Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κι εγω εχω φοβερη υπνηλια... Σερνομαι εντελως

Κι οσον αφορα τις αναγουλες κι εγω καλυτερα ημουν και λεω αντε ωραια μπας κι αρχισω να τρωω φυσιολογικα. Και ειπα να φαω αυτες τις ρημαδοφακες χθες και μεχρι τωρα δεν με εχει αφησει σε ησυχια

Εχω μια ελπιδα μηπως είναι απο την αλλαγή του μήνα... και εγω σέρνομαι ολοι μέρα κ απο φαΐ δεν το συζητώ οτι φαω μέχρι το μεσημέρι.. σαν να εχω φαει ολόκληρο βοδι ειμαι...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Just now, Μάντη είπε:

Χαμός!!!! Ολο τουαλέτα τρέχω!!!

Νιωθω την κυστη γεματη μονιμα..και παω και δε βγαζω ουτε μισο ποτηρι.Ασε με το στομαχι που ειμαι σα μπαλονι ενω δεν τρωω υπερβολικα...σαν να χουν συμπιεστει ολα τα οργανα προς τα πανω.και δεν ξερω πως να το εξηγησω...

πρίν από 27 λεπτά , zina7777 είπε:

Νιωθω την κυστη γεματη μονιμα..και παω και δε βγαζω ουτε μισο ποτηρι.Ασε με το στομαχι που ειμαι σα μπαλονι ενω δεν τρωω υπερβολικα...σαν να χουν συμπιεστει ολα τα οργανα προς τα πανω.και δεν ξερω πως να το εξηγησω...

Τα ιδία νιώθω!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πριν λιγο γυρισαμε!!! Ολα καλα!!!! Ολα τελεια!!! Περιμένουμε και τις αιματολογικες σε 2 μερες για τα τελικα αποτελέσματα βέβαια, αλλά μας ειπε πως απο οτι φαίνεται ολα ειναι παρα πολυ καλα! 

Α! Και μάλλον ειναι κοριτσακι!!!  :)

• Μου αρέσει 7

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια πριν λιγο γυρισαμε!!! Ολα καλα!!!! Ολα τελεια!!! Περιμένουμε και τις αιματολογικες σε 2 μερες για τα τελικα αποτελέσματα βέβαια, αλλά μας ειπε πως απο οτι φαίνεται ολα ειναι παρα πολυ καλα! 

συνχαρητηρια !!! καιρος να ηρεμησεις κ εσυ για λιγο κ να το ευχαριστηθεις!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπράβο κοριτσι μου!!! Κοριτσακιιιι τελειααα!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 31 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσακι με το καλοοοοο η μπεμπα...

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 54 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπράβο τέλεια συγχαρητήρια!!!

Τη θελαμε ακόμα μια νύφη...

• Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Μπράβο τέλεια συγχαρητήρια!!!

Τη θελαμε ακόμα μια νύφη...

Για να δουμε,  θα παραμείνει νυφη? Τα κοριτσακια ειναι επιφοβα!!!! Αλλα εχω εμπιστοσύνη μιας και ο Παφιλης ειναι απο τους τοπ,  οποτε θελω να πιστευω πως κοβει τ ματι τ!!! :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Τα ιδία νιώθω!!!

Μια απο τα ίδια κι εγω...

Επίσης κανα δυο μερες τωρα εχω πονακια κατω δεξια. Ωρες ωρες λιγο πιο πανω στο πανω μέρος της λεκάνης...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Συγχαρητηρια για τα καλα νεα.Αντε με το καλο για Β επιπεδου τωρα!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια αυτό το φουσκωμα που λετε το εχω κι εγω ενω δεν τρωω τιποτα! Επισης παω συνέχεια τουαλετα και κανω ελαχιστα ουρα... Πφφφ

@Ασία οταν φτιαξεις το πινακακι αλλαξε μου και ΠΗΤ ρε κοριτσι! 26/10 μεταχρονολογηθηκε!!! :)

cO4Yp3.png

Κορίτσια κ εγώ το ίδιο εχω με την τουαλέτα.. Μόλις πάω κάνω  ελάχιστα όμως.. Κ σήμερα εχω φουσκώσει σαν μπαλόνι. Έγω φοβάμαι τον αφαλό γτ νιώθω μία πίεση εκεί.. 

Τελεια ανεμώνη!!

Καληνύχτα κορίτσια..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...