Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς είσαστε? Σας πιάνει και εσάς πόνος στην μέση σε σημείο όταν είσαστε ξαπλωμενες και πάτε να σηκωθείτε να μην μπορείτε να περπατήσετε? Να κάνετε βήμα?

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς είσαστε? Σας πιάνει και εσάς πόνος στην μέση σε σημείο όταν είσαστε ξαπλωμενες και πάτε να σηκωθείτε να μην μπορείτε να περπατήσετε? Να κάνετε βήμα?

Έτσι κάπως ήμουν κ εγώ χθες.. Για να σηκωθώ από το κρεβάτι ρολαρα μέχρι να φτάσω στην άκρη κ σηκωνομουν! Σήμερα είμαι καλά, οπότε αυτά είναι μάλλον στιγμιαία πονακια!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

5 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εγώ το έχω αυτό περίπου ένα μήνα καθημερινά. Νιώθω στον κόκκυγα σουβλιες κ μέχρι να κάνω δύο βήματα να περάσει αγανακτώ. Ούτε πλευρό όταν κοιμάμαι δεν μπορώ να αλλάξω εύκολα. Φαντάσου να προστεθεί κ η κοιλιά στο πακετακι! Χαχαχα Σαραβαλακια!!!

• Χαχα 2

XM9Hp2.png

7 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα κόκκαλα της λεκάνης και είναι φυσιολογικό!εγω που εχω και 2 δισκοκήλες εχω από αρκετά νωρίς πόνους στην μέση, στο ισχίο και σε όλη την πυελικη περιοχή!

πρίν από 33 λεπτά , Katerina.84 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!!!ειμαι κ εγω μανουλα αυγουστου με πητ:15/8 ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες....!!!!

Καλώς ήρθες Κατερίνα!!!

Τι ωραια!Αυξανομαστε οι μανουλες Αυγούστου!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

@rapounzel_rapounzel φαντάσου κιόλας από παιδί που ήμουν και με έβλεπε ο παιδίατρος θυμάμαι που μου έλεγε έχεις μεγάλη λεκάνη όταν θα γίνεις μανούλα θα γεννήσεις εύκολα... Έχω ελαφρας μορφής σκολιωση δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό. Να θυμηθώ να ρωτήσω τον γυναικολόγο για την μέση.

XDAlp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@rapounzel_rapounzel φαντάσου κιόλας από παιδί που ήμουν και με έβλεπε ο παιδίατρος θυμάμαι που μου έλεγε έχεις μεγάλη λεκάνη όταν θα γίνεις μανούλα θα γεννήσεις εύκολα... Έχω ελαφρας μορφής σκολιωση δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό. Να θυμηθώ να ρωτήσω τον γυναικολόγο για την μέση.

Λογικά θα επηρεάζει λιγάκι και η σκολίωση τώρα!αυτό με την λεκάνη δεν ισχύει γιατί παντα στην εγκυμοσύνη ανοίγει και την προετοιμάζει η φύση για αυτό που πρέπει!και η δική σου και η δική μου που είμαι 49 κιλά θα ανοίξει αναγκαστηκα!γιατί αν ήταν έτσι εμείς που είμαστε Μινιόν δεν θα μπορούσαμε να γεννησουμε φυσιολογικά!

Ας είναι γερά τα μπουμπούκια μας κοριτσάκι μου και ας βγουν και δύσκολα!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Λογικά θα επηρεάζει λιγάκι και η σκολίωση τώρα!αυτό με την λεκάνη δεν ισχύει γιατί παντα στην εγκυμοσύνη ανοίγει και την προετοιμάζει η φύση για αυτό που πρέπει!και η δική σου και η δική μου που είμαι 49 κιλά θα ανοίξει αναγκαστηκα!γιατί αν ήταν έτσι εμείς που είμαστε Μινιόν δεν θα μπορούσαμε να γεννησουμε φυσιολογικά!

