Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Σεπτέμβριος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Πήρα το σλινγκ αν και είδα το βιντεακι δεν τα κατάφερα το πάλεψα απο δω το πάλεψα απο κει μέχρι που ο μικρός έκανε εμετο και σταμάτησα σίγουρα το είχα λάθος αύριο θα το δοκιμάσω πάλι....έχει και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες αλλα δεν τα εκανα μάλλον με ηρεμία γιατί βιαζομουν να τον κάνω μπάνιο.

Απο ποιότητα τέλειο δεν το περίμενα τόσο και αυτο που πήρα σε προσφορά δεν είναι και αυτο καθόλου άσχημο όσο περίμενα απο ποιότητα είναι καταπληκτικά και τυπωματα πολυ προσεγμένο

Σε όρθια στάση δεν μπορω με τίποτα να το καταφέρω

Ήταν δύσκολο και για σας στην αρχη?

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο παιδίατρος σας τι εξέταση κάνει στα ισχύα του μωρου σας;εμένα θέλει να τα ανοιγει σαν κοτόπουλο μεχρι να κάνουν κρακ και το παιδί ουρλιαξε..αυτή τη φορά δεν τον άφησα..μου είπε να κάνουμε υπέρηχο ενώ δεν έχει δει κάτι..λεει "έχεις δει κατι γέρουσ στα χωρια που πάνε μονοπαντα; ε το κάνω για να είμαστε σίγουροι"...ακουσον ακουσον!

Πήρα το σλινγκ αν και είδα το βιντεακι δεν τα κατάφερα το πάλεψα απο δω το πάλεψα απο κει μέχρι που ο μικρός έκανε εμετο και σταμάτησα σίγουρα το είχα λάθος αύριο θα το δοκιμάσω πάλι....έχει και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες αλλα δεν τα εκανα μάλλον με ηρεμία γιατί βιαζομουν να τον κάνω μπάνιο.

Απο ποιότητα τέλειο δεν το περίμενα τόσο και αυτο που πήρα σε προσφορά δεν είναι και αυτο καθόλου άσχημο όσο περίμενα απο ποιότητα είναι καταπληκτικά και τυπωματα πολυ προσεγμένο

Σε όρθια στάση δεν μπορω με τίποτα να το καταφέρω

Ήταν δύσκολο και για σας στην αρχη?

Με γεια με γεια!!!! εγω δεν μπορεσα ποτε να τη βαλω ξαπλωτη ποτε ομως, βεβαια αυτο το παιδι δεν καθεται ουτε ενα δευτεροπλεπτο σε ξαπλωτη αγκαλια ουτως η αλλως. Τωρα το ορθιο δεν ειναι τιποτα. Βαζεις τους κρικους να ειναι ερκετα ψηλα στον ωμο σου κ το σφιγγεις πολυ να ναι σχεδον ετοιμο κ ψηλα στο στηθος σου οχι χαμηλα. Σηκωνεις το παιδι στον ωμο ψηλα ψηλα κατσε σε κανα κρεββατι τις πρωτες φορες μη ου φυγει πισω κ το χωνεις μεσα κ του περνας τα ποδια απ εξω κ κανει βαθυ καθισμα με τον ποπο. Σο μεταξυ του ανοιγεις τα ποδια σα βατραχακι μη το αφηνεις να στα τεντωνει κατω ψηλα τα γονατα κ να σε αγκαλιαζουν. Κ οταν το φορεσεις ξεκινα περπατα, χορεψε, ανεβοκατεβα σκαλες μεχρι να συνηθισει γτ στην αρχη το πιο πιθανο ειναι κλαιει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

ο παιδίατρος σας τι εξέταση κάνει στα ισχύα του μωρου σας;εμένα θέλει να τα ανοιγει σαν κοτόπουλο μεχρι να κάνουν κρακ και το παιδί ουρλιαξε..αυτή τη φορά δεν τον άφησα..μου είπε να κάνουμε υπέρηχο ενώ δεν έχει δει κάτι..λεει "έχεις δει κατι γέρουσ στα χωρια που πάνε μονοπαντα; ε το κάνω για να είμαστε σίγουροι"...ακουσον ακουσον!

