Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το κοριτσάκι σου!να ηρεμισει και αυτό και εσύ! 

Νερό μου λέει και εμένα να πίνω πολύ και ας μην υπάρχει πρόβλημα, γενικά θέλουμε πολύ νερό στην εγκυμοσύνη!μην μπαίνεις να διαβαζεις γιατί τελικά αγχωνομαστε χειρότερα!καλά αποτέλεσματα στον υπέρηχο και οταν τελειώσεις πες μας τα καλά νέα!

Ααα!!!εσείς πηγαίνετε γρήγορα γρήγορα για το δεύτερο;;;μπράβο!!!εγω με αυτά που περναω θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!

Θα το θέλαμε κ ελπίζω να πάει όπως το ευχόμαστε. Εμείς έχουμε μικρή διαφορά με τα αδέρφια μας και μας αρέσει. Σαν παιδιά παίζαμε μαζί κ σαν μεγάλοι ειμαστε πάνω κάτω στα ίδια στάδια.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Κι εμένα στην αυχενική δεν φάνηκε, γιατί είχε συνέχεια το χέρι μπροστά. Την Πέμπτη όμως ο γιατρός το είπε με σιγουριά. Μάλιστα, τον ρώτησα για επιβεβαίωση και μου είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν δεν κρύβεται με τα χέρια ή με το πόδι πχ, προφανώς τώρα θα φανεί ξεκάθαρα.

Αχ μακάρι να μου κάνει την τιμή... Και να μην περιμένω μέχρι την β.επιπεδου...

10 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Έτσι ακριβώς χαρά μου!!!σημασία έχει να είναι καλά!!!

Αυτό με τους παλμούς ναι,δεν τεκμηριώνεται!

Χαχαχαχα!!!δεν φεύγω αν δεν μου πεις!!! Λογικά θα σου πει!

Τυχερή είσαι!!!

Την άλλη Τρίτη.... άντε άντε....να περάσει και αυτή η εβδομάδα... Σήμερα πάλι χτυπησε το πορτάκι δύο φορές μαζεμένες. Την δεύτερη φορά έβαλα το χέρι μου και ξανά χτύπησε...Τρελάθηκα....

@modena μετράω αντίστροφα 1εβδομαδα να δούμε τι θα δούμε... Την κούνια που θα μου δώσουν και εμένα από τα ΙΚΕΑ την είχαν πάρει άσπρη.... έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτήν την κούνια και τώρα θα την χρησιμοποιήσει και το μωρούλι μου.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

1 ώρα πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Την άλλη Τρίτη.... άντε άντε....να περάσει και αυτή η εβδομάδα... Σήμερα πάλι χτυπησε το πορτάκι δύο φορές μαζεμένες. Την δεύτερη φορά έβαλα το χέρι μου και ξανά χτύπησε...Τρελάθηκα....

@modena μετράω αντίστροφα 1εβδομαδα να δούμε τι θα δούμε... Την κούνια που θα μου δώσουν και εμένα από τα ΙΚΕΑ την είχαν πάρει άσπρη.... έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτήν την κούνια και τώρα θα την χρησιμοποιήσει και το μωρούλι μου.

Τι τέλεια που το νιώθεις από τώρα!!! Και εγώ δεν βλέπω την ώρα! Την λατρεύω αυτήν την κούνια! Θέλω να έχω λιτά έπιπλα για να έχω σχέδια στους τοίχους οπότε νομίζω είναι ταμάμ!

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Θα το θέλαμε κ ελπίζω να πάει όπως το ευχόμαστε. Εμείς έχουμε μικρή διαφορά με τα αδέρφια μας και μας αρέσει. Σαν παιδιά παίζαμε μαζί κ σαν μεγάλοι ειμαστε πάνω κάτω στα ίδια στάδια.

Είμαι πολύ υπέρ γιατί και εγω εχω δύο αδερφές και είμαστε πολύ δεμένες!απλά λόγω περίπτωσης θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!και φυσικά λόγω οικονομικών δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε γρήγορα και 2ο παιδάκι! 

Ας κάνουμε τα πρώτα τώρα και αργότερα βλέπουμε!

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Τι ωραία!!!!εγω δεν την εχω ξανά καταλάβει!περιμένω για την επόμενη φορά!!!φανταζομαι δεν εννοείς ότι το κατάλαβες στην αφή όταν εβαλες το χέρι!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Καλησπερα! Εμας ο γιατρος μας ειπε οτι δεν εχει φανει ακομη το φυλο(εως 14η βδ.) αλλα δε με νοιαζει κιολας. Σημερα ανησυχω λιγο γιατι νιωθω πολυ καλα κ λεω μπας κ παει κατι στραβα? Μηνως ελαττωνονται τα συμπτωματα? Ισως...

poWsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , samiam είπε:

Καλησπερα! Εμας ο γιατρος μας ειπε οτι δεν εχει φανει ακομη το φυλο(εως 14η βδ.) αλλα δε με νοιαζει κιολας. Σημερα ανησυχω λιγο γιατι νιωθω πολυ καλα κ λεω μπας κ παει κατι στραβα? Μηνως ελαττωνονται τα συμπτωματα? Ισως...