Ας είναι γερά τα μπουμπούκια μας κοριτσάκι μου και ας βγουν και δύσκολα!!!

Καλά δεν το συζητώ. Πότε θα ξανά πας στον γιατρό?

XDAlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά δεν το συζητώ. Πότε θα ξανά πας στον γιατρό?

Πήγα εχτες!το μωρό είναι μια χαρά και ηταν όρθιο με το δάχτυλο στο στόμα!!!ακόμα όμως είμαι σε άδεια,δεν μ'αφηνει προς το παρόν να πάω για δουλειά!1 Μαρτίου θα ξαναπαω!

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, Katerina.84 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!!!ειμαι κ εγω μανουλα αυγουστου με πητ:15/8 ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες....!!!!

Καλώς ήρθες Κατερίνα μου!!! Γιορτινό το μπεμπακι σας!! ❤️

πρίν από 55 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Πήγα εχτες!το μωρό είναι μια χαρά και ηταν όρθιο με το δάχτυλο στο στόμα!!!ακόμα όμως είμαι σε άδεια,δεν μ'αφηνει προς το παρόν να πάω για δουλειά!1 Μαρτίου θα ξαναπαω!

Ακόμη σε έχει σε πλήρη ακινησία??? 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 

Katerina.84       ΠΗΤ 15/08/2018

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

modena               ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018 

Maraki2018         ΠΗΤ 22/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Nefeli2014                       ΠΗΤ 24/08/2018

Filisia87                            ΠΗΤ 26/08/2018 

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove                    ΠΗΤ 27/08/2018

Coset                            ΠΗΤ 30/08/2018 Αυχενική 22/02

elenistam                            ΠΗΤ 05/09/2018 Αυχενική 22/02

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

@Coset @elenistam αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!! Περιμένουμε νεακια!!!!

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , modena είπε:

Καλώς ήρθες Κατερίνα μου!!! Γιορτινό το μπεμπακι σας!! ❤️

Ακόμη σε έχει σε πλήρη ακινησία??? 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 

Katerina.84       ΠΗΤ 15/08/2018

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

modena               ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018 

Maraki2018         ΠΗΤ 22/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Nefeli2014                       ΠΗΤ 24/08/2018

Filisia87                            ΠΗΤ 26/08/2018 

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove                    ΠΗΤ 27/08/2018

Coset                            ΠΗΤ 30/08/2018 Αυχενική 22/02

elenistam                            ΠΗΤ 05/09/2018 Αυχενική 22/02

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

@Coset @elenistam αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!! Περιμένουμε νεακια!!!!

Οχι!δεν μου είπε να  είμαι ξαπλωμένη άλλο!αλλά να συνεχίσω την ξεκούραση και στο σπίτι!όχι βόλτες!

Qqe8p2.png

πρίν από 36 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Οχι!δεν μου είπε να  είμαι ξαπλωμένη άλλο!αλλά να συνεχίσω την ξεκούραση και στο σπίτι!όχι βόλτες!

Α πάλι καλά!! Να ξεκουραστεις κορίτσι μου να δέσει το μπεμπακι!

1 Μαρτίου και εμείς κ ανυπομονώ!!

XM9Hp2.png

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Αχ μανάρι μου.... Το ψυχουλακι.....:-P

Δεν πειράζει ξεκουράσου και να λες στις φιλες σου να έρχονται για παρέα. Δεν έμεινε και τίποτα μια εβδομάδα..

Αχ εγώ έχω μέλλον για να πάω στον γιατρό 13 του μήνα.

XDAlp3.png

πρίν από 48 λεπτά , gogouli88 είπε:

Κορίτσια γειά σας!!!! Ανήκω κ γω στις μανούλες Αυγούστου!! Σαν ονειρο μου φαίνεται περιμένω το πρώτο μου κ μέχρι να φτάσω εδώ ταλαιπωρηθηκα πολυ 

Με το καλό το μωράκι σου !!  Καλωσήρθες λοιπόν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...