Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Χαχαχαχα!!!πεθαίνω με τις περιγραφές μας!!!εγω αυτά τα πολύ υγρά έχω, κιτρινίζουν όμως!σαν κατουρημενη είμαι ώρες ώρες!

Συχνοουρια;;;σαν τρελή πηγαίνω!μου λέει ο άντρας μου πάλι για κατουρημα πας;;;χαχαχαχα ειδικά οταν πιω πολυ νερό μέχρι να αδειασω κάθε ενα τέταρτο! 

Πίνεις πολύ νερό? Εγώ περίπου δύο λίτρα πλέον ενώ πριν 500 με 1λιτρο με το ζορι. Παιδί μου αναρωτιούνται εάν είμαι όντως έγκυος. Ούτε απο τον ύπνο μου σηκώνομαι. Μόνο γύρω στις 6. Που ξυπνάει ο άντρας μου πάω για πιπι και ξανακοιμαμαι.

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Πίνεις πολύ νερό? Εγώ περίπου δύο λίτρα πλέον ενώ πριν 500 με 1λιτρο με το ζορι. Παιδί μου αναρωτιούνται εάν είμαι όντως έγκυος. Ούτε απο τον ύπνο μου σηκώνομαι. Μόνο γύρω στις 6. Που ξυπνάει ο άντρας μου πάω για πιπι και ξανακοιμαμαι.

Πίνω 1,5 λίτρο και αυτό με το ζορι!γενικά δεν επινα ποτέ πολύ νερό! Ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να πίνω 2 λίτρα αλλά δεν μπορώ!

Qqe8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Maraki2018 είπε:

Τον ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε ότι εφόσον δεν μυρίζουν τα υγρά να μην ανησυχω.

Εγω συχνοουρια ειχα 5η έως 7η εβδομάδα. Τώρα έχω εδώ και 2-3 μέρες παλι συχνοουρια η οποία νομίζω οφείλεται στο ότι μεγαλώνει το μωρό και η μήτρα μου και πιέζει την ουροδόχο κύστη. Πάντως η κοιλιά μου μεγάλωσε πολύ τις τελευταίες μέρες. Άρχισαν κάποιοι να με καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος παρά το γεγονός ότι φοράω φαρδιές μπλούζες.

Μια χαρά τότε. Μην ανησυχείς.

Και εμένα την καταλαβαίνουν οι γνωστοί εβδομάδες τώρα.. έχει πεταχτεί πολύ. Και τους λέω και εγώ 

ΕΧΩ ΓΊΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ......

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Πίνω 1,5 λίτρο και αυτό με το ζορι!γενικά δεν επινα ποτέ πολύ νερό! Ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να πίνω 2 λίτρα αλλά δεν μπορώ!

Φαντάσου εμένα. Που στην καλύτερη έφτανα το λίτρο. Συχνά πυκνά δεν έπινα καθόλου. Και ενώ μετά τον 3ο ο οργανισμός μου άρχισε να το ζητάει από μόνος του ςρχισα να πίνω λίγο παραπάνω από λίτρο και πάλι ο γιατρός μου είπε να πίνω πολλά  νερά.

XDAlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Και εμένα την καταλαβαίνουν οι γνωστοί εβδομάδες τώρα.. έχει πεταχτεί πολύ. Και τους λέω και εγώ 

ΕΧΩ ΓΊΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ......

Φαντάσου εμένα. Που στην καλύτερη έφτανα το λίτρο. Συχνά πυκνά δεν έπινα καθόλου. Και ενώ μετά τον 3ο ο οργανισμός μου άρχισε να το ζητάει από μόνος του ςρχισα να πίνω λίγο παραπάνω από λίτρο και πάλι ο γιατρός μου είπε να πίνω πολλά  νερά.

Ναι, θέλει πολύ νερό!εμένα μου το λέει σε κάθε ραντεβού!και εγω ενα λίτρο επινα πριν την εγκυμοσύνη!