Να μην ανησυχεις καθόλου!και εγω το είχα πάθει βέβαια!από την στιγμή που μπήκαμε στο 2ο τρίμηνο είναι λογικό να μειωθούν τα συμπτώματα!εγω περιμένω πως και πως να αισθανθώ λίγο Καλύτερα, λεω δεν γίνεται να περάσω και τους 9 μήνες έτσι!

Και κάθε τρεις και λίγο εχω και κάτι καινούργιο!σήμερα ας πούμε εχω λυσαξει να πίνω νερό και να στεγνώνει το στόμα μου!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

On 24/2/2018 at 10:46 ΠΜ, samiam είπε:

Καλησπερα κοριτσια πως πανε οι κοιλιτσες???δεν το εχω κ πολυ με την τεχνολογια γι αυτο δεν γραφω κ πολυ συχνα να πριν λιγο πηγα να γραψω κατι πατησα κ εκανα βλακεια χαχαχα!!!!!εγω ολα καλα μονο τις τελευταιες μερες εχω αρκετες ζαλαδες αλλα την παλευω αυριο εχω γιατρο επιτελους θα δουμε τον μπεμπη μας γιατι ειχαμε καιρο!!!!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Katerina.84 είπε:

Καλησπερα κοριτσια πως πανε οι κοιλιτσες???δεν το εχω κ πολυ με την τεχνολογια γι αυτο δεν γραφω κ πολυ συχνα να πριν λιγο πηγα να γραψω κατι πατησα κ εκανα βλακεια χαχαχα!!!!!εγω ολα καλα μονο τις τελευταιες μερες εχω αρκετες ζαλαδες αλλα την παλευω αυριο εχω γιατρο επιτελους θα δουμε τον μπεμπη μας γιατι ειχαμε καιρο!!!!!

Φουσκώνουν όπως και η δική σου φανταζομαι!!!μια χαρά,αυτό το επόμενο ραντεβού κάθε φορά που το περιμένουμε σαν τρελές!!!

Θύμισε σε μου, μου είχες πει οτι έχεις και εσύ θρομβοφιλια;;;

Qqe8p2.png

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Φουσκώνουν όπως και η δική σου φανταζομαι!!!μια χαρά,αυτό το επόμενο ραντεβού κάθε φορά που το περιμένουμε σαν τρελές!!!

Rapounzel εγω δεν εχω θρομβοφιλια αλλα κανω ηπαρινη προληπτικα...

poWsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Φουσκωνω δεν λες τπτ λες κ ειμαι 7 μηνων φαινομαι!!!!!:-D

Οχι δεν εγω δεν εχω θρομβοφιλια.

Διαφημίσεις

1 hour ago, samiam είπε:

Rapounzel εγω δεν εχω θρομβοφιλια αλλα κανω ηπαρινη προληπτικα...

Και γιατί κάνεις ηπαρινη προληπτικά;;

πρίν από 55 λεπτά , Katerina.84 είπε:

Φουσκωνω δεν λες τπτ λες κ ειμαι 7 μηνων φαινομαι!!!!!:-D

Οχι δεν εγω δεν εχω θρομβοφιλια.

Τόσο πολύ;;;και εγω εχω κοιλιτσα δεν εχω παράπονο!!!

Θυμάμαι οτι μου είχε πει μια κοπέλα οτι κάνει ηπαρινη και  αυτη αλλά σε μπερδεψα!

Qqe8p2.png

5 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Και γιατί κάνεις ηπαρινη προληπτικά;;

Γιατι ειχα προηγουμενη αποβολη την 6η βδομαδα κ λογω εξωσωματικης κ φαρμακων ο γιατρος την ενταξε στο πρωτοκολλο. Τωρα συνεχιζω γιατι δε θελει να κινδυνεψω αν την κοψω

poWsp2.png

6 ώρες πρίν, samiam είπε:

Γιατι ειχα προηγουμενη αποβολη την 6η βδομαδα κ λογω εξωσωματικης κ φαρμακων ο γιατρος την ενταξε στο πρωτοκολλο. Τωρα συνεχιζω γιατι δε θελει να κινδυνεψω αν την κοψω

Καλά κάνεις!!!θα τις συνεχίσεις μέχρι τέλος;;;

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια. Κοιτάω τα καρότσια και έχω πάθει σοκ. Πανάκριβα. Να πω και δύο μισθοί?

Καλημέρα!!!!τι καρότσι κοιτάς;;;αυτά που έχουν και καθισματακι και πορτ μπεμπε;

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...