Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

ενταξει ειναι υπερβολικο το αποσμητικο βεβαια τωρα υπαρχουν κ κατι φυσικα απο αλατι κατι τετοια αν δεν θες να βαλεις 

Για πες..που τα βρισκω αυτα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 48 λεπτά , Alekk είπε:

Ναι ρε ημουν πολυ χαρουμενη αλλα τωρα αγχωθηκα... Εσυ εχεις κανει εξετασεις; Εγω προληπτικα εκανα γιατι εχασα δυο μωρακια στην 4-5 εβδομαδα. Τι να πω; Τις ειχα σταματησει ξανα και υστερα απο δικη μου πιεση τις ξεκινησα... Δεν ξερω... αγχωθηκα

Και εμεις παμε για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη. Ο θηλασμος ειναι δυσκολος ανεξαρτητα το πως θα γεννησεις, για λιγες μερες. Μολις βρειτε τους ρυθμους μαμα και βρεφος ρεει μια χαρα και εχει πολλη πλακα

συμφωνω με την @Μαρία1430 χωρις εξετασεις πως σου σταματαει ενα φαρμακο? οκ το πιο πιθανο ειναι να μην σου χρειαζετε γιατι οι θρομβοφιλια ευθυνετε κυριως για αποβολες μετα την 7-8 εβδομαδα αλλα δεν ειναι κ λογικο να στο σταματαει χωρις να σου εχει κανει ελενχο κανεναν.... 

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Για πες..που τα βρισκω αυτα....

σε ενα καταστημα με βιολογικα. αν εισαι αθηνα εχει αρκετα

ααααα @zina7777 κ στο φαρμακειο

φαρμακειο να εχει ποικιλια οχι κανενα μικρουλι 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

συμφωνω με την @Μαρία1430 χωρις εξετασεις πως σου σταματαει ενα φαρμακο? οκ το πιο πιθανο ειναι να μην σου χρειαζετε γιατι οι θρομβοφιλια ευθυνετε κυριως για αποβολες μετα την 7-8 εβδομαδα αλλα δεν ειναι κ λογικο να στο σταματαει χωρις να σου εχει κανει ελενχο κανεναν.... 

πρίν από 22 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Ναι εχω κανει εξετασεις οποτε ξερω οτι υπαρχει προβλημα και δεν τις σταματαμε... Αυτο με το προληπτικα και μετα σταματαμε ειτε τις innohep ειτε το salospir που εχω ακουσει απο αλλους δεν μπορω να το καταλαβω. Υπαρχει κατι που βλεπουν καποιοι γιατροι που τους δινει τη σιγουρια και σταματανε τετοια φαρμακα? Νομιζω οτι θα ζητουσα απο το γιατρο να μου πει με απολυτη σιγουρια γτ θελει να τις σταματησω και μετα θα επραττα αυτο που ενιωθα πιο σωστο.

Τον εχω ρωτησει τον ανθρωπο. Ειναι σιγουρος και επιπλεον δεν ειναι απο τους γιατρους που παιρνουν αποφασεις ελαφρα τη καρδια... Αυτος ξερει και την στιγμη που τον εμπιστευομαι σε ολα τα αλλα, λεω να τον εμπιστευτω και σε αυτο μιας και εχει ολες τις εξετασεις μου εδω και χρονια. Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Just now, Alekk είπε:

Τον εχω ρωτησει τον ανθρωπο. Ειναι σιγουρος και επιπλεον δεν ειναι απο τους γιατρους που παιρνουν αποφασεις ελαφρα τη καρδια... Αυτος ξερει και την στιγμη που τον εμπιστευομαι σε ολα τα αλλα, λεω να τον εμπιστευτω και σε αυτο μιας και εχει ολες τις εξετασεις μου εδω και χρονια. Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

ε τοτε αν τον ειχες ρωτησει επι τουτου μην ανχωνεσε δεν θα σου ελεγε κατι που θα ειχε αμφιβολια. ισως να μην επρεπε να στις δωσει κ εξαρχης.. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Και ναι λοιπον στο ιδιο κεντρο ημαστε. Απλα εμενα με παρακολουθουσε και με παρακολουθει ο Β. Κου...ηλ. Συνηθως στο πρωτο γραφειο αριστερα ;) Εγω λογω του προεμφυτευτικου και λογω των τιμων στην αυχενικη αν και ρωτησα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να μπω σε διαδικασια αλλης εξετασης. Τι στο καλο ο προεμφυτευτικος δινει 95% ακριβεια και λιγο πιο ψηλο ποσοστο η αυχενικη. ΔΕν θελω να σκεφτω οτι κατι μπορει να μην πηγαινει καλα

Σοβαρά??? Χαχαχα γελάω γιατί όσες φορές με κοίταξε αυτός, έφευγα νευριασμένη! Μια μέρα ρώτησα κάτι και μου απάντησε εδώ δεν ξέρουμε εμείς, θέλεις να μάθεις εσύ? Τι ιατρείο του είναι στο Κέντρο?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τις innohep κάνω και Εγώ! Alekk εγώ αν είχα ανησυχία θα συμβουλευόμουν αιματολόγο.