Qqe8p2.png

πρίν από 52 λεπτά , Maraki2018 είπε:

@rapounzel_rapounzel @Χαρά Τριανταφυλλακι. Ευχαριστώ βρε κορίτσια ησύχασα τώρα.  Εμένα τα υγρά μου τον 2ο-3ο μήνα ήταν διάφανα σαν νερό. Γινόταν μούσκεμα μέχρι και το παντελόνι μου. Νομίζω όμως ότι είχε να κάνει και με την vasclor που έβαζα ενδοκολπικα. Μετά γίναν άσπρα σαν γάλα και νερουλά. Τώρα έχει κάνα μήνα γίναν κίτρινα και γλιτσερα σαν μιξα!! Χαχαχαχα

Και εγώ υπέθεσα μήπως φταίει το utrogestan για τα υγρά και δεν είχα βάλει χτες που μετά δεν ξανά έτρεξε τίποτα! Τι πράγμα και αυτό με τα υγρά?! Αγχώνεσαι αν νιώσεις ότι κάτι τρέχει στο εσώρουχο..εγώ και να πω αν ήταν άοσμα 'η όχι δεν ξέρω γιατί με βουλωμένο μυτι τίποτα δεν έπαιρνα χαμπάρι! 

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Είναι πολύ υγρά!αν δεν φοραω σερβιετακι θα βραχεί μέχρι και το παντελόνι μου!είμαι ημιδιαφανα κάποιες φορές!

Αχ αυτά τα υγρά θα μας τρελάνουν! Στη κόρη μου δεν είχα τέτοιο θέμα και τ τα που νιώθω έτσι πανικοβάλλομαι! Ευτυχώς με έκανε ξανά τεστ για το αμνιακό και βγήκε αρνητικό! Ουφφφ..περιμένω το βραδάκι για υπέρηχο! 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Και εγώ υπέθεσα μήπως φταίει το utrogestan για τα υγρά και δεν είχα βάλει χτες που μετά δεν ξανά έτρεξε τίποτα! Τι πράγμα και αυτό με τα υγρά?! Αγχώνεσαι αν νιώσεις ότι κάτι τρέχει στο εσώρουχο..εγώ και να πω αν ήταν άοσμα 'η όχι δεν ξέρω γιατί με βουλωμένο μυτι τίποτα δεν έπαιρνα χαμπάρι! 

Αχ αυτά τα υγρά θα μας τρελάνουν! Στη κόρη μου δεν είχα τέτοιο θέμα και τ τα που νιώθω έτσι πανικοβάλλομαι! Ευτυχώς με έκανε ξανά τεστ για το αμνιακό και βγήκε αρνητικό! Ουφφφ..περιμένω το βραδάκι για υπέρηχο! 

Οπότε όλα καλά!!!!πολύ χαίρομαι!!!!

Ναι, τα ατιμα τα υγρά!εγω μετά την αιμορραγία κάθε τρεις και λίγο που καταλαβαίνω κάτι να τρέχει, τρέχω στην τουαλέτα να δω!

Qqe8p2.png

1 ώρα πρίν, Maraki2018 είπε:

Κορίτσια με συγχωρείτε για την αηδιαστικη περιγραφή αλλά εμένα τα υγρά μου έχουν χρωμα ανοιχτο κίτρινο και ειναι κολλώδη. Δεν έχουν άσχημη οσμή ούτε έχω φαγούρα. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν τον ανησυχεί αυτό... Έχει καμία άλλη τέτοια υγρά;

Παρεμπιπτόντως εγώ παίρνω ένα μασωμενο ασβέστιο που λέγεται body calcin το οποίο είναι σαν καραμελιτσα με γεύση λεμόνι και είναι πολύ ελαφρύ. Δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

Εγω εχω τετοια υγρα κ ειναι ολα οκ. Δεν ειναι ολες τις μερες κιτρινα...παντως δε μυριζουν ουτε φαγουρα εχω κ η καλλιεργεια βγηκε καθαρη. Ο γιατρος μου πε ειναι φυσιολογικα.

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

πρίν από 32 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Οπότε όλα καλά!!!!πολύ χαίρομαι!!!!

Ναι, τα ατιμα τα υγρά!εγω μετά την αιμορραγία κάθε τρεις και λίγο που καταλαβαίνω κάτι να τρέχει, τρέχω στην τουαλέτα να δω!

Αχ εγώ μετά τη παλινδρομη που είχα τον Αύγουστο που μας πέρασε το πήρα από φόβο! Στην μικρή ήμουν σαν να μην ήμουν έγκυος..και η κοιλίτσα άργησε να φανεί και δεν είχα κανένα θέμα! Έτσι θεώρησα πέρσυ ότι αφού πήγε η πρώτη μια χαρά το ίδιο θα πάει και η δεύτερη..εκεί την πάτησα και τώρα με ότι αισθανθώ ότι δεν πάει καλά τρέχω να το δω..δεν θέλω να έχω κανένα απρόοπτο,πλέον στον 5ο είμαι και τον νιώθω τον μπομπιρακο! 

