Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Διάβαζα ότι δεν κανείς περίδεση μετά την 21η βδομάδα!έχεις μιλήσει με τον γιατρό για την περίδεση και σου είπε οτι γίνεται οπότε να'ναι;;;εσυ με τα δίδυμα είναι πιο δύσκολα σίγουρα!

Αυτό είναι το θέμα πιστεύω!να περάσουμε τις 32 εβδομάδες!και θα τις περάσουμε!!!αν θέλουν τα κορίτσια να βγουν λίγο νωρίτερα τι να τα κάνουμε!!!!θα τα υποδεχτουμε!!!

Αχ!μακάρι!!!αισθάνομαι πολύ καλύτερα οταν μιλάμε!δίνει κουράγιο η μια στην άλλη!και κάτι που ξέρει παραπάνω η μια βοηθάει την άλλη!!!

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου και με τον αιματοκρίτη!!!απο τημ στιγμή που το εψαξες και έχεις βρει τρόπο θα ανέβει!!!

Είναι δύσκολο αλλά αν είναι να χαθούν τα μωρά... σε ενημερώνουν για τα υπέρ κ τα κατα πιο πριν κ αναλαμβάνεις ευθύνη!! Γνωστή μου έκανε περιδεση στις 30 εβδομάδες κ γέννησε μετά από 3; ή 4 βδομαδες... τις είπε ο γιατρός ότι αν δεν κάνουμε γεννάς άμεσα.... όποτε είπε το κάνω κ ο Θεός βοηθός!!!

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχ εχεις και τετοια τρεχαματα. Δεν εχω ιδια απο αυτα. Ευχομαι μονο να μην πεσεις. Πιστευω ομως οτι και να πεσει ολα ειναι ελεγχομενα...ολα θα πανε καλα. Ευτυχως που εχετε γνωση των θεματων αυτων και μπορειτε να τα ελεγχετε...

Ειμαι σε ομάδα με διδυμομαμαδες κ με βοηθανε με τις γνωσεις τους κ πως να κινηθώ πριν φτάσω στη μετάγγιση ;) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Sam13 είπε:

Είναι δύσκολο αλλά αν είναι να χαθούν τα μωρά... σε ενημερώνουν για τα υπέρ κ τα κατα πιο πριν κ αναλαμβάνεις ευθύνη!! Γνωστή μου έκανε περιδεση στις 30 εβδομάδες κ γέννησε μετά από 3; ή 4 βδομαδες... τις είπε ο γιατρός ότι αν δεν κάνουμε γεννάς άμεσα.... όποτε είπε το κάνω κ ο Θεός βοηθός!!!

Ειμαι σε ομάδα με διδυμομαμαδες κ με βοηθανε με τις γνωσεις τους κ πως να κινηθώ πριν φτάσω στη μετάγγιση ;) 

Μπράβο!!!!οπότε όλα θα πάνε καλά!!!

Εύχομαι να μην χρειαστεί να κάνεις περίδεση και να κρατήσει γερά ο τράχηλος!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

πρίν από 17 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Μπράβο!!!!οπότε όλα θα πάνε καλά!!!

Εύχομαι να μην χρειαστεί να κάνεις περίδεση και να κρατήσει γερά ο τράχηλος!

Αχ σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, elenistam είπε:

mh to psaxnete toso poli re koritsia...palia oute perideseis kanan, oute xapia ena soro epernan kai mia xara genousan ston agro...an ine kati anisixitiko tha sas pei o giatros.....

Ελενη ειχαμε μιλησει πριν ενα μηνα περιπου κ μου χες πει οτι κ τραχηλος σου στην αυχενικη ηταν 3 εκατοστα κανω λαθος? Γενικα παλιοτερα ειχαν πολλες γεννες νεκρων παιδιων λογω τραχηλου...συνεβαινε αλλα δεν το εξεταζαν οσο σημερα. Η μαμα μου εχει χασει 2 παιδια λογω τραχηλου με γεννα κανονικη. Μετα με περιδεση εφερε στον κοσμο αλλα 2! Γενικα μ εχει προβληματισει κ εμενα το μηκος τραχηλου λογω αυτων των βιωματων...δε θελω να γραφω δυσαρεστα αλλα νομιζω κσλυτερα να ειμαστε λιγο πιο υποψιασμενες γιατι πατωντας στα συννεφα προσγειωνεσαι πιο ανωμαλα.

