Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Coset είπε:

Maraki2018 Το σύνδρομο αυτό φάνηκε και από τις προηγούμενες εξετάσεις ή κάνατε την αμνιοπαρακέντηση για κάτι άλλο και κατά τύχη βρήκατε κι αυτό; συγνώμη που ρωτάω, είμαι αρκετά φοβιτσιάρα και σκεφτόμουν να κάνω κάποιες εξετάσεις παραπάνω (όχι αμνιοπαρακέντηση τις άλλες που γίνονται μέσω αιμοληψίας..) εξού και η ερώτηση..

Δεν είχε σύνδρομο. Απλά ένα "ωραίο" πρωί πήγα να κάνω τη β επιπέδου και ο έμβρυολόγος είδε υπερηχογραφικά ότι το μωρό είχε σοβαροτατο πρόβλημα νευρομυικης φύσης το οποίο κατα πάσα πιθανοτητα δε θα άφηνε το μωρό να γεννηθεί ζωντανό κιόλας. Η αμνιοπαρακεντηση δεν έδειξε τίποτα. Στην ουσία δηλαδή το πρόβλημα δεν προήλθε από κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία ούτε απο γονιδιακή μετάλλαξη (να το κληρονόμησε δηλαδή από μένα και τον άντρα μου). Ήταν ένα τυχαίο-ατυχες συμβάν. Να μην αγχώνεσαι. Αυτό που μου έτυχε ήταν πααααρα πολύ σπάνιο. Δε θα σου τύχει τίποτα. Να κάνεις αν θες εξετασεις μόνο για είσαι ήρεμη... :)

• Λυπημένη/-ος 3

ZWS3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Heidelberg είπε:

@Maraki2018  Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και λυπάμαι για αυτό που αναγκάστηκες να περάσεις! Ελπίζω να μην χρειαστεί να το ξαναζήσει καμία γυναίκα, αν και ξέρω πόσο ανέφικτο είναι αυτό που λέω.

Πιστεύω ότι κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα είχα κάνει και σε καμία μα σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κάνει να νιώσεις τύψεις για την απόφασή σου. Για εμένα εσύ είσαι ήδη μια μεγάλη ηρωίδα και μαχήτρια, κι ας μην σε ξέρω.

Πραγματικά όμως και οι δύο πλευρές είναι άνθρωποι ήρωες.. Και αυτοί που συνεχίζουν να μεγαλώνουν τα παιδια τους με άγχος και αγωνία για το τι ξημερώνει και αυτοί που κάνουν την καρδιά τους πέτρα... αχ δεν μπορώ βραδιάτικα..

XDAlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Coset είπε:

Maraki2018 Το σύνδρομο αυτό φάνηκε και από τις προηγούμενες εξετάσεις ή κάνατε την αμνιοπαρακέντηση για κάτι άλλο και κατά τύχη βρήκατε κι αυτό; συγνώμη που ρωτάω, είμαι αρκετά φοβιτσιάρα και σκεφτόμουν να κάνω κάποιες εξετάσεις παραπάνω (όχι αμνιοπαρακέντηση τις άλλες που γίνονται μέσω αιμοληψίας..) εξού και η ερώτηση..

@Coset Δεν ξέρω αν λέμε για τις ίδιες εξετάσεις, αλλά κάποιες που γίνονται μέσω αιμοληψίας και μου τις είχε αναφέρει και ο γιατρός, γίνονται μόνο για τις τρεις τρισωμίες που ελέγχονται και στην Papp-A. Απλά, αυτές είναι διαγνωστικές, όχι βάσει στατιστικής. Ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορούσα να τις κάνω κοντά στην ημερομηνία της αυχενικής, αλλά έχουν μεγάλο κόστος (λιγότερο από την αμνιοπαρακέντηση, αλλά και πάλι μεγάλο) και αφού θα κάνω αμνιοπαρακέντηση, τελικά είπαμε όχι για αυτές.

