Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Σεπτέμβριος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ακυρο νινι κυριακη τωρα ειδα οτι 22 ευρω ηταν προσφορα...

Αχ μωρε γλυκουλιδες μπαμπας και κορη...!!Εμενα το σκατο τι εκανε πριν λιγο?Το ειχα γυμνουλι για να του αλλαξω πανα και με κατουρησε και γελαγε το καθαρματακι!!!Δεν μπορουσα να το πιστεψω λες και το κανε επιτηδες!!

Φαιν διαβασα για το ελαιολαδο με το χαμομηλι αλλα εχω αποριες...βραζεις λουλουδια χαμομηλιου μεσα σε νερο και βαζεις και ελαιολαδο...ή τα λουλουδια στο λαδι χωρις νερο...και τι ποσοτητες περιπου...το βαζω σε καθε αλλαγη πανας??

nKWGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι προσφορά ήταν!!!!αυτο πήρα για δοκιμή το αστερακι είναι πιο ακριβό και στα υφάσματα και στα Extra τσέπες τυπωματα κ.α.

Nefel Απο το νταντα το πήρα δεν είναι και το τέλειο σχέδιο ένα πολυ απλο κάρο.μέσα στηνν εβδομάδα θα το έχω.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Blue planet για το συγκαμα δοκίμασε σπαθολαδο.εγω απο τότε που το δοκίμασα σώθηκα.ασε που το χρησιμοποίησα και για πόνους που είχα στα χέρια απο το βάρος και είναι θαυματουργο.και κάτι ακόμη μετα απο αλλαγή της πανας πλύσιμο μόνο με νερό και ελάχιστο αφρολουτρο και στεγνωμα με πιστωλακι τουλάχιστον για τις μέρες που έχει συγκαμα.εμένα ο μικρουλης είχε 42μερες συγκαμα με πληγές και αίμα μου είχε δώσει Dactarin δεν έχει κορτιζονη αυτη Κενκομπ μια άλλη που δεν θυμάμαι και είχα δοκιμάσει και όσες απλές κρεμες κυκλοφορούν πενατεν,φισαν,μπεπανθολ,και σουντοκρεμ και δεν έκαναν τπτ.το άλλο πουμπορεις να βάλεις και είναι φυσικό προϊόν είναι το μελάνι αλλα θα πρέπει να μην έχει έλλειψη ενζυμου το μωρο.

Εμένα πάντως η παιδιατρος μου ήταν πολυ κατα στην κορτιζονη.εγω της ζήτησα να μου δώσει και είπε όχι και μετα μου είπε για το σπαθολαδο και σε μια μέρα έφυγαν οι πληγές.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Είχα ένα άγχος για το δώρο που ήθελα να κάνω αν εκανα καλα που πήρα μόνο βαμβακερο με τσέπη και λογότυπο και τελειωμα στην ουρα.το δικό μου δεν είναι βαμβακερο αν θυμάμαι είναι ύφασμα φανελας.....δεν τα έχω καλα με τα υφάσματα πάντως έγραφε πως είναι ιδανικό για χειμώνα.

Έχω όμως μια ερώτηση μπορει και να ναι βλακεία όταν βγω έξω με το σλινγκ θα βρύση το μωρο κατάλληλα?η θα βάλω κουβερτουλα απο μέσα?χωράει?

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Είχα ένα άγχος για το δώρο που ήθελα να κάνω αν εκανα καλα που πήρα μόνο βαμβακερο με τσέπη και λογότυπο και τελειωμα στην ουρα.το δικό μου δεν είναι βαμβακερο αν θυμάμαι είναι ύφασμα φανελας.....δεν τα έχω καλα με τα υφάσματα πάντως έγραφε πως είναι ιδανικό για χειμώνα.

Έχω όμως μια ερώτηση μπορει και να ναι βλακεία όταν βγω έξω με το σλινγκ θα βρύση το μωρο κατάλληλα?η θα βάλω κουβερτουλα απο μέσα?χωράει?