εμένα η δικιά μου παιδιατρος πιάνει τα γονατακια και Κάνει έναν κύκλο τα κλείνει και τα ανοίγει σαυτον τον κύκλο και το γυρνάει και μπρουμητα και ισιωνει τα πόδια του τα τεντωνει.βλέπει τις διπλές που κάνουν τα μπουτακια αν έχουν διάφορα μου είπε αν έχει πρόβλημα στα ίσχυα τότε η μια δίπλα θα είναι πιο κάτω απο την άλλη αλλα υπερυχο κανείς μετα απο έξι μηνών γιατί τρεια με έξι διαμορφώνεται ακόμη η περιοχή και μιας γνωστής μου που είχε διάφορα στα ίσχυα αυτο της είπε και έκανε υπερυχο και δεν ήταν κάτι.ίσως να στο λέει προληπτικά.αν σου πρότεινε και που να πας τότε ψάξε το θέμα καλύτερα.......:?:

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Με γεια με γεια!!!! εγω δεν μπορεσα ποτε να τη βαλω ξαπλωτη ποτε ομως, βεβαια αυτο το παιδι δεν καθεται ουτε ενα δευτεροπλεπτο σε ξαπλωτη αγκαλια ουτως η αλλως. Τωρα το ορθιο δεν ειναι τιποτα. Βαζεις τους κρικους να ειναι ερκετα ψηλα στον ωμο σου κ το σφιγγεις πολυ να ναι σχεδον ετοιμο κ ψηλα στο στηθος σου οχι χαμηλα. Σηκωνεις το παιδι στον ωμο ψηλα ψηλα κατσε σε κανα κρεββατι τις πρωτες φορες μη ου φυγει πισω κ το χωνεις μεσα κ του περνας τα ποδια απ εξω κ κανει βαθυ καθισμα με τον ποπο. Σο μεταξυ του ανοιγεις τα ποδια σα βατραχακι μη το αφηνεις να στα τεντωνει κατω ψηλα τα γονατα κ να σε αγκαλιαζουν. Κ οταν το φορεσεις ξεκινα περπατα, χορεψε, ανεβοκατεβα σκαλες μεχρι να συνηθισει γτ στην αρχη το πιο πιθανο ειναι κλαιει.

Ευχάριστω!!!!!απογοητευτικά δεν του αρέσει...????το βάζω λάθος....????καθηστη θέση δεν μπορω γμτ το κεφάλι του μωρού σε πιο ύψος πρέπει να είναι?πάνω απο το στήθος μου κάτω...??αυτο νομίζω πως κάνω λάθος.

Ξαπλωμένος τα καταφερνω απλά το χεράκι που είναι μέσα στο σλινγκ τον θέλει να το βγάλει και στο τέλος κλαίει.