Δεν ξέρω αν λέμε για τις ίδιες βέβαια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Το ξέρω ότι όλα είναι μέσα στην ζωή. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω να βλέπω το μωρό μου το παιδί μου να βασανίζεται. Αλλά και πάλι είναι ένας αδύναμος μικροσκοπικός άνθρωπος που δεν μπορείς να του πάρεις την ζωή. Δεν μπορω να το σκεφτώ. Δεν.... Πραγματικά είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο. Όσα ζευγάρια το έχουν ζήσει δεν ξέρω πραγματικά τι έχουν τραβήξει για να πάρουν μια απόφαση σε ένα τέτοιο δύσκολο θέμα... 

Αλλά μπορούμε σας παρακαλώ να ήμαστε αισιόδοξες και μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά σε όλες μας. Δόξα τον θεό. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα ... Μόνο όμορφα και ευχάριστα...

Έλα σήμερα που το ένιωσα να μου χτυπάει....♡♡♡♡

Αυτό το έχω νιώσει κ γω αλλά δε θέλω να στη χαλάσω προφανώς κ δεν είναι το μωρό η κορυφή της μήτρας δεν έχει φτάσει μέχρι το ύψος του αφαλου ακόμα είναι ακόμα στα μέσα. 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Πραγματικά όμως και οι δύο πλευρές είναι άνθρωποι ήρωες.. Και αυτοί που συνεχίζουν να μεγαλώνουν τα παιδια τους με άγχος και αγωνία για το τι ξημερώνει και αυτοί που κάνουν την καρδιά τους πέτρα... αχ δεν μπορώ βραδιάτικα..

Ναι φυσικά, δεν είπα μόνο η μία πλευρά ή μόνο η άλλη.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , gogouli88 είπε:

Αυτό το έχω νιώσει κ γω αλλά δε θέλω να στη χαλάσω προφανώς κ δεν είναι το μωρό η κορυφή της μήτρας δεν έχει φτάσει μέχρι το ύψος του αφαλου ακόμα είναι ακόμα στα μέσα. 

Ποσο είσαι?Ρώτησες τον γιατρό σου και σου είπε ότι αυτό που νιώθεις δεν είναι το μωρό? 

XDAlp3.png

1 hour ago, elenistam είπε:

δεν ειπα ποτε οτι μονο η δικη μου γνωμη ειναι σωστη...για αυτο αλλωστε λεγεται γνωμη...δεν καταλαβαινω την επιθεση....το σκοτωνεις ειναι ξεκαθαρο!!!! οταν αφαιρεις ζωης σκοτωνεις ασχετα αν φοβομαστε να το πουμε......η εκτρωση , η διακοπη της κυησης θελημενα ειναι φονος......δεν ανελυσα τους λογους...αλλα ετσι λεγεται πως να το κανουμε τωρα......επισης δεν ειναι δεδομενο οτι ολα τα ατομα με νοητικη καθυστερηση θα εχουν εφορου ζωης την αναγκη των γονιων.....αλλα ο περισσοτερος κοσμος εχει αυτην την αντιληψη.....εγω εργαζομαι με τετοια ατομα και επιτρεψτε μου να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη για την πορεια τους....

φυσικα και η ζωη του γονιου ενος παιδιου με αναπηρια δεν ειναι καθολου απλη αλλα εδω δε κοιταμε να περναμε εμεις καλα αλλα η ζωη που μας χαριστηκε απο το θεο

και για να πω ολοκληρωμενα την αποψη μου, ειπα οτι και γω θα σκοτωνα το εμβρυο μονο αν μου ελεγαν οτι εχει παρα πολυ μεγαλες πιθανοτητες να εχει ανεπαρκεια καρδιας, η οπως μου ειπαν στην αρχη για τη μεσογειακη αναιμια οτι ενας τυπος αν τον εχεις χρειαζεσαι καθε 15 μερες αιμοκαθαρση....ο μονος λογος λοιπον να τερματιζα μια ζωη θα ηταν αν ηξερα με σιγουρια οτι θα περασει ολη του τη ζωη το παιδι μου με νοσοκομεια και επεμβασεις....για κανεναν αλλο λογο!!!!! ειναι προσωπικη μου αποψη, δεν περιμενω να τη δεχτειτε , δεχομαι ευχαριστως και τις δικες σας και κατανοω την σοβαροτητα του θεματος οποτε ολες οι αποψεις ειναι δεκτες 

