Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημέρα!!!!καλή σαρακοστή κορίτσια σε όλες!!!!

Καλά να περάσουμε... Και να φάμε μέχρι να σκάσουμε...:-P

Τι καλό θα φάτε σημερα? Εγώ θα φτιάξω γαριδομακαροναδα εννοείται θα φάμε χαλβά και λαγάνα.... και μπυρίτσα χωρις αλκοόλ.... 

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλά να περάσουμε... Και να φάμε μέχρι να σκάσουμε...:-P

Τι καλό θα φάτε σημερα? Εγώ θα φτιάξω γαριδομακαροναδα εννοείται θα φάμε χαλβά και λαγάνα.... και μπυρίτσα χωρις αλκοόλ.... 

Χταποδακι,καλαμαρακι, γαριδες αλλα απο λιγο!Φαγαμε αλλά δεν το ευχαριστήθηκαμε!!!μόλις γεννησω με το καλό θα φάω θαλασσινά μέχρι να σκασω!!!!

Qqe8p2.png

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Χταποδακι,καλαμαρακι, γαριδες αλλα απο λιγο!Φαγαμε αλλά δεν το ευχαριστήθηκαμε!!!μόλις γεννησω με το καλό θα φάω θαλασσινά μέχρι να σκασω!!!!

Ούτε χταπόδι ούτε καλαμαράκια κάνει να φάμε?

XDAlp3.png

1 hour ago, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ούτε χταπόδι ούτε καλαμαράκια κάνει να φάμε?

Κάνει!εγω ρωτησα τον γιατρό μου και μου είπε οτι μπορώ να φάω χταπόδι,καλαμαρακια και λίγες γαρίδες!απλά δεν έφαγα μεγάλη ποσότητα!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Καλή σαρακοστή!!!! Εμείς φάγαμε μέχρι σκασμου και πολύ το χάρηκα! Δεν με πείραξαν κ στο στομάχι! τέλεια! 

Θα νηστεψετε κορίτσια? Εγώ προς το κρέας προσανατολιζομαι..

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , modena είπε:

Καλή σαρακοστή!!!! Εμείς φάγαμε μέχρι σκασμου και πολύ το χάρηκα! Δεν με πείραξαν κ στο στομάχι! τέλεια! 

Εγώ μάλλον την μεγάλη εβδομάδα....

XDAlp3.png

Κορίτσια καλή Σαρακοστή!! Πώς τα πάτε? Ήθελα να ρωτήσω εφόσον είμαστε όλες μέλλουσες μαμάδες (εγώ 1η φορά) Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πολύ τυχερή που το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Πολύ συχνά είμαι καλά ομως εξίσου συχνά έχω νεύρα και κλαίω κιόλας ενώ δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει εύκολα. Επίσης κλαίω όταν θυμάμαι δύσκολες καταστάσεις ή συγκινούμαι υπερβολικά,  νιώθω ενοχές για όλα αυτά.  Σκέφτηκα να γράψω εδώ πως αισθάνομαι γιατί ντρέπομαι γενικα να τα πω στους κοντινούς μου. 

12 ώρες πρίν, modena είπε:

Εγω αν νηστεψω, θα νηστεψω την μεγάλη βδομάδα αλλά μόνο το κρέας φέτος!

8 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Κορίτσια καλή Σαρακοστή!! Πώς τα πάτε? Ήθελα να ρωτήσω εφόσον είμαστε όλες μέλλουσες μαμάδες (εγώ 1η φορά) Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πολύ τυχερή που το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Πολύ συχνά είμαι καλά ομως εξίσου συχνά έχω νεύρα και κλαίω κιόλας ενώ δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει εύκολα. Επίσης κλαίω όταν θυμάμαι δύσκολες καταστάσεις ή συγκινούμαι υπερβολικά,  νιώθω ενοχές για όλα αυτά.  Σκέφτηκα να γράψω εδώ πως αισθάνομαι γιατί ντρέπομαι γενικα να τα πω στους κοντινούς μου. 

Καλημέρα!!!δεν υπάρχει λόγος να έχεις ενοχές για κάτι!λόγω ορμονών όλες έχουμε γίνει πιο ευαίσθητες νομίζω!και εγω εχω νεύρα, ενώ ποτέ δεν είχα!είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος!κλαίω αν συμβεί το παραμικρό και δεν μπορώ να το συγκρατησω με τίποτα!αν διαβάσω κάτι ή αν δω κάτι στην τηλεόραση!όλα αυτά είναι φυσιολογικά!να μην ντρεπεσαι για τα αισθήματα σου!είναι και η πρώτη φορά μας και όλα είναι πρωτόγνωρα!

