-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:
Σαφώς δε μου φταίνε σε τίποτα και δεν πιστεψα στιγμή πως δε με αγαπάνε. Ευτυχώς έχω αρκετούς φίλους. Παρόλα αυτά, συνειδητοποιώ πως σε όλο αυτό είμαι/εισαι μόνη εσυ και ο σύντροφος σου. Ετσι πρέπει να είναι κιόλας. Γιατί όπως πολύ σωστά είπες δε πρέπει να έχουμε προσδοκίες. Αναγνωρίζω πως πολλές φορές γίνομαι παράλογη και κλείνομαι στον ευατο μου. Απλά δεν αναγνωρίζω τον ευατο μου όταν είμαι συνεχώς μέσα στα νεύρα με τους δικούς μου ανθρώπους. Ούτε φανταζόμουν ποτέ πως θα μου μιλάνε οι κολλητές μου και θα σκέφτομαι πως δεν υπάρχει καμμία πνευματική σύνδεση. Αλλά οκ, αποδέχομαι πως για εκείνες είναι νορμαλ αυτό που μου λένε κ δε το λένε με κακία. Απλα λένε τι σκέφτονται έξω από το χορό.
Εννοείται κοριτσι μου οτι ειμαστε μονες μας σε ολες αυτο!! Και οταν εννοώ μονες μας.. εννοώ ακόμα και χωρις τον συντροφο μας! Οσο διπλα μας και να ειναι, ουτε εκεινοι καταλαβαίνουν τι περναμε στο σωμα μας και στην ψυχη μας.. το περνάνε κ αυτοί...αλλα διαφορετικά απο εμας! Ειναι παρα πολυ μοναχικο το ταξιδι της υπογονιμοτητας δυστυχως αλλα πρεπει να το αποδεχτούμε αυτο και να το αγκαλιάσουμε! Δεν γινεται αλλιως.. θα δεις οσο περναει ο καιρος οτι συνηθίζεται και θα νιωσεις περηφανη για σενα! Αν σε ρίχνει ομως τοσο πολυ ισως χρειάζεσαι και βοηθεια ειδικου, θα σε ξεμπλοκαρει ... Σκεψου το και ψαξου.. το ψάχνεις δυναμικαζ παιρνεις γνωμες, απο ολες τις ειδικοτητες και καλα κανεις .. αλλα τοσες μερες που διαβαζω τα μηνυματα σου καταλαβαινω οτι ζοριζεσαι παρα πολυ ψυχολογικα, οποτε δεν ειναι κακο να απευθυνθείς σε καποιον ειδικο! Εγω έχω βοηθηθει πολυ και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι η μονη..
- 1
-
Μανούλες Αυγούστου 2018
-
Θέματα
-
- 7.501 απαντήσεις
- 925.977 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.054 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.201 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.156.991 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.944 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.501 απαντήσεις
- 925.977 εμφανίσεις
-
- 1.008 απαντήσεις
- 39.525 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 974 απαντήσεις
- 51.764 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 401 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 777 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.519.109 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 97.708 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 2.214 εμφανίσεις
-
- 1.768 απαντήσεις
- 225.673 εμφανίσεις
-
Πωλείται καρότσι τρίτροχο Graco trekko 300€
Από ΦαιηΚατς, in Πουλάω καρότσια, καθισματάκια αυτοκινήτου, ποδήλατα, πατίνια
- 4 απαντήσεις
- 2.278 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα