Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , ZiliHer είπε:

@Ασία Το 1ο τρίμηνο έχει σίγουρα 13 εβδομάδες και τελειώνει στις 12εβδ 6ημ.

Τέλεια!σε πέντε μέρες μπαίνω επιτέλους στο δεύτερο!!έχω μπερδευτεί λίγο, από δω κ πέρα δεν πρέπει να μετράμε τους μήνες βάσει της ΠΗΤ? Δηλαδή εγώ πχ έχω ΠΗΤ 1/11, κάθε πρώτη του μηνός δεν αλλάζω μήνα? Άρα στον στον τέταρτο δεν πρέπει να μπω 1/5;;

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

@ada32 γιατι σου απαγορευσε το σταυροποδι.Παρατηρησα οτι καθομαι πολυ ετσι και μαλιστα δυσκολευομαι και να το κοψω..

Μακαρι να θηλασω.και να τα καταφερω γι αρκετο διαστημα κιολας.ειμαι υπερ..κι εχω και μπαλκονια..χαχαχαχ.. γενικα με την καισαρικη εχω φοβια και νομιζω οτι δε θα τη γλυτωσω κιολας..

οχι βρε γιατι να μην την αποφυγεις αλλα κ καισαρικη να κανεις 15 λεπτα υποθεση ειναι δεν ειναι κ κανενα τρελο χειρουργειο μην την φοβασαι. 

πρίν από 11 λεπτά , ZiliHer είπε:

Ούτε εγώ θήλασα αποκλειστικά αλλά έκανα πολλά λάθη με τον θηλασμό όχι επειδή δεν είχα γάλα. Αν πονάς στην αρχή είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες να συνηθίσουν οι θηλές, αλλά πολλές φορές έχει να κάνει με την κακή στάση θηλασμού ή με το ότι το μωρό έχει ανατομικά κάποιο θέμα (χαλινό γλώσσας-χειλους) που δεν μπορεί να πιάσει σωστά και πληγώνει τη θηλή. Μια σύμβουλος θηλασμού είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε και το καλύτερο δώρο που μπορούν να σας κάνουν. 

Το ξέρω ότι το δίνουν για κολικούς, όχι όλοι βέβαια (άλλοι δίνουν σταγόνες με προβιοτικά και άλλοι συνιστούν ασκήσεις ή συγκεκριμένα αφεψήματα που μπορεί να πιεί η μαμά).

Εγώ είμαι σαφώς υπέρ του θηλασμού και δεν είμαι φανατική. Είπα ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφερθεί σε ένα παρθένο οργανισμό και κανένας δεν το αμφισβητεί. Ακόμα και τα κουτιά από τα σκονογάλατα να διαβάσετε , το πρώτο πράγμα που λένε είναι ότι είναι ο μητρικός θηλασμός που προέχει.

Πουθενά δεν είπα ότι δεν ειναι υγιή τα παιδιά που πίνουν γάλα σκόνη. Δημιουργείται όμως σίγουρα μια προδιάθεση για παχυσαρκία και μεταβολικά νοσήματα.

αρα τα ιδια λεμε... ! για μενα το παν ειναι να μην ζοριζεται η μητερα γτ στο τελος δεν εχει καλη καταληξη αυτο .. εχει νευρα , ξεσπαει ,καταθλιψη κ τα λοιπα. κ βεβαια θα φροντισουμε τα μωρακια μας οσο το δυνατον μπορουμε καλυτερα.. ολα συνδιαζονται πιστευω αρκει να υπαρχει ηρεμια κ βοηθεια . ανδεν εχεις , σιγουρα θα κανεις λαθη δνε ξερεις..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

@ada32 γιατι σου απαγορευσε το σταυροποδι.Παρατηρησα οτι καθομαι πολυ ετσι και μαλιστα δυσκολευομαι και να το κοψω..

Μακαρι να θηλασω.και να τα καταφερω γι αρκετο διαστημα κιολας.ειμαι υπερ..κι εχω και μπαλκονια..χαχαχαχ.. γενικα με την καισαρικη εχω φοβια και νομιζω οτι δε θα τη γλυτωσω κιολας..

