Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

Όλες έτσι ερηπια μου φαίνεται είμαστε! Χαχαχα 

Υπομονή Ελένη μου κ περαστικά!

Σήμερα μόνο?

ναι μόνο σήμερα αλλά με μπερδεύει καμιά φορά ο πόνος γιατί μου θυμίζει της περιόδου και φοβάμαι για το μωρό..συνέχεια πάω τουαλέτα να δω αν είμαι καθαρή

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenistam είπε:

ναι μόνο σήμερα αλλά με μπερδεύει καμιά φορά ο πόνος γιατί μου θυμίζει της περιόδου και φοβάμαι για το μωρό..συνέχεια πάω τουαλέτα να δω αν είμαι καθαρή

Εγώ δεν το έχω ξανανιώσει αυτό.. νιώθω σαν να μου τραβάνε κάτω τον τράχηλο.. τόσο χαμηλά και μόνο όταν περπατάω.

XM9Hp2.png

Just now, modena είπε:

Εγώ δεν το έχω ξανανιώσει αυτό.. νιώθω σαν να μου τραβάνε κάτω τον τράχηλο.. τόσο χαμηλά και μόνο όταν περπατάω.

μην αγχώνεσαι...νομίζω έχουμε να νιώσουμε πολλά και τελικά όλα θα είναι φυσιολογικά...ξάπλωσε , αναφερέ το στο γιατρό αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα...

εγώ φοβάμαι αλλά είμαι και αισιόδοξη που περάσαμε τους κρίσιμους 3 μήνες...τι μπορεί να πάει στραβά..; ολόκληρο παιδάκι είναι τώρα...

MNKKp3.png

Γυρισαμε απο το γιατρο!! Ολα καλα το μπεμπε,μου ειπε σε 4 βδομαδες να ξαναπαω..δε νομιζω να κρατηθω! Μου ειπε για μαλλια αν θελω να κανω ανταυγειες αλλα να μην πειραξω καθολου ριζα...οποτε απο βδομαδα θα ανανεωθω. Εχω να κανω απο σεπτεμβρη κ ουτως η αλλως μονο ανταυγειες εκανα. Η β επιπεδου θα μας πεσει στο Πασχα!

• Μου αρέσει 3

poWsp2.png

1 ώρα πρίν, modena είπε:

Ουαου! Εσείς είστε μεγάλοι!!! Ποτε σε έβαλε ΠΗΤ? Μια χαρά είναι τα κιλακια σου.

Κ εγώ ευτυχώς δεν έχω κρυώσει παραδόξως.. κάθε χειμώνα αρρωσταίνω αλλά πέρυσι κ φέτος ευτυχώς τπτ. 

Κορίτσια κ εγώ αρκετούς πονοκεφάλους κ δεν έχω τι να γίνω..

Σήμερα έχω κ έντονες σουβλιες πολύ χαμηλά μόνο όταν περπατάω, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.. ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό να μας δει.

Κι εγώ υποφέρω από το κεφάλι μου τις τελευταίες μέρες!και σήμερα άνοιξε η μύτη μου 3 φορές! 

• Λυπημένη/-ος 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , samiam είπε:

Γυρισαμε απο το γιατρο!! Ολα καλα το μπεμπε,μου ειπε σε 4 βδομαδες να ξαναπαω..δε νομιζω να κρατηθω! Μου ειπε για μαλλια αν θελω να κανω ανταυγειες αλλα να μην πειραξω καθολου ριζα...οποτε απο βδομαδα θα ανανεωθω. Εχω να κανω απο σεπτεμβρη κ ουτως η αλλως μονο ανταυγειες εκανα. Η β επιπεδου θα μας πεσει στο Πασχα!

απλό υπέρηχο κάνατε σήμερα???? εγώ πριν μια βδομάδα έκανα αυχενική και τώρα έχω υπέρηχο τέλος μαρτίου...και β επιπέδου 5 μαίου

MNKKp3.png

πρίν από 20 λεπτά , modena είπε:

Είχα και εγώ στην αρχή τέτοια πονακια και είχα τρομάξει!είναι πόνοι στην πυελικη περιοχή και είναι φυσιολογικοί!