Δε χρειάζεται να κατακρίνεις οποία πάει για αμνιοπαρακεντηση για να διαπιστώσει το μωρό αν θα έχει πρόβλημα η όχι είναι τραγικό δε στεκει

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ποσο είσαι?Ρώτησες τον γιατρό σου και σου είπε ότι αυτό που νιώθεις δεν είναι το μωρό? 

Είμαι στη 18η εβδομάδα προφανώς κ δεν τον ρώτησα αλλά λίγο κάτω από τον αφαλό όπως λες είναι αδύνατο 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Heidelberg είπε:

Ναι φυσικά, δεν είπα μόνο η μία πλευρά ή μόνο η άλλη.

Καλά ναι... ας ήμαστε καλά βρε κορίτσια να έχουμε την υγεια μας εμείς και τα μωράκια μας.... Να κάνουμε μόνο χαρούμενες συζητήσεις...

πρίν από 3 λεπτά , gogouli88 είπε:

Δε χρειάζεται να κατακρίνεις οποία πάει για αμνιοπαρακεντηση για να διαπιστώσει το μωρό αν θα έχει πρόβλημα η όχι είναι τραγικό δε στεκει

Είμαι στη 18η εβδομάδα προφανώς κ δεν τον ρώτησα αλλά λίγο κάτω από τον αφαλό όπως λες είναι αδύνατο 

Τι να σου πω δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο. Δεν το έχω ξανά ζήσει.. Οπότε μπορεί να έκανα και λάθος.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά ναι... ας ήμαστε καλά βρε κορίτσια να έχουμε την υγεια μας εμείς και τα μωράκια μας.... Να κάνουμε μόνο χαρούμενες συζητήσεις...

Τι να σου πω δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο. Δεν το έχω ξανά ζήσει.. Οπότε μπορεί να έκανα και λάθος.

Δε θα αργήσει όμωωωωωωως όπου να ναι θα το ζήσουμε κ αυτοοοοοοο

• Μου αρέσει 2

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

5 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Ναι, ήταν πολύ καλή η αυχενική μου, αλλά μόλις έκλεισα τα 39. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε.

Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!όλα θα συνεχίσουν όπως είναι, τέλεια!!!

3 ώρες πρίν, Maraki2018 είπε:

@Heidelberg εγώ θα σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να έχεις καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έχεις ξανακάνει αμνιοπαρακέντηση, εγώ πάντως που έχω κάνει στην προηγούμενη ατυχή εγκυμοσύνη που είχα θα σου πω ότι δεν είναι καθόλου επώδυνη. Θα πάνε οοοοολα καλά :-)

Θα πω και κάτι που έχω ξαναπεί σε παλαιότερο ποστ μου : εύχομαι να μη βρεθεί άνθρωπος να πάρει τη δύσκολη απόφαση αν θα τερματίσει μια κύηση ή όχι. Δυστυχώς στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το σύνδρομο ντάουν. Υπάρχουν ένα σωρό σύνδρομα και σοβαρότατες παθήσεις. Για παράδειγμα σε εμάς είχε τύχει σοβαρότατη πάθηση (τυχαίο περιστατικό χωρίς γονιδιακή βάση ή κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία με πιθανότητα να σου τύχει 1/10.000-20.000). 

