Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι, δεν το συζητώ!προέχει  η ασφάλεια του παιδιού μας και η δική μας!φυσικά όταν υπάρχει πρόβλημα θα κανεις καισαρική!

Επιπλοκή μπορεί να συμβεί και στις 2 περιπτώσεις!θυμάμαι οτι θα γεννήσεις σε δημόσιο αλλά δεν έχεις γιατρό;εσυ ξέρεις πως θα αισθάνεσαι καλύτερα!όλες μας, μας φοβίζει η στιγμή της γέννας!δεν νομίζει να πάει καμία χαλαρά!αλλά η φύση έχει προνοήσει να ανταπεξέλθουμε σε κάτι τέτοιο!μην σε φοβίζει αυτό αλλά αν το θέμα είναι το νοσοκομείο και ο γιατρός σου για να γεννήσεις με τον γιατρό που θέλεις, ναι είναι σημαντικό!

δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό....πήγα στο νοσοκομείο και με κοιτάνε οι γιατροί του νοσοκομείου

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Να μετράς την πίεση σου αν και εγω που εχω πονοκεφάλους η πίεση μου είναι χαμηλή!

Θα πάω να πάρω πιεσόμετρο. Να έχω σπίτι... εύχομαι γενικά να μην χω πίεση.. Φοβάμαι.

1 hour ago, Coset είπε:

κι εγώ 4 ξύπνησα σήμερα, με μπουκωμένη μύτη όμως... Δε με ξαναέπαιρνε με τίποτα ο ύπνος.  το ρολόι του ύπνου τα έχει παίξει...!

Περαστικά κοπελα μου. Και νωρίς ήμαστε ακόμα. Τι έχουμε να τραβήξουμε......

XDAlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Θα πάω να πάρω πιεσόμετρο. Να έχω σπίτι... εύχομαι γενικά να μην χω πίεση.. Φοβάμαι.

Περαστικά κοπελα μου. Και νωρίς ήμαστε ακόμα. Τι έχουμε να τραβήξουμε......

Να πάρεις γιατί δεν πρέπει να κάνουμε πίεση!και εγω έχω!δεν μετραω κάθε μέρα βέβαια, μόνο οταν δεν είμαι καλά!

πρίν από 12 λεπτά , elenistam είπε:

δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό....πήγα στο νοσοκομείο και με κοιτάνε οι γιατροί του νοσοκομείου

Εγω ας πούμε με αυτό θα ειχα ανασφάλεια!δεν υπήρχε περίπτωση να γεννησω με κάποιον που δεν ξέρω!με τον γιατρό μου να είμαι και γενναω και στον δρόμο!

Δεν μπορείς να ζητήσεις να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο γιατρό για να τον ξέρεις και να κανονισεις και την καισαρική που θέλεις;;;

• Ευχαριστώ 1

Qqe8p2.png

Κορίτσια μου κ εγώ το αποφεύγω το κρέας! Όλα τα υπόλοιπα τα τρώω κανονικά. Έχω όρεξη για γλυκό κ σοκολάτα πολύ συχνά αλλά οπότε δω διαφήμιση με πατατάκια κατι με πιάνει.. χαχαχα

Στο σύνολο έχω πάρει κάτι λιγότερο από 3 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πηγα οφθαλμιατρο και ολα καλα...μου κανε βηθοσκοπιση μετρησε την πιεση του ματιου ολα καλα...ειπε οτι οι πιθανοτητες να παθω αποκολληση στο ματι ειναι ιδιες με τον υγιη πληθυσμο παρολο που εχω 9μιση βαθμους......δε μου δωσε χαρτι για καισαρικη...

• Μου αρέσει 3

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

On ‎23‎/‎2‎/‎2018 at 11:00 ΠΜ, elenistam είπε:

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ?????? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.....ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.....

λόγω ηλικία αισίως38 στα 39 ναι μου είπαν για αμνιοπαρακέντηση αλλά εγώ θα κάνω το nipt test ΄που είναι μη επεμβατική εξέταση με αιμοληψία

• Μου αρέσει 1

Μονο εγω εχω χασει 10 κιλα σχεδον και συνεχιζω να μην τρωω ρε κοριτσια???Καλα εγω ειχα και την τρομερη τυχη με το που μπηκα στον τεταρτο και ηρεμησα με ναυτιες κτλ να αρρωστησω και να ταλαιρωπιεμαι με τα υπολοιπα βηχα λαιμο συναχι πυρετο κτλ! Ειναι αυτο που λεει η @rapounzel_rapounzel εχουμε της εγκυμοσυνης εχουμε και τα εξτρα :(

• Μου αρέσει 1

54 minutes ago, Filisia87 said:

Μονο εγω εχω χασει 10 κιλα σχεδον και συνεχιζω να μην τρωω ρε κοριτσια???Καλα εγω ειχα και την τρομερη τυχη με το που μπηκα στον τεταρτο και ηρεμησα με ναυτιες κτλ να αρρωστησω και να ταλαιρωπιεμαι με τα υπολοιπα βηχα λαιμο συναχι πυρετο κτλ! Ειναι αυτο που λεει η @rapounzel_rapounzel εχουμε της εγκυμοσυνης εχουμε και τα εξτρα :(

Είναι πεσμένο το ανοσοποιητικό μας γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε ακόμα παραπάνω.. Εγώ είχα αρρωτήσει στον πρώτο μήνα και δεν έλεγε να φύγει με τίποτα... με ταλαιπώρησε το συνάχι και ο βήχας κανένα μήνα... Από τότε ούτε παιδάκια πλησιάζω όσο μπορώ και κλειστούς χώρους που μαζεύονται πολλά άτομα.. Τί να κάνω, τρόμαξα! Έφτασα και με τις ναυτίες κτλ 44 κιλά οπότε σίγουρα αυτό το επιδείνωσε..

