Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια. Ειδα την ομαδα σας και μου αρεσε η προσεγγιση σας και ο τροπος που αναλυετε τα πραγματα. θα γινω και γω μανουλα τελος αυγουστου του 18 και μου αρεσε που εχετε συντροφια η μια την αλλη. θα ηθελα να με προσθεσετε και εμενα στην ομαδα σας!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , vaclia είπε:

Καλησπερα κοριτσια. Ειδα την ομαδα σας και μου αρεσε η προσεγγιση σας και ο τροπος που αναλυετε τα πραγματα. θα γινω και γω μανουλα τελος αυγουστου του 18 και μου αρεσε που εχετε συντροφια η μια την αλλη. θα ηθελα να με προσθεσετε και εμενα στην ομαδα σας!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΛΕΝΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΧΑΡΗΚΑ

MNKKp3.png

χαρηκα λενα μου. ας συστηθω και γω.ειμαι η Λια απο την θεσσαλονικη κ γω. Ειμαι 35 χρονων και ειμαι στην 15 εβδομαδα. Αυχενικη ειχα κανει στις 20 φεβρουαριου και στις 21 εκανα την εξεταση με το αιμα την μη επεμβατικη.φυλλο δεν ξερουμε ακομα θα μαθουμε ομως απο βδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα απο το τεστ!!!! Στην αυχενικη δεν μας ανεφερε τπτ!!!

Και ΠΗΤ εχω στις 31 Αυγουστου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, vaclia είπε:

χαρηκα λενα μου. ας συστηθω και γω.ειμαι η Λια απο την θεσσαλονικη κ γω. Ειμαι 35 χρονων και ειμαι στην 15 εβδομαδα. Αυχενικη ειχα κανει στις 20 φεβρουαριου και στις 21 εκανα την εξεταση με το αιμα την μη επεμβατικη.φυλλο δεν ξερουμε ακομα θα μαθουμε ομως απο βδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα απο το τεστ!!!! Στην αυχενικη δεν μας ανεφερε τπτ!!!

ax mazi pigenoume filenada!!!!!!!!! kai go stin 15 vdomada eime auxeniki ekana stis 22.2 koritsaki mallon kai pithani imerominia exo 3/9!! ti kala!!! ola kala tha pane..oi eksetaseis autes ine tipikes

MNKKp3.png

πρίν από 6 λεπτά , vaclia είπε:

Τελεια λενα μου!!! Ναι κ γω αυτο πιστευω. το φυλλο ποτε το εμαθες?

στην αυχενικη μας ρωτησε αν θελουμε να κανει προγνωση...και μας ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσακι....να σου πω οτι ολα μας τα ραντεβου, οι υπερηχοι και οι εξετασεις γινονται στο Παπαγεωργιου και δε πληρωνουμε ουτε ενα ευρω....αυχενικη μου εκανε η Ψαρρα στο Παπαγεωργιου που εχει και δικο της φημισμενο κεντρο ιδιωτικο που πληρωνεις. 

MNKKp3.png

καλο αυτο που δεν πληρωνεις. Εμενα ο γιατρος μου ειναι στο γενεσις και τον εμπιστευομαι παρα πολυ οποτε εκει θα γεννησω. Αυχενικη αυτος μου εκανε και μετα στο γενεσις το μηνεπεμβατικο ελεγχο και αυτο λογω ηλικιας κ μονο. Θα μπορουσα να μην τον ειχα κανει. Δεν ειναι απαραιτητος και ειναι κ τσουχτερος!!! Εχω ακουσει οτι το παπαγεωργιου εχει πλυ καλη μαιευτικη οποτε μη μασας καθολου!!! 

13 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Είναι καρότσι για μωράκια και μετά για λίγο πιο μεγάλα και έχει και πορτ μπεμπέ ή κάθισμα αυτοκινήτου... διάφορες προσφορές. .. ποπο τρόμος αυτά που ζητάνε όμως.... 

Τέλος καλό όλα καλά.... να προσέχεις κορίτσι μου....

Ναι, είναι πανάκριβα αυτά!εμένα ευτυχώς καθίσματακι αυτοκινήτου θα μας δώσει η αδερφή του άντρα μου οπότε τα απλά καροτσια είναι πιο Νορμάλ οι τιμές!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , vaclia είπε:

καλο αυτο που δεν πληρωνεις. Εμενα ο γιατρος μου ειναι στο γενεσις και τον εμπιστευομαι παρα πολυ οποτε εκει θα γεννησω. Αυχενικη αυτος μου εκανε και μετα στο γενεσις το μηνεπεμβατικο ελεγχο και αυτο λογω ηλικιας κ μονο. Θα μπορουσα να μην τον ειχα κανει. Δεν ειναι απαραιτητος και ειναι κ τσουχτερος!!! Εχω ακουσει οτι το παπαγεωργιου εχει πλυ καλη μαιευτικη οποτε μη μασας καθολου!!! 

πολυς κοσμος παει στο γενεσις....απλα εγω εχω την ξεροκεφαλια αμα θες πες το οτι δε θα πληρωνα ποτε για την υγεια μου εφοσον μπορω να την εχω στο ιδιο επιπεδο σε δημοσιο νοσοκομειο....οπως και να χει ειναι προσωπικες επιλογες...σημασια εχει να βγουν γερα τα παιδακια μας και μεις....ποτε θα πας για β επιπεδου?? εγω με το ζαχαρο εχω μια προδιαθεση και το παρακολουθω προς το παρον

MNKKp3.png

9 ώρες πρίν, samiam είπε:

Κ μενα το ιδιο. Αν σκεφτω πώς θα παω στη β επιπεδου με πιανει συγκριο. Με το πιεσομετρο αγκαλια θα μαι! 

Εγω την εχω ήδη κλεισει την β'επιπεδου!19 Απριλίου!φυσικά οταν φτάσει η ώρα θα τρελαθω από το άγχος και εγώ!!! 

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

ναι σημασια εχει αυτο να βγουν γερα και καλοφωτιστα!!! Ετσι και αλλιως τα μισα τα παιρνουμε πισω. Εχουν πεσει πολυ οι τιμες!!! τωρα θα παμε ξανα την 18η εβδομαδα για υπερηχο και ελεγχο ρουτινας αλλα νομιζω ειναι νωρις για β επιπεδου. Μετα την 21 εβδομαδα θεωρητικα.

1 ώρα πρίν, Κοννυ είπε:

γιατι ειμαι μεγαλούλα!!!! Προχθες εκλεισα τα 40!!! :-D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!όλα θα είναι τέλεια!!!αφού την κάνεις καθαρά μόνο ηλικιακά!!!πότε θα πας;;;

Qqe8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , vaclia είπε:

ναι σημασια εχει αυτο να βγουν γερα και καλοφωτιστα!!! Ετσι και αλλιως τα μισα τα παιρνουμε πισω. Εχουν πεσει πολυ οι τιμες!!! τωρα θα παμε ξανα την 18η εβδομαδα για υπερηχο και ελεγχο ρουτινας αλλα νομιζω ειναι νωρις για β επιπεδου. Μετα την 21 εβδομαδα θεωρητικα.

και γω 3 μαιου θα παω για β επιπεδου.....τα κλεινουν ολα μαζι στο παπαγεωργιου για αυτο ξερω....απλο υπερηχο θα κανω 30 του μηνα 

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...