Το σταυροπόδι το απαγορεύουν μερικοί γιατί λενε ότι στην εγκυμοσύνη επιβαρύνεται η κυκλοφορία του αίματος των ποδιών γενικά και έτσι είναι αυξημένες οι πιθανότητες για δημιουργία κιρσών κτλ κτλ

Την καισαρική μην την φοβάσαι - είναι ψωμοτύρι για τους γιατρούς. Μακάρι να είχα όμως βρει κάποιος να αναλαμβάνει φυσιολογικό τοκετό. Στην 1η μου γέννα είχε προηγηθεί γυναικολογικό χειρουργείο πάλι με καισαρική και δεν ήθελε ο γιατρός μου να με αναλάβει για φυσιολογικό (δεν είχα άλλη επιλογή εδώ που βρίσκομαι).

Τελοσπάντων, για να κλείσω το θέμα του θηλασμού. Είναι ό,τι πιο φυσιολογικό και θαυμάσιο πράγμα υπάρχει για τη μαμά και το μωρό. Θα το δείτε ακόμα και αν θηλάσετε μια εβδομάδα. Το μέγεθος του στήθους δεν παίζει ρόλο γιατί το γάλα παράγεται την ώρα του θηλασμού και το στήθος δεν λειτουργεί ως αποθήκη. 

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

οχι βρε γιατι να μην την αποφυγεις αλλα κ καισαρικη να κανεις 15 λεπτα υποθεση ειναι δεν ειναι κ κανενα τρελο χειρουργειο μην την φοβασαι. 

εχω ζησει περιεργα πραγματα καλυτερα να μη πω,εχω κακη εικονα ομως.Μακαρι να διαψευστω.αν μου τυχει.

πρίν από 19 λεπτά , Ασία είπε:

Ανησυχώ, τρώω όσο πεινάω όπως έκανα πάντοτε. Σίγουρα δεν τρώω για δύο όπως λένε αλλά έχω αυξήσει την ποσότητα (πριν έτρωγα σχετικά λίγο). Έχω διαβάσει πως κάποια που πριν την εγκυμοσύνη είχε λίγο βάρος παίρνει λίγα περισσότερα κιλά γιατί ο οργανισμός της τα χρειάζεται.τα ιδανικά είναι 12. Όμως σε κάποια που έχει περιττά τα ιδανικά είναι λίγα πιο κάτω κ σε κάποια που είναι αρκετά λεπτή τα ιδανικά είναι έως 15-16.τι να πω...ψωμί δεν τρώω και γλυκά τρώω λίγα, που παλιότερα δεν έτρωγα καθόλου.μακάρι τα 3 να θεωρούνται οκ, αλλά μάλλον από όλες εδώ έχω πάρει τα περισσότερα κιλά ως τώρα. Το πρώτο τρίμηνο πότε τελειώνει?? Γιατί στο ίντερνετ διαβάζω διάφορα. Αλλού γράφει πως τελειώνει 12+6, αλλού 13+6.

13 +6 τελειωνει . αν δεν εχεις ηδη πολλα κιλα πανω σου , μην σε απασχολει . ιδανικο ειναι το 12 αλλα δεν ξερεις πως θα παει. κ 15-16 δεν ειναι πολλα . εγω πχ τρωω κ μαυρη σοκολατα καθε μερα μιση. κ μπαγκετα.. ειναι κ στον οργανισμο βεβαια και στον μεταβολισμο μας στην εγκυμοσυνη..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Τέλεια!σε πέντε μέρες μπαίνω επιτέλους στο δεύτερο!!έχω μπερδευτεί λίγο, από δω κ πέρα δεν πρέπει να μετράμε τους μήνες βάσει της ΠΗΤ? Δηλαδή εγώ πχ έχω ΠΗΤ 1/11, κάθε πρώτη του μηνός δεν αλλάζω μήνα? Άρα στον στον τέταρτο δεν πρέπει να μπω 1/5;;

οχι βρε κοιτα την εβδομαδα που σου γραφει η αυχενικη κ ξεκινα να μετρας μερες. ο 4ος μηνας ξεκιναει απο 14 κ παει 15 16 17 εβδομαδες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Νομίζω είναι ασφαλέστερο να κοιτάς περισσότερο τις εβδομάδες γιατί πχ κάποια ορόσημα για το πότε πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις ή από ποια εβδομάδα μπορεί να αυξηθεί το ζάχαρο ή θεωρείται τελειόμηνο ένα μωρό, υπολογίζονται με τις εβδομάδες.

Κάθε μήνας του 2ου τριμήνου έχει 4 εβδομάδες οπότε θα αλλάζεις μήνα κάθε 1 του μηνός, αλλά το 3ο τρίμηνο είναι ένας μήνας που έχει πάλι 5 εβδομάδες (όπως είναι και ο 3ος μήνας του 1ου τριμήνου).

