Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Mariloux είπε:

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!! Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου οτι περιμένει και άλλη κοπέλα διδυμάκια!! Είδα καλα ή με γέλασαν τα ματάκια μου?? 

Καλημέρα!!!ναι, έχουμε και άλλη μανούλα με διδυμακια!!!ενα και ένα έχει!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, katia2018 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Αφού σκεφτόμουν ότι αντί να ξεθαρρευουμε τώρα που περνάει ο καιρός,εγώ έχω ξαπλώσει πιο πολύ από φόβο,γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μόνο για προωροτητα ακούω από γνωστές μου...

Καλημερα!! Εφτασες 31? Μη μιλας καθολου! Στειλε προς τα δω vibes❤

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Και εγώ παρόν στο κλαμπ με τις ξαπλωμένες! Οι συσπάσεις έχουν ηρεμήσει κατά πολύ..αλλά δεν είμαι για βόλτες δυστυχώς! Το αυτοκινητο με ζοριζει και δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε φέτος να κάνει μπανακια η μικρή! :/

κατα τ'αλλα ο μικρός μια χαρούλα,την Τρίτη που πήγα στο γιατρό ήταν 1487 γραμμάρια,μεγαλώνει το αντράκι μου! Η καμπύλη μια χαρα και αρχές του επόμενου μήνα έχω το Doppler!! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , samiam είπε:

Μπράβο και στις 2 σας μου δίνεται κουράγιο. Τώρα με την ξάπλα.ψωνισατε? Στείλατε άλλους? Έχω για το μωρό τα πιο βασικά.αλλα θα ηθελα να υα διαλεξω εγω και οχι οι αλλοι..θέλω για μένα νυχτικό για το μαιευτήριο , τι νούμερο να πάρω? τώρα φοράω M .ξερετε μαγαζιά ονλαιν?νυχτικα η πιτζάμες.τι βολεύει πιο πολύ??

Επίσης για δεύτερομανουλες να πάρω και κοντομανικα φορμακια??? Κανονικά ήταν να γεννήσω μέσα Σεπτέμβρη αλλά τώρα ελπίζω να φτασω μεσα Αυγούστου.

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 13 λεπτά , λιλιτο είπε:

Μπράβο και στις 2 σας μου δίνεται κουράγιο. Τώρα με την ξάπλα.ψωνισατε? Στείλατε άλλους? Έχω για το μωρό τα πιο βασικά.αλλα θα ηθελα να υα διαλεξω εγω και οχι οι αλλοι..θέλω για μένα νυχτικό για το μαιευτήριο , τι νούμερο να πάρω? τώρα φοράω M .ξερετε μαγαζιά ονλαιν?νυχτικα η πιτζάμες.τι βολεύει πιο πολύ??

Επίσης για δεύτερομανουλες να πάρω και κοντομανικα φορμακια??? Κανονικά ήταν να γεννήσω μέσα Σεπτέμβρη αλλά τώρα ελπίζω να φτασω μεσα Αυγούστου.

Κρατα με να σε κρατω να διαβουμε το βουνο εχουμε γινει! Εγω μονο απο ιντερνετ εχω παρει 2,3 πραγματακια...φοβαμαι ακομη. Κουνια λικνο κ καροτσι θα τα παρει ο συζυγος.

Οι νυχτικιες ειναι μεγαλο θεμα γιατι κ γω θελω να βρω με ραντακι λογω ζεστης...οσες εχω ειναι κοντομανικες.

Οι πιτζαμες δεν ξερω αν θα βολεψουν...

Για φορμακια εσυ που σαι Σεπτεμβρη κ θα χει ζεστη θα παρεις καλοκαιρινα!! Μακρυμανικα απο οκτωβρη κ μετα κ να χεις κ κανα ζακετακι. Δεν ειμαι μανα αλλα εχω αδερφο αυγουστιατικο αγορι που εχουμε μεγαλη διαφορα κ τα θυμαμαι!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, samiam είπε:

Καλησπέρα samiam!!

Σήμερα 31+2,μη μου τρως μέρες,μάχη δίνω να περάσει έστω και μία ώρα!!! Πόσο είσαι εσύ σήμερα?

