είπε:

Καλημέρα. Κοριτσάκι μου μπράβο.. Με το καλό με το καλό η κουρουλα!! Τελειώσαμε δηλαδή ε;; Πάμε για τον επόμενο γύρο και Β επιπέδου;; ωχ αλλα αγχη.. χαχα

Καλημέρα!!  Ναι, το φάγαμε το 1ο μαξιλαράκι! Έκλεισα και ραντεβού για β επιπέδου!! 

Δεν αγχωνόμαστε γιατί στρεσάρουμε τα μπεμπάκια μας!!!!! Όλα καλά θα είναι!!!! Σκεφτόμαστε θετικά!!!! 

Ημουν η τελευταία του γκρουπ για αυχενική ή περιμένουμε κι άλλες???? Δε θυμάμαι καθόλου!!! Alzheimer!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

cO4Yp3.png

Καλημερα σας.σημερα παραδοξως δε σηκωθηκα πολυ για τουαλετα.μονο μια φορα.απλα οταν μου ρχεται ρε κοπελες.νομιζω οτι ποναω..οτι θα σκασω.οτι ειναι αναγκη επιτακτικη.μιλαμε για εντονη ενοχληση.εσεις τα ιδια?

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!  Ναι, το φάγαμε το 1ο μαξιλαράκι! Έκλεισα και ραντεβού για β επιπέδου!! 

Δεν αγχωνόμαστε γιατί στρεσάρουμε τα μπεμπάκια μας!!!!! Όλα καλά θα είναι!!!! Σκεφτόμαστε θετικά!!!! 

Ημουν η τελευταία του γκρουπ για αυχενική ή περιμένουμε κι άλλες???? Δε θυμάμαι καθόλου!!! Alzheimer!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Για ποτε εκλεισες;; εγω εχω αυριο ραντεβου. Λογικα θα μου κλεισει ε;

πρίν από 40 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας.σημερα παραδοξως δε σηκωθηκα πολυ για τουαλετα.μονο μια φορα.απλα οταν μου ρχεται ρε κοπελες.νομιζω οτι ποναω..οτι θα σκασω.οτι ειναι αναγκη επιτακτικη.μιλαμε για εντονη ενοχληση.εσεις τα ιδια?

Κ γω τα ιδια ειχα αλλα εχει λιγο καιρο που σταματησε.. το πολυ πολυ να ξυπνησω μια φορα.  Αλλα ουτε.. ενω πριν χαμος! Νομιζω ανεβαινει η μητρα κ ειναι καλυτερα

πρίν από 4 λεπτά , irinikavala είπε:

Κ γω τα ιδια ειχα αλλα εχει λιγο καιρο που σταματησε.. το πολυ πολυ να ξυπνησω μια φορα.  Αλλα ουτε.. ενω πριν χαμος! Νομιζω ανεβαινει η μητρα κ ειναι καλυτερα

Σε ποια βδομαδα εισαι?να ξερω ποτε να ελπιζω..νιωθω πονο ..τωρα κυστης ειναι,μητρας ειναι?αγνωστο..

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , irinikavala είπε:

Τελη Ιουνίου... Αργω πολυ, αλλα μ πε να κλείσουμε ραντεβού αφου σε αυτον θα την εκανα ουτως η αλλως για να εχω και την ωρα που θελω! 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Τελη Ιουνίου... Αργω πολυ, αλλα μ πε να κλείσουμε ραντεβού αφου σε αυτον θα την εκανα ουτως η αλλως για να εχω και την ωρα που θελω! 

και τρομαξα προς στιγμην γιατι εγω κατα 21 μαιου πρεπει να παω..και λεω μηπως κατι δεν καταλαβα καλα...με το καλο φιλη!!!

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

και τρομαξα προς στιγμην γιατι εγω κατα 21 μαιου πρεπει να παω..και λεω μηπως κατι δεν καταλαβα καλα...με το καλο φιλη!!!

Εχεις καποιο περιθωριο να την κανεις,  ο εκάστοτε γιατρος κρινει... Επιπλέον εγω εχω ΠΗΤ τελη Οκτωβρίου οποτε εχουμε ενα μηνα σχεδόν διαφορά σκεψου 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Μια απο τα ίδια κι εγω...

Επίσης κανα δυο μερες τωρα εχω πονακια κατω δεξια. Ωρες ωρες λιγο πιο πανω στο πανω μέρος της λεκάνης...

Καλημερααα!!!'οποτε φυσιολογικα ειναι ολα !!! Τα εχω και εγω τα πονακιααα!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Σε ποια βδομαδα εισαι?να ξερω ποτε να ελπιζω..νιωθω πονο ..τωρα κυστης ειναι,μητρας ειναι?αγνωστο..

16η.. τουλαχιστον εγω ηρεμησα.. τοσο που αγχωθηκα. Χαχα

Διαφημίσεις

Just now, irinikavala είπε:

16η.. τουλαχιστον εγω ηρεμησα.. τοσο που αγχωθηκα. Χαχα

ε κι εγω αυριο την ολοκληρωνω 15+6 ειμαι σημερα... πφφφφ..να περασει λιγο αυτο με το ζορισμα νιωθω πονο αν δεν παω τουαλετα.βεβαια να ομολογησω οτι πινω πολυ νερο.παντα επινα αρκετο αλλα και τωρα..ειμαι γερο ποτηρι!!χα χα

τι μαγειρευουν γι αυριο?

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

ε κι εγω αυριο την ολοκληρωνω 15+6 ειμαι σημερα... πφφφφ..να περασει λιγο αυτο με το ζορισμα νιωθω πονο αν δεν παω τουαλετα.βεβαια να ομολογησω οτι πινω πολυ νερο.παντα επινα αρκετο αλλα και τωρα..ειμαι γερο ποτηρι!!χα χα

τι μαγειρευουν γι αυριο?

Κ γω τοσο ειμαι.. γιαυτο σου λεω 16η.. κ συ 16η εισαι..

Ναι σωστα.. εγω ελατωσα και το νερό γιατί πήγαινα στην τουαλέτα και εβγαίνε τελείως διαφανο κ λεω μηπως πινω πολυ.. 

Εγω κανενα ψαρακι θα κανω αυριο. Σημερα ρεβυθια.. 

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι 1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι   1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι      2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11                          1o

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...