Εγώ για παράδειγμα τότε σκέφτηκα την ποιότητα ζωής του μωρού αν  κατάφερνε να ζήσει και άφησα πίσω τους προσωπικούς μου εγωισμούς που μου έλεγαν να το κρατήσω μόνο και μόνο για να το παίξω ηρωίδα μάνα.

Νομίζω οτι γι'αυτο κάνουμε όλες αυτές τις εξετάσεις πλέον!αν ήταν να μην κάνουμε καμία εξέταση και να περιμένουμε να δούμε οταν γεννηθεί!

Τώρα αν έχουν βγει όλες καλές και τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι διαφορετικά!

Λυπάμαι πολύ για αυτό που έχεις ζήσει, καμία γυναίκα να μην φτάνει σε αυτη την τόσο δύσκολη απόφαση!ας μην κρίνουμε λοιπόν γιατί μόνο η ίδια ξέρει πόσο πόνεσε!

Εύχομαι γερά μωρακια σε όλες μας!!!

3 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Το ξέρω ότι όλα είναι μέσα στην ζωή. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω να βλέπω το μωρό μου το παιδί μου να βασανίζεται. Αλλά και πάλι είναι ένας αδύναμος μικροσκοπικός άνθρωπος που δεν μπορείς να του πάρεις την ζωή. Δεν μπορω να το σκεφτώ. Δεν.... Πραγματικά είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο. Όσα ζευγάρια το έχουν ζήσει δεν ξέρω πραγματικά τι έχουν τραβήξει για να πάρουν μια απόφαση σε ένα τέτοιο δύσκολο θέμα... 

Αλλά μπορούμε σας παρακαλώ να ήμαστε αισιόδοξες και μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά σε όλες μας. Δόξα τον θεό. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα ... Μόνο όμορφα και ευχάριστα...

Έλα σήμερα που το ένιωσα να μου χτυπάει....♡♡♡♡

Συμφωνώ με την χαρά!!!αισιόδοξες να είμαστε!

Σήμερα την κατάλαβα και εγώ την μπουμπου μου!

2 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Και εγώ σήμερα είμαι σίγουρη οτι αυτό που ένιωσα ηταν το μωρό!2 φορές!την μια φορά σαν ενα ελαφρύ κυματακι και την δεύτερη σαν τίναγμα!απο την αριστερή πλευρά και φυσικά χαμηλά!εχτες που πήγα στον γιατρό με ρώτησε αν την εχω καταλάβει και του είπα ότι δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που εχω νιώσει είναι το μωρό!θα αρχίσω όμως σίγουρα να την καταλαβαίνω μου είπε γιατί είναι υπερκινητική και πλέον 138 γραμμάρια!δεν κλωτσανε ακόμα, είναι μια πολύ απαλή αίσθηση και για αρχή δεν τό έχεις συνέχεια, μπορεί να συμβεί σήμερα και να ξανασυμβεί σε 5 μέρες!

Ο εμβυολογος στην αυχενική μού είχε πει οτι από την 16 βδομάδα να περιμένω να το νιώσω!φυσικά δεν είναι απόλυτο για όλες τις γυναίκες πότε θα το νιώσουμε!η αδερφή μου και στα δύο παιδιά πριν την β'επιπεδου όχι απλά το ένιωθε η ίδια αλλά αν εβαζες το χέρι σου ήταν τόσο έντονο που το ενιωθες και εσύ!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Κι εμένα αυτή η λέξη πολύ με στενοχώρησε, gogouli88...

Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη.

@HeidelbergΕίμαστε εδω για να στηριζουμε η μια την άλλη! 

5 ώρες πρίν, elenistam είπε:

με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!! να σε ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντας....αν σου πουν οτι εχει πιθανοτητες για συνδρομο νταουν θα το σκοτωσεις?? γιατι αν δε σκοπευεις να το κανεις τοτε γιατι να ταλαιπωρηθεις και να αγχωθεις τσαμπα? καταλαβαινω τους γιατρους που θελουν να μας λενε τα παντα αλλα καμια φορα ειναι τυχερα....ειναι παιδια μας!!!! και γω κοριτσακι και μου ειπαν οτι υπαρχουν αμιδρες πιθανοτητες να εχει το στιγμα της αναιμιας αλλα δεν κανω αμνιοπαρακεντηση....ειναι το παιδι μου και θα το δεχτω οπως ειναι...μη με παρεξηγησεις δε κρινω κανεναν προς θεου....απλα ρωταω τη γνωμη σου σα μαμα....