Αντί να ξεαγχωνομαι, νιώθω χειρότερα.Δε μπορώ να φάω κανονικά, από χθες έχω πονοκέφαλο και ανακατεύομαι.Φοβαμαι πολύ την προεκλαμψία, μετράω συνέχεια πίεση, είναι ΟΚ,αλλά εγώ ανησυχώ.Κατι δε μου αρέσει αυτές τις μέρες! Μακάρι να διαψευστω!

Εσύ πώς είσαι με την ξάπλα???

1 hour ago, samiam είπε:

Ξέχασα να σας στείλω θετικά vibes!!! Αφού σας έριξα με τα αρνητικά,σας στέλνω καλή ενέργεια!!!

πρίν από 22 λεπτά , λιλιτο είπε:

Καλώς τη λιλιτο!!!

Η ξάπλα συνεχίζεται δυναμικά, σίγουρα δεν είσαι μόνη!!! Αύριο έχω γιατρό για τράχηλο,θα σας πω μόλις γυρίσω κατά τις 5.

Εγώ δεν ψωνίζω τίποτα κι ούτε αγχώνομαι.Ειπα,αν φτάσω 37 εβδ. τότε θα βγω για τα απαραίτητα.Αν βέβαια μπορώ τότε με τη ζέστη! Αλλιώς,έδειξα στον άντρα μου δτο ίντερνετ ποια φορμακια να πάρει (hm) ή πολύ πιθανό να τα παραγγείλω εγώ. 

Στο πρώτο παιδί δε φόρεσα ποτέ μακρυμάνικα ζιπουνακια(κορμάκια), μόνο με κοντό μανικακι και γεννήθηκε Χειμώνα.Γενικα, τουλάχιστον στην αρχή, φοβάσαι λίγο τα μανίκια, γιατί δεν ξέρεις πώς να πιάσεις τα χεράκια τους.

Θα έλεγα ότι βολεύει καλύτερα πιτζάμα, αλλά με τη ζέστη δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.Εχω κάτι φαρδιές νυχτικιές, αυτές θα χρησιμοποιώ.Υπολογισε ότι στο μαιευτήριο η κοιλιά θα είναι όπως περίπου στον έβδομο μήνα κ σταδιακά θα μειωνεται.Αρα αν κάτι σου κάνει τώρα θα σου κάνει και τότε.

Καλή δύναμη!!!

Τα λέμε σύντομα!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, katia2018 είπε:

Καλησπέρα samiam!!

Σήμερα 31+2,μη μου τρως μέρες,μάχη δίνω να περάσει έστω και μία ώρα!!! Πόσο είσαι εσύ σήμερα?

Αντί να ξεαγχωνομαι, νιώθω χειρότερα.Δε μπορώ να φάω κανονικά, από χθες έχω πονοκέφαλο και ανακατεύομαι.Φοβαμαι πολύ την προεκλαμψία, μετράω συνέχεια πίεση, είναι ΟΚ,αλλά εγώ ανησυχώ.Κατι δε μου αρέσει αυτές τις μέρες! Μακάρι να διαψευστω!

Ξέχασα να σας στείλω θετικά vibes!!! Αφού σας έριξα με τα αρνητικά,σας στέλνω καλή ενέργεια!!!

Καλώς τη λιλιτο!!!

Η ξάπλα συνεχίζεται δυναμικά, σίγουρα δεν είσαι μόνη!!! Αύριο έχω γιατρό για τράχηλο,θα σας πω μόλις γυρίσω κατά τις 5.

Εγώ δεν ψωνίζω τίποτα κι ούτε αγχώνομαι.Ειπα,αν φτάσω 37 εβδ. τότε θα βγω για τα απαραίτητα.Αν βέβαια μπορώ τότε με τη ζέστη! Αλλιώς,έδειξα στον άντρα μου δτο ίντερνετ ποια φορμακια να πάρει (hm) ή πολύ πιθανό να τα παραγγείλω εγώ. 

