Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!!! 

@Heidelberg Κοριτσάκι!!! Τι καλά!!! Άλλη μια νύφη στην παρέα!!! Μην στενοχωριέσαι γι'αυτα που ειπώθηκαν. Ίσως λίγο ακομψος ο τρόπος αλλά δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετη διάθεση. Περιμένουμε τα θετικά αποτελέσματα σας!! Τπτ δεν θα πάει στραβά!

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Κ εγώ ανυπομονώ!!! Διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση κ σε αυτήν την εβδομάδα να το νιώσεις κάπου. Ανάλογα την γυναίκα.. τι καλά!!

@Maraki2018 πάτησα μου αρέσει γιατί αυτό που κάνατε θέλει κοτσια κ συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση σας. Όλα καλά αυτή την φορά!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Katerina.84     ΠΗΤ  15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

modena               ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018    

Maraki2018         ΠΗΤ 22/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Nefeli2014                       ΠΗΤ 24/08/2018

samiam                       ΠΗΤ 24/08/2018

Filisia87            ΠΗΤ 26/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove        ΠΗΤ 27/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Coset                     ΠΗΤ 30/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

elenistam          ΠΗΤ 03/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 56 λεπτά , gogouli88 είπε:

Κορίτσια τέτοια ταραχή πήρα με κάτι που έμαθα αφού έπαθα ταχυπαλμια κ μου τρεμανε τα πόδια φοβήθηκα μη πάθει τίποτα το μωρό είμαι πολύ φοβιτσιαρα λέτε; 

Ταχυκαρδίες εχω και εγώ,μην ανησυχεις τα μικρά μας δεν παθαίνουν τίποτα!εσυ γιατί ταραχτηκες τόσο πολύ;;

Qqe8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Ταχυκαρδίες εχω και εγώ,μην ανησυχεις τα μικρά μας δεν παθαίνουν τίποτα!εσυ γιατί ταραχτηκες τόσο πολύ;;

Άσε ρε κάτι οικογενειακό κ δε μου το λέγανε γι αυτό το λόγο αλλά τελικά η μάνα μου, μου  τα είπε όπως το φέρε η κουβέντα τρελάθηκα σου λέω. Σαν να ένιωσα ένα κύματακι χαμηλά από χτες το βράδυ δε ξέρω αν είναι το μωρό 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 25 λεπτά , gogouli88 είπε:

Άσε ρε κάτι οικογενειακό κ δε μου το λέγανε γι αυτό το λόγο αλλά τελικά η μάνα μου, μου  τα είπε όπως το φέρε η κουβέντα τρελάθηκα σου λέω. Σαν να ένιωσα ένα κύματακι χαμηλά από χτες το βράδυ δε ξέρω αν είναι το μωρό 

Προσπαθησε να μην ταραζεσαι, όσο γίνεται φυσικά!

Πολύ πιθανό να είναι το μωρό!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Προσπαθησε να μην ταραζεσαι, όσο γίνεται φυσικά!

Πολύ πιθανό να είναι το μωρό!!!

Όχι ηρέμησα τώρα ε δε θα ταραζομαι λέω για ένα βλαμμένο φτανει

• Χαχα 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

4 ώρες πρίν, modena είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!! 

@Heidelberg Κοριτσάκι!!! Τι καλά!!! Άλλη μια νύφη στην παρέα!!! Μην στενοχωριέσαι γι'αυτα που ειπώθηκαν. Ίσως λίγο ακομψος ο τρόπος αλλά δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετη διάθεση. Περιμένουμε τα θετικά αποτελέσματα σας!! Τπτ δεν θα πάει στραβά!

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Κ εγώ ανυπομονώ!!! Διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση κ σε αυτήν την εβδομάδα να το νιώσεις κάπου. Ανάλογα την γυναίκα.. τι καλά!!

@Maraki2018 πάτησα μου αρέσει γιατί αυτό που κάνατε θέλει κοτσια κ συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση σας. Όλα καλά αυτή την φορά!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018

Katerina.84     ΠΗΤ  15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Filisia87            ΠΗΤ 26/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

Εγώ αγοράκι modena απλά ξέχασα να το αναφέρω 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

15 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Κορίτσια τέτοια ταραχή πήρα με κάτι που έμαθα αφού έπαθα ταχυπαλμια κ μου τρεμανε τα πόδια φοβήθηκα μη πάθει τίποτα το μωρό είμαι πολύ φοβιτσιαρα λέτε; 

Μην ανησυχείς, τα μικρά είναι πολύ καλά προστατευμένα εκεί που είναι τώρα. 