Κοιτα μεχρι τωρα εγω το ντυνω οπως κ στο σπιτι με ενα ζακετακι δλδ κ το βγαζω, γτ οταν ειναι ποανω σου παιρνει θερμοκρασια απο το σωμα σου αφου ουτε εγω κρυωνω οταν εχω το παιδι που μαι κρυογατσουλο γενικα. Ασε που τη μερα ειναι πιο ζεστος ο καιρος εξω απ οτι μες στο σπιτι. Μονο ενα σκουφακι να του βαζεις για το κεφαλακι του οταν κανει κρυο. Τωρα που χειμωνιασε για τα καλα θα του βαζεις κ ενα μπουφανακι η κουβερτουλα πανω απο το σλινγκ εγω αυτο κανω οταν φυσαει κ εχει κρυο. Θα την κρατας εσυ την κουβερτα κ θα το προστατευεις στο κεφαλακι μουτρακι. Κ το δικο σου μπουφαν θα το φορας κανονικα αφου φορεσεις το σλινγκ. Ειναι λιιιιιιιιιιιγο δυσκολο να εξοικειωθεις με το σλινγκ με 100 στρωσεις ρουχα αλλα θα τα καταφερεις.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Exei στο αστερακι βιντεακι με το πως να φορεσεις το μωρο σου το χειμωνα. Ο πιο ωραιος ειναι με καπα που κουμπωνει μπροστα γτ το βαζεις κ το μωρακι ολο μεσα. ο αλος ειναι οπως σου πα φορας το μπουφαν σου κανονικα. εχει κ εναν αλο που του φορας την κουκουλα απο το μπουφαν του κ το υπολοιπο μπουφαν το στερεωνεις καπως στο σλινγκ, εχει διαφορα. μπες κ δες τα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Ακυρο νινι κυριακη τωρα ειδα οτι 22 ευρω ηταν προσφορα...

Αχ μωρε γλυκουλιδες μπαμπας και κορη...!!Εμενα το σκατο τι εκανε πριν λιγο?Το ειχα γυμνουλι για να του αλλαξω πανα και με κατουρησε και γελαγε το καθαρματακι!!!Δεν μπορουσα να το πιστεψω λες και το κανε επιτηδες!!

Φαιν διαβασα για το ελαιολαδο με το χαμομηλι αλλα εχω αποριες...βραζεις λουλουδια χαμομηλιου μεσα σε νερο και βαζεις και ελαιολαδο...ή τα λουλουδια στο λαδι χωρις νερο...και τι ποσοτητες περιπου...το βαζω σε καθε αλλαγη πανας??

2 λάδι,1 νερό, και μια φουλαριστη κουταλια σουπας χαμομήλι λουλουδια.με το που βράζει το βγάζεις απο τη φωτια.προσεχε μην πασει το λάδι.το αφήνεις 10 λεπτα μέσα στο μπρικι και μετα το σουρώνεις.σε κάθε αλλαγη πάνας!εγω το βάζω οταν κανει συγκαμα και περναει στη μερα πανω!

έλα δικιο έχεις απειρες γουλιες κ εμεις αφου τα μαλλθια της που ειναι κ μακρια παρεπιπτοντως ειναι παντα μουσκεμα κ ξερα απο τις γουλιες που στεγνωνουν. τα σεντονια ολα χαλια, την ξαπλωσα στο γυμναστηριο κ μετα απο 10 λεπτα που τη σηκωσα το μισο γυμναστηριο ειχε γινει μουσκεμα, αλλα δεν ανησυχησα ποτε, φυσιολογικο ειναι ο σφυκτηρας του στομαχου ειναι ακομα ανωριμος, ε αμα εχουν κ λιγο αερα συμπαρασυρει κ γαλατακι. αμα την εχω ορθια δεν εχουμε θεμα αλλα αμα μεινει ξαπλα μτα το φαι συμβαινει. οκ κ αν βρεις παλλινδρομηση τι θα κανεις δλδ;;;

μου βρήκε!ηπια προς μετρια.μου ειπε οτι το 80% έχει παλλινδρομηση και οτι με τις στερεες θα περασει.και εμενα μου το κάνει ρε νεφελακι στο ανασκελα!και στο ριλαξ και στο γυμναστηριο και καποιες φορες και στο πλαι τη μερα που κουναει τα ποδαρακια!δεν θα κανω τπτ!ευτυχως δεν μου έδωσε τπτ.και δεν θα εδινα και τπτ μεταξυ μας.δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα για αυτα τα φαρμακα...

Κοιτα μεχρι τωρα εγω το ντυνω οπως κ στο σπιτι με ενα ζακετακι δλδ κ το βγαζω, γτ οταν ειναι ποανω σου παιρνει θερμοκρασια απο το σωμα σου αφου ουτε εγω κρυωνω οταν εχω το παιδι που μαι κρυογατσουλο γενικα. Ασε που τη μερα ειναι πιο ζεστος ο καιρος εξω απ οτι μες στο σπιτι. Μονο ενα σκουφακι να του βαζεις για το κεφαλακι του οταν κανει κρυο. Τωρα που χειμωνιασε για τα καλα θα του βαζεις κ ενα μπουφανακι η κουβερτουλα πανω απο το σλινγκ εγω αυτο κανω οταν φυσαει κ εχει κρυο. Θα την κρατας εσυ την κουβερτα κ θα το προστατευεις στο κεφαλακι μουτρακι. Κ το δικο σου μπουφαν θα το φορας κανονικα αφου φορεσεις το σλινγκ. Ειναι λιιιιιιιιιιιγο δυσκολο να εξοικειωθεις με το σλινγκ με 100 στρωσεις ρουχα αλλα θα τα καταφερεις.

