Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλή βδομάδα αύριο....εγώ κοιλιά ακόμα δεν έχω μεγάλη απλά είμαι μονίμως σαν φουσκωμένη.....παίρνω φιλικό και σίδηρο από ένα χαπάκι τη μέρα....συμπτώματα απλά καθημερινή πρωινή ναυτία η οποία περνάει με έναν εμετό αλλά μετά έχω γουργουριτά που ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία...αύριο θα κλείσω ραντεβού σε οφθαλμίατρο για βυθοσκόπιση για να μου πει αν πάω για καισαρική

MNKKp3.png

1 hour ago, modena είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνουν οι κοιλιτσες??? 

Εγώ μόνο filicine, τα υπόλοιπα τα ξεκινάω μαλλον από Πέμπτη που θα ξαναπάω να δω το μπεμπακι μας!

Α!ναι!έχουμε μαζι ραντεβού πέμπτη για τα μπουμπούκια μας!

Εγω πίνω από την αρχή filicine,σύμπλεγμα βιταμινών b,μαγνήσιο και διάφορα άλλα λόγω θρομβοφιλιας!α!και τα σιχαμενα utrogestan!σίδηρο και ασβέστιο θα κάνω πρώτα εξετάσεις μου είπε και μετά θα δούμε!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, Maraki2018 είπε:

@Melissoula27 και μένα μου αρέσει πολύ το μασωμενο που παίρνω!!! Μου θυμίζει κάτι καραμελιτσες που έτρωγα μικρή οι οποίες ήταν περασμένες σε ένα λαστιχακι που το φορούσες στο χέρι σαν βραχιολακι... Χαχαχχα

Ναι μπράβο και έλεγα τι μου θυμίζει!!! Απλά έχει πιο ελαφριά γεύση!

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Α!ναι!έχουμε μαζι ραντεβού πέμπτη για τα μπουμπούκια μας!

Εγω πίνω από την αρχή filicine,σύμπλεγμα βιταμινών b,μαγνήσιο και διάφορα άλλα λόγω θρομβοφιλιας!α!και τα σιχαμενα utrogestan!σίδηρο και ασβέστιο θα κάνω πρώτα εξετάσεις μου είπε και μετά θα δούμε!

Κι εγώ κορίτσια τη Πέμπτη 

• Μου αρέσει 2

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες. Όλα καλά με την αυχενική μου, μάλλον κοριτσομανα είμαι (δε με χαλάει καθόλου...) αλλά θα το σιγουρέψουμε σε 2 εβδομάδες..

αργω να μπω γιατί είχα τη μικρή στο νοσοκομείο με ίωση και μια βδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε. Έχω τρομερές υπνηλίες. Τώρα αποσύρθηκα στο δωμάτιο κι έχει αρχίσει να αναλαμβάνει ο μπαμπάς την μικρή σε φαΐ Κ ύπνο (καιρός ήταν :P) 

Σας καληνύχτιζω.... καλή συνέχεια...:)

• Μου αρέσει 1

tf9Xp3.png

1 hour ago, Nefeli2014 είπε:

Γεια σας κοπέλες. Όλα καλά με την αυχενική μου, μάλλον κοριτσομανα είμαι (δε με χαλάει καθόλου...) αλλά θα το σιγουρέψουμε σε 2 εβδομάδες..

αργω να μπω γιατί είχα τη μικρή στο νοσοκομείο με ίωση και μια βδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε. Έχω τρομερές υπνηλίες. Τώρα αποσύρθηκα στο δωμάτιο κι έχει αρχίσει να αναλαμβάνει ο μπαμπάς την μικρή σε φαΐ Κ ύπνο (καιρός ήταν :P) 

Σας καληνύχτιζω.... καλή συνέχεια...:)

Νεφέλη μου περαστικά σας και καλή δύναμη!! Κάνεις την διαφορά με την κόρη!! Να έχουμε κ καμιά νύφη βρε αδερφέ! Χαχαχα

XM9Hp2.png

19 ώρες πρίν, elenistam είπε:

Κορίτσια καλή βδομάδα αύριο....εγώ κοιλιά ακόμα δεν έχω μεγάλη απλά είμαι μονίμως σαν φουσκωμένη.....παίρνω φιλικό και σίδηρο από ένα χαπάκι τη μέρα....συμπτώματα απλά καθημερινή πρωινή ναυτία η οποία περνάει με έναν εμετό αλλά μετά έχω γουργουριτά που ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία...αύριο θα κλείσω ραντεβού σε οφθαλμίατρο για βυθοσκόπιση για να μου πει αν πάω για καισαρική

Για πες μου λίγο. Γιατί απλά ακουστά το έχω. Πάνω από πόσους βαθμούς μυωπία πας για καισαρική?

XDAlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Για πες μου λίγο. Γιατί απλά ακουστά το έχω. Πάνω από πόσους βαθμούς μυωπία πας για καισαρική?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ......Από το νοσοκομείο μου είπαν να πάω σε οφθαλμίατρο και αν κρίνει αυτός θα μου δώσει χαρτί υπογεγγραμένο για καισαρική.....εγώ να σου πω την αλήθεια επειδή είμαι αγχώδης και ξέρω ότι με το που με πιάσουν οι πόνοι θα αγχωθώ και μέχρι να το βγάλω θα σκάσω επειδή φοβάμαι τον πόνο, θα ήθελα ένα τσικ περισσότερο την καισαρική....οπότε θα ζητήσω το χαρτί έτσι και αλλιώς από τον οφθαλμίατρο....εγώ έχω 9μιση βαθμούς στο κάθε μάτι...

επίσης έχω και σκολίωση και μου ζήτησαν και χαρτί από ορθοπεδικό για το αν επιτρέπεται να εφαρμοστεί επισκληρίδιος αλλά μου είπαν από το νοσοκομείο ότι με τη σκολίωση δεν είχαν ποτέ θέμα...με τη δισκοκύλη δυσκολεύεται ο αναισθησιολόγος.

MNKKp3.png

πρίν από 44 λεπτά , elenistam είπε:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ......Από το νοσοκομείο μου είπαν να πάω σε οφθαλμίατρο και αν κρίνει αυτός θα μου δώσει χαρτί υπογεγγραμένο για καισαρική.....εγώ να σου πω την αλήθεια επειδή είμαι αγχώδης και ξέρω ότι με το που με πιάσουν οι πόνοι θα αγχωθώ και μέχρι να το βγάλω θα σκάσω επειδή φοβάμαι τον πόνο, θα ήθελα ένα τσικ περισσότερο την καισαρική....οπότε θα ζητήσω το χαρτί έτσι και αλλιώς από τον οφθαλμίατρο....εγώ έχω 9μιση βαθμούς στο κάθε μάτι...

επίσης έχω και σκολίωση και μου ζήτησαν και χαρτί από ορθοπεδικό για το αν επιτρέπεται να εφαρμοστεί επισκληρίδιος αλλά μου είπαν από το νοσοκομείο ότι με τη σκολίωση δεν είχαν ποτέ θέμα...με τη δισκοκύλη δυσκολεύεται ο αναισθησιολόγος.

Κάτσε φίλη μου. Τώρα έπιασες το ευαίσθητο σημείο μου..... Και εγώ έχω ελαφριά σκολιωση.... Μυωπία βέβαια έχω λίγο. Αλλά πρέπει να ρωτήσω και τον γυναικολόγο γιατί δεν με ρώτησε για τίποτα από αυτά.... Έχεις αρκετη μυωπία εσύ. Ούτε την μύτη σου δεν βλέπεις...... (Πλάκα κάνω) :-D

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Κάτσε φίλη μου. Τώρα έπιασες το ευαίσθητο σημείο μου..... Και εγώ έχω ελαφριά σκολιωση.... Μυωπία βέβαια έχω λίγο. Αλλά πρέπει να ρωτήσω και τον γυναικολόγο γιατί δεν με ρώτησε για τίποτα από αυτά.... Έχεις αρκετη μυωπία εσύ. Ούτε την μύτη σου δεν βλέπεις...... (Πλάκα κάνω) :-D

xaxaxa....ναι έχω μπόλικη...χωρίς γυαλιά δε μπορώ να ζήσω.....για τη σκολίωση εγώ έκανα μια ακτινογραφία πριν την εγκυμοσύνη και είναι σχετικά ψηλά, δεν είναι ακριβώς χαμηλά χαμηλά στη μέση...δε ξέρω δηλαδή που εφαρμόζεται η επισκληρίδιος..ρώτα τον ορθοπεδικό σου και μετά τη γυναικολόγο...λογικά δε θα χεις θέμα...μπορείς να πας φυσιολογικά χωρις επισκληρίδιο ή καισαρική με ολική...κανένα δεν έχει κινδύνους...