Σήμερα εκανα μελομακαρονα μαζί με τον όμορφο!!!απλά κάπου στην μέση της διαδικασίας και ενω τα χέρια μου ήταν μέσα στο λάδι άρχισε να τσιριζει γιατί ήθελε να βγάλει το χέρι τελικά τον έβαλα στο ριλαξ αλλα δεν με έβλεπε και τσιριζει οπότε με τα χερια επλαθα με το πόδι κουνουσα το ριλαξ.πολυ μαμακιας είναι ο δικός μου....τι θα κανωωωωωωωωω??????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Στολισατε δέντρο????εγω στολισα στο μπαλκόνι τον βάζω στον καναπέ καμία φορα και τον ζαλιζουν τα φωτακια και κοιματε λέω να τα καθιέρωσω τα φωτακια να τα έχω πάντως καιρού είναι καλο υπνοτικο!!!!αντί για περιστρεφομενο θα του στολισω την κουνουπιερα....πιάνει....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Τα μελομακαρονα με το μπεμπη στο σλινγκ τα κανες;;; Γενικα 8 στα 10 μωρακια δε θελουν την ξαπλωτη θεση. Μαλλον επειδη οπως λεει κ η Fine το 80% υποφερουν απο παλλινδρομηση. Παρεπιπτωντος εχει 2 μερες η μικρη μου που μετα το φαγητο αδειάζει ολο το περιεχομενιο του στομαχιου ολο ομως με λουζει απο πανω μεχρι κατω, δεν την προλαβαινω, μαξιλαρια , καναπες ολα μα ολα τα λουζει οχι απλως γουλιτσες. Δε το χω ξαναδει αυτο το πραγμα. Εν τω μεταξυ εχω αλλαφιαζω οταν το κανει κ κανω ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κ τρεχω κ δεν ξερω μη τηςν κανω κανα ψυχολογικο η το κανει επιτηδες επειδη με βλεπει ετσι. Ισως ειναι υπερβολικο αλλα τα μωρα εχουν συνθετη σκεψη. Καπου διαβαζα οτι τα κακα κ τα τσια καποιες φορες τα κανουν για να μας ευχαριστησουν κ καποιες για να μας τιμηρησουν. Ετσι εξηγω που μερικες φορες αμα λερωνουν το σελτε γελανε. Επισης ετσι εξηγω οτι η δικια μου π.χ. λερωνει το σελτε σε φασεις. Δλδ μπορει επι μια εβδομαδα καθε φορα που την αλλαζω να κανει τσια στο σελτε κ μετα να μη λερωνει για ενα μηνα. Δε μπορει να ειναι τυχαιο κατι συμβαινει. Τεσπα καθιστο να τον βαζεις γτ τωρα θελει να βλεπει γυρω του κ στην αρχη να περπατας. Εγω οταν τη βαζω ανεβοκατεβαινω σκαλες η την παω βολτες μεχρι να ηρεμησει. Το κεφαλι του θαπ πρεπει να ειναι ακριβως μα ακριβως κατω απο τα χειλη σου, να μπορεις να τον φιλησεις χωρις να σκυβεις, αλλιως το φορας λαθος κ θα πιαστει η μεση σου. Γενικα αν νιωθεις οτι πιανεσαι κατι κανεις λαθος. Οταν το φορας σωστα δε νιωθεις τιποτα, μπορεις να περπατησεις χιλιομετρα χωρις να κουραστεις. Θα μαθεις απλα προσπαθησε κ μη το πουλας θα συνηθισετε. Ετσι μπορεις να ασχολεισαι κ με την κυριακη, χωρις να αφηνεις τον ενα να πηγαινεις στον αλλο. Εμεις στολισαμε ενα δεντρο 2.40 υψος, το παρακαναμε κ τη βαζω πανω στην τραπεζαρια στο ρηλαξ να βλεπει το δεντρο. Παντως το μετανιωσα 100 ευρω ρηλαξ, το πηρα γτ ηταν το πιο ομορφο κ δεν πηρα της fisher price με 120 που κουνιεται μονο του (ειναι κουνια) κ μου χε πει μια φιλη οτι το παιδι της καθοταν οοοοοοοοοοοοοολη μερα εκει κ το ευχαριστιοταν γιατι δε μου αρεσε το χρωμα. Θα χα σωθει τωρα. Για να κατσει στο ρηλαξ πρεπει να ειμαι εκει να την κουναω, αλλιως στο 5λεπτο κλαιει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

μαζί τα κάναμε με τον μπεμπουλη τον έλεγα και την συνταγή τι

Βάζω κάθε φορα......είχα και την Κυριακή τηνειχα δώσει νερό και αλεύρι και έκανε κουλουρακια Μονή της καταλαβαινεις τι κουζινα ειχα μετα.....αγνωριστη!!!!

εγω πιονπολυ γιαυτο το πήρα το σλινγκ να μπορω να πάω σούπερ μάρκετ και με τα δυο παιδια πράγμα που δεν είχα τολμήσει ως τώρα αν και το σούπερ μάρκετ είναι απέναντι μας περιμένω κάθε βράδυ τον άντρα μου και τρώμε μόνιμα χθεσινό ψωμί.......!!!!!

Μην το πολυζηλευεις το φισερ Πραις γιατί δίνουν βάση στα κουνηματα και όχι στο στρωματακι του ριλαξ να είναι ανατομικο και εγω έτσι την βγάζω με κουνηματα.....θα κάνουμε ωραία γάμπα!!!!!!

