Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Σεπτέμβριος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σου Ελλη να χαιρεσαι και συ τα παιδακια σου!

Ειμαι και γω κατα του χαμομηλιου...και της πιπιλας μη σας πω!Αλλα δελεαστηκα με την ιδεα του συνεχομενου υπνου.Σημερα ξηπνησα για να θηλασω κατα τις 4 το ξημερωμα και το επομενο που θυμαμαι ειναι να ανοιγω τα ματια μου και να βλεπω το ρολοι να δειχνει 7 παρα...με πηρε ο υπνος στον καναπε και τον μπεμπη στο στηθος :o πρωτη φορα τοση ωρα!Ας συγκεντρωθω ομως.Θα τον αφησω να φτιαξει μονος του το προγραμμα του!Στειλ'τε μου τη θετικη σας ενεργεια γιατι κοντευω να κλαταρω!

Εμβολιο εμεις στο τελος του μηνα...ανεβαζει πυρετο με το εμβολιο:-(?

nKWGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια καλησπέρα. Να χαίρεστε τα μωράκια σας.

Ειμαι και εγω μανουλα για τριτη φορα. Γεννησα στις 28-9

Νινι Κυριακή: δωσε μου, να χαρεις, πληροφορίες για την κρέμα για το σύγκαμα. Αν κατάλαβα καλα υπαρχουν δυο εναλλακτικες: η μια ειναι με σπαθοχορτο και ελαιολαδο και η άλλη ειναι με κερί, σωστά; Που τις βρισκεις αυτες; Σε καποια φαρμακεια; Δωσε μου σε παρακαλω επιπλεον πληροφοριες.

Το σπαθολαδο το φτιαχνεις και Μονή βάζεις σε ένα μπουκαλακι ελαιόλαδο και βάζεις μέσα το σπαθοχορτο που θα το βρεις σε μαγαζιά με βότανα θα το αφήσεις μια εβδομάδα στο μπαλκόνι στον ήλιο μετα θα το στραγγισεις και θα ξαναβαλεις μέσα τοσπαθοχορτο για άλλη μια εβδομάδα θα το στραγγισεις ξανά και εναι έτοιμο θα πάρει ένα κόκκινο χρώματα το λάδι μετα σε κάθε αλλαγή θα το σκουπιζεις καλα την περιοχή και θα το βάζεις με βαμβάκι.μπορείς να βάζεις και σκέτο ελαιόλαδο .εγω βάζω μια το ένα μια το άλλο.

Εγω έτυχε και το βρήκα έτοιμο στην λαϊκή μπορεί να έχουν έτοιμα σε μαγαζιά που πουλάνε βότανα.

Τώρα θα φτιάξω Μονή μου

η κρέμα με κερί είναι το γνωστό κεραλειμα χωρίς αρώματα δεν ξέρω αν έχουν τα φαρμακεία αλλα τοα μαγαζιά με βιολογικά και βότανα έχουν σίγουρα.

Το ελαιόλαδο είναι για πρόληψη ενώ το σπαθολαδο εξαφανίζει και το παραμικρό συγκαμα.

Έχουν γράψει κ άλλες συνταγές στο φόρουμ στο θέμα συγκαμα ρίξε μια ματιά.εγω ακολούθησα αυτα που μου είπε η παιδιατρος.

Πάντως ο Μπεμπης μου είχε τραγικό πρόβλημα η παιδιτρος κάθε φορα που τον πήγαινα καθόταν και τον κοιτούσε και δεν ήξερε τι άλλο να μου δώσει.και τώρα είναι φτου φτου πολυ καλα.δεν ξέρω αν διάβασες όλα τα μηνύματα μου αλλα στο λέω γιατί το εψαξα πολυ και δεν αναφέρεται πουθενά πως δεν Κάνει να χρησιμοποιήσεις μελάνι αν το μωρο έχει έλλειψη ενζυμου.σε μεγάλο συγκαμα είναι θαυματουργο λένε και πολυ φυσικό προϊόν και αυτο.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

χάθηκα βρε κορίτσια μου.δεν προλάβαινα,σορρυ.