Στο πρώτο παιδί δε φόρεσα ποτέ μακρυμάνικα ζιπουνακια(κορμάκια), μόνο με κοντό μανικακι και γεννήθηκε Χειμώνα.Γενικα, τουλάχιστον στην αρχή, φοβάσαι λίγο τα μανίκια, γιατί δεν ξέρεις πώς να πιάσεις τα χεράκια τους.

Θα έλεγα ότι βολεύει καλύτερα πιτζάμα, αλλά με τη ζέστη δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.Εχω κάτι φαρδιές νυχτικιές, αυτές θα χρησιμοποιώ.Υπολογισε ότι στο μαιευτήριο η κοιλιά θα είναι όπως περίπου στον έβδομο μήνα κ σταδιακά θα μειωνεται.Αρα αν κάτι σου κάνει τώρα θα σου κάνει και τότε.

Καλή δύναμη!!!

Τα λέμε σύντομα!!

Εχω τικερακι καλε!! 29+2 ακομη εχω δρομο!!! Αυριο εχω γιατρο κ τρεμω.

Η προεκλαμψια φαινεται κ στις αιματολογικες αλλα χαλαρωσε...

poWsp2.png

3 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημέρα!!!ναι, έχουμε και άλλη μανούλα με διδυμακια!!!ενα και ένα έχει!

Και εγώ ένα & ένα!!!

Ας κάτσουμε ξάπλα τώρα που μπορουμε, μετά θα παρακαλάμε να ξαπλώσουμε λίγο και δεν θα προλαβαίνουμε!! Βέβαια με χαλάει λίγο που δεν μπορώ να κάνω τις αγορές που θέλω & γενικά να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη αλλά εφόσον πρέπει να προσέξουμε για τα μωράκια μας θα το κάνουμε & ας δυσκολευόμαστε!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Καλησπέρα samiam!!

Καλώς τη λιλιτο!!!

Καλή δύναμη!!!

Τα λέμε σύντομα!!

καλε μην ανχωνεσε το ανακατεμα ειναι απτον πονοκεφαλο κ προφανως εχεις ημικρανια απο τις ορμονες κ την ζεστη. μην ανχωνεσε η προεκλαμψια εχει πιεση μεγαλη κ πρησμενα ακρα οποτε εισαι καλα. ντεπον πηρες καθολου? 

2 ώρες πρίν, samiam είπε:

Εχω τικερακι καλε!! 29+2 ακομη εχω δρομο!!! Αυριο εχω γιατρο κ τρεμω.

Η προεκλαμψια φαινεται κ στις αιματολογικες αλλα χαλαρωσε..Τώρα 

Τωρα το είδα το τικερακι σου, έχουμε ακριβώς δύο εβδομάδες διαφορά!

Άντε αύριο θα πουμε μαζί τα νέα μας από γιατρό!Πόσο ήταν ο τράχηλος σου την τελευταία φορά?Πας κάθε εβδομάδα γιατρό?

Όλα καλά θα είναι!

1 hour ago, linaa είπε:

καλε μην ανχωνεσε το ανακατεμα ειναι απτον πονοκεφαλο κ προφανως εχεις ημικρανια απο τις ορμονες κ την ζεστη. μην ανχωνεσε η προεκλαμψια εχει πιεση μεγαλη κ πρησμενα ακρα οποτε εισαι καλα. ντεπον πηρες καθολου? 

Έλα Λινακι,

Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι από τη ζέστη κ το άγχος.Εχω πάντα ημικρανίες κ τώρα είχα καιρό να πάθω!

Πήρα πριν δύο ώρες ντεπον κι ειμαι καλύτερα ήδη! Σ'ευχαριστω πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Καλησπέρα samiam!!

Καλώς τη λιλιτο!!!

Καλή δύναμη!!!

Τα λέμε σύντομα!!

Αυτο με την προεκλαμψία το φοβάμαι και εγώ!!!δεν ξέρω γιατί!μου έχει κολλήσει στο μυαλό, μετραω πίεση μία φορά την ημέρα γιατί μετραω και παλμούς γιατί εχω ταχυκαρδίες απο τα φάρμακα!

Εγω νομίζω οτι είμαστε ζαβες Κάτια μου!!!και φανταζόμαστε τα πάντα!!!

