Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

1 hour ago, Filisia87 είπε:

Καλησπερα Κοριτσακια!!!

Εγω περασα λιγο επεισοδιακα σημερα!Αφου χθες ηταν η καθιερωμενη επισκεψη για υπερηχο οπου ειδαμε οτι η μπεμπα ειναι μια χαρα και ολα καλα και αφου δωσαμε ραντεβου σε ενα μηνα γυρισα σπιτι και κοιμηθηκα το βραδυ!

Κατα τις 3 τα μεσανυχτα ξυπνησα για τουαλετα και ημουν αρκετα βρεγμενη(σαν να μου ειχαν φυγει)πραγμα αδυνατο για μενα!Δεν εδωσα σημασια και ξανα κοιμηθηκα.Το πρωι το ανεφερα απλα στην μητερα μου και εκεινη πηρε κατευθειαν τον γυναικολογο τηλ ο οποιος ειπε να παω επειγοντως στο μαιευτηριο για τεστ αμνιακου υγρου.ΣΟΚ ΕΓΩ!Δεν φανταστηκα καν οτι θα ηταν κατι που επρεπε να με ανησυχησει.μεχρι να παω να κανω εξετασεις και να μου πει οτι ολα τελικα ειναι μια χαρα μου εφυγε η μιση ζωη!

Τελικα το πιο απλο πρεπει να αναφερουμε!Εγω απλα δεν εδωσα σημασια γιατι το πρωι ξυπνησα και δεν ειχα ξανα κατι,πηγα δουλεια κανονικα και συνεχιζε να μην εμφανιζεται κατι!

Μου ειπε ομως ο γιατρος οτι θα μπορουσε να ειναι ψηλα η ρηξη και να μην εχω μεγαλη απωλεια αμνιακου υγρου αλλα θα ηταν και παλι σοβαρο!

Αυτα απο μενα!Ειμαστε καλα παντως και εγω και η μπεμπουλα με μειον καποια λεφτα χαχαχαχαχ 

Ακου τωρα! Κουφο? Μηπωςιδρωσες? Μας βλεπω το καλοκαιρι με μονιμα γλεντια!

Εγω εχω μονιμως σκασμενα χειλη,τι λαδι βαζω τι λιποζαν τιποτα! Κ μια γραμμη στο κεντρο κ με τραβαει..

poWsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , samiam είπε:

Εγω εχω μονιμως σκασμενα χειλη,τι λαδι βαζω τι λιποζαν τιποτα! Κ μια γραμμη στο κεντρο κ με τραβαει..

Πινεις μπόλικο νεράκι;;;μήπως είναι σημάδι αφυδάτωσης!και εγω όλο κάτι κουλά παθαινω!

Qqe8p2.png

Γεια σας κορίτσια. Πήγα στον ειδικό όπως σας έγραψα και όλα μια χαρά τελικά. Καλός ο γιατρός μου ρε κορίτσια δεν μπορώ να πω. Και στην πρώτη μου γεννά ήταν άψογος. Και ειναι. Αλλά αυτό το μηχάνημα του είναι αρχαίο. Με έχει λαχταρισει πολλές φορές. Αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε δυο μήνες. Και τι να πω; Πάρε καινούριο; Ένα καλό καινούριο 3D έχει και καμμία 10 άρια χιλιάδες ευρώ.

Τελοσπαντων. 

Η μικρή μου καλύτερα. Από τον πολύ πυρετό όμως που έκανε γέμισε αφθες στο στόμα και μας έχει τρελάνει στην γκρίνια. Πεινάει και δεν μπορεί να φάει . Θα περάσει όμως. Αυτό είναι το λιγότερο.

σας χαιρετώ.

• Μου αρέσει 2

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, samiam είπε:

Κ γω τα ιδια σκεφτομαι καθε φορα μετραω μερες. Εγω το χω κανει καθε 3 βδομαδες κ δε μου λεει κ τιποτα γιατι με βλεπει οτι σκαω απο αγωνια!

Θα ήθελα κι εγώ να πηγαίνω πιο συχνά δεν έχω υπομονή! Θα τον ρωτήσω αν γίνεται! 

3 ώρες πρίν, modena είπε:

Τέλεια Κατερίνα μου!!! Αυτό το σε ένα μήνα πάλι είναι πολύ βαρύ! Χαχαχα

Από δω κ στο εξής θα βλέπουμε θεαματική διαφορά στο μέγεθος του μωρού μας!

@Melissoula27 μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι! Το νιώθει κ το μπεμπακι.. έχεις κανένα θεματακι να σε αγχωνει?

Όχι κανένα θέμα απλά έχω αγωνία ήθελα πολύ ένα μωράκι!!!!