επίσης καλή μου νινι καλό είναι και να βράσεις χαμομήλι με ελαιολαδο.πρόσεχε μόνο μη χυθεί την ώρα που θα το βράζεις!πολύ προσοχή!είναι απλά τέλειο το αποτέλεσμα!

νεφέλ δεν πήγα γιατι ημουν άρρωστη.το μωρό δεν κόλλησε.

καλώς ήρθατε και τα υποΛΟΙΠΑ κορίτσια στο φορουμ μας!

blue planet ναι ανάσκελα τις κάνουμε.αφήνεις λίγο χρόνο αναμεσα τους για να προλαβαίνει το μωράκι να πάρει κ καμιά ανάσα και πρόσεχε οχι πολύ ψηλά γιατί εμενα καταλα΄βαινα πως δεν ανέπνεε καλά όταν το πίεζα πολύ ψηλά.πάντως είναι θαυματουργές.

νεφέλ να πω πως δεν ζηλεύω θα είναι ψέματα.πως τα κατάφερες και κοιμάται ρε τσακάλι μόνο με το γάλα σου?:-(από τη μια μέρ στην άλλη το ΄΄η με άρχιζε σιγά σιγά και το έκοβε?εμένα χάλια η κατάσταση ..και εγώ σερνομαι.ξυπνάει κ άσχετες ώρες και μουρμουράει οπως σας είχα πει και εγώ τον αλλάζω πλευρό...αστε τα..υποφερωωωωωωω

Fine καλο και αυτο θα το δοκιμάσω.εγω μέχρι τώρα τον επλενα με σκέτο χαμομηλι.

Μήπως ξέρει καμία σας γιατί πρέπει να πίνουν τσάι τα μωρά όταν δεν θηλαζουν?εγω σταμάτησα τα τσαγια αλλα απο όσο έχω ακούσει είναι απαραίτητα για παιδιά που δεν θηλαζουν.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Λοιπον αυτο που λενε τα βιβλια μου ειναι οτι δεν κανει τσαγια κτλ κλτ γτ δεν απορροφουν τα νινια το σιδηρο, εμποδιζουν την απορροφηση του σιδηρου ε κ επισης καλο ειναι να εχει ενα πασραπανω γευμα κ οχι τσαι. Fine απο μονη της κοιμαται τοσες ωρες εκει που κοιμοταν 5 ωρες σερι αλλα εμενα κ ημερων που ηταν τη νυχτα κοιμοταν 4ωρες κ οταν τη ζυγισαμε κ ειδα οτι παιρνει βαρος την αφησαν μονη της κ κοιμοταν 5 γτ στην αρχη μολις αναδευοταν τη σηκωνα. Ε στο μηνα πανω κοιμηθηκε μια φορα 8ωρο κ το κανε κατα καιρους κ τωρα συντονιστηκε καθε βραδυ 11-7 μαλιστα συντονιστηκαμε οικογενειακως, της ακουω να κανει ηχους 7παρα κ μετα απο λιγο χτυπαει το ξυπνητηρι του αντρα μου την ταιζω κ ξανακοιμαται μεχρι τις 10. Το βραδυ πριν κοιμηθει μονο θηλαζει πολλες ωρες απο μονη της παλι για να χει αποθεμα δεν ξερω πως ρυθμιζετε ετσι το σκατο, θηλαζει απο τις 9 μεχρι τις 11 με διαλλειματα. Κοριτσια μαλλον μου ρθε περιοδος. Τοσο νωρις;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα έτσι λένε αλλα η παιδιτρος μου είπε να τον δίνω 30-50ml Την ημέρα γιατί δεν θηλαζει και δεν τον δίνω γιατί βγάζει σπυρακια.δεν ξέρω τι να κάνω Δευτέρα θα πάω για εμβόλιο αλλα μέχρι τότε.....

Εγω πάλι απο ύπνο δεν πάω καλα ο Μπεμπης ο κΑημενουλης κοιμάται αλλα η Κυριακή ακόμη κατουραει στον ύπνο της πάνω της και κατα τις τρεις την κάνω μπάνιο την αλλάζω....φοβάμαι να την βάλω πανα μην γυρίσει πίσω......και άντε να με ξαναπάρει ο υςπνος....