πρίν από 13 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Αχ εγώ μετά τη παλινδρομη που είχα τον Αύγουστο που μας πέρασε το πήρα από φόβο! Στην μικρή ήμουν σαν να μην ήμουν έγκυος..και η κοιλίτσα άργησε να φανεί και δεν είχα κανένα θέμα! Έτσι θεώρησα πέρσυ ότι αφού πήγε η πρώτη μια χαρά το ίδιο θα πάει και η δεύτερη..εκεί την πάτησα και τώρα με ότι αισθανθώ ότι δεν πάει καλά τρέχω να το δω..δεν θέλω να έχω κανένα απρόοπτο,πλέον στον 5ο είμαι και τον νιώθω τον μπομπιρακο! 

Σε καταλαβαίνω!και εγω εχω άγχος γιατί το περίμενα 2.5 χρόνια να έρθει και οταν ήρθε δεν μπορούσα να το πιστέψω!συν ότι εχω μια δύσκολη εγκυμοσύνη με τα θεματακια μου!οπότε πηγαίνω συχνότερα στον γιατρό!και εγω που την νιώθω κάθε μέρα αισθάνομαι πιο ήσυχη, ότι όλα είναι καλά!αλλά αν αργήσει να κουνηθεί με πιανει φόβος!

Qqe8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Σε καταλαβαίνω!και εγω εχω άγχος γιατί το περίμενα 2.5 χρόνια να έρθει και οταν ήρθε δεν μπορούσα να το πιστέψω!συν ότι εχω μια δύσκολη εγκυμοσύνη με τα θεματακια μου!οπότε πηγαίνω συχνότερα στον γιατρό!και εγω που την νιώθω κάθε μέρα αισθάνομαι πιο ήσυχη, ότι όλα είναι καλά!αλλά αν αργήσει να κουνηθεί με πιανει φόβος!

Φανταζομαι ποση χαρα και ευτυχία ένιωσες μετα από τόση προσπάθεια ότι κατάφερε να έρθει η μπουμπουκα σου!  :) Πω πω και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας! Απο τη μια λέω φτάσαμε στον 5ο..απο την άλλη μέχρι τον 9οοο,έχουμε ακόμα!! Εχω και την Β επιπέδου 23 βδομάδα να δω πως προχωράμε και νιώθω  το χρόνο να  σέρνεται κάπως!! Υπομονή όμως και το καλοκαιράκι με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!  :D

1 ώρα πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

ΕΧΩ ΓΊΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ......

Βρε κορίτσια εμένα δεν με είπε κανένας για νερό και για να είμαι ειλικρινής δεν πίνω και πολύ..ποιος είναι ο λόγος που σας σύστησε ο γιατρός τέτοια ποσότητα νερού?! Να τον ρωτήσω και εγώ γιατί δεν με είπε! 

Διαφημίσεις

@Zouzou94 το νερό είναι πολύ βασικό. Βοηθάει να μην αφυδατωθουμε, ανανεώνει το αμνιακο υγρό, βοηθάει όταν υπάρχει δυσκοιλιότητα και το πιο σημαντικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Να αρχίσεις να πίνεις όσο μπορείς... Αν μπορείς και δύο λίτρα την μέρα...

• Μου αρέσει 3

ZWS3p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Maraki2018 είπε:

@Zouzou94 το νερό είναι πολύ βασικό. Βοηθάει να μην αφυδατωθουμε, ανανεώνει το αμνιακο υγρό, βοηθάει όταν υπάρχει δυσκοιλιότητα και το πιο σημαντικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Να αρχίσεις να πίνεις όσο μπορείς... Αν μπορείς και δύο λίτρα την μέρα...

Για το αμνιακό υγρό κάτι είχα διαβάσει.. δυσκοιλιότητα δεν έχω και δεν με είπε κανένας γιατρός να πίνω νερό! Θα δυσκολευτω να πιω τόσο νερό αλλά θα τα καταφέρω και ας έχω συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα! Πίνω νερό σήμερα,έχω και τον όρο και ούτε ξέρω ποσες φορές σηκώθηκα να πάω τουαλέτα! 