εγω κοριτσια σημερα πηρα μια φορμα εξοδο γουνινη με αυτακια γαντακια και καλτσακια 20 ευρω απο 40

Ελένη μου μην είσαι απόλυτη!οποία γυναίκα πήρε τέτοια απόφαση να είσαι σίγουρη ότι δεν το έκανε με ελαφρά την καρδία!να ευχομαστε να πάνε όλα καλά στην κοπέλα και σε όλες μας να έχουμε γερά μωρακια!δεν βοηθαμε την @Heidelberg με τέτοια σχόλια!να μην φτάνει καμία μάνα σε αυτό το σημείο να πρέπει να πάρει μια τόσο δύσκολη απόφαση!

Qqe8p2.png

Με αφορμη ολη τη συζητηση περι συνδρομων χρωμοσωμικων κλπ. θα θελα να πω οτι ειναι πολυ αδικο να λεμε τη γνωμη μας για τη ζωη καποιου αλλου. Υπαρχει οριο στη γνωμη κ αυτο το μαθαινουμε μεγαλωνοντας,ωριμαζοντας. Η πορεια μου ως εδω μου εδειξε κατι πολυ σκληρο: κανεις οταν ερχεσαι σε αυτον τον κοσμο δε θα σε κρατα παντα απο το χερι.Τιποτα δεν ειναι δεδομενο. Περασαμε πολλα σκαλοπατια κ εμποδια για να φτασουμε στο σημειο να ελπιζουμε οτι ισως αποκτησουμε ενα παιδακι. Βρηκα πολλους ανθρωπους στο δρομο μου με το δακτυλο ψηλα κανοντας οτι γνωριζουν ολα τα ασχημα του κοσμου αυτου..κ ομως...ολοι μας ξερουμε αυτα που γυριζουν στο σπιτι μας,την ιδια ομως στιγμη πολλοι ανθρωποι σηκωνουν σταυρο κ δυστυχως σ αυτες τις περιπτωσεις κανενας γονιος δεν μπορει να βοηθησει. Οντας κ εκπαιδευτικος καταλαβα κατι: η ευτυχια ενος παιδιου δεν καθρεφτιζεται πανω στη δικη μας προσδοκια. Ενα παιδι ειναι μοναδικο και πρεπει να στεκεται στη ζωη κ στις δυσκολιες της ατρομητο. Ευχομαι σε κανεναν ποτε να μην τυχει να φτασει στα 30 κ να του πουν κατι ισως εκαναν λαθος οι γονεις σου τοτε κ δεν μπορεις να αποκτησεις παιδι..

Οσο πολυτιμη λοιπον ειναι η ζωη που κυοφορουμε (ανεβηκαμε τοσα βουνα να για να τη συναντησουμε) αλλο τοσο πολυτιμη ειναι κ η ζωη μετα. Δε θα κρινω ποτε κανεναν που εφερε στον κοσμο ενα παιδι με συνδρομο,ποτε ομως δε θα κανω κ το αντιθετο. 

• Μου αρέσει 4

poWsp2.png

Καλημέρα σε όλες !! 

Βλέπω σιγά σιγά αρχίσαμε να νιώθουμε τα μικρά μας. Εγώ έχει 4-5 μέρες που άρχισα να νιώθω αυτό το γνώριμο γαργαλητο χαμηλα στη μήτρα και είμαι πολύ χαρούμενη!! 

