Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , gogouli88 είπε:

Modena αυχενική έχω κάνει πριν 1 μήνα για υπέρηχο θα πάω όχι μηνιαίο όμως δεν αντέχω μήνα κάθε 2 βδομάδες πηγαίνω 

GIATI PAS TOSO SIXNA???? DEN INE ANAGI.....KE NOMIZO OTI STO EKSOTERIKO APAGOREUONTE OI POLLOI IPERIXOI

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Agusta είπε:

Καλημέρα εγκυουλες!! Όντως όλα τα νέα μας πολύ καλά!! Φτου μας, έτσι να συνεχίσουμε!!

Όντως πολλά τα αγοράκια!! Κ οι celebrities που είναι έγκυες αγοράκια περιμένουν!:-P

@gogouli88 μαζί είμαστε 5/8 κ εγώ!! Το utrogestan μου έδωσε!

@angeliki1979 Καλώς ήρθες και με το καλό να κάνεις την εξέταση!

Ναι ήμαστε μαζιιιιιιι!!! Σου δώσε τα χάπια για να τα παίρνεις κολπικα! Εγώ έπερνα κ τα χάπια κ κολπική γελη άσε είχα μπουκώθει στη προγεστερόνη 

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

GIATI PAS TOSO SIXNA???? DEN INE ANAGI.....KE NOMIZO OTI STO EKSOTERIKO APAGOREUONTE OI POLLOI IPERIXOI

Πάω γιατί το καλοκαίρι είχα αποβολή κ φοβάμαι δε νομίζω ότι οι υπέρηχοι είναι επικίνδυνοι μη τρελαθούμε εντελώς 

• Χαχα 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 22 λεπτά , elenistam είπε:

AUTO TO UTROGESTAN GIATI TO DINOUN RE KORITSIA? TO DIAVAZO KE ALLOU...EMENA DE MOU DOSAN

Εμένα μου το έδωσε να το βάζω κολπικα ως υποθετο για να ανέβει ο πλακούντας επειδή είναι χαμηλά, αν δν χρειάζεται δεν είναι ανάγκη να σου το δώσει!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

πρίν από 4 λεπτά , gogouli88 είπε:

Ναι ήμαστε μαζιιιιιιι!!! Σου δώσε τα χάπια για να τα παίρνεις κολπικα! Εγώ έπερνα κ τα χάπια κ κολπική γελη άσε είχα μπουκώθει στη προγεστερόνη 

Πάω γιατί το καλοκαίρι είχα αποβολή κ φοβάμαι δε νομίζω ότι οι υπέρηχοι είναι επικίνδυνοι μη τρελαθούμε εντελώς 

KAI GO EIXA MIA APOVOLI KAI KATANOO APOLITA TO AGXOS SOU.....ALLA ROTA KAI KAPION ALLO GIATRO GIA TOUS IPERIXOUS GIATI EGO TO AKOUSA APO POLLOUS KE DIAFORETIKOUS GIATROUS OTI DEN KANEI SIXNA....KE NOMIZO OTI OI GIATROI STO EKSOTERIKO KSEROUN KALITERA APO MAS......EPILOGI SOU FISIKA ALLA AFOU SIZITAME OFEILO NA PO TI EXOUN PEI SE MENA.....

PANTOS ENO EGO LOGO TIS APOVOLIS AGXONOMOUN IPERVOLIKA MEXRI XTHES....DILADI TON PROTO MINA EPIANA SINEXEIA MESA STI MERA XAMILA GIA NA DO AN IRTHE EMA, APO XTHES POY EIDA TO PEDI MOU STIN AUXENIKI TO AGXOS EXEI MEIOTHEI APOFASISTIKA...AN NOMIZEIS OTI ESENA SINEXIZEI TOSO POLI NA SE AGXONEI MILA ME TO GIATRO SOU NA SOU PEI OTI OI PITHANOTITES INE MIDAMINES...KAI AKOMA KAI AN IPARXOUN PITHANOTITES GIA OLES MAS INE PANO APO TIS DINAMEIS MAS....

SIGNOMI GIA TA AGGLIKA ALLA KOLISE TO PLIKTROLOGIO KE PERIMENO NA TO DEI O ANTRAS MOU

MNKKp3.png

πρίν από 57 λεπτά , elenistam είπε:

AUTO TO UTROGESTAN GIATI TO DINOUN RE KORITSIA? TO DIAVAZO KE ALLOU...EMENA DE MOU DOSAN

Utrogestan σου δίνουν αν έχεις αιμορραγία ή συσπάσεις!η γενικά αν προκύψει κάτι!εγω πίνω ακόμα μετά την αιμορραγία που είχα!δεν πίνουν όλες οι έγκυες!