Και εγω έτσι τα υπολόγισα!μετρήθηκα πως ήμουν πριν λίγο καιρό γιατί λεω οταν γέννησω τόση θα είναι η κοιλιά μου και τα παρηγγειλα απο έξω!

4 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Εγω εχω πάρει και πιτζαμακια καλοκαιρινά για το μαιευτήριο και νυχτικό!πήρα ενα φορεματακι θηλασμού για να το φοραώ για νυχτικό!

Για το μωρό τα περισσότερα τα εχω βρει στο ίντερνετ οπότε λέω σε καμία δεκάρια μέρες,θα εχω μπει και στον 8ο να ξεκίνησω να παραγγελνω!

Κοντομανικα φανελακια και φορμακια!

Qqe8p2.png

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Γυρίσαμε σπίτι μας πριν λίγο, από την Παρασκευή ήμουν στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε ραντεβού! Ζαλιστηκα κορίτσια 2 μέρες, οι γιαγιάδες όλα τα ξέρουν! Δίκιο είχατε που με καθησυχαζατε ότι είναι καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι! Τότε με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου για το πώς θα τα καταφέρουμε που δεν θα έχουμε βοήθεια και τώρα σκέφτομαι πώς θα την παλέψω με 5 ακόμη άτομα στο σπίτι όταν πάω τον Ιούλιο που θα μπω στο μήνα! Πφφφ αυτές οι ορμόνες μου έχουν χτυπήσει κ κόκκινο τελευταία!

Όσον αφορά το μπέμπη που είναι κ το βασικό θέμα, όλα καλά! 2kg μας είπε κ έχει πάρει θέση! Εγώ βέβαια είμαι +5kg από το προηγούμενο ραντεβού!! Ούτε που το κατάλαβα, φυσικά μου είπε να προσέχω, από την αρχή της εγκυμοσύνης πήρα 15kg σύνολο.. Τώρα μάλλον πήρα παραπάνω λόγω του ότι σταμάτησα κ τη δουλειά εδώ κ ένα μήνα. Ελπίζω να μην ξεφύγω πολύ περισσότερο, ήδη προσέχω από την Παρασκευή! Γυμναστική δεν έκανα πριν την εγκυμοσύνη κυρίως λόγο έλλειψης χρόνου από τη δουλειά, αλλά επειδή κρατιομουν αρκετά καλά είμαι σίγουρη πως αν δεν επανέλθω από τη σωστή διατροφή εύκολα θα ξεκινήσω γυμναστική από φθινόπωρο, θα μου βγάλει πρόγραμμα ο άντρας μου που είναι γυμναστής (κ εγώ είμαι αλλά μόνο στο πτυχίο!)

@Mariloux Καλώς μας ξαναβρηκες! Υπομονή, η ουρά έμεινε σε όλες μας!

Για τις αγορές που λέγατε, νυχτικο ακόμη δν βρήκα, όλα χάλια μου φαίνονται! Θα μπω στα Asos σε λίγο, ίσως βρω εκεί κάτι, έχω ξαναπαραγγειλει ρούχα εγκυμοσύνης, είχα μείνει ευχαριστημένη εκτός από 1 φουστιτσα!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Αυτο με την προεκλαμψία το φοβάμαι και εγώ!!!δεν ξέρω γιατί!μου έχει κολλήσει στο μυαλό, μετραω πίεση μία φορά την ημέρα γιατί μετραω και παλμούς γιατί εχω ταχυκαρδίες απο τα φάρμακα!

Εγω νομίζω οτι είμαστε ζαβες Κάτια μου!!!και φανταζόμαστε τα πάντα!!!

Και εγω έτσι τα υπολόγισα!μετρήθηκα πως ήμουν πριν λίγο καιρό γιατί λεω οταν γέννησω τόση θα είναι η κοιλιά μου και τα παρηγγειλα απο έξω!

Εγω εχω πάρει και πιτζαμακια καλοκαιρινά για το μαιευτήριο και νυχτικό!πήρα ενα φορεματακι θηλασμού για να το φοραώ για νυχτικό!