Να χαιδευεις την κοιλιτσα σου, να μιλάς στο μωρακι σου και να του λες ποσό πολύ το περιμένεις και να ηρεμεις!

Qqe8p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή Σαρακοστή σε όλες!

Όλες φάγαμε χθες απ' ότι είδα!Κ εγώ έφαγα τα καλαμαράκια μου, το χταποδακι μου, το χαλβά! Κ φυσικά λαγάνα με την οποία έκανα κ σάντουιτς για τη δουλειά! Εγώ μόνο Μεγάλη Εβδομάδα θα νηστεψω..Άλλες χρονιές νηστευα τότε κ από λάδι αλλά φέτος λέω μόνο κρέας κ αυτό μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα..

@Melissoula27 κ εγώ είμαι πιο ευσυγκινητη.. Κλαίω πιο συχνά κ με την τηλεόραση!! Για τα νεύρα δεν το συζητώ..Πάντα είχα βέβαια, αλλά νομίζω αυξήθηκαν! Προσπαθώ όμως να μην ταραζομαι για το μωρό..κάτι που γίνεται συχνά στη δουλειά καθώς όπως έχω ξαναπεί έχω αρκετούς που μου τα προκαλούν.. Όπως είπε κ η @rapounzel_rapounzel χαϊδευε την κοιλίτσα σου κ μίλα στο μωράκι και να σκέφτεσαι πώς σε λίγους μήνες οι άσχημες στιγμές που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο της ζωής μας θα ξεχαστούν από τη χαρά που θα μας φέρει το μωράκι μας!!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Διαφημίσεις

Εγω καθε βραδυ βλεπω ενα τουρκικο σαν κατι θειες και ριχνω κλαμααααα..μα καθε βραδυ!αφου ερχεται ο αντρας μου και μου λεει θα παθεις τπτ παιδι μου!χαχαχαχαχα αφηστε με τελοσπαντων να ζησω την εμπειρια μου!σημειωτεον ποτε δεν εκλαιγα ειμαι πολυ σκληρη!

• Χαχα 1

Κορίτσια σήμερα με πονάει λίγο η μέση κ έχω πού κ πού τσιμπήματα χαμηλά, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ.. Αυτό είναι συσπάσεις;; Αγχωθηκα λίγο.. στο προηγούμενο ραντεβού μου έδωσε η γιατρός να παίρνω προγεστερόνη κολπικα για να ανέβει ο πλακουντας.. κ φοβάμαι μήπως έγινε κάτι.. @modena εσύ που είχες πονακια τι σου είχε πει ο γιατρός σου να κάνεις;

hutep2.png

1 hour ago, Agusta είπε:

Κορίτσια σήμερα με πονάει λίγο η μέση κ έχω πού κ πού τσιμπήματα χαμηλά, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ.. Αυτό είναι συσπάσεις;; Αγχωθηκα λίγο.. στο προηγούμενο ραντεβού μου έδωσε η γιατρός να παίρνω προγεστερόνη κολπικα για να ανέβει ο πλακουντας.. κ φοβάμαι μήπως έγινε κάτι.. @modena εσύ που είχες πονακια τι σου είχε πει ο γιατρός σου να κάνεις;

Δεν έχω ιδέα αλλά το παθαίνω που και που. Προχθές που δεν αισθάνθηκα καλά και μίλησα με τον γιατρό του είπα ότι είχα πονακια. Μου είπε να μην ανησυχώ. Να ανησυχώ εάν οι πόνοι είναι δυνατοί και σε περίπτωση που δω αίμα να τον πάρω κατευθείαν τηλέφωνο.... Πάρε την γιατρό σου καλύτερα και θα σου πει.

XDAlp3.png

1 ώρα πρίν, Agusta είπε:

Μου είπε ότι τα τσιμπηματακια είναι φυσιολογικό κ ότι θα τα έχω συχνά πυκνά. Αυτό που είχα εγώ τότε ήταν διαρκή κ έντονο, ενοχλητικό πόνο περιόδου για πολλές ώρες. 

Μου είπε ότι αφού είμαι λιγότερο από 18 εβδομάδες το μαγνήσιο δεν προσφέρει κάτι κ ότι πολλοί το δίνουν προληπτικά αλλά δεν κάνει διαφορά. Ξεκούραση μόνο όταν με ενοχλεί κ θα περνάει. Εμένα πέρασε έτσι κ δεν με ξαναεπιασε κιόλας.

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...