Έτσι όπως το φανταζόμουν....ήταν να είχα την κουβερτουλα μέσα απο το σλινγκ...αυτο είναι δύσκολο ε?

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το φανταζόμουν....ήταν να είχα την κουβερτουλα μέσα απο το σλινγκ...αυτο είναι δύσκολο ε?

Ακατορθωτο θα ελεγα. Το πιτσιρικι στο σλινγκ θα καθεται καθιστο με ανοιχτα τα ποδια γυρω απο τη μεση σου. η κουβερτουλα που ακριβως θα μπει;;; Θα τη στερεωσεις ομως απ εξω απο το σλινγκ αυτο μια χαρα γινεται

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Ω ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Τωρα το συγκαμα περασε αλλα θα τα εχω υποψιν για την επομενη φορα.Για το σπαθολαδο χρησιμοποιω φρεσκο η αποξηραμενο σπαθοχορτο?

Μπορεις να το τυλιξεις με μια μικρη κουβερτουλα και να το βαλεις ξαπλωμενο στο σλινγκ.Εμενα παντως με βολευει να τον εχω ορθιο,οποτε κουβερτουλα απ'εξω.Ξαπλα μονο για θηλασμο(ακομα κι αυτο κανουμε στο σλινγκ...ειδικα τωρα με το αλμα αναπτυξης που εχει κανει το βυζι μου γλειφυτζουρι,θηλαζει αυτος και εγω τρωω,παω τουαλετα κλπ.).Οσο για το κεφαλι υποστηριζεται απο το υφασμα ως ενα βαθμο αρκει να εχεις σφιξει το υφασμα οσο πρεπει στο υψος του αυχενα.Καλο ειναι να το προσεχεις παντως.Θα σου προτεινα και γω να δεις τα βιντεο και τα αρθρα απο το αστερακι.Θα σε βοηθησουν πολυ.Εγω μεχρι προσφατα τον εβαζα μονο ορθιο με τα ποδια μεσα γιατι φοβομουν μη μου πεσει(ηταν τοσο μικροσκοπικος)!!Πειραματισου πρωτα μεσα στο σπιτι με διαφορες στασεις στο σλινγκ και δες τι σε βολευει περισσοτερο.Λιγο πειραματισμο θελει και μολις παρεις το κολαι δε θα τον βγαζεις απο πανω σου...ειναι τοοοοσο βολικο.

nKWGp2.png

ευχάριστω!!!!

Το σπαθολαδο το φτιαχνεις Μονή σου η το αγοράζεις έτοιμο.έτοιμο θα το βρεις σίγουρα σε μαγαζιά με βότανα υπάρχει και στο ίντερνετ απο ότι είδα.

Αν το κανείς Μονή,θα πάρεις ξερό σπαθοχορτο και το βάζεις σε μπουκάλι απο λάδι ελειολαδο μια εβδομάδα στο μπαλκόνι στον ήλιο το στραγγισεις βάζεις ακόμη μια φορα για μια εβδομάδα καινούριο σπαθοχορτο στο ιδιο λάδι το στραγγισεις μετα απο μια εβδ και είναι έτοιμο θα πάρει εν κόκκινο χρήμα το λάδι.

Όσο αναφορά την εξωτερική χρήση να ξέρεις πως είναι για πολλά πράγματα θαυματουργο για πληγές καψιματα και πόνους στο σώμα μπορείς και να το πιεις αν έχεις πρόβλημα με το στομάχι δεν έχω πιει αλλα εξωτερικά έκτως απο το μωρο το έχω βάλει σε κάψιμο απο τον φούρνο και έκλεισε χωρίς σημάδι.εγω το θεωρώ πλέον απαραίτητο στο φαρμακείο μου.

Μπορείς να κανείς και κεραλλειμα με σπαθολαδο λιωνεις γνήσιο κερί με σπαθολαδο και το θβαζεις άμεσως σε βαζακι να γίνει σαν κρέμα.το σπαθοχορτο αν μένεις σε επαρχία μπορείς να το βρεις εύκολα και να το μαζέψεις και Μονή σου.εγω το καλοκαίρι θα μαζεψω σίγουρα.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Τελεια τελεια!Θα το φτιαξω!Δυστυχως μενω Αθηνα.Φανταζομαι θα βρω στα μπαχαραδικα στο κεντρο αποξηραμενο...αλλα το φρεσκο ειναι αλλο πραγμα γι αυτο και θα ψαξω στο δασακι της περιοχης μου κι αν δε βρω θα επιστρατευω τη γιαγια μου στο χωριο:D

το μπεμπακι αποκοιμηθηκε στον ωμο μου...παω να το βαλω στο κρεβατι...καληνυχταααααα!

nKWGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...