Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Πριν λίγο γυρισαμε και εμείς!!!επιβεβαίωσαμε και το φύλο!!!το κορίτσι μου είχε πάλι περίεργη στάση, έκανε  κατακόρυφο και φυσικά πάλι μας χαιρεταγε με αυτήν την μικρή παλαμιτσα!!!πολύ τρελοπαιδο μας είπε ο γιατρός!138 γραμμάρια είναι!!!και ολα καλά!!!

Σε 20 μέρες περίπου θα ξαναπαω γιατί παρακολουθούμε  και την αποκόλληση!

• Μου αρέσει 3

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Κορίτσια μου καλό μήνα!!! Επιτέλους Άνοιξη!!!

Πήγαμε στο γιατρό κ το μαϊμουνακι μας είχε κ τα δυο χέρια στο μουτράκι του να με ψήσει... Μην και το ματιασουμε κρυβόταν!

Όλα καλά! 120 ολόκληρα γραμμάρια λέει ο γιατρός! Πόσο μικρά είναι ακόμη βρε κορίτσια? Θα σκάσω μέχρι τον Αύγουστο!

Επόμενο ραντεβού 12 Απριλίου.. (εγκεφαλικό)

Χαχαχαχα!!!εσένα κρύβεται, εμένα σε κάθε υπέρηχο με χαιρετάει!!!μια σταλιτσα είναι αλλά τρελαινομαι που σε κάθε υπέρηχο μεγαλώνει!υπομονή,5 βδομάδες είναι πολλές αλλά θα περάσουν!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 28 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Χαχαχαχα!!!εσένα κρύβεται, εμένα σε κάθε υπέρηχο με χαιρετάει!!!μια σταλιτσα είναι αλλά τρελαινομαι που σε κάθε υπέρηχο μεγαλώνει!υπομονή,5 βδομάδες είναι πολλές αλλά θα περάσουν!!!

Υπομονηηηηηη!!!! Μπραβο κοριτσια αντε κ στις επομενες!!!

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σας ζηλεύω σε δύο εβδομάδες θα πάω...

Υπομονή κοριτσάκι μου!σε 2 βδομάδες θα σε ζηλευουμε εμείς!!!τελικά όλες την ίδια προσμονή έχουμε!

πρίν από 15 λεπτά , samiam είπε:

Κοριτσακια καλημερα!!! Να σας ρωτησω,αιματολογικες καθε ποτε κανετε? Εγω εκανα στο διμηνο,αλλα τωρα δε μου ξαναδωσε.

Καλημέρα!!!εμένα μου είπε οτι θα μου έγραφε εχτες που πήγαμε!αλλά τελικά μου είπε οτι αφού είναι όλα πολύ καλά θα μου τις γράψει σε 20 μέρες που θα ξαναπαω!εχω Και εγώ πολύ καιρό να κάνω αιμοτολογικες!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

πρίν από 26 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Υπομονή κοριτσάκι μου!σε 2 βδομάδες θα σε ζηλευουμε εμείς!!!τελικά όλες την ίδια προσμονή έχουμε!

Καλημέρα!!!εμένα μου είπε οτι θα μου έγραφε εχτες που πήγαμε!αλλά τελικά μου είπε οτι αφού είναι όλα πολύ καλά θα μου τις γράψει σε 20 μέρες που θα ξαναπαω!εχω Και εγώ πολύ καιρό να κάνω αιμοτολογικες!

Αρα κ γω μαλλον τον επομενο μηνα!

poWsp2.png

πρίν από 20 λεπτά , samiam είπε:

Αρα κ γω μαλλον τον επομενο μηνα!

Λογικά!κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι γιατροί απο εμάς!οπότε μην ανησυχεις!τον άλλο μήνα θα μας το ρουφηξουν το αιματακι!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!! πολύ χαίρομαι για σας....εγώ β επιπέδου έχω 3 ΜΑΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλάφτε με.....αλλα θα πάω και 28 Μαρτίου οπότε μπορεί και τότε να κάνουμε έναν υπέρηχο...

MNKKp3.png

2 ώρες πρίν, elenistam είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!!!! πολύ χαίρομαι για σας....εγώ β επιπέδου έχω 3 ΜΑΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλάφτε με.....αλλα θα πάω και 28 Μαρτίου οπότε μπορεί και τότε να κάνουμε έναν υπέρηχο...

Ε, λογικά θα κάνετε!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, samiam είπε:

Κοριτσακια καλημερα!!! Να σας ρωτησω,αιματολογικες καθε ποτε κανετε? Εγω εκανα στο διμηνο,αλλα τωρα δε μου ξαναδωσε.

Εμένα απο την 11η εβδομάδα τώρα μου γράψε που είμαι 18-19η κ θα πάω τη Δευτέρα να τις κανω

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 29 λεπτά , gogouli88 είπε:

Εμένα απο την 11η εβδομάδα τώρα μου γράψε που είμαι 18-19η κ θα πάω τη Δευτέρα να τις κανω

Gogouli εσυ εισαι σε προχωρημενη βδομαδα!! Θα σεχουμε για συμβουλες! Προπορευεσαι!

poWsp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω όλες να είμαστε ήρεμες και χαλαρές!

Χθες μάθαμε το φύλο κι εμείς: κοριτσάκι! Άντε, γιατί πολλά αγοράκια έβλεπα να μαζεύονται τον Αύγουστο :-)

(4 κιλά έχω πάρει απ'την αρχή της εγκυμοσύνης και έχω αλλάξει νούμερο σουτιέν ήδη, αλλά χαλάλι της <3)

Επόμενο ραντεβού σε 15 μέρες για την αμνιοπαρακέντηση, άντε να μου φύγει κι αυτό το άγχος...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 35 λεπτά , Heidelberg είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω όλες να είμαστε ήρεμες και χαλαρές!

Χθες μάθαμε το φύλο κι εμείς: κοριτσάκι! Άντε, γιατί πολλά αγοράκια έβλεπα να μαζεύονται τον Αύγουστο :-)

(4 κιλά έχω πάρει απ'την αρχή της εγκυμοσύνης και έχω αλλάξει νούμερο σουτιέν ήδη, αλλά χαλάλι της <3)

Επόμενο ραντεβού σε 15 μέρες για την αμνιοπαρακέντηση, άντε να μου φύγει κι αυτό το άγχος...

Τι ωραία!!!!ενα κοριτσάκι ακόμα γιατί μας "φαγαν" τα αντρακια!!!

Εύχομαι τέλεια αποτελέσματα!!!αμνιοπαρακέντηση γιατί;λόγω ηλικίας;

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Τι ωραία!!!!ενα κοριτσάκι ακόμα γιατί μας "φαγαν" τα αντρακια!!!

Εύχομαι τέλεια αποτελέσματα!!!αμνιοπαρακέντηση γιατί;λόγω ηλικίας;

Ναι, ήταν πολύ καλή η αυχενική μου, αλλά μόλις έκλεισα τα 39. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...