πρίν από 45 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Φανταζομαι ποση χαρα και ευτυχία ένιωσες μετα από τόση προσπάθεια ότι κατάφερε να έρθει η μπουμπουκα σου!  :) Πω πω και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας! Απο τη μια λέω φτάσαμε στον 5ο..απο την άλλη μέχρι τον 9οοο,έχουμε ακόμα!! Εχω και την Β επιπέδου 23 βδομάδα να δω πως προχωράμε και νιώθω  το χρόνο να  σέρνεται κάπως!! Υπομονή όμως και το καλοκαιράκι με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!  :D

Βρε κορίτσια εμένα δεν με είπε κανένας για νερό και για να είμαι ειλικρινής δεν πίνω και πολύ..ποιος είναι ο λόγος που σας σύστησε ο γιατρός τέτοια ποσότητα νερού?! Να τον ρωτήσω και εγώ γιατί δεν με είπε! 

Ναι!!!απίστευτη χαρά αλλά συγκρατημένη μέχρι να δούμε ότι όλα πάνε καλά!οταν είχα την αιμορραγία είπα πάει το μωρό μου, το έχασα!δόξα τον θεό όλα πήγαν καλά!!!Και  εγω αυτό λέω, από την μια λέω μπήκα στον 5ο επιτέλους από την άλλη μου φαίνεται τόσο μακριά ο Αύγουστος!ο χρόνος μου φαίνεται οτι κυλάει τόσο αργά, μου λένε όλοι πότε πέρασε ο καιρός που μας ειπες οτι βγήκε θετική η χοριακη και τώρα είσαι στον 5ο και εμενα μου φαίνεται οτι έχει περάσει κανας χρόνος!!!

22η εχω εγώ β'επιπεδου και την περιμένω πως και πως!!!

Ολα θα πάνε τέλεια για όλες μας!!!θα έχουμε γεμάτες αγκαλιες τον Αυγούστο!!!

Το νερό είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη όπως σου έγραψε και η @Maraki2018 

Qqe8p2.png

πρίν από 11 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι!!!απίστευτη χαρά αλλά συγκρατημένη μέχρι να δούμε ότι όλα πάνε καλά!οταν είχα την αιμορραγία είπα πάει το μωρό μου, το έχασα!δόξα τον θεό όλα πήγαν καλά!!!Και  εγω αυτό λέω, από την μια λέω μπήκα στον 5ο επιτέλους από την άλλη μου φαίνεται τόσο μακριά ο Αύγουστος!ο χρόνος μου φαίνεται οτι κυλάει τόσο αργά, μου λένε όλοι πότε πέρασε ο καιρός που μας ειπες οτι βγήκε θετική η χοριακη και τώρα είσαι στον 5ο και εμενα μου φαίνεται οτι έχει περάσει κανας χρόνος!!!

22η εχω εγώ β'επιπεδου και την περιμένω πως και πως!!!

Ολα θα πάνε τέλεια για όλες μας!!!θα έχουμε γεμάτες αγκαλιες τον Αυγούστο!!!

Το νερό είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη όπως σου έγραψε και η @Maraki2018 

Πραγματικά και εγώ το ίδιο νιώθω! Ειδικά τώρα που σιγά σιγά το ανακοινώνω μένουν έκπληκτοι που είμαι ήδη στον 5ο! Ακόμα και οι φίλες μου λένε πότε πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός..μόνο για εμάς πάει σαν χελώνα γιατί το περιμένουμε πως και πως! 

Όσο για το νερό το κατάλαβα..θα γίνουμε στενοί φίλοι αυτούς τους μήνες και με το νερό και με τη τουαλέτα! :P

πρίν από 10 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Πραγματικά και εγώ το ίδιο νιώθω! Ειδικά τώρα που σιγά σιγά το ανακοινώνω μένουν έκπληκτοι που είμαι ήδη στον 5ο! Ακόμα και οι φίλες μου λένε πότε πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός..μόνο για εμάς πάει σαν χελώνα γιατί το περιμένουμε πως και πως! 

Όσο για το νερό το κατάλαβα..θα γίνουμε στενοί φίλοι αυτούς τους μήνες και με το νερό και με τη τουαλέτα! :P

Χαχαχαχα!!!και εγω κάθε τρεις και λίγο για κατουρημα πάω!!!

Εγω το είπα στον περίγυρο μας από την αρχή γιατί δεν μ'αρεσει αυτό το μην το πούμε μην γίνει κάτι!το θεωρουσα σαν γρουσουζιά να λέω οτι μπορεί κάτι να μην πάει καλά!και έτσι σε δικούς μου ανθρώπους και στην δουλειά το είπα αμέσως!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...