Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nanasid είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Οι πρώτες αιμορραγίες δεν ξέρουμε από π προήλθαν.Στον 4ο μήνα από αποκόλληση πλακούντα .

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Just now, modena είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό το μπεμπουλι σας!!! Νομίζω ο τράχηλος είναι μια χαρά! Εμένα όταν πήγα για τις συσπάσεις μου είπε ο γιατρός ότι όταν αρχίζει να λεπταίνει σημαίνει ότι πας για γέννα. Για να μην έκανε κάτι ο γιατρός σου σημαίνει ότι είσαι στα φυσιολογικά σου επίπεδα. Μην αγχώνεσαι γιατί επηρεάζεις το μωράκι σου.

Μακαρι!!! Εχεις δικιο,θελει ψυχραιμια...

poWsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Coset είπε:

Εμένα αυτό που μου είπαν στην αυχενική και μου φανηκε περιεργο ήταν για μια κυστη πλακούντα που έχω. περιμένω να δει ο γιατρός μου τις εξετασεις απο βδομαδα κ να μου πει...

Στην αυχενική δεν σου είπαν τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ ..

πρίν από 5 λεπτά , samiam είπε:

Μακαρι!!! Εχεις δικιο,θελει ψυχραιμια...

Ψυχραιμία γιατί εγώ με το στρες έκανα τις συσπάσεις πριν μια βδομάδα. Δεν το ξανακάνω αυτό στο μωρό μου..

πρίν από 47 λεπτά , marakiinlove είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Πολύ όμορφα τα νεακιά σας!!! Κάναμε κ εμέις την αυχενική μας πριν 2 εβδομάδες κ όλα τέλεια!!! Πάλι αγοράκι περιμένουμε!!!!

Σαμιαμ μου πόσο πολύ χαίρομαι για τα νέα σου!!!!!! Εύχομαι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

Μαράκι μου πολύ χαίρομαι που είναι ολα καλα!!! Κ άλλο αγοράκι!! Ποδοσφαιρική ομάδα θα φτιάξουμε στο τέλος! Χαχαχα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 

Katerina.84       ΠΗΤ 15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

modena               ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018    

Maraki2018         ΠΗΤ 22/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Nefeli2014                       ΠΗΤ 24/08/2018

samiam                       ΠΗΤ 24/08/2018

Filisia87                            ΠΗΤ 26/08/2018 

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove        ΠΗΤ 27/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Coset                     ΠΗΤ 30/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

elenistam          ΠΗΤ 03/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

6 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Διανυω την 14η βδομαδα με ΠΗΤ 24/08. Εχω μια αυτοματη αποβολη 6η βδομαδα στο ιστορικο μου κ προερχομαι απο εξωσωματικη. 32 χρονων κ η αυχενικη μας μια χαρα,φυλο δε φανηκε αλλα δε με νοιαζει κιολας,μονο να ναι υγιες.

Μ'εχει προβληματισει ο τραχηλος γιατι μου τον μετρησε ενδοκολπικα στην αυχενικη κ ηταν 30 mm. Ο γιατρος μου πε να μην αγχωνομαι αλλα εγω ειμαι μονιμως σε ανησυχια...υπερηχο εχω ξανα αυτη τη βδομαδα να δουμε τι θα δουμε! Γενικα δεν κυκλοφορω πολυ,μεσα στο σπιτι κ χαλαρα...ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα χαμογελαστα!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ???? ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ....

ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΧΩ....ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ....

MNKKp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenistam είπε:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ???? ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ....

ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΧΩ....ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ....

Να σαι καλα! 3 εκ. τραχηλος για τις βδομαδες που βρισκομαστε ειναι σχεδον στο οριο,αφου περνωντας οι βδομαδες μειωνεται κ οταν φτασεις κατω απο 2.5 ισως χρειαστει περιδεση,εξου κ η ανησυχια μου.

Κοριτσια η κοιλια απο αυτο το μηνα νομιζω θα κανει εμφανιση!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Κορίτσια μου η κοιλιά σας έχει φανεί καθόλου;  Εγώ ίσα που τη βλέπω να πετάει λίγο και αύριο μπαίνω 15η εβδ. Τι λέτε να παίζει ρολο ;

Εμενα φαινεται αρκετα ειχα παρει κ καποια κιλακια πριν μεινω εγκυος σαν μπαλονακι ειμαι χαχαχα!!!