Σήμερα γιορταζω μακαρι να μπορούσα να σας κερασω μελομακαρονα και μηλοπιτακια έγιναν καταπληκτικά!!!!

Όσο για το εμετο και εμένα το παθαίνει σε φάσεις υπάρχει μέρα που αναρωτιέμαι αν απο όσα έφαγε έβαλε έστω ένα γραμμαριο και μέρες που δεν Κάνει ούτε σταγόνα.

Σήμερα τον έβαλα το σλινγκ σε όρθια στάση με τα ποδια εξω και νομίζω πως το εκανα καλύτερα αλλα αν σταματούσα να περπαταω τον έπιανε πανικός .

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

μαζί τα κάναμε με τον μπεμπουλη τον έλεγα και την συνταγή τι

Βάζω κάθε φορα......είχα και την Κυριακή τηνειχα δώσει νερό και αλεύρι και έκανε κουλουρακια Μονή της καταλαβαινεις τι κουζινα ειχα μετα.....αγνωριστη!!!!

εγω πιονπολυ γιαυτο το πήρα το σλινγκ να μπορω να πάω σούπερ μάρκετ και με τα δυο παιδια πράγμα που δεν είχα τολμήσει ως τώρα αν και το σούπερ μάρκετ είναι απέναντι μας περιμένω κάθε βράδυ τον άντρα μου και τρώμε μόνιμα χθεσινό ψωμί.......!!!!!

Μην το πολυζηλευεις το φισερ Πραις γιατί δίνουν βάση στα κουνηματα και όχι στο στρωματακι του ριλαξ να είναι ανατομικο και εγω έτσι την βγάζω με κουνηματα.....θα κάνουμε ωραία γάμπα!!!!!!

Σήμερα γιορταζω μακαρι να μπορούσα να σας κερασω μελομακαρονα και μηλοπιτακια έγιναν καταπληκτικά!!!!

Όσο για το εμετο και εμένα το παθαίνει σε φάσεις υπάρχει μέρα που αναρωτιέμαι αν απο όσα έφαγε έβαλε έστω ένα γραμμαριο και μέρες που δεν Κάνει ούτε σταγόνα.

Σήμερα τον έβαλα το σλινγκ σε όρθια στάση με τα ποδια εξω και νομίζω πως το εκανα καλύτερα αλλα αν σταματούσα να περπαταω τον έπιανε πανικός .

Χαχα!!! Χρόνια πολλά!!!!! χαιρομαι παρα πολυ που αναθεωρησες για το σλινγκ κ που τα πατε καλα. θα δεις καθε φορα θα ναι κ καλυτερα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Χαχα!!! Χρόνια πολλά!!!!! χαιρομαι παρα πολυ που αναθεωρησες για το σλινγκ κ που τα πατε καλα. θα δεις καθε φορα θα ναι κ καλυτερα.

βαλςε κ την κυριακη καμια φορα θα της αρεσει, ομως εκει το συστημα ειναι διαφορετικο, εχει βιντεακι το αστερακι για το πως να βαλεις μεγαλο παιδι στο σλινγκ. ειναι αλλη τεχνικη αν δε το βρεις πες μου να σου πω. περιμενε μονο γτ αργουν να φορτωσουν τα βιντεακια.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Κυριακη για το ρηλαξ εχεις δικιο. Η ποιοτητα του στρωματος αυτου που εχω που το πηρα απο mothercare δεν παιζεται. Αφου λεω μακαρι να μπορουσα να ξαπλωσω κ γω. Εγω το μεσημερι που γυρναει ο αδερφος μου απο το σχολειο κ τον παραλαμβανω εγω μεχρι να ρθει η μαμα μου να τον παρει τον βαζω κ κουναει να κανω καμια δουλεια. Τωρα αυριο της ειπα θα μου τον στειλεις γτ θα λοειπει ο αντρας κ εχω να κανω ενα σωρο δουλειες. (μενουμε διπλα με τους γονεις μου αλλα οι γονεις μου δε μου την πολυκρατανε βασικα σχεδον ποτε δεν την κρατανε.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Εμένα οι γονείς μένουν εφτα χιλ μακρυά και τα έχω και τα δυο Μονή μου τον κρατάει και εμένα λίγο γιατί δουλεύουν αλλα όσες φορές τον άφησα γύρισα βρήκα την μαμα μου αγχομενη γιατί έκλαιγε ο μικρός.......οπότε το αποφεύγω παρόλα αυτα η κύριακη κουναιε το ριλαξ στην αρχη με φορα κοντεύει να βγει έξω το μωρο μετα την ησυχαζω λιγάκι και το παει καλύτερα.....

