Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλημέρα!!! από φαγητά τι τρώτε??? εγώ έχω συνεχώς όρεξη για πατατάκια ενώ πριν δεν έτρωγα...έτρωγα σοκολάτες....κρέας μου είπε να τρώω η γιατρός και λαχανικά

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πώς ήσαστε? Εγώ όχι και τόσο ξύπνησα 4 το πρωί με ζαλάδα και πίεση στο κεφάλι. Κοιμήθηκα το πρωί 8 και πριν που ξύπνησα είχα πονοκέφαλο. Μάλλον κάπου την άρπαξα.

XDAlp3.png

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πώς ήσαστε? Εγώ όχι και τόσο ξύπνησα 4 το πρωί με ζαλάδα και πίεση στο κεφάλι. Κοιμήθηκα το πρωί 8 και πριν που ξύπνησα είχα πονοκέφαλο. Μάλλον κάπου την άρπαξα.

και γω είχα πολύ πονοκέφαλο χθες....μην αγχώνεσαι...και κανένα ντεπόν μπορούμε να πάρουμε....

MNKKp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

κοριτσάκια μου καλημέρα!!! από φαγητά τι τρώτε??? εγώ έχω συνεχώς όρεξη για πατατάκια ενώ πριν δεν έτρωγα...έτρωγα σοκολάτες....κρέας μου είπε να τρώω η γιατρός και λαχανικά

Εγώ ήμουν τρομερά γλυκατζου πριν. Τώρα θέλω πιο πολύ αλμυρά. Και εκεί που έτρωγα 2φορες τον χρόνο χάμπουργκερ τώρα έχω φάει και πέντε φορές..  το κάνω όρεξη. Πρίν πέθαινα για πουρέ τώρα σιχαίνομαι.

πρίν από 4 λεπτά , elenistam είπε:

και γω είχα πολύ πονοκέφαλο χθες....μην αγχώνεσαι...και κανένα ντεπόν μπορούμε να πάρουμε....

Αγχώθηκα γιατί ένιωθα πίεση.

XDAlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εγώ ήμουν τρομερά γλυκατζου πριν. Τώρα θέλω πιο πολύ αλμυρά. Και εκεί που έτρωγα 2φορες τον χρόνο χάμπουργκερ τώρα έχω φάει και πέντε φορές..  το κάνω όρεξη. Πρίν πέθαινα για πουρέ τώρα σιχαίνομαι.

Αγχώθηκα γιατί ένιωθα πίεση.

μέτρησες την πίεσή σου;;; μπορεί να ανέβηκε για λίγο....εγώ θέλω να φάω ότι μου ρχεται αλλά είμαι 110 κιλά και δεν έχω περιθώρια να βάλω κιλά...όσο γλυτώσω τόσο το καλύτερο

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , elenistam είπε:

μέτρησες την πίεσή σου;;; μπορεί να ανέβηκε για λίγο....εγώ θέλω να φάω ότι μου ρχεται αλλά είμαι 110 κιλά και δεν έχω περιθώρια να βάλω κιλά...όσο γλυτώσω τόσο το καλύτερο

Σου άνοιξε η όρεξη Ε? Ευτυχώς τρώω όπως έτρωγα. Να τρως συχνά μικρά γευματακια για να ξεγελάσεις τις ορέξεις σου.  Έχεις πάρει κιλά από τότε που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη?

XDAlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σου άνοιξε η όρεξη Ε? Ευτυχώς τρώω όπως έτρωγα. Να τρως συχνά μικρά γευματακια για να ξεγελάσεις τις ορέξεις σου.  Έχεις πάρει κιλά από τότε που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη?

όχι ευτυχώς ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα...τους πρώτους 3 μήνες έχασα και 5 κιλά....τώρα μπηκα στον τέταρτο και βλέπω ότι είμαι σταθερά, ούτε χάνω ούτε βάζω...αργά το βράδυ δεν τρώω γιατί φουσκώνω πάρα πολύ και δυσκολεύομαι στον ύπνο

MNKKp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημερα χαρα μου!Πονοκεφάλους εχω και εγω πολύ έντονους!είναι συμπτώμα εγκυμοσύνης!στα πολλά ζόρια να παίρνεις ντεπον, χάπι όμως!

Qqe8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημερα χαρα μου!Πονοκεφάλους εχω και εγω πολύ έντονους!είναι συμπτώμα εγκυμοσύνης!στα πολλά ζόρια να παίρνεις ντεπον, χάπι όμως!

Ο γιατρος στον πρώτο πονοκέφαλο αναβραζον Ντεπόν μου είπε. Απλά ένιωθα σαν πίεση και αυτό με φοβίζει.