Βρέχει να δω ποτέ θα στεγνωσουν τα ρουχαλακια!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

κορίτσια όταν κάνουν κακά τους εσάς σφίγγονται αρκετή ώρα.εμένα κάποιες φορές κυρίως μέσα στην νύκτα ναι.ο γιατρός μου είπε ενα χαμιμήλι προς το βράδυ.κατά τ'αλλα δεν ανησυχεί καθώς η κλινική εικόα του μωρού μου είναι τέλεια(φτου μας :wink: )

καναμε και τα πρώτα μας εμβόλια!εκλαιγε ο μπεμπούλης αλλά όλα καλά.το καλό είναι πως τις δυο τελευταιες μέρες έφαγε από μια φορά τη νυκτα.πατέντα:αλλάξτε τα πλευρό κορίτσια.μπορεί να ξεχαστούν!χαχα

Εμένα Κάνει κακά μόνο την ώρα του φαγητού τον ακούς απο το άλλο δωμάτιο αν Κάνει.αλλα οι κενωσεις είναι τρεις τέσσερις φορές την ημέρα οπότε είναι οκ.

Σήμερα πήγαμε οικογενειακή εκδρομή στην γιαγιά του τελικά δεν τον ενθουσιάζει το αυτοκίνητο είναι μια ώρα δρόμος κ δεν έκλεισε μάτι αγχωθηκα αλλα όλα οκ.είναι ορεινά και βούλωσαν τα αυτακια του προφανώς και άρχισε να κουναει περαδωθε το κεφάλι χωρίς να κλαίει και η μεγάλη τον ρωτούσε γιατί κανείς όχι όχι.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Geia soy re Fine με τις πατέντες. Εμεις χτες πηγαμε ταξιδακι τρια τεταρτα δρομο κ στοο πηγαινε ξεραθηκε στον υπνο γενικα παντα κοιμαται στο τουτου, στο ελα αρχισε να τσιριζει κ εκανα πατεντα κ εγω τη σκεπασα με το σλινκ να το μυριζει κ ξεραθηκε στο δευτερολεπτο. Γενικα επειδη δεν καθεται δευτερολεπτο κατω τη βγαζω μαζι με το σλινκ κ την αφηνω μες στο σλινκ να την τυλιγει κ να το μυριζει κ δε μου ξυπναει . Να δω πως θα το πλυνω αυτο το σλινκ μεχρι να στεγνωσει θα υποφερω η γυναικα. Ευτυχως πηρα κ ενα μει ται να τη βαλω εκει. Γενικα εμεις κανουμε ολες τις δουλειες αγκαλια κ τρωμε εννοειται αγκαλια, Αφου πια δεν παιρνω καροτσι οπου παω. Σημερα πηγαμε για φαγητο στους γονεις μου, εγω κυρια με το παιδι στο σλινκ εκατσα στο τραπεζι, εφαγα..χαλαρα, το ιδιο κ χτες καναμε αρμενικη βυζιτα σε κατι φιλους εμεις αγκαλιασμενες τρωγαμε. κ εννοειται αγκαλια μαγειρευουμε τι μπιφτεκια φτιαχνουμε, τι κρεπες με σπανακι , τι αυγοκοβουμε τα παντα!! Μονο τηγανι δεν κανω με το παιδι εννοειται!! το καροτσι το χουμε για ν ακουμπαμε τα μπουφαν.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Γεια σας κορίτσια! Γέννησα 23/9 οπότε ο μπέμπης μου είναι από τους μικρούς εδώ. Γεννήθηκε 3540 και τώρα έχει ξεπεράσει τα 6 κιλά μόνο με θηλασμό.. καταλαβαίνετε πως θηλάζει συχνά κάθε 2-3 ή 4 ώρες μαξ. Περάσαμε και κολικούς και να μην κοιμάται ούτε αυτές, καθώς μούγκριζε και έκανε και ήχους όπως τα κατσικάκια :lol::lol:. Τώρα ηρέμησε το γλυκό μου...