• Ευχαριστώ 1

MNKKp3.png

2 ώρες πρίν, elenistam είπε:

xaxaxa....ναι έχω μπόλικη...χωρίς γυαλιά δε μπορώ να ζήσω.....για τη σκολίωση εγώ έκανα μια ακτινογραφία πριν την εγκυμοσύνη και είναι σχετικά ψηλά, δεν είναι ακριβώς χαμηλά χαμηλά στη μέση...δε ξέρω δηλαδή που εφαρμόζεται η επισκληρίδιος..ρώτα τον ορθοπεδικό σου και μετά τη γυναικολόγο...λογικά δε θα χεις θέμα...μπορείς να πας φυσιολογικά χωρις επισκληρίδιο ή καισαρική με ολική...κανένα δεν έχει κινδύνους...

Ελένη μου μια καισαρική με ολική νάρκωση προφανώς και δεν είναι τόσο αθώα απο την στιγμή που διασωληνωνεσαι!είναι κανονικοτατο χειρουργείο και πάντα έχει κίνδυνο!στο λέω γιατί εγώ εχω κίνδυνο να πάω για καισαρική με ολική επειδή εχω θρομβοφιλια και δεν το θέλω καθόλου!

Εγω έχω δυο δισκοκήλες αλλά ο ορθοπαιδικος δεν μου είχε πει πότε κάτι για την επισκληριδιο, μόνο οτι στην εγκυμοσύνη πρέπει να πάρω ελάχιστα κιλά και ας είμαι αδύνατη!αλλά θα τον ρωτησω οταν φτάσει η ώρα να είμαστε σίγουροι!

Qqe8p2.png

Και εγώ που ρώτησα για 7 βαθμούς κ πάνω μου είπαν πας καισαρική.

@elenistam νομίζω η καισαρική θα πονέσει περισσότερο γιατί είναι βαθιά τομή χωρίς να θέλω να σε τρομάξω.

εγώ φυσιολογικό τοκετό θέλω κ ελπίζω να συμβεί! Όλες τα κατάφεραν είτε με τον ένα τρόπο ή τον άλλον όσον αφορά τους πόνους, εμείς χαζές είμαστε? Μια χαρά θα τα πάμε! :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

Και εγώ που ρώτησα για 7 βαθμούς κ πάνω μου είπαν πας καισαρική.

@elenistam νομίζω η καισαρική θα πονέσει περισσότερο γιατί είναι βαθιά τομή χωρίς να θέλω να σε τρομάξω.

εγώ φυσιολογικό τοκετό θέλω κ ελπίζω να συμβεί! Όλες τα κατάφεραν είτε με τον ένα τρόπο ή τον άλλον όσον αφορά τους πόνους, εμείς χαζές είμαστε? Μια χαρά θα τα πάμε! :mrgreen:

ναι το ξέρω, σίγουρα είναι ένα ανοιχτό χειρουργείο αλλά δε θα έχω το άγχος για το ποιο νοσοκομείο θα εφημερεύει ή σε πόση ώρα θα βγει το μωρό, επίσης μπορεί να φάω όλους τους πόνους και στο τέλος να μου πουν καισαρική και γενικά πιστεύω ότι θα δυσκολευτώ μετά την εγχείρηση στη μετακίνηση αλλά με τα παυσίπονα τι στο καλό θα τη βγάλω νομίζω...τώρα μπορεί η λογική μου να είναι λάθος αλλά γνωρίζοντας τον εαυτό μου, προτιμώ να πάω προγραμματισμένα παρά στα τυφλά και ότι γίνει....από θέμα ψυχολογίας πιστεύω δε θα τα καταφέρω

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...