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , samiam είπε:

Να σαι καλα! 3 εκ. τραχηλος για τις βδομαδες που βρισκομαστε ειναι σχεδον στο οριο,αφου περνωντας οι βδομαδες μειωνεται κ οταν φτασεις κατω απο 2.5 ισως χρειαστει περιδεση,εξου κ η ανησυχια μου.

Κοριτσια η κοιλια απο αυτο το μηνα νομιζω θα κανει εμφανιση!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΜΕΝΑ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

MNKKp3.png

6 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Διανυω την 14η βδομαδα με ΠΗΤ 24/08. Εχω μια αυτοματη αποβολη 6η βδομαδα στο ιστορικο μου κ προερχομαι απο εξωσωματικη. 32 χρονων κ η αυχενικη μας μια χαρα,φυλο δε φανηκε αλλα δε με νοιαζει κιολας,μονο να ναι υγιες.

Μ'εχει προβληματισει ο τραχηλος γιατι μου τον μετρησε ενδοκολπικα στην αυχενικη κ ηταν 30 mm. Ο γιατρος μου πε να μην αγχωνομαι αλλα εγω ειμαι μονιμως σε ανησυχια...υπερηχο εχω ξανα αυτη τη βδομαδα να δουμε τι θα δουμε! Γενικα δεν κυκλοφορω πολυ,μεσα στο σπιτι κ χαλαρα...ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα χαμογελαστα!

Κοριτσι μου με το καλο!!!!κ εμενα ο τραχηλος στην αυχενικη ηταν 31mm...κ ο γιατρος μου κ ο εμβρυολογος μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Katerina.84 είπε:

Κοριτσι μου με το καλο!!!!κ εμενα ο τραχηλος στην αυχενικη ηταν 31mm...κ ο γιατρος μου κ ο εμβρυολογος μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο!!!

Να σαι καλα!! Ας ειμαστε ολες τελειομηνες με υγιη μωρακια!!!

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό ενα γέρο μωρακι!!!να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και αφού σου είπε οτι δεν πρέπει να ανησυχεις αυτο να κάνεις!!!σιυ είπε κάποιος οτι ο τράχηλος είναι μικρός;;;

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό ενα γέρο μωρακι!!!να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και αφού σου είπε οτι δεν πρέπει να ανησυχεις αυτο να κάνεις!!!σιυ είπε κάποιος οτι ο τράχηλος είναι μικρός;;;

Να σαι καλα! Κ συ με το καλο!!! Μου ειπε να μην ανησυχω,απλα το θελουμε 3 εκ.και πανω κ κυριως να μη μειωθει νωρις! (Δλδ πριν τον 7ο)

poWsp2.png

1 hour ago, Melissoula27 είπε:

Κορίτσια μου η κοιλιά σας έχει φανεί καθόλου;  Εγώ ίσα που τη βλέπω να πετάει λίγο και αύριο μπαίνω 15η εβδ. Τι λέτε να παίζει ρολο ;

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με το μωρό!εγω που είμαι πολύ αδύνατη έκανα πολύ νωρίς κοιλιά!τώρα εχω μια κοιλιά που δεν υπάρχει περιπτωση να μην καταλάβει κάποιος ότι είμαι έγκυος!και εγω αύριο μπαίνω στην 15η!με βλέπω να κάνω μια κοιλαρα τεράστια!!!

πρίν από 11 λεπτά , samiam είπε:

Να σαι καλα! Κ συ με το καλο!!! Μου ειπε να μην ανησυχω,απλα το θελουμε 3 εκ.και πανω κ κυριως να μη μειωθει νωρις! (Δλδ πριν τον 7ο)

Ναι, τώρα διάβασα τα υπόλοιπα!εμένα ηταν 37mm στην αυχενική!να μην φοβάσαι όμως, να έχεις εμπιστοσύνη και στο μωρακι σου που ήρθε για να μείνει και όλα θα πάνε τέλεια!!!

5 ώρες πρίν, Coset είπε:

Εμένα αυτό που μου είπαν στην αυχενική και μου φανηκε περιεργο ήταν για μια κυστη πλακούντα που έχω. περιμένω να δει ο γιατρός μου τις εξετασεις απο βδομαδα κ να μου πει...

Μιλησες με τον γιατρό σου για το τι είναι αυτό;;;δεν μου ακούγεται ανησυχητικό πάντως!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Εμένα έχει φανεί αρκετά άλλα με φαρδιές μπλούζες δε φαίνεται 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...