πρίν από 42 λεπτά , gogouli88 είπε:

Δεν είναι επικίνδυνοι οι υπέρηχοι!οταν υπάρχει θέμα σαφώς και θα πας πιο συχνά!εγω είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης 2 φορές καφέ υγρά και πριν 20 μέρες είχα αιμορραγία!λόγω προβλημάτων λοιπόν αναγκάστηκα πηγαίνω συχνά στον γιατρό!στο εξωτερικό δεν κάνουν υπερήχους γιατί δεν το θεωρούν απαραίτητο και επίσης σε παρακολουθεί μαία!τι να κάνουμε λοιπόν, να αφήσουμε το πράγμα στην τύχη του οτι και αν συμβαίνει γιατί εξω κάνουν μόνο 3 υπερήχους κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης;;;όχι βέβαια!απλά για εσένα και το μωρακι σου πρέπει πλέον αφού είναι ολα καλά να ηρεμισεις, να διώξεις το άγχος και να σκέφτεσαι πια θετικά! 

4 ώρες πρίν, angeliki1979 είπε:

καλημέρα εγω είμαι η αγγελική και έχω ΠΗΤ 13/08/2018 αλλά λογικά λόγω καισαρικής θα βγεί ο μπέμπης καμια εβδομάδα νωρίτερα.

Σήμερα είμαι σχεδόν 16 εβδομάδων προς το παρόν όλα καλά μόνο όταν τρώω νιώθω ότι έχω  φάει ένα σακί και δεν μπορώ να χωνέψω.

Επίσης την άλλη εβδομάδα θα κάνω το Νιpt τεστ αντι για αμνιοπαρακέντηση

Καλώς ήρθες Αγγελικη μου!!!με το και το δικό σου μωρακι!

Γιατί θα κανεις το τεστ;;;δεν ηταν καλή η αυχενική;;;εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Utrogestan σου δίνουν αν έχεις αιμορραγία ή συσπάσεις!η γενικά αν προκύψει κάτι!εγω πίνω ακόμα μετά την αιμορραγία που είχα!δεν πίνουν όλες οι έγκυες!

Δεν είναι επικίνδυνοι οι υπέρηχοι!οταν υπάρχει θέμα σαφώς και θα πας πιο συχνά!εγω είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης 2 φορές καφέ υγρά και πριν 20 μέρες είχα αιμορραγία!λόγω προβλημάτων λοιπόν αναγκάστηκα πηγαίνω συχνά στον γιατρό!στο εξωτερικό δεν κάνουν υπερήχους γιατί δεν το θεωρούν απαραίτητο και επίσης σε παρακολουθεί μαία!τι να κάνουμε λοιπόν, να αφήσουμε το πράγμα στην τύχη του οτι και αν συμβαίνει γιατί εξω κάνουν μόνο 3 υπερήχους κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης;;;όχι βέβαια!απλά για εσένα και το μωρακι σου πρέπει πλέον αφού είναι ολα καλά να ηρεμισεις, να διώξεις το άγχος και να σκέφτεσαι πια θετικά! 

Καλώς ήρθες Αγγελικη μου!!!με το και το δικό σου μωρακι!

Γιατί θα κανεις το τεστ;;;δεν ηταν καλή η αυχενική;;;εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Εντάξει έχω ηρεμήσει όταν το νιώσουμε όμως τότε θα ηρεμήσουμε πραγματικά 

4 ώρες πρίν, angeliki1979 είπε:

καλημέρα εγω είμαι η αγγελική και έχω ΠΗΤ 13/08/2018 αλλά λογικά λόγω καισαρικής θα βγεί ο μπέμπης καμια εβδομάδα νωρίτερα.

Σήμερα είμαι σχεδόν 16 εβδομάδων προς το παρόν όλα καλά μόνο όταν τρώω νιώθω ότι έχω  φάει ένα σακί και δεν μπορώ να χωνέψω.

Επίσης την άλλη εβδομάδα θα κάνω το Νιpt τεστ αντι για αμνιοπαρακέντηση

Καλήσπερα αγγελική με το καλό το μωράκι σου! Πόσο βγήκε η αυχενική κ θα κάνεις αμνιο; 2.5-3 χιλιοστά κάνουν η λόγω ηλικιας

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

2 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Εντάξει έχω ηρεμήσει όταν το νιώσουμε όμως τότε θα ηρεμήσουμε πραγματικά 

Καλήσπερα αγγελική με το καλό το μωράκι σου! Πόσο βγήκε η αυχενική κ θα κάνεις αμνιο; 2.5-3 χιλιοστά κάνουν η λόγω ηλικιας

Ολα καλά θα είναι και θα τα νιώσουμε και θα τα αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!!