Το δερματάκι στο πρόσωπο είναι χάλια, έβγαλε 20 ημερών σπυράκια στα μάγουλα και μόλις έβαλα κρέμα και έφυγε το πύον, έμεινε μια απίστευτη κοκκινίλα! Νεογνική ακμή μας είπε ο παιδίατρος. Βάζω της Welleda μία κρέμα προσώπου για μωρά φυτική με καλέντουλα, και τώρα επιτέλους φαίνεται να υποχωρεί και η κοκκινίλα. Θέλει λέει πολλή ενυδάτωση. Ευτυχώς υποχώρησε γιατί αν έπρεπε να το ψάξουμε για αλλεργία θα ήταν πολύ δύσκολο καθώς θηλάζω και θα 'πρεπε να αρχίσω να σβήνω τρόφιμα από τη διατροφή μου!

Για το σύγκαμα εγώ έχω σωθεί με την Bepanthol για μωρά. Στο επόμενο κιολας άλλαγμα είναι πολύ καλύτερα! Τη χρησιμοποιώ μόνο όταν υπάρχει ερεθισμός, αλλιώς χρησιμοποιώ τη Sudocrem που αφήνει λεπτό στρώμα, όχι στόκο και δεν είναι λιπαρή. Το ελαιόλαδο δεν ξέρω κάτι μου κάνει!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Γέννησα 23/9 οπότε ο μπέμπης μου είναι από τους μικρούς εδώ. Γεννήθηκε 3540 και τώρα έχει ξεπεράσει τα 6 κιλά μόνο με θηλασμό.. καταλαβαίνετε πως θηλάζει συχνά κάθε 2-3 ή 4 ώρες μαξ. Περάσαμε και κολικούς και να μην κοιμάται ούτε αυτές, καθώς μούγκριζε και έκανε και ήχους όπως τα κατσικάκια :lol::lol:. Τώρα ηρέμησε το γλυκό μου...

Το δερματάκι στο πρόσωπο είναι χάλια, έβγαλε 20 ημερών σπυράκια στα μάγουλα και μόλις έβαλα κρέμα και έφυγε το πύον, έμεινε μια απίστευτη κοκκινίλα! Νεογνική ακμή μας είπε ο παιδίατρος. Βάζω της Welleda μία κρέμα προσώπου για μωρά φυτική με καλέντουλα, και τώρα επιτέλους φαίνεται να υποχωρεί και η κοκκινίλα. Θέλει λέει πολλή ενυδάτωση. Ευτυχώς υποχώρησε γιατί αν έπρεπε να το ψάξουμε για αλλεργία θα ήταν πολύ δύσκολο καθώς θηλάζω και θα 'πρεπε να αρχίσω να σβήνω τρόφιμα από τη διατροφή μου!

Για το σύγκαμα εγώ έχω σωθεί με την Bepanthol για μωρά. Στο επόμενο κιολας άλλαγμα είναι πολύ καλύτερα! Τη χρησιμοποιώ μόνο όταν υπάρχει ερεθισμός, αλλιώς χρησιμοποιώ τη Sudocrem που αφήνει λεπτό στρώμα, όχι στόκο και δεν είναι λιπαρή. Το ελαιόλαδο δεν ξέρω κάτι μου κάνει!

Ποσα κιλα ειστε;;;;;;;;;;;;;;;;; εμενα γεννηθηκε 3915 κ προχτες ηταν 4.850 πηρε 900 γραμ σε ενα μηνα κ τα θεωρησα πολυ καλα, στην αρχη εχασε αρκετο. στις 22 του μηνα γινεται 2 μηνων

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Δυο φορες που δοκιμασα τις ασκησουλες ποδιων αντι για αερια εβγαλε γουλιτσα...μαλλον τον πιεσα πολυ?!Ο δικος μου σφιγγεται και κανει γκρρρ οταν κανει κακα.

Νεφελ και γω μια απ'τα ιδια...κοιμαται στο σλινγκ,τον ακουμπαω στο καροτσι και μετα απο λιγο ξυπναει και μουγκριζει,οποτε τον ξαναβαζω στο σλινγκ και πλεον κοιμαται ηρεμος χαχα.Κριμα τετοιο καροτσι!Χθες τον εβαλα να κοιμηθει με το σλινγκ και ειχαμε διαρροη πανας...οποτε επρεπε να πλυθει...φρικη!!Καλα κανεις και παιρνεις μει ται χρειαζεται εναλλακτικη για τετοιες περιπτωσεις...εγω λεω να φτιαξω ενα!!