Δεν έχω ακούσει ακόμα την μπουμπού μου, αλλά από ό,τι μου έχουν πει, όντως στην αρχή έτσι το νιώθεις, σαν κυματάκι ή φτερούγισμα. Οπότε μάλλον όντως το αντράκι σου άρχισε τις εμφανίσεις του :)

4 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Μην ανησυχείς, τα μικρά είναι πολύ καλά προστατευμένα εκεί που είναι τώρα. 

Δεν έχω ακούσει ακόμα την μπουμπού μου, αλλά από ό,τι μου έχουν πει, όντως στην αρχή έτσι το νιώθεις, σαν κυματάκι ή φτερούγισμα. Οπότε μάλλον όντως το αντράκι σου άρχισε τις εμφανίσεις του :)

Μακάρι τι να πω θα δείξει καθαρά σε λιγεσ ημερες

• Μου αρέσει 2

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Katerina.84     ΠΗΤ  15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Filisia87            ΠΗΤ 26/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Κορίτσια διαβάζω ένα βιβλίο εγκυμοσύνης που μου δάνεισαν κ γράφει ότι κάποιες μπορούν να καταλάβουν το μωράκι από την 14η μέχρι την 26η εβδομάδα και συνηθέστερα από 18η μέχρι την 22η.. 

@gogouli88 το στρες όντως επηρεάζει αλλά για μακροχρόνιο στρες μιλάμε. Προσπάθησε όσο γίνεται να υψώνεις τοίχους στους κακοπροαίρετους που θέλουν να σε ταράξουν..

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα κ είδαμε καρότσια κ κούνιες προχτές τρελάθηκααααα!!!!! Κούνια κατέληξα σε άσπρο κ να γίνεται κρεβατάκι οι μικρές που ήταν μόνο κούνια δεν έλεγαν. Καρότσι με ένα έπαθα πλάκα πιο πολύ το inglesina ακριβό βέβαια αλλά ξεχώριζε. Θα δούμε αργότερα νωρίς είναι ακόμα. 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 48 λεπτά , gogouli88 είπε:

Κορίτσια πήγα κ είδαμε καρότσια κ κούνιες προχτές τρελάθηκααααα!!!!! Κούνια κατέληξα σε άσπρο κ να γίνεται κρεβατάκι οι μικρές που ήταν μόνο κούνια δεν έλεγαν. Καρότσι με ένα έπαθα πλάκα πιο πολύ το inglesina ακριβό βέβαια αλλά ξεχώριζε. Θα δούμε αργότερα νωρίς είναι ακόμα. 

Και εμείς λευκή κούνια σίγουρα!!!

Για καρότσια όσες μαμάδες ρώτησα μου είπαν να είναι ελαφρύ το βασικότερο. Κ εγώ θέλω να πάμε να τα συζητήσουμε με μια πωλήτρια γιατί έχω πολλές απορίες σχετικά με τα καρότσια. Πολύ μεγάλη απόκλιση τιμων βρε παιδί μου..

XM9Hp2.png

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

Και εμείς λευκή κούνια σίγουρα!!!

Για καρότσια όσες μαμάδες ρώτησα μου είπαν να είναι ελαφρύ το βασικότερο. Κ εγώ θέλω να πάμε να τα συζητήσουμε με μια πωλήτρια γιατί έχω πολλές απορίες σχετικά με τα καρότσια. Πολύ μεγάλη απόκλιση τιμων βρε παιδί μου..

Ένα που είδα σχεδόν ίδιο με το inglesina 3 κομμάτια κ εκείνο κ εύκολο στην οδήγηση έκανε περίπου τα μισά λεφτά φαντάσου διαφορά οι κούνιες σχεδόν όλες την ίδια τιμή είχαν με συρταριερα πήγαινε διπλή τιμή 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

1 ώρα πρίν, gogouli88 είπε:

Οι κούνιες που γίνονται κρεβάτι είναι πολύ βολικές!για κάποια χρόνια ξενιαζεις απο κρεβάτι!και εγω τέτοια εχω, μου την έδωσε η αδερφή μου!οταν γίνει κρεβάτι χρειάζεται φυσικά μεγαλύτερο στρώμα!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια φουσκωνετε??

Να σας ρωτήσω οι γιατροί σας σας είπαν ότι το φύλο του μωρού σας είναι σίγουρο 100%? Εμενα μου είπε η μαία οταν μου έκανε τις μετρήσεις για την αυχενική οτι είναι πάρα πολυ νωρίς για να μου πει στην 12η εβδομάδα που βρισκόμουν. Και οτι γίνονται λαθοι...Εύχομαι να φανεί την άλλη Τρίτη. Θα σκάσω...

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...