Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , katia2018 είπε:

Μην πάρεις buscopan, προκαλεί τρελή δυσκοιλιότητα!!! Κι εγώ δεν το πίστευα,αλλά το έντερο μπορεί να προκαλέσει πολλούς πόνους.Εγω ο,τι συμβαίνει πια εκεί το αποδίδω, γιατί δεν εντοπίσαμε να είναι γυναικολογικό!Ας κάνουμε υπομονή όσο μπορούμε, πλησιάζουμε!

Buscopan παίρνω οταν εχω διάφορα τέτοια και αν δεν με βοηθήσει να πάρω spasmoapotel μου είπε !εχω πάρει και οταν με είχε πιάσει το νεφρό μου και δεν είχα πρόβλημα!

Φοβήθηκα μήπως ηταν κάτι άλλο, η χολή ας πούμε!οτι δεν ηταν απο τι μωρό το ήξερα!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello again, να ρωτήσω εσας πάλι που μου δίνεται κουράγιο ότι θα φτάσω και γω στον 8ο...βλέποντας σας. Βαλίτσα για το μαιευτήριο φτιάξατε για πάν ενδεχόμενο η' αγχωνομαι τζάμπα να είναι έτοιμα.αν τύχει κάτι ξαφνικα. Γτ είχα μια μικρή βαλιτσουλα με κάποια βασικά από όταν μου είχε πει ο γιατρός πριν 4 βδομάδες ότι μπορεί να μου κάνει εισαγωγή αλλά ειπα σιγά σιγά να φτιάξω μια πιο οργανωμένη. Αν ναι τι πήρατε μαζί?? Ας απαντήσουν και 2ομανουλες για το τι χρειάζομαστε σε δημόσιο. Εγώ πιθανότατα θα πάω Παπαγεωργίου, (Θεσσαλονίκη),είναι ο γιατρός μου. Αλλά για παν ενδεχόμενο θα ετοιμάσω και  ότι ζητανε στο Ιπποκράτειο.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

4 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ....ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ

Για αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να τα δώσω σε δημόσια τράπεζα, στη Θεσσαλονίκη τα πάει κάποιος συγγενής στο Παπανικολάου. Κ εγώ θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο η ιδιωτική, απλώς να ξερετε ότι αν τα χρειαστεί η ίδια οικογένεια δεν θα πάρει τα ίδια βλαστοκύτταρα, θα μπει λογικά σε σειρά προτεραιότητας για συμβατά όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Εγώ το σκέφτηκα καθαρά κ μόνο από τη σκοπιά της δωρεάς. Επίσης εφ'όσον είναι δωρεά δε πληρώνεις τίποτα. Αν φυσικά τα πας εσύ, αλλιώς το κουριερ πληρώνεις. Βέβαια αυτό που είπατε για τον ομφάλιο λώρο δεν το ήξερα, μόνο ότι πρέπει να κοπεί αφού σταματήσει να πάλλεται, δεν γνώριζα τη διαδικασία της συλλεξης. Αν μάθει κάποια κάτι παραπάνω από το γιατρό ενημερώστε! Θα τον ρωτήσω κ εγώ στο επόμενο ραντεβού.

hutep2.png

4 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ.....ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ....

1000 ευρώ έχουν να κρατήσεις τα βλαστοκυττάρα σε ιδιωτική τράπεζα! 

Μίλησα πριν λιγες μέρες με την δημόσια τράπεζα εδω στην Αθήνα!θα μπω να δω 2 σεμινάρια που μου είπαν γιατί δεν μπορώ να πάω από κοντά και την επόμενη μέρα θα μου στείλουν το box  μου είπαν!το courier θα πρέπει να πληρωσω αν δεν παω απο εκεί να το πάρω!

Είναι δωρεά στην δημόσια τράπεζα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε άλλο παιδάκι αν είναι συμβατό!αν χρειαστεί δικό σου παιδί παίρνουν αππ άλλον δότη!στην Αθήνα έχουν 1600 δείγματα και ευτυχώς έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το ένα!

Το θέμα είναι οτι τα περισσότερα δείγματα τα απορρίπτουν γιατί δεν είναι σωστά!οταν δω και τα σεμινάρια θα σας πω αν μάθω κατι άλλο!ο ομφάλιος γενικά δεν πρέπει να κοπεί αμέσως!

3 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Για τα βλαστοκύτταρα εμείς έχουμε αποφασίσει για την δημόσια τράπεζα, αλλά δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμα, για να μου στείλουν το υλικό που χρειάζεται. Έχει το ρίσκο του βέβαια (αν -ο μη γένοιτο-  τα χρειαστείς, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα πια), αλλά από την άλλη και οι ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείς δεν είναι. Συν του ότι αν δεν τα χρειαστείς, αν είναι σε ιδιωτική, πάνε χαμένα.