Καλημερες!!! Κρυο σημερα?! Κ γω κοριτσια εχω χασει ενα κιλο αλλα ταλαιπωρουμαι ακομη με ημικρανιες κ εμμετους(οχι ολες τις μερες). Πριν ενα μηνα ειχα κ γω συναχι κ εκανε να περασει 2 βδομαδες,υπεφερα πραγματικα. Θελει πολυ προσοχη γιατι αρπαζουμε τα παντα με το παραμικρο..

poWsp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....και γω έχω ακόμα ναυτίες ειδικά το πρωί που ανοίγω τα μάτια μου ανακατεύομαι...είμαι 3μ 1εβδ. δε ξέρω πότε θα σταματήσει η μικρή να κολυμπάει και να πιάνει φουρτούνα στο στομάχι μου....χαχαχα...

επίσης κάνει κάτι ήχους το στομάχι μου λες και έχω το τέρας του λοχ νες.....η κοιλια όπως ηταν και κιλά σταθερά....

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πάρει κάνα 4κιλό σχεδόν αλλα καλύτερα να πάρω 20 κιλά πάρα να είχα εμετούς κ να με έπιανε κρύωμα συνέχεια τα μισώ. Το ασβέστιο δεν είναι κ τίποτα το τρομερό τελικά σε γεύση. Το μικρούλι είναι 250γρ κ ο υπέρηχος με έβγαλε 18w+3d μια εβδομάδα σχεδόν από ότι υπολογιζα παραπάνω. 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 18 λεπτά , gogouli88 είπε:

Εγώ έχω πάρει κάνα 4κιλό σχεδόν αλλα καλύτερα να πάρω 20 κιλά πάρα να είχα εμετούς κ να με έπιανε κρύωμα συνέχεια τα μισώ. Το ασβέστιο δεν είναι κ τίποτα το τρομερό τελικά σε γεύση. Το μικρούλι είναι 250γρ κ ο υπέρηχος με έβγαλε 18w+3d μια εβδομάδα σχεδόν από ότι υπολογιζα παραπάνω. 

Ουαου! Εσείς είστε μεγάλοι!!! Ποτε σε έβαλε ΠΗΤ? Μια χαρά είναι τα κιλακια σου.

Κ εγώ ευτυχώς δεν έχω κρυώσει παραδόξως.. κάθε χειμώνα αρρωσταίνω αλλά πέρυσι κ φέτος ευτυχώς τπτ. 

Κορίτσια κ εγώ αρκετούς πονοκεφάλους κ δεν έχω τι να γίνω..

Σήμερα έχω κ έντονες σουβλιες πολύ χαμηλά μόνο όταν περπατάω, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.. ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό να μας δει.

XM9Hp2.png

εμένα με πονάει η  μέση μου κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα......και δε μπορώ να περπατάω πολύ γιατι λαχανιάζω η γριέτζο....εκανα μια γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη που είναι οι τιμές του ζαχάρου το προηγούμενο τρίμηνο και ήταν πολύ καλή...να κάνετε και σεις προληπτικά.

MNKKp3.png

πρίν από 20 λεπτά , elenistam είπε:

εμένα με πονάει η  μέση μου κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα......και δε μπορώ να περπατάω πολύ γιατι λαχανιάζω η γριέτζο....εκανα μια γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη που είναι οι τιμές του ζαχάρου το προηγούμενο τρίμηνο και ήταν πολύ καλή...να κάνετε και σεις προληπτικά.

Όλες έτσι ερηπια μου φαίνεται είμαστε! Χαχαχα 

Υπομονή Ελένη μου κ περαστικά!

Σήμερα μόνο?

XM9Hp2.png

1 hour ago, modena είπε:

Ουαου! Εσείς είστε μεγάλοι!!! Ποτε σε έβαλε ΠΗΤ? Μια χαρά είναι τα κιλακια σου.

Κ εγώ ευτυχώς δεν έχω κρυώσει παραδόξως.. κάθε χειμώνα αρρωσταίνω αλλά πέρυσι κ φέτος ευτυχώς τπτ. 

Κορίτσια κ εγώ αρκετούς πονοκεφάλους κ δεν έχω τι να γίνω..

Σήμερα έχω κ έντονες σουβλιες πολύ χαμηλά μόνο όταν περπατάω, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.. ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό να μας δει.

Πρέπει να είμαι 66 σίγουρα πω πω πόσα θα φτάσω... Εμένα με έπιασε κρύωμα αλλά ελαφρύ δε με πήρε βαριά εγώ έχω μπούκωμα στη μύτη τα βράδια πιο πολύ κ δε μπορώ καθόλου για ΠΗΤ θα είναι σίγουρο στη Β επιπέδου 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...