Σε μπέρδεψα; όχι, ελπίζω...

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ZiliHer είπε:

Το σταυροπόδι το απαγορεύουν μερικοί γιατί λενε ότι στην εγκυμοσύνη επιβαρύνεται η κυκλοφορία του αίματος των ποδιών γενικά και έτσι είναι αυξημένες οι πιθανότητες για δημιουργία κιρσών κτλ κτλ

Την καισαρική μην την φοβάσαι - είναι ψωμοτύρι για τους γιατρούς. Μακάρι να είχα όμως βρει κάποιος να αναλαμβάνει φυσιολογικό τοκετό. Στην 1η μου γέννα είχε προηγηθεί γυναικολογικό χειρουργείο πάλι με καισαρική και δεν ήθελε ο γιατρός μου να με αναλάβει για φυσιολογικό (δεν είχα άλλη επιλογή εδώ που βρίσκομαι).

Τελοσπάντων, για να κλείσω το θέμα του θηλασμού. Είναι ό,τι πιο φυσιολογικό και θαυμάσιο πράγμα υπάρχει για τη μαμά και το μωρό. Θα το δείτε ακόμα και αν θηλάσετε μια εβδομάδα. Το μέγεθος του στήθους δεν παίζει ρόλο γιατί το γάλα παράγεται την ώρα του θηλασμού και το στήθος δεν λειτουργεί ως αποθήκη. 

κ εγω την φοβαμαι την καισαρικη λιγακι ... θα δειξει..

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

γτ την κυκλοφορια του αιματος .. αλλα παλι λιγο καθομαι!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

13 +6 τελειωνει . αν δεν εχεις ηδη πολλα κιλα πανω σου , μην σε απασχολει . ιδανικο ειναι το 12 αλλα δεν ξερεις πως θα παει. κ 15-16 δεν ειναι πολλα . εγω πχ τρωω κ μαυρη σοκολατα καθε μερα μιση. κ μπαγκετα.. ειναι κ στον οργανισμο βεβαια και στον μεταβολισμο μας στην εγκυμοσυνη..

Το πρώτο τριμηνο πάει μέχρι την 13η εβδομάδα, η οποία τελειώνει μόλις περάσουν 7 ημέρες από την 12η εβδομάδα, σωστά;

Η πρώτη εβδομάδα κύησης είναι η 0εβδ+4ημ για παράδειγμα.

https://www.onmed.gr/ygeia/story/337555/se-poio-mina-eimai-pos-tha-ypologisete-to-mina-egkymosynis

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

εχω ζησει περιεργα πραγματα καλυτερα να μη πω,εχω κακη εικονα ομως.Μακαρι να διαψευστω.αν μου τυχει.

ενταξει εξαρταται κ τον γιατρο αν βρεις εναν καλο γιατρο μην φοβασε δεν ειναι τιποτα πραγματικα ισα ισα που οντως οι γιατροι την προτιμουν κ για δικια τους ασφαλεια 

πρίν από 1 λεπτό , ZiliHer είπε:

Νομίζω είναι ασφαλέστερο να κοιτάς περισσότερο τις εβδομάδες γιατί πχ κάποια ορόσημα για το πότε πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις ή από ποια εβδομάδα μπορεί να αυξηθεί το ζάχαρο ή θεωρείται τελειόμηνο ένα μωρό, υπολογίζονται με τις εβδομάδες.

Κάθε μήνας του 2ου τριμήνου έχει 4 εβδομάδες οπότε θα αλλάζεις μήνα κάθε 1 του μηνός, αλλά το 3ο τρίμηνο είναι ένας μήνας που έχει πάλι 5 εβδομάδες (όπως είναι και ο 3ος μήνας του 1ου τριμήνου).

εμενα μου ειχε πει. εσυ θα μετρας με βδομαδες ενω σε αυτους που σε ρωτανε θα λες οτι αλλαζεις αναλογα με τηνΠΗΤ γτ δεν καταλανβαινουν ολοι τις εβδομαδες.

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

κορσε θα βαλετε?

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ZiliHer είπε:

Αν κάθε μήνας του 2ου τριμήνου έχει 4 εβδομάδες σημαίνει πως θα αλλάζω μήνα κάθε 28 μέρες και όχι κάθε πρώτη του μηνός γιατί από πρώτη του μηνός μέχρι την πρώτη του επόμενου μήνα μεσολαβούν 30 η 31 μέρες και όχι 28 μέρες(δηλ 4 εβδομάδες)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...