Καλά που πιάσατε το θέμα, για να το βάλω στο πρόγραμμα να επικοινωνήσω μαζί τους! (Δεν ξέρω πόσο καιρό κάνουν να στείλουν το βαλιτσάκι.)

Εμένα μου ειπαν ότι θα μου το στείλουν την επόμενη μέρα!μόλις δω τα σεμινάρια την επόμενη μέρα θα το στείλουν με courier! 

3 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Έχω την αίσθηση ότι και στην περίπτωση της δωρεάς αυτής,χρεωνομαστε εμείς τη διαδικασία λήψης και μεταφοράς τους. Ενώ έλεγα κι εγώ τότε να τα κάνω δωρεά,αυτό δε μου άρεσε καθόλου.

Το courier το πληρώνουμε εμείς!εκτός αν πας να το πάρεις και μετα να το πας!

πρίν από 33 λεπτά , λιλιτο είπε:

Hello again, να ρωτήσω εσας πάλι που μου δίνεται κουράγιο ότι θα φτάσω και γω στον 8ο...βλέποντας σας. Βαλίτσα για το μαιευτήριο φτιάξατε για πάν ενδεχόμενο η' αγχωνομαι τζάμπα να είναι έτοιμα.αν τύχει κάτι ξαφνικα. Γτ είχα μια μικρή βαλιτσουλα με κάποια βασικά από όταν μου είχε πει ο γιατρός πριν 4 βδομάδες ότι μπορεί να μου κάνει εισαγωγή αλλά ειπα σιγά σιγά να φτιάξω μια πιο οργανωμένη. Αν ναι τι πήρατε μαζί?? Ας απαντήσουν και 2ομανουλες για το τι χρειάζομαστε σε δημόσιο. Εγώ πιθανότατα θα πάω Παπαγεωργίου, (Θεσσαλονίκη),είναι ο γιατρός μου. Αλλά για παν ενδεχόμενο θα ετοιμάσω και  ότι ζητανε στο Ιπποκράτειο.

Καλώς την!!!εγώ ακόμα δεν εχω ετοιμάσει βαλίτσα!θα την ετοίμασω την 33η!σε καμιά 10 μέρες περίπου!

Για το δημόσιο θα χρειαστείς παραπάνω πραγματακια, εγω εχω την λίστα του Ρέα!πάρε στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις να σου στείλουν την λίστα για να τσεκαρεις αν είσαι οκ οταν θα την ετοιμασεις!

• Ευχαριστώ 1

Qqe8p2.png

1 hour ago, λιλιτο είπε:

Εγώ για μένα έβαλα: 2 νυχτικα, 1 πιτζαμα, σαγιονάρες, οδοντόβουρτσα οδοντόκρεμα (+γενικά ό,τι παίρνεις από προσωπική υγιεινή σε ενα 3ήμερο ταξίδι), εσώρουχα έβαλα 3 κ ένα πακέτο μιας χρήσης που έχει 4 μέσα, 2 σουτιέν θηλασμού, επιθέματα στήθους, σερβιέτες πρέπει να πάρω λοχείας (δεν έβαλα ακόμα), 2 βιβλία, λάστιχο και κορδέλα για τα μαλλιά), όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει, βιβλιάριο, ταυτότητα, μία πετσέτα (ίσως πάρω 2 μεγάλη+μικρή). Είναι κοντά το σπίτι μου, αν ξεχνάω κάτι θα μου το φέρει η γιαγιά μας!!8)

Για τον μπέμπη: 1 σετακι ρούχα, 1 ζευγάρι καλτσούλες, 1 σεντονακι, 1 κουβερτούλα καλοκαιρινη, όλα αυτά για την εξόδο. Γαντακια (που τα βάζω μόνο κ μόνο επδ τα αγόρασα, δύσκολα θα του τα φορέσω αυγουστιάτικα!), 3 φανελάκια. Εγώ όμως θα γεννήσω σε ιδιωτική κλινική κ δεν χρειάζεται κάτι άλλο για το μωρό, ίσως ούτε τα φορμακια, καλύτερα να ρωτήσεις στο νοσοκομείο τι άλλο να πάρεις γιατί σίγουρα θα χρειαστείς και άλλα για το άλλαγμα του μωρού κλπ. Κ εννοείται το κάθισμα για το αυτοκίνητο κατά την έξοδο!

• Ευχαριστώ 1

hutep2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Εγω θα γεννησω Παπαγεωργιου με προγραμματισμενη καισαρικη 20-25 αυγουστου....