Σε λίγο θα το νιώσουν όλες οι κοπέλες. Αυτές που είναι δεύτερη - τριτη κύηση το καταλαβαίνουν νωρίτερα έχω διαβάσει ... ^_^

• Μου αρέσει 2

ZWS3p3.png

8 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!όλα θα συνεχίσουν όπως είναι, τέλεια!!!

Νομίζω οτι γι'αυτο κάνουμε όλες αυτές τις εξετάσεις πλέον!αν ήταν να μην κάνουμε καμία εξέταση και να περιμένουμε να δούμε οταν γεννηθεί!

Τώρα αν έχουν βγει όλες καλές και τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι διαφορετικά!

Λυπάμαι πολύ για αυτό που έχεις ζήσει, καμία γυναίκα να μην φτάνει σε αυτη την τόσο δύσκολη απόφαση!ας μην κρίνουμε λοιπόν γιατί μόνο η ίδια ξέρει πόσο πόνεσε!

Εύχομαι γερά μωρακια σε όλες μας!!!

Συμφωνώ με την χαρά!!!αισιόδοξες να είμαστε!

Σήμερα την κατάλαβα και εγώ την μπουμπου μου!

Και εγώ σήμερα είμαι σίγουρη οτι αυτό που ένιωσα ηταν το μωρό!2 φορές!την μια φορά σαν ενα ελαφρύ κυματακι και την δεύτερη σαν τίναγμα!απο την αριστερή πλευρά και φυσικά χαμηλά!εχτες που πήγα στον γιατρό με ρώτησε αν την εχω καταλάβει και του είπα ότι δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που εχω νιώσει είναι το μωρό!θα αρχίσω όμως σίγουρα να την καταλαβαίνω μου είπε γιατί είναι υπερκινητική και πλέον 138 γραμμάρια!δεν κλωτσανε ακόμα, είναι μια πολύ απαλή αίσθηση και για αρχή δεν τό έχεις συνέχεια, μπορεί να συμβεί σήμερα και να ξανασυμβεί σε 5 μέρες!

Ο εμβυολογος στην αυχενική μού είχε πει οτι από την 16 βδομάδα να περιμένω να το νιώσω!φυσικά δεν είναι απόλυτο για όλες τις γυναίκες πότε θα το νιώσουμε!η αδερφή μου και στα δύο παιδιά πριν την β'επιπεδου όχι απλά το ένιωθε η ίδια αλλά αν εβαζες το χέρι σου ήταν τόσο έντονο που το ενιωθες και εσύ!

Ναι δεν είναι φανταστικό.... Θα τον ρωτήσω και εγώ τον γιατρό σε λίγες μέρες που θα πάω... Εγώ νιώθω από την Παρασκευή πριν την Καθαρά Δευτέρα σαν κάτι να πέταγε μέσα μου. Και αυτό το ένιωθα μέρα παρά μέρα. Τώρα πέρασαν τέσσερις μέρες χωρίς να νιώσω κάτι. Και χθες τσουπ.... Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η φαντασία μου.... θα δείξει πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Δεν αγχώνομαι έχουμε να φάμε κλωτσιές και μπουνιές.... οουυυ...

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ναι δεν είναι φανταστικό.... Θα τον ρωτήσω και εγώ τον γιατρό σε λίγες μέρες που θα πάω... Εγώ νιώθω από την Παρασκευή πριν την Καθαρά Δευτέρα σαν κάτι να πέταγε μέσα μου. Και αυτό το ένιωθα μέρα παρά μέρα. Τώρα πέρασαν τέσσερις μέρες χωρίς να νιώσω κάτι. Και χθες τσουπ.... Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η φαντασία μου.... θα δείξει πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Δεν αγχώνομαι έχουμε να φάμε κλωτσιές και μπουνιές.... οουυυ...

Ακριβώς!σε λίγο δεν θα έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό που νιώθουμε!νομιζω οτι όταν αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε συχνά θα έχουμε και λιγότερο αγχος!ανυπομονω για την επόμενη φορά!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...