Αν βάλω την κυριακη μέσα στο σλινγκ φοβάμαι πως θα έχω θέματα...πες μου για το βιντεακι όμως έχω Ipad δεν μασάει στα βιντεακια παει σφαίρα.

Σήμερα κατάφερα να τον βάλω στο σλινγκ με τα πόδια έξω είναι εύκολο τελικά οποίος ερχόταν στο σπίτι του εκανα επίδειξη με βοήθησε.....

Ο καημενουλης είχα πολυ κόσμο στο σπίτι σήμερα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόλις τώρα φύγαμε όλοι και κοιμήθηκε το λυπωμουν χθες κοιμήθηκε δέκα με έξι πολυ καλα πάμε !!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ευχάριστω πολυ ναι πράγματι αλλαξα γνώμη γιατί μου βγήκε η μέση απο τις αγκαλιές αλλα έπρεπε να το κάνω νωρίτερα να συνηθίσει και το μωρο

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

χρόνια πολλά νινι κυριακή!δεν ειχα μπει αυτές τις μέρες!να χαιρεσαι τα καμάρια σου!εμενα δεν τα γουστάρει ουτε τα σλινγκ ουτε το μαρσιπο...στην αρχη κοιμαται κ μετα απο λιγο μουγκριζει...

νεφελακι χωρις να θελω να σε προβληματισω σαν παλλινδρομηση μου ακουγονται αυτα που λες.κανει κ εμετους η μονο γουλιες εσενα?εγω αλλαξα παλι παιδιατρο.3ος...παει ο παλιος.μιλησα σημερα με τον καινουργιο στο κιν.μου τα εξηγουσε ολα!με ρωτησε για την παλλινδρομηση αν ο μπεμης παιρνει βαρος,αν εχει ανησυχια και μου ειπε να βαλω 20-30 μοιρες κλιση στο κρεββατι του και μετα το φαι να τον κραταω κανενα μισαωρο αγκαλια!αυτο το τελευταιο το διαβασα κ στο παρεντς και το κανω τον τελευταιο καιρο και να δεις βοηθαει πολυ!

χρόνια πολλά νινι κυριακή!δεν ειχα μπει αυτές τις μέρες!να χαιρεσαι τα καμάρια σου!εμενα δεν τα γουστάρει ουτε τα σλινγκ ουτε το μαρσιπο...στην αρχη κοιμαται κ μετα απο λιγο μουγκριζει...

νεφελακι χωρις να θελω να σε προβληματισω σαν παλλινδρομηση μου ακουγονται αυτα που λες.κανει κ εμετους η μονο γουλιες εσενα?εγω αλλαξα παλι παιδιατρο.3ος...παει ο παλιος.μιλησα σημερα με τον καινουργιο στο κιν.μου τα εξηγουσε ολα!με ρωτησε για την παλλινδρομηση αν ο μπεμης παιρνει βαρος,αν εχει ανησυχια και μου ειπε να βαλω 20-30 μοιρες κλιση στο κρεββατι του και μετα το φαι να τον κραταω κανενα μισαωρο αγκαλια!αυτο το τελευταιο το διαβασα κ στο παρεντς και το κανω τον τελευταιο καιρο και να δεις βοηθαει πολυ!

τωρα ειναι οκ με τις μερες της ειναι με αυτο το θεμα. Οκ τοσο σοβαρο ειναι να χει παλλινδρομηση;;; ο αντρας μου εχει τετοιο θεμα οποτε μπορει να το κληρονομησε. για πες μας αναλυτικα τι σου πε. Εμετους δεν κανει.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...