Για το μωρό τα περισσότερα τα εχω βρει στο ίντερνετ οπότε λέω σε καμία δεκάρια μέρες,θα εχω μπει και στον 8ο να ξεκίνησω να παραγγελνω!

Κοντομανικα φανελακια και φορμακια!

Αχ ρε συ,δεν ξέρω...

Ίσως είναι ότι μετράμε συνέχεια πίεση (κι εγώ για να δω παλμούς).Εγώ τρεις φορές τη μέρα σίγουρα. Ξέρεις πού το αποδίδω?Ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και αναγκαστικά περνούν όλα τα "ευχάριστα" από το μυαλό μας!Νομίζω έχω λαλήσει,δεν είμαι σε καλή φάση ψυχολογικά,θα μου πεις ποτέ ήμουν σε όλη την εγκυμοσύνη ή μάλλον ποτέ ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια μετά τις απώλειες.....

Τελοσπαντων,μη μου δίνεις σημασία, είναι το παραλήρημα της εβδομάδας. Οποτε είναι να πάω στο γιατρό κι όποτε γυρίζω από το γιατρό είμαι σε άσχημη κατάσταση.

Άντε να περνούν οι μέρες rapounzel μου, τίποτα άλλο!!!!

Σ' ευχαριστώ που μ'ακουτε όλες!!

Σας φιλώ!!!

πρίν από 48 λεπτά , Agusta είπε:

Γυρίσαμε σπίτι μας πριν λίγο, από την Παρασκευή ήμουν στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε ραντεβού! Ζαλιστηκα κορίτσια 2 μέρες, οι γιαγιάδες όλα τα ξέρουν! Δίκιο είχατε που με καθησυχαζατε ότι είναι καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι! Τότε με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου για το πώς θα τα καταφέρουμε που δεν θα έχουμε βοήθεια και τώρα σκέφτομαι πώς θα την παλέψω με 5 ακόμη άτομα στο σπίτι όταν πάω τον Ιούλιο που θα μπω στο μήνα! Πφφφ αυτές οι ορμόνες μου έχουν χτυπήσει κ κόκκινο τελευταία!

Όσον αφορά το μπέμπη που είναι κ το βασικό θέμα, όλα καλά! 2kg μας είπε κ έχει πάρει θέση! Εγώ βέβαια είμαι +5kg από το προηγούμενο ραντεβού!! Ούτε που το κατάλαβα, φυσικά μου είπε να προσέχω, από την αρχή της εγκυμοσύνης πήρα 15kg σύνολο.. Τώρα μάλλον πήρα παραπάνω λόγω του ότι σταμάτησα κ τη δουλειά εδώ κ ένα μήνα. Ελπίζω να μην ξεφύγω πολύ περισσότερο, ήδη προσέχω από την Παρασκευή! Γυμναστική δεν έκανα πριν την εγκυμοσύνη κυρίως λόγο έλλειψης χρόνου από τη δουλειά, αλλά επειδή κρατιομουν αρκετά καλά είμαι σίγουρη πως αν δεν επανέλθω από τη σωστή διατροφή εύκολα θα ξεκινήσω γυμναστική από φθινόπωρο, θα μου βγάλει πρόγραμμα ο άντρας μου που είναι γυμναστής (κ εγώ είμαι αλλά μόνο στο πτυχίο!)

Για τις αγορές που λέγατε, νυχτικο ακόμη δν βρήκα, όλα χάλια μου φαίνονται! Θα μπω στα Asos σε λίγο, ίσως βρω εκεί κάτι, έχω ξαναπαραγγειλει ρούχα εγκυμοσύνης, είχα μείνει ευχαριστημένη εκτός από 1 φουστιτσα!

Agusta,

Σήμερα είσαι 31+2 και το μωρό ήταν ήδη 2kg? Εξαιρετικό βάρος ε???Κι εγώ στις ίδιες εβδομάδες είμαι ακριβώς μαζι σου (31+2),αλλά πριν δύο εβδομάδες ήταν 1400γραμ. Η ΠΗΤ σου είναι στις 10/08 όπως κι η δική μου?

