Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Συνήθως ανεβαίνει ο πλακούντας αλλά αργότερα!μην ανησυχεις!εγω περιμένω την στιγμή που θα την κόψω την προγεστερόνη δεν την αντεχω καθόλου!

Και εγω αυτό σκέφτομαι!αν θα καταλάβω οτι είναι το μωρό!αλλά και τα πρώτα κουνηματα να μην καταλάβουμε, θα καταλάβουμε τα επόμενα που θα είμαστε σίγουρες οτι είναι τα μπεμπακια μας!!!ανυπομονω για την στιγμή που θα αρχίσω να εχω επικοινωνία με το μικρό μου!!!πρέπει να είναι φοβερή αίσθηση!

Και εγώ ανυπομονώ να το συζητάμε και να χαζογελαμε!!! Έχουμε λιγάκι ακόμα!! 

πρίν από 1 λεπτό , Coset είπε:

Γεια σας κοριτσια κι απο μένα! Όλα καλά και σε μένα απ΄ ό,τι είπε ο εμβρυολόγος! Την άλλη εβδομαδα που θα βγουν οι αιματολογικές θα μιλησω και με το γιατρό μου. Έχω αγοράκι απ¨ό,τι έδειξε!!! :-D

Τέλεια κορίτσι μου!!!! Τι καλά!!!! Πολλά αγόρια αυτό το μήνα βρε παιδί! Χιχιχ

Καλά αποτελέσματα!!!! :-D

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, modena said:

Και εγώ ανυπομονώ να το συζητάμε και να χαζογελαμε!!! Έχουμε λιγάκι ακόμα!! 

Τέλεια κορίτσι μου!!!! Τι καλά!!!! Πολλά αγόρια αυτό το μήνα βρε παιδί! Χιχιχ

Καλά αποτελέσματα!!!! :-D

Αυτό είπα κι εγώ! όχι μόνο εδώ αλλά και όλες οι γνωστές μου που είναι έγκυες φέτος αγόρια! Αυχενική μου είπαν 1,60 mm!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Coset είπε:

Γεια σας κοριτσια κι απο μένα! Όλα καλά και σε μένα απ΄ ό,τι είπε ο εμβρυολόγος! Την άλλη εβδομαδα που θα βγουν οι αιματολογικές θα μιλησω και με το γιατρό μου. Έχω αγοράκι απ¨ό,τι έδειξε!!! :-D

Μία χαρά!! Κ η papp-a καλή θα βγει εγώ ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα  να πάω στο γιατρό κ δε κρατιέμαι 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

10 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Μία χαρά!! Κ η papp-a καλή θα βγει εγώ ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα  να πάω στο γιατρό κ δε κρατιέμαι 

Καλημέρα!! Εσείς για αυχενική πάτε ή για τον μηνιαίο έλεγχο? Θύμισε μου.. 

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ....ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 12 ΕΒΔ. ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ

MNKKp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 

Katerina.84       ΠΗΤ 15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

modena               ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018    

Maraki2018         ΠΗΤ 22/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Nefeli2014                       ΠΗΤ 24/08/2018

Filisia87                            ΠΗΤ 26/08/2018 

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove                 ΠΗΤ 27/08/2018

Coset                     ΠΗΤ 30/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

elenistam          ΠΗΤ 03/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

1 hour ago, elenistam είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ....ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 12 ΕΒΔ. ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ

Αχ βρε Ελένη μου υπομονή!! Είναι ζορικο αυτό με τις αναγουλες.. έχεις προσπαθήσει να μειώσεις την ποσότητα κ να τρως πιο συχνά γεύματα?

XM9Hp2.png

πρίν από 7 λεπτά , modena είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018    

Coset                     ΠΗΤ 30/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

elenistam          ΠΗΤ 05/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

Αχ βρε Ελένη μου υπομονή!! Είναι ζορικο αυτό με τις αναγουλες.. έχεις προσπαθήσει να μειώσεις την ποσότητα κ να τρως πιο συχνά γεύματα?