Μαράκι έχεις κάνει προεμφυτευτικό ενώ εγώ όχι. Είχαμε ελάχιστα έμβρυα και δεν μπορούσαμε.

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

@Μαρία1430

δεν ειμαι αθηνα ειμαι Γιαννενα.αλλα ναι θα το ψαξω.ευχαριστω πολυ

πρίν από 21 λεπτά , Alekk είπε:

Ε τοτε μην αγχωνεσαι κατι ξερει καλυτερα απο εμας... Εμπιστευσου τον και χαλαρωσε μιας και η κοιλιτσα το καλκαιρι θα ειναι χωρις μελανιες ;)

πρίν από 12 λεπτά , Maria_ath είπε:

Σοβαρά??? Χαχαχα γελάω γιατί όσες φορές με κοίταξε αυτός, έφευγα νευριασμένη! Μια μέρα ρώτησα κάτι και μου απάντησε εδώ δεν ξέρουμε εμείς, θέλεις να μάθεις εσύ? Τι ιατρείο του είναι στο Κέντρο?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τις innohep κάνω και Εγώ! Alekk εγώ αν είχα ανησυχία θα συμβουλευόμουν αιματολόγο.

Μαράκι έχεις κάνει προεμφυτευτικό ενώ εγώ όχι. Είχαμε ελάχιστα έμβρυα και δεν μπορούσαμε.

Σοβαρα? Εμενα μου αρεσε παρα πολυ οπως και του καλου μου γτ εκτος απο φοβερος γιατρος ο οποιος με εκανε να τον εμπιστευτω αμεσως εχει φοβερο χιουμορ και ειναι τυπος διαφορετικος. Η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι μεσα στο αγχος πεταει κατι τετοια τρελα για να σε ξεαγχωσει χωρις ομως παντα να μπορουμε να τον καταλαβουμε εκεινη τη στιγμη

Να σου πω δεν εχω παει ακομα στο ιατρειο του γτ λογω των αεροπλανων δεν βολευαν οι ωρες και παντα πεταγομουν στο κεντρο να με δει αλλα νομιζω ειναι στη Βασ. Σοφιας...

Εμεις ειχαμε 8 εμβρυα απο τα οποια 5 πηγαν στον προεμφυτευτικο και βρεθηκε αυτος ο ενας αντρακος που θα μου παρει τα μυαλα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 32 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα κοριτσια μου! Πως είστε σήμερα? 

Καλησπερα κοριτσι μου εσυ πως εισαι?

Οπως θα καταλαβες με τοσα που γραψαμε μας επιασε μια γλωσσοδιαρροια...

Καλε κανα νεο απο την ανεμωνη εχουμε?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου εσυ πως εισαι?

Οπως θα καταλαβες με τοσα που γραψαμε μας επιασε μια γλωσσοδιαρροια...

Καλε κανα νεο απο την ανεμωνη εχουμε?

Εγω εκει που ελεγα ότι τελος οι αναγουλες τσουπ εμφανίστηκαν παλι μαζι με τρομερή υπνηλία σαν 7 μηνων νιώθω... προσπάθησα και σας διάβασα!!!! Όντως η ανεμώνη δεν μας εγραψε ακομα...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Εγω εκει που ελεγα ότι τελος οι αναγουλες τσουπ εμφανίστηκαν παλι μαζι με τρομερή υπνηλία σαν 7 μηνων νιώθω... προσπάθησα και σας διάβασα!!!! Όντως η ανεμώνη δεν μας εγραψε ακομα...

ειναι νωρις ακομα στις 4 ειχε ραντεβου ειναι κ δημοσιο αντε να καθηστερησουν λιγο μετα να μην παει κ για ενα καφε μια χαρα μερα ειναι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κι εγω εχω φοβερη υπνηλια... Σερνομαι εντελως

Κι οσον αφορα τις αναγουλες κι εγω καλυτερα ημουν και λεω αντε ωραια μπας κι αρχισω να τρωω φυσιολογικα. Και ειπα να φαω αυτες τις ρημαδοφακες χθες και μεχρι τωρα δεν με εχει αφησει σε ησυχια

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...