1 ώρα πρίν, Agusta είπε:

Καλέ εσείς θα βγειτε πάνω από 3500 όπως πάτε!!!αντράκλας!!!

Τώρα θέλει λίγο προσοχή με τα κιλά μέχρι το τέλος!1,5 έχεις!!!Τυχερουλα!!!

Εγω πήρα φορεματακι θηλασμού αντι για νυχτικό που είναι πιο γλυκουλι!και θα πάρω και άλλο ένα νυχτικό αλλά όχι τα κλασικά,κατι πιο χαριτωμένο!

Αχ ρε συ,δεν ξέρω...

Ίσως είναι ότι μετράμε συνέχεια πίεση (κι εγώ για να δω παλμούς).Εγώ τρεις φορές τη μέρα σίγουρα. Ξέρεις πού το αποδίδω?Ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και αναγκαστικά περνούν όλα τα "ευχάριστα" από το μυαλό μας!Νομίζω έχω λαλήσει,δεν είμαι σε καλή φάση ψυχολογικά,θα μου πεις ποτέ ήμουν σε όλη την εγκυμοσύνη ή μάλλον ποτέ ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια μετά τις απώλειες.....

Τελοσπαντων,μη μου δίνεις σημασία, είναι το παραλήρημα της εβδομάδας. Οποτε είναι να πάω στο γιατρό κι όποτε γυρίζω από το γιατρό είμαι σε άσχημη κατάσταση.

Σας φιλώ!!!

Agusta,

Σήμερα είσαι 31+2 και το μωρό ήταν ήδη 2kg? Εξαιρετικό βάρος ε???Κι εγώ στις ίδιες εβδομάδες είμαι ακριβώς μαζι σου (31+2),αλλά πριν δύο εβδομάδες ήταν 1400γραμ. Η ΠΗΤ σου είναι στις 10/08 όπως κι η δική μου?

Είναι πολύ βασικό που δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και το μυαλό δεν είναι απασχολημένο και όλο τα αρνητικά σκέφτεται!έσυ έχεις και την μικρή σου λίγο να ασχολεισαι!αλήθεια, πως τα κατεφερνεις τώρα;;;

Οταν γυρνας απο  τον γιατρό πρέπει να είσαι χαρούμενη,βλέπεις το μπεμπακι, είναι σταθερή η κατάσταση που σημαίνει οτι όλα προχωράνε καλά!εχεις μπει στον 8ο και πλέον ο χρόνος είναι με το μέρος σου!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Αχ ρε συ,δεν ξέρω...

Σας φιλώ!!!

Agusta,

ελα βρε τωρα εφτασες στο τελος δεν εμεινε πολυ ακομα μπαινεις 32 εβδομαδες σε ενα μηνα εισαι τελειομηνη τι ειναι ενας μηνας πλεον? 

πρίν από 8 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλέ εσείς θα βγειτε πάνω από 3500 όπως πάτε!!!αντράκλας!!!

Τώρα θέλει λίγο προσοχή με τα κιλά μέχρι το τέλος!1,5 έχεις!!!Τυχερουλα!!!

Εγω πήρα φορεματακι θηλασμού αντι για νυχτικό που είναι πιο γλυκουλι!και θα πάρω και άλλο ένα νυχτικό αλλά όχι τα κλασικά,κατι πιο χαριτωμένο!

Είναι πολύ βασικό που δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και το μυαλό δεν είναι απασχολημένο και όλο τα αρνητικά σκέφτεται!έσυ έχεις και την μικρή σου λίγο να ασχολεισαι!αλήθεια, πως τα κατεφερνεις τώρα;;;

Οταν γυρνας απο  τον γιατρό πρέπει να είσαι χαρούμενη,βλέπεις το μπεμπακι, είναι σταθερή η κατάσταση που σημαίνει οτι όλα προχωράνε καλά!εχεις μπει στον 8ο και πλέον ο χρόνος είναι με το μέρος σου!!!

τι εννοεις φορεματακι θυλασμου? πως ειναι? που το πηρες? ααα εγω δεν εχω κοιταξει καθολου για τετοια εμεινα πισω! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...