poWsp2.png

πρίν από 1 λεπτό , samiam είπε:

Ελενη ειχαμε μιλησει πριν ενα μηνα περιπου κ μου χες πει οτι κ τραχηλος σου στην αυχενικη ηταν 3 εκατοστα κανω λαθος? Γενικα παλιοτερα ειχαν πολλες γεννες νεκρων παιδιων λογω τραχηλου...συνεβαινε αλλα δεν το εξεταζαν οσο σημερα. Η μαμα μου εχει χασει 2 παιδια λογω τραχηλου με γεννα κανονικη. Μετα με περιδεση εφερε στον κοσμο αλλα 2! Γενικα μ εχει προβληματισει κ εμενα το μηκος τραχηλου λογω αυτων των βιωματων...δε θελω να γραφω δυσαρεστα αλλα νομιζω κσλυτερα να ειμαστε λιγο πιο υποψιασμενες γιατι πατωντας στα συννεφα προσγειωνεσαι πιο ανωμαλα.

πριν την αυχενικη σε μια μονο μετρηση που ειχα κανει κολπικα στις 7 βδομαδες ηταν 3,5 εκατοστα...μπορει να ειπα 3 αν δε θυμομουν αλλα το βρηκα σημειωμενο σημερα ηταν 3,5....μετρηθηκε μονο μια φορα...ξερω ποσες φορες εκανα κολπικο....

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , elenistam είπε:

πριν την αυχενικη σε μια μονο μετρηση που ειχα κανει κολπικα στις 7 βδομαδες ηταν 3,5 εκατοστα...μπορει να ειπα 3 αν δε θυμομουν αλλα το βρηκα σημειωμενο σημερα ηταν 3,5....μετρηθηκε μονο μια φορα...ξερω ποσες φορες εκανα κολπικο....

Αρα στον μετρησαν πολυ νωρις κ δεν υπαρχει λογος σχολιου αφου κ το μεγεθος γραφτηκε στο περιπου 3 εκ.

Καλο θα ειναι να κοιταξεις κ συ το μηκος γιατι κ γω ξερω πως σε καθε αυχενικη πρεπει να αναγραφεται.

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Γεια σας κοιλιτσες μου!!! Τι κάνετε??

18 + 1 σήμερα και το αγόρι μου σήμερα επιτέλους χόρευε κ η μανούλα το κατάλαβε!!!!!

Για το κάπνισμα δεν έχω να σας πω γιατί ποτέ δεν κάπνισα αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι προσέχουμε όσο το δυνατόν γίνεται. 

Για τον τράχηλο κορίτσια στην Β επιπέδου θα κάνουμε κολπικό λέτε για να τον μετρήσει?

Κ μένα στην αυχενική τον μέτρησε κ είχε πει ότι είναι καλός αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήταν ακριβώς..

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

18 + 1 σήμερα και το αγόρι μου σήμερα επιτέλους χόρευε κ η μανούλα το κατάλαβε!!!!!

Για το κάπνισμα δεν έχω να σας πω γιατί ποτέ δεν κάπνισα αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι προσέχουμε όσο το δυνατόν γίνεται. 

Για τον τράχηλο κορίτσια στην Β επιπέδου θα κάνουμε κολπικό λέτε για να τον μετρήσει?

Κ μένα στην αυχενική τον μέτρησε κ είχε πει ότι είναι καλός αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήταν ακριβώς..

Σιγουρα τον μετρανε στην β. Νομιζω πρεπει να ζητησεις κολπικο,δεν ξερω αν κανουν ουτως αλλως....

poWsp2.png

πρίν από 11 λεπτά , modena είπε:

Αχ!άντε επιτέλους έδωσε σήμα το αντρακι!!!!πολύ χαίρομαι!πως σου φάνηκε;;;

Σίγουρα θα τον μετρήσει στην β'επιπεδου, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο τράχηλος!λογικά κολπικά θα τον μετρήσουν γιατί από την κοιλιά δεν κάνουν τόσο ακριβείς  μετρήσεις! 