πρίν από 25 λεπτά , elenistam είπε:

όχι ευτυχώς ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα...τους πρώτους 3 μήνες έχασα και 5 κιλά....τώρα μπηκα στον τέταρτο και βλέπω ότι είμαι σταθερά, ούτε χάνω ούτε βάζω...αργά το βράδυ δεν τρώω γιατί φουσκώνω πάρα πολύ και δυσκολεύομαι στον ύπνο

Πάλι καλά. Γι'αυτό σου έχει ανοίξει η όρεξη τώρα. Αν θυμάμαι καλά είχες εμετούς. Εγώ έχω πάρει 2.5 κιλά 

XDAlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ο γιατρος στον πρώτο πονοκέφαλο αναβραζον Ντεπόν μου είπε. Απλά ένιωθα σαν πίεση και αυτό με φοβίζει.

Πάλι καλά. Γι'αυτό σου έχει ανοίξει η όρεξη τώρα. Αν θυμάμαι καλά είχες εμετούς. Εγώ έχω πάρει 2.5 κιλά 

έχω ακόμα εμετούς κάθε πρωί με το που ξυπνάω βήχω και μου προκαλείται....στους 2μιση πρωτους μήνες δεν είχα....

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

έχω ακόμα εμετούς κάθε πρωί με το που ξυπνάω βήχω και μου προκαλείται....στους 2μιση πρωτους μήνες δεν είχα....

Αααα κατάλαβα. Να προσέχεις. Πάρε μια γνώμη από διατροφολογο.

XDAlp3.png

@elenistam και εγώ ακριβώς τα ίδια.. Το πρωί αν με πιάσει βήχας, που με πιάνει σχεδόν κάθε μέρα, σίγουρα καταλήγει πάντα σε εμετό.. Πεθαίνω για πατατάκια αλλά προσπαθώ, όσο γίνεται, να μην τρώω συνέχεια!! Εγώ απο κιλά έχω πάρει 3 μέχρι στιγμής αλλά αύριο που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω για αυτό το θέμα!! 

@rapounzel_rapounzel και εγώ έχω θέμα με θρομβοφιλια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για ολική αναισθησία.. 

Κορίτσια σήμερα θα πάω στον οφθαλμίατρο να πάρω χαρτί για καισαρική.....ακόμα και λίγες πιθανότητες να μου δώσει για πρόβλημα στα μάτια δε θέλω να το διακυνδινέψω γιατί αν πάθεις αποκόλληση αμφιβληστροειδούς πρέπει να κάνεις χειρουργίο για αποκατάσταση....

έχει καμια σας εμπειρία από καισαρική?

εγώ το μόνο χειρουργείο που έχω κάνει είναι αφαίρεση χολής με λαπαροσκόπιση όμως με 3 πολύ πολύ μικρές τομές και ήταν πολύ εύκολο, πέρα από τον πόνο στην πλάτη γιατί κοιμόμουν ανάσκελα

MNKKp3.png

1 ώρα πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Να μετράς την πίεση σου αν και εγω που εχω πονοκεφάλους η πίεση μου είναι χαμηλή!

1 hour ago, Mariloux είπε:

@elenistam και εγώ ακριβώς τα ίδια.. Το πρωί αν με πιάσει βήχας, που με πιάνει σχεδόν κάθε μέρα, σίγουρα καταλήγει πάντα σε εμετό.. Πεθαίνω για πατατάκια αλλά προσπαθώ, όσο γίνεται, να μην τρώω συνέχεια!! Εγώ απο κιλά έχω πάρει 3 μέχρι στιγμής αλλά αύριο που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω για αυτό το θέμα!! 

@rapounzel_rapounzel και εγώ έχω θέμα με θρομβοφιλια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για ολική αναισθησία.. 

Δεν είπα ότι θα κάνω ολική λόγω θρομβοφιλιας!αν σε πιάσουν οι πόνοι όμως μετά την αντιπηκτική και υπάρχει επιπλοκή και χρειαστεί να κάνεις καισαρική,δεν μπορείς να κάνεις επισκληριδιο αναγκάστηκα σου κάνουν ολική!δεν υπάρχει άλλος τρόπος!φυσικά αν υπάρχει επιπλοκή και αν δεν έχουν περάσει οι ώρες που πρέπει μετά την ηπαρινη!αλλιώς δεν αλλάζει κάτι και για εμάς!

Εγω για φυσιολογικό πάω άλλωστε, ο γιατρός μου δεν θέλει να κανω καισαρική εκτός αν συμβεί κάτι σοβαρό!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

2 hours ago, elenistam said:

Εγώ κρέας δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω! Τρώω όσπρια, λαχανικά και φρούτα, το παγωτό με βοηθάει πολύ μετά από κάθε γεύμα αν κατι μου χει πέσει βαρύ ενώ για τις σοκολάτες που τρελαινόμουν πριν τώρα δε θέλω καν να τις ακουμπήσω! Πατατάκια μου έχει έρθει να φάω μερικές φορές και μένα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...