πρίν από 5 λεπτά , samiam είπε:

Μπράβο!!!!θα νιωσεις και καλύτερα που θα ανανεωθεις!εγώ εχω β'επιπεδου 19 Απριλίου!

Qqe8p2.png

@elenistam @rapounzel_rapounzel κ εγώ δεν ανησυχω, το έψαξα κ λίγο στο ιντερνέτ κ είδα ότι θα τα έχουμε αυτά.

Θα πάω κ στο γιατρό αύριο οπότε είμαι πιο χαλαρή.

@samiam κ εγώ το ίδιο νιώθω κάθε φορά που φεύγω από το γιατρό. Πως θα περάσει ο μήνας??? Θα τα συζητάμε εδώ κ θα γλυκαινει η αναμονή!

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πρίν από 51 λεπτά , samiam είπε:

Κ εμένα η Β επιπέδου κάπου εκεί κοντά θα πέσει σε ποια εβδομάδα είσαι; 

1 hour ago, modena είπε:

Τίποτα δεν είναι κ εγώ τα χω κατά καιρούς 

Μαλλί εν τω μεταξύ έχω να  βάψω από το Σεπτέμβρη στο γάμο τη αδερφής μου κ τώρα μάλλον θα τα βάλωε χρωμογαλάκτωμα κ θα τα κάνω σοκολάτι τι να κάνω αν κ δε θέλω να αλλάξω χρώμα έτσι μου πρότεινε η κομμωτρια

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

κορίτσια πάρτε τα παπει σας να τα συγκρίνουμε...λοιπόν

crl 62,4

proteini pappaa 1,45   MOM 0,87

hcg xoriaki 32,48        MOM 1,47

NT ayxeniki 2,1           MOM 1,3

TRISOMIA 21 ARNITIKO 1/2831

TRISOMIA 13 18 ARNITIKO 1/1070136

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ έχω τέτοια πονάκια όπως εσείς είναι φυσιολογικά νομίζω τα είχα και στην πρώτη αν και αγχώνομαι καμμία φορά. 

Νομίζω πάμε καλά πρώτα ο θεός. Έχω αρχίσει να ζορίζομαι . Έχω και τη μικρή άρρωστη μισό μήνα. Αϋπνίες και τρεχάματα συνέχεια. Θέλω λίγη ηρεμία αλλά μοιάζει αδύνατο.

καλη συνέχεια σε όλες!

tf9Xp3.png

10 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ έχω τέτοια πονάκια όπως εσείς είναι φυσιολογικά νομίζω τα είχα και στην πρώτη αν και αγχώνομαι καμμία φορά. 

Νομίζω πάμε καλά πρώτα ο θεός. Έχω αρχίσει να ζορίζομαι . Έχω και τη μικρή άρρωστη μισό μήνα. Αϋπνίες και τρεχάματα συνέχεια. Θέλω λίγη ηρεμία αλλά μοιάζει αδύνατο.

καλη συνέχεια σε όλες!

Περαστικά στο κορίτσι σου!!!σκέφτομαι έτσι όπως είμαι να έπρεπε να φροντίζω και ακόμα ενα παιδάκι και μου φαίνεται αδύνατον!υπομονή!

Qqe8p2.png

Κορίτσια μου καλό μήνα!!! Επιτέλους Άνοιξη!!!

Πήγαμε στο γιατρό κ το μαϊμουνακι μας είχε κ τα δυο χέρια στο μουτράκι του να με ψήσει... Μην και το ματιασουμε κρυβόταν!

Όλα καλά! 120 ολόκληρα γραμμάρια λέει ο γιατρός! Πόσο μικρά είναι ακόμη βρε κορίτσια? Θα σκάσω μέχρι τον Αύγουστο!

Επόμενο ραντεβού 12 Απριλίου.. (εγκεφαλικό)

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...