Εγώ εκεί που θα παω ξέρω οτι θα κάνουμε και κολπικό!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , gogouli88 είπε:

Στην Β επιπέδου όσες μου χουν πει δε κάνουν κολπικό 

Οταν υπάρχει θεματακι όπως εγω και οι άλλες κοπέλες πρέπει να ελέγχουμε τον τράχηλο δεν γίνεται αλλιώς!κινδυνεύει το μωρό!στην β'επιπεδου πρέπει να μετρηθεί καλά ο τράχηλος σε όλες μας για να προλάβουμε κάτι άσχημο!εμένα κοιλιακά μετρήθηκε 2,5 και κολπικά που τον πιάνουν καλα  3.00!αν ηταν 2,5 θα έπρεπε να είμαι σε ακινησία!

Σωστή μέτρηση να κάνουν και ας το κάνουν απο όπου θέλουν! 

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Καλημερα κοιλιτσες!! Πώς θα φτασουμε β επιπεδου κ θα φυγει απο τη μεση? Πολυ αγωνια!!!

Χτες ειμαι σιγουρη πια οτι ακουσα το μωρο! Ειχε ενα μισαωρο που το ακουγα συνεχομενα. Πολυ χαρα!! Εγω σκεφτομαι μετα τη β' να κανω ενα ραντεβου με συμβουλο θηλασμου να ενημερωθω.

• Μου αρέσει 2

poWsp2.png

πρίν από 38 λεπτά , samiam είπε:

Καλημερα κοιλιτσες!! Πώς θα φτασουμε β επιπεδου κ θα φυγει απο τη μεση? Πολυ αγωνια!!!

Χτες ειμαι σιγουρη πια οτι ακουσα το μωρο! Ειχε ενα μισαωρο που το ακουγα συνεχομενα. Πολυ χαρα!! Εγω σκεφτομαι μετα τη β' να κανω ενα ραντεβου με συμβουλο θηλασμου να ενημερωθω.

Καλημέρα!!!πολύ χαίρομαι που ενιωσες το μπεμπακι!εγω τώρα την καταλαβαίνω κάθε μέρα και λέω, εντάξει είναι το κορίτσι μου, χορεύει!ελπίζω να αλλάξει και θέση μέχρι την β'επιπεδου!

Νά πας!και εγω θελω να παω να κάνω τα μαθήματα ανωδυνου και του θηλασμού!

Θα περάσουν οι μέρες, που θα πάει και θα ήμαστε πιο ήρεμες θέλω να πιστεύω!!!

8 ώρες πρίν, elenistam είπε:

koritsia oti thimamai xairome....exete kai seis auksimeni trixofhia tora stin egimosini???? ego nomizo oti auksithike...

Συνήθως αυξάνεται οταν έχεις αγόρι λόγω ανδρογόνων!εγω που είμαι μελαχρινή και εχω γενικά τρίχες και είναι μαύρες, τώρα κάνω αποτρίχωση κάθε 2 βδομάδες ενώ έκανα μια φορά τημ βδομάδα, βέβαια εγω δεν αντεχα ποτέ και τις τρίχες!

Qqe8p2.png

Καλημέρα κοιλιτσες μου!!!

@rapounzel_rapounzel τρελάθηκα!!! Ήταν πολύ περίεργο σαν αίσθηση αλλά ενθουσιάστηκα! Είναι το πλασματακι που κάνουμε με τον άντρα μου κ είναι μαγικό! Μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα ήταν η καλύτερη στιγμή στην εγκυμοσύνη μου!!! Ανυπομονώ κ εγώ μέχρι Β επιπέδου! 22 μέρες ακόμη...

@elenistam εγώ λόγω πολυκυστικων ήμουν πάντα με το τσιμπιδακι στο χέρι, οπότε δεν έχω δει κάποια διαφορά.

Εγώ μπήκα στην ομάδα θηλασμού της πόλης μου στο fb κ θα ψαχνομαι να πάω κ εγώ σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Για μετά την Β επιπέδου κ εγώ..

1 hour ago, samiam είπε:

Τέλεια!!!! Χτες ήταν η μερα μας!! :-D

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...