2 ώρες πρίν, samiam είπε:

Ειμαι κ εγω μονιμα με σκασμενη χειλη.φτιαχνει και μετα απο δυο μερες παλι τα ιδια..οχι οχι δεν ηταν ιδρωτας..υγρα ηταν .. τωρα τι?θα σας γελασω!

Κι εγώ είμαι με σκασμένα χείλη συνέχεια το λιποζαν τίποτα δε κάνει, κραγιόν δε μπορώ να βάλω. Κ γω κάθε 20 μέρες πηγαίνω στο γιατρό κ ανυπομονώ γιατί θα μου πει κ για τη Β επιπέδου την επόμενη φορά. 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

9 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημέρα!!!!τι καρότσι κοιτάς;;;αυτά που έχουν και καθισματακι και πορτ μπεμπε;

Είναι καρότσι για μωράκια και μετά για λίγο πιο μεγάλα και έχει και πορτ μπεμπέ ή κάθισμα αυτοκινήτου... διάφορες προσφορές. .. ποπο τρόμος αυτά που ζητάνε όμως.... 

4 ώρες πρίν, Filisia87 είπε:

Καλησπερα Κοριτσακια!!!

Εγω περασα λιγο επεισοδιακα σημερα!Αφου χθες ηταν η καθιερωμενη επισκεψη για υπερηχο οπου ειδαμε οτι η μπεμπα ειναι μια χαρα και ολα καλα και αφου δωσαμε ραντεβου σε ενα μηνα γυρισα σπιτι και κοιμηθηκα το βραδυ!

Κατα τις 3 τα μεσανυχτα ξυπνησα για τουαλετα και ημουν αρκετα βρεγμενη(σαν να μου ειχαν φυγει)πραγμα αδυνατο για μενα!Δεν εδωσα σημασια και ξανα κοιμηθηκα.Το πρωι το ανεφερα απλα στην μητερα μου και εκεινη πηρε κατευθειαν τον γυναικολογο τηλ ο οποιος ειπε να παω επειγοντως στο μαιευτηριο για τεστ αμνιακου υγρου.ΣΟΚ ΕΓΩ!Δεν φανταστηκα καν οτι θα ηταν κατι που επρεπε να με ανησυχησει.μεχρι να παω να κανω εξετασεις και να μου πει οτι ολα τελικα ειναι μια χαρα μου εφυγε η μιση ζωη!

Τελικα το πιο απλο πρεπει να αναφερουμε!Εγω απλα δεν εδωσα σημασια γιατι το πρωι ξυπνησα και δεν ειχα ξανα κατι,πηγα δουλεια κανονικα και συνεχιζε να μην εμφανιζεται κατι!

Μου ειπε ομως ο γιατρος οτι θα μπορουσε να ειναι ψηλα η ρηξη και να μην εχω μεγαλη απωλεια αμνιακου υγρου αλλα θα ηταν και παλι σοβαρο!

Αυτα απο μενα!Ειμαστε καλα παντως και εγω και η μπεμπουλα με μειον καποια λεφτα χαχαχαχαχ 

Τέλος καλό όλα καλά.... να προσέχεις κορίτσι μου....

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

4 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Κι εγώ είμαι με σκασμένα χείλη συνέχεια το λιποζαν τίποτα δε κάνει, κραγιόν δε μπορώ να βάλω. Κ γω κάθε 20 μέρες πηγαίνω στο γιατρό κ ανυπομονώ γιατί θα μου πει κ για τη Β επιπέδου την επόμενη φορά. 

Κ μενα το ιδιο. Αν σκεφτω πώς θα παω στη β επιπεδου με πιανει συγκριο. Με το πιεσομετρο αγκαλια θα μαι! 

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...εγώ είμαι στις 15 βδομάδες και ακόμα η πρωινή ναυτία δεν υποχώρησε....άλλα συμπτώματα δεν έχω εκτός από κάτι τραβήγματα χαμηλά που και που...ακόμα κιλά δεν έβαλα....αρχίσαμε και μεις την έρευνα αγοράς και αποφασίσαμε να πάρουμε καρότσι από εξωτερικό... είδαμε συγκεκριμένα μοντέλα που εδώ έχουν 600 εκεί έχουν 400 με τα μεταφορικά μαζί. Κοιτάμε 2 σε 1 καρότσι πορτ μπεμπέ και κάθισμα αμαξιού λέμε να πάρουμε ένα που είναι από 0 μέχρι 32 κιλά που έχει θέση για βρέφος και μετά βγαίνει το μαξιλαράκι και γίνεται ευρύχωρο για πιο μεγάλο μωρό και παιδί.

MNKKp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Κοννυ είπε:

καλησπέρα κοριτσια και απο μένα!! Με το καλο για ολες μας!!! Εγω την αλλη βδομάδα θα κανω αμνιοπαρακεντιση και φοβάμε λιγο. Αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!!!!

esy pali giati??? me to kalo mi fovasai

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...