για μενα θα παρω  οδοντοκρεμα βουρτσα, χτενα , λαστιχακια για μαλλι, σαμπουαν, αφρολουτρο, πετσετα σωματος προσωπου, αντισηπτικο, σερβιετες, βρακια, νυχτικα, σουτιεν θηλασμου, επιθεματα θηλης, κρεμα για θηλες, σαπουνι για χερια, ρουχα για να βγω,  βιβλιαριο ταυτοτητα εξετασεις σημειωματαριο φωτογραφικη κινητο φορτιστη 

για το μωρο πανες, κρεμα για συγκαμα, ταλκ, μωρομαντηλα, βαμβακι, θα ρωτησω αν το κανουν αυτοι μπανιο αν χρειαζεται αφρολουτρο, φορμακια κοντομανικα, ενα φορμακι μακρυμανικο, γαντακια, καλτσακια , σκουφακι, ενα σετακι για να βγουμε, πανες αγκαλια, πανακια για τις γουλιες, σελτεδακι, κουβερτα πικε για καροτσι, αποστηρωμενες γαζες και οινοπνευμα για τον αφαλο, το κιτ με τις χτενουλες της για να την χτενισω αν εχει μαλακια

νομιζω δε ξεχασα κατι.......μετα θα φερει ο αντρας κερασματα και την καλαθουνα για να τη βγαλουμε....

MNKKp3.png

7 ώρες πρίν, Mariloux είπε:

Λες να κάνουν και Αθηνα παράδοση; Θα το κοιτάξω...

Η αδερφή μου το έψαξε για τα βλαστοκύτταρα αλλά τελικά είναι ταλαιπωρία, έχει λίγο τρεξιματακι, επίσης αν θυμάμαι σωστά κόβουν αμέσως τον ομφάλιο λώρο (πράγμα που δεν ενδείκνυται) & είναι ακόμα αμφιλεγόμενες οι απόψεις για το αν θα χρησιμοποιηθούν κάπου ή όχι!! Όλα αυτά αφορούν αν θες να κανεις δωρεά!! Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά η αδερφή μου που το ήθελε πολύ τελικά άλλαξε γνώμη!! Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει... 

Εδω μου το κάναν εμένα Άρτα εσένα την επόμενη θα το χεισ. Δε λεει κάτι για τον λώρο τέτοιο γίνεται φύλαξη για 20 χρονια

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

3 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Λιλιτο μου,

Όλα καλά θα πάνε,θα φτάσουμε όλες στο τέλος!!!Εγώ, αν και μπήκα δύο φορές νοσοκομείο,και παρά τις αρνητικές μου σκέψεις,δεν έχω ετοιμάσει βαλίτσα κ δε θα ετοιμάσω μέχρι την 37η εβδ. Ούτε ρούχα έχω ετοιμάσει,ούτε τίποτα.Ας γεννηθεί λέω γερό κι έχουμε χρόνο....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , elenistam είπε:

Εγω θα γεννησω Παπαγεωργιου με προγραμματισμενη καισαρικη 20-25 αυγουστου....

για μενα θα παρω  οδοντοκρεμα βουρτσα, χτενα , λαστιχακια για μαλλι, σαμπουαν, αφρολουτρο, πετσετα σωματος προσωπου, αντισηπτικο, σερβιετες, βρακια, νυχτικα, σουτιεν θηλασμου, επιθεματα θηλης, κρεμα για θηλες, σαπουνι για χερια, ρουχα για να βγω,  βιβλιαριο ταυτοτητα εξετασεις σημειωματαριο φωτογραφικη κινητο φορτιστη 

για το μωρο πανες, κρεμα για συγκαμα, ταλκ, μωρομαντηλα, βαμβακι, θα ρωτησω αν το κανουν αυτοι μπανιο αν χρειαζεται αφρολουτρο, φορμακια κοντομανικα, ενα φορμακι μακρυμανικο, γαντακια, καλτσακια , σκουφακι, ενα σετακι για να βγουμε, πανες αγκαλια, πανακια για τις γουλιες, σελτεδακι, κουβερτα πικε για καροτσι, αποστηρωμενες γαζες και οινοπνευμα για τον αφαλο, το κιτ με τις χτενουλες της για να την χτενισω αν εχει μαλακια

νομιζω δε ξεχασα κατι.......μετα θα φερει ο αντρας κερασματα και την καλαθουνα για να τη βγαλουμε....

οταν  μαθεις σιγουρα τι ζητανε πες μου και εμενα σε παρακαλω...νομιζα φορμακια δινουν απο κει

επισης με καθισμα αυτοκινητου να βγει-αυγο και οχι καλαθουνα ειναι πολυ επικινδυνο.σε ολο τον κοσμο απαγορευεται να βει  αποτα μαιευτηρια χωρις ειδικο καθισμα. ψαξε στο φβ παιδι και οδικη ασφαλεια να ενημερωθεις...