Σανσαν μπραβο στο θηριακι σου!!

Εμενα πηρε 1,5 κιλο μεσα σ'ενα μηνα με αποκλειστικο θηλασμο και γω με τη σειρα μου θεωρησα οτι ειναι πολυ.Τελικα το καθε μωρο ειναι τοοοοσο διαφορετικο.

Αληθεια,τι τους φορατε οταν βγαινετε εξω??

nKWGp2.png

Κάναμε δυο εμβολιακια σήμερα.....πολυ κλάμα ο παραπονιαρης όπως τα έλεγα....τώρα είμαστε σε επιφυλακή για πυρετο....

Ο Γλυκουλης είναι 6 κιλά και 60 ύψος και είναι ακριβώς δυο μηνών.μόλις τον ξαπλωσα άρχισε να Κάνει ήχους όπως λέγαμε και η παιδιατρος με ρώτησε αν κλαίει γιατί όπως βλέπει έχει κολικους αλλα τησ είπα πως το παιδι νομίζω πως πιάστηκε και Κάνει έτσι.μου είπε έχει έντονους κολικους αλλα αν δεν κλαίει δεν υπάρχει πρόβλημα....και είπα με καμάρι....άντρας παιδι μου αντέχει.....τι το ήθελα μόλις τον Κάνει το εμβόλιο μας άκουσε και η απέναντι οικοδομή.

Την ρώτησα για το τσάι και είπε πως δεν είναι Απαραίτητο μόνο για τους κολικους δίνουμε το τσάι και για να ξεγελάσουμε τα παιδιά όταν δεν θελουμε να φάνε μπορω να του δίνω μόνο νερό.

Όσο για τα σπυρακια που αναφέρεις Sunsun έχει ακι εμένα εχει αλλα του έβαλα σπαθολαδο και εκει και φεύγουνε μου έδωσε και την Elidel Αλλα δεν την πολυ χρησιμοποιώ.την συγκεκριμένη κρέμα την έβαζα και στην μεγάλη μου είναι ακριβουτσικη αλλα καλή.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Nai re φιλε κ εγω αυτο σκεφτομαι τσαμπα 600 ευρω καροτσι, κ λαικη κ σουπερ μαρκετ κ παντου στο σλινκ την παω. Νινι κυριακη νερο σε μωρο;;; πρωτη φορα το ακουω. Ρε κοριτσια δλδ το δικο μου ειναι το πιο αδυνατο μωρο;;; Δεν τρωει συχνα γι αυτο. 5-6 φορες τη μερα βεβαια καλα ειναι τα 900 γραμ σε ενα μηνα τα βιβλια μου λενε 700-900 παιρνουν το μηνα. Παντως βλεπω οτι τα μωρα δεν εχουν αναγκη μονο φαι αλλα κ την αγκαλια εξισου. Η δικη μου τουλαχιστον οταν ειναι στην αγκαλια ξεχναει να κλαψει για φαι. Blue planet ειδες πιανει η πατεντα να τα βγαζει παρεα με το σλινκ κ να τα βαζεις κατω, αλλα τη διαρροη τη φοβαμαι κ εγω.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

blue planet οταν βγαινουμε εξω φοραμε οτι κ οταν ειμαστε μεσα συν σκουφακι κ καμια φορα κ μπουφανακι πανω απο τη ζακετα η κουβερτουλα. απλα στο σλινκ της βαζω ενα σκουφι, βαζουμε κ την κουκουλα της ζακετας κ απο πανω μια κουρτουλα που της τη βαζω απο το κεφαλι μεχρι κατω ν α μη τη χτυπαει το αγιαζι, ε για λιγο ειναι δεν κοβεις κ βολτες στην παγωνια, εξαλου στο στο σλινκ δεν κρυωνουν παιρνουν θερμοτητα απο το σωμα μας, πιο πολυ θα κρυωσει αν τη βγαλεις για να τη ντυσεις.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...