Qqe8p2.png

Καλησπέρα!! Πριν 6 μήνες ένα πρωινό του Αυγούστου γεννησα την μικρή μου! Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο είχα τις ίδιες ανησυχίες με εσάς αυχενική , Παπ α ,εξετάσεις, μετα β επιπέδου  αργότερα ντοπλερ και η τελική ευθεία για το θαύμα!!! Περνάει ο καιρός κορίτσια νερό...απολαύστε την εγκυμοσύνη σας όσο γίνεται ,είναι στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω!! Εύχομαι μια καλή  τελειομηνη εγκυμοσύνη σε όλες σας, εύκολη γεννά και υγιή μπεμπακια!! Διάβασα τα ποστ σας και θυμήθηκα τα δικά μου!

• Μου αρέσει 7

Καλημέρα κορίτσια μου!!

@Dust pink να σου ζήσει η μπέμπα σου! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη! Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές! Έχεις δίκιο..περνάει ο καιρός και πρέπει να το απολαύσουμε!

Επιτέλους Σάββατο!! Ανυπομονώ να σχολασω κ να τεμπελιασω στο σπίτι!! Καλό ΣΚ σε όλες! Καλά να περάσετε!!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Καλημερα κοριτσια!! Διανυω την 14η βδομαδα με ΠΗΤ 24/08. Εχω μια αυτοματη αποβολη 6η βδομαδα στο ιστορικο μου κ προερχομαι απο εξωσωματικη. 32 χρονων κ η αυχενικη μας μια χαρα,φυλο δε φανηκε αλλα δε με νοιαζει κιολας,μονο να ναι υγιες.

Μ'εχει προβληματισει ο τραχηλος γιατι μου τον μετρησε ενδοκολπικα στην αυχενικη κ ηταν 30 mm. Ο γιατρος μου πε να μην αγχωνομαι αλλα εγω ειμαι μονιμως σε ανησυχια...υπερηχο εχω ξανα αυτη τη βδομαδα να δουμε τι θα δουμε! Γενικα δεν κυκλοφορω πολυ,μεσα στο σπιτι κ χαλαρα...ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα χαμογελαστα!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , samiam είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Διανυω την 14η βδομαδα με ΠΗΤ 24/08. Εχω μια αυτοματη αποβολη 6η βδομαδα στο ιστορικο μου κ προερχομαι απο εξωσωματικη. 32 χρονων κ η αυχενικη μας μια χαρα,φυλο δε φανηκε αλλα δε με νοιαζει κιολας,μονο να ναι υγιες.

Μ'εχει προβληματισει ο τραχηλος γιατι μου τον μετρησε ενδοκολπικα στην αυχενικη κ ηταν 30 mm. Ο γιατρος μου πε να μην αγχωνομαι αλλα εγω ειμαι μονιμως σε ανησυχια...υπερηχο εχω ξανα αυτη τη βδομαδα να δουμε τι θα δουμε! Γενικα δεν κυκλοφορω πολυ,μεσα στο σπιτι κ χαλαρα...ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα χαμογελαστα!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό το μωράκι σου! Όλα καλά θα πάνε, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι αφου σου είπε κ ο γιατρός και να το απολαύσεις!!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Εμένα αυτό που μου είπαν στην αυχενική και μου φανηκε περιεργο ήταν για μια κυστη πλακούντα που έχω. περιμένω να δει ο γιατρός μου τις εξετασεις απο βδομαδα κ να μου πει...

πρίν από 44 λεπτά , Coset είπε:

Εμένα αυτό που μου είπαν στην αυχενική και μου φανηκε περιεργο ήταν για μια κυστη πλακούντα που έχω. περιμένω να δει ο γιατρός μου τις εξετασεις απο βδομαδα κ να μου πει...

Δε νομιζω να ναι κατι. Πρωτη φορα το ακουω. 200.000 πραγματα διαφορετικα στο κεφαλι μας... υπομονη!!εμενα για τον τραχηλο δε μου πε κατι ουτε ο εμβρυολογος ουτε ο γιατρος μου που ειδε τις εξετασεις.

poWsp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Πολύ όμορφα τα νεακιά σας!!! Κάναμε κ εμέις την αυχενική μας πριν 2 εβδομάδες κ όλα τέλεια!!! Πάλι αγοράκι περιμένουμε!!!!

Σαμιαμ μου πόσο πολύ χαίρομαι για τα νέα σου!!!!!! Εύχομαι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

• Μου αρέσει 2

OFubp3.png

TyB7p3.png

4 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλώς ήρθες και με το καλό το μπεμπουλι σας!!! Νομίζω ο τράχηλος είναι μια χαρά! Εμένα όταν πήγα για τις συσπάσεις μου είπε ο γιατρός ότι όταν αρχίζει να λεπταίνει σημαίνει ότι πας για γέννα. Για να μην έκανε κάτι ο γιατρός σου σημαίνει ότι είσαι στα φυσιολογικά σου επίπεδα. Μην αγχώνεσαι γιατί επηρεάζεις το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...