• Μου αρέσει 3

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 5 λεπτά , λιλιτο είπε:

οταν  μαθεις σιγουρα τι ζητανε πες μου και εμενα σε παρακαλω...νομιζα φορμακια δινουν απο κει

επισης με καθισμα αυτοκινητου να βγει-αυγο και οχι καλαθουνα ειναι πολυ επικινδυνο.σε ολο τον κοσμο απαγορευεται να βει  αποτα μαιευτηρια χωρις ειδικο καθισμα. ψαξε στο φβ παιδι και οδικη ασφαλεια να ενημερωθεις...

ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ....ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΓΟ....ΠΗΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΜΑΞΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου εγώ πήγα στο γιατρό σήμερα 30 & 3 και τα μικρούλια μου είναι περίπου 1800 το καθένα!! Θα ξανακάνω κορτιζόνη και ευχόμαστε να φτάσουμε μέχρι τέλος... Αγχώθηκα λίγο γτ μου είπε πως κάθε μέρα έχω 50% πιθανότητα να γεννήσω γτ μπορεί να σπάσουν τα νερά ανα πάσα στιγμή!! Κλείσαμε και το ντοπλερ και τώρα αρχίζουμε να μετράμε μέρες, κάθε μια που περναει είναι υπέρ μας!!! Η μαία μου είπε πως αν είναι λιγότερο απο 2500 θα τα βάλουν θερμοκοιτίδα και στεναχωρήθηκα, θέλω να τα έχω δίπλα μου!! :(Επίσης μου είπε πως δεν θα μπορώ να θηλάζω και τα δυο :(:(
Αχ νιώθω και χαρά που είναι καλα τα μωράκια μου και απογοήτευση απο αυτά που μου είπε η μαία!!! Αλλιώς τα έχω φανταστεί όλα!! 

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ....ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΓΟ....ΠΗΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΜΑΞΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 

ενταξει τοτε συγνωμη αλλα πιστευω οφειλανα σε ενημερωσω στην περιπτωση που δεν ηξερες επειδη εινια πολλοι ανενημερωτοι. ποιο καθισμα πηρες?και ποσο?

γτ δεν την παιρνεις αγκαλια μεχρι το αυτοκινητο?

• Μου αρέσει 2

MBIdp2.png00R4p3.png

Just now, λιλιτο είπε:

ενταξει τοτε συγνωμη αλλα πιστευω οφειλανα σε ενημερωσω στην περιπτωση που δεν ηξερες επειδη εινια πολλοι ανενημερωτοι. ποιο καθισμα πηρες?και ποσο?

γτ δεν την παιρνεις αγκαλια μεχρι το αυτοκινητο?

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ....ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΩΛΩΝΙΑ 280 ΕΥΡΩ ....ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ 600....!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRITAX ROMER DUALFIX 0-18. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ....ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΡΟΥΣΗΣ....

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Mariloux είπε:

Κοριτσάκια μου εγώ πήγα στο γιατρό σήμερα 30 & 3 και τα μικρούλια μου είναι περίπου 1800 το καθένα!! Θα ξανακάνω κορτιζόνη και ευχόμαστε να φτάσουμε μέχρι τέλος... Αγχώθηκα λίγο γτ μου είπε πως κάθε μέρα έχω 50% πιθανότητα να γεννήσω γτ μπορεί να σπάσουν τα νερά ανα πάσα στιγμή!! Κλείσαμε και το ντοπλερ και τώρα αρχίζουμε να μετράμε μέρες, κάθε μια που περναει είναι υπέρ μας!!! Η μαία μου είπε πως αν είναι λιγότερο απο 2500 θα τα βάλουν θερμοκοιτίδα και στεναχωρήθηκα, θέλω να τα έχω δίπλα μου!! :(Επίσης μου είπε πως δεν θα μπορώ να θηλάζω και τα δυο :(:(
Αχ νιώθω και χαρά που είναι καλα τα μωράκια μου και απογοήτευση απο αυτά που μου είπε η μαία!!! Αλλιώς τα έχω φανταστεί όλα!! 

εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που θηλασαν διδυμα και μαλιστα αποκλειστικα. θεληση να εχεις μονο γτ ειναι πολυ δυσκολο. ασε κια γω αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου κι αλλιως ηρθαν .θετικα σκεψου οτι ολα θα γινουν οπως τα θες. το σημαντικο ειιναι να γεννηθουν υγιη τα μωρακια σου. μην στεναχωριεσαι

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ....ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΩΛΩΝΙΑ 280 ΕΥΡΩ ....ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ 600....!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRITAX ROMER DUALFIX 0-18. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ....ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΡΟΥΣΗΣ....

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ

μπορεις να μου στειλεις το σαιτ?

• Ευχαριστώ 1

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...