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ...ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ ΕΦΑΓΑ 3 ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ....ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ...ΧΑΧΑΧΑ....ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 3/9 ΤΕΛΙΚΑ

MNKKp3.png

πρίν από 57 λεπτά , elenistam είπε:

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ...ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ ΕΦΑΓΑ 3 ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ....ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ...ΧΑΧΑΧΑ....ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 3/9 ΤΕΛΙΚΑ

Αφού το παίρνεις θετικά είναι καλό! Γιατί εγώ προς τα τέλη αυτής της ιστορίας είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά. Όπως και να χει ευχομαι να περάσει γρήγορα.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

καλημέρα εγω είμαι η αγγελική και έχω ΠΗΤ 13/08/2018 αλλά λογικά λόγω καισαρικής θα βγεί ο μπέμπης καμια εβδομάδα νωρίτερα.

Σήμερα είμαι σχεδόν 16 εβδομάδων προς το παρόν όλα καλά μόνο όταν τρώω νιώθω ότι έχω  φάει ένα σακί και δεν μπορώ να χωνέψω.

Επίσης την άλλη εβδομάδα θα κάνω το Νιpt τεστ αντι για αμνιοπαρακέντηση

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , angeliki1979 είπε:

καλημέρα εγω είμαι η αγγελική και έχω ΠΗΤ 13/08/2018 αλλά λογικά λόγω καισαρικής θα βγεί ο μπέμπης καμια εβδομάδα νωρίτερα.

Σήμερα είμαι σχεδόν 16 εβδομάδων προς το παρόν όλα καλά μόνο όταν τρώω νιώθω ότι έχω  φάει ένα σακί και δεν μπορώ να χωνέψω.

Καλώς ήρθες Αγγελική μου!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα συζητάμε παρεούλα τα του σακιου! Χαχαχα κ εγώ έχω δυσπεψίες τις τελευταίες μέρες.

Το τεστ αυτό το κάνετε για κάποιο λόγο που σας προβληματίζει ή ο γιατρός είναι πολύ ψαχτηρι?

XM9Hp2.png

πρίν από 19 λεπτά , angeliki1979 είπε:

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ?????? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.....ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.....

MNKKp3.png

Καλημέρα εγκυουλες!! Όντως όλα τα νέα μας πολύ καλά!! Φτου μας, έτσι να συνεχίσουμε!!

15 ώρες πρίν, modena είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018 

Coset                            ΠΗΤ 30/08/2018 

elenistam                        ΠΗΤ 05/09/2018 

Τέλεια Ελένη μου!!!! Καλά αποτελέσματα και για το papp-a!!! Δεν είναι εκπληκτικό πραγματικά που το βλέπεις να κινείται κ να έχεις μια ζωη μέσα σου?? Καθε μέρα θα ήθελα να το βλέπω!

Όντως πολλά τα αγοράκια!! Κ οι celebrities που είναι έγκυες αγοράκια περιμένουν!:-P

@gogouli88 μαζί είμαστε 5/8 κ εγώ!! Το utrogestan μου έδωσε!

@angeliki1979 Καλώς ήρθες και με το καλό να κάνεις την εξέταση!

hutep2.png

πρίν από 8 λεπτά , Agusta είπε:

Καλημέρα εγκυουλες!! Όντως όλα τα νέα μας πολύ καλά!! Φτου μας, έτσι να συνεχίσουμε!!

Όντως πολλά τα αγοράκια!! Κ οι celebrities που είναι έγκυες αγοράκια περιμένουν!:-P

@gogouli88 μαζί είμαστε 5/8 κ εγώ!! Το utrogestan μου έδωσε!

@angeliki1979 Καλώς ήρθες και με το καλό να κάνεις την εξέταση!

AUTO TO UTROGESTAN GIATI TO DINOUN RE KORITSIA? TO DIAVAZO KE ALLOU...EMENA DE MOU DOSAN

MNKKp3.png

4 ώρες πρίν, modena είπε:

Καλημέρα!! Εσείς για αυχενική πάτε ή για τον μηνιαίο έλεγχο? Θύμισε μου.. 

Modena αυχενική έχω κάνει πριν 1 μήνα για υπέρηχο θα πάω όχι μηνιαίο όμως δεν αντέχω μήνα κάθε 2 βδομάδες πηγαίνω 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...