Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Ξεκίνησα 62 κιλά (1,68 ύψος) δεν είχα θέμα. Έκανα γυμναστική πρόσεχα το σώμα μου. Τώρα μόνο καναπέ και μαμ!  Ο γιατρός μου είναι αυστηρός σε αυτό το κομμάτι. Μου είπε χαρακτηριστικά " δε θα μπορείς να μαζέψεις το σώμα σου μετά τη γέννα " !! 

Τι να κάνουμε ρε φιλενάδα με λίγη προσπάθεια θα επανέλθουμε! 

Ακριβώς το ίδιο ήμασταν κ ειμαστε! Χαχαχα εμένα είναι πιο κουλ μάλλον!

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Μεγαλώνουν κιόλας και δεν έχουν και τον χώρο για πολλές κινήσεις. Επίσης, διάβασα ότι περνάνε περισσότερες ώρες κοιμισμένα συνεχόμενα, οπότε μπορεί όσο εσύ ήσουν ξύπνια, η μικρούλα να κοιμόταν και να μην συνέπεσαν τα ωράριά σας :)

Έτσι έλεγα κι εγώ προχθές ότι όλην την μέρα δεν τον πολυακούω και είναι πολύ ήρεμος και όλο το βράδυ μετά (που ξύπνησε ο κύριος!), με τάραξε στις κλωτσιές!

Καλημέρα, κοιλίτσες μου!

Καλημέραα!! Ναι έχεις δίκιο κάπως έτσι έγινε και με ' μένα εχτές! Όλη μέρα ήσυχη!  Το βράδυ άρχισε τους χορούς..

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Ακριβώς το ίδιο ήμασταν κ ειμαστε! Χαχαχα εμένα είναι πιο κουλ μάλλον!

Γενικά είναι υπερβολικά χαλαρός. Στο θέμα βάρος μόνο τρελαίνεται. Φαντάσου μόλις φύγαμε από το γιατρό ζήτησα γλυκό!! Έκανα ότι μου είπε, τα αντίθετα 

3 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Καλημέραα!! Ναι έχεις δίκιο κάπως έτσι έγινε και με ' μένα εχτές! Όλη μέρα ήσυχη!  Το βράδυ άρχισε τους χορούς..

Γενικά είναι υπερβολικά χαλαρός. Στο θέμα βάρος μόνο τρελαίνεται. Φαντάσου μόλις φύγαμε από το γιατρό ζήτησα γλυκό!! Έκανα ότι μου είπε, τα αντίθετα 

Οκ ας μην χτυπήσεις τα 20 βρε παιδί μου αλλά και αν πας και 15 δεν έγινε κ τπτ..

XM9Hp2.png

Κορίτσια μου προσπαθώ εδώ και πααααρα πολύ καιρό να σας φτάσω στα σχόλια, επειδή 1 μήνα δεν σας διάβαζα λόγω μετακόμισης, αλλά δεν τα καταφέρνω και έτσι τα παράτησα!! 

Εγω σήμερα είμαι 28 & 5, έχω διδυμάκια και ήδη έχω πάρει 15 κιλά!! Ο γιατρός μου ανησυχεί πολύ για προωροτητα γι'αυτο έκανα κορτιζόνη και μου έχει απαγορέψει να κάνω ο,τιδηποτε!! Μου λέει να φτάσω τουλάχιστον 32η εβδομάδα.. Θέλω πολύ να μπω στον μήνα μου και τον περισσότερο χρόνο τον περνάω ξαπλωμένη!!! 

πρίν από 33 λεπτά , Mariloux είπε:

Κορίτσια μου προσπαθώ εδώ και πααααρα πολύ καιρό να σας φτάσω στα σχόλια, επειδή 1 μήνα δεν σας διάβαζα λόγω μετακόμισης, αλλά δεν τα καταφέρνω και έτσι τα παράτησα!! 

Εγω σήμερα είμαι 28 & 5, έχω διδυμάκια και ήδη έχω πάρει 15 κιλά!! Ο γιατρός μου ανησυχεί πολύ για προωροτητα γι'αυτο έκανα κορτιζόνη και μου έχει απαγορέψει να κάνω ο,τιδηποτε!! Μου λέει να φτάσω τουλάχιστον 32η εβδομάδα.. Θέλω πολύ να μπω στον μήνα μου και τον περισσότερο χρόνο τον περνάω ξαπλωμένη!!! 

υπομονη!!! κοντα ειμαστε εγω 28 μπηκα! παντα σ τα διδυμακια φοβουνται λιγο οι γιατροι. με ξεκουραση σιγουρα θα φτασεις μεχρι 35 εβδομαδων κ απο εκει κ περα ειναι τελειομηνα δεν χρειαζονται τιποτα τρομερο. αντε αν το σκεφτεις ειναι 6 εβδομαδες ειναι στην ουσια! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mariloux είπε:

Καλώς την!!!πόσο καιρό έχουμε να μάθουμε νέα σου!!!χαίρομαι που είστε καλά!πάντα υπάρχει ανησυχία σε μια δίδυμη κύηση!τις ενέσεις τις έκανα και εγω την προηγούμενη βδομάδα για να καλύψουμε την βιαστική κόρη μου!!!να προσέχεις πολύ και να κάνεις οτι λέει ο γιατρός!και εγω το ταβάνι κοιτάω απο την 22η βδομάδα!Σκέψου οτι ουσιαστικά 5-6 βδομάδες πρέπει να περάσουν και όλα καλά!πως πάνε απο βάρος τα μικρούλια;;;

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

υπομονη!!! κοντα ειμαστε εγω 28 μπηκα! παντα σ τα διδυμακια φοβουνται λιγο οι γιατροι. με ξεκουραση σιγουρα θα φτασεις μεχρι 35 εβδομαδων κ απο εκει κ περα ειναι τελειομηνα δεν χρειαζονται τιποτα τρομερο. αντε αν το σκεφτεις ειναι 6 εβδομαδες ειναι στην ουσια! 

Μακάρι να φτάσουμε μέχρι εκει!!! Απ'το στομα σου και στου Θεού τ'αφτι!!! 

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς την!!!πόσο καιρό έχουμε να μάθουμε νέα σου!!!χαίρομαι που είστε καλά!πάντα υπάρχει ανησυχία σε μια δίδυμη κύηση!τις ενέσεις τις έκανα και εγω την προηγούμενη βδομάδα για να καλύψουμε την βιαστική κόρη μου!!!να προσέχεις πολύ και να κάνεις οτι λέει ο γιατρός!και εγω το ταβάνι κοιτάω απο την 22η βδομάδα!Σκέψου οτι ουσιαστικά 5-6 βδομάδες πρέπει να περάσουν και όλα καλά!πως πάνε απο βάρος τα μικρούλια;;;

Προσπαθούσα να σας διαβάσω γτ δεν ήθελα να χάσω τίποτα απο τις συζητήσεις σας αλλά δεν τα κατάφερα, απο εδώ και πέρα θα είμαι πάντα παρούσα!! ☺️☺️

Απο βάρος στις 27 & 3 ήταν απο 1200 γρ το καθένα & είναι και τα δυο κεφαλικα!!! Επόμενο ραντεβού έχω σε δυο εβδομάδες περίπου & ανυπομονώ!!! 

πρίν από 13 λεπτά , Mariloux είπε:

Προσπαθούσα να σας διαβάσω γτ δεν ήθελα να χάσω τίποτα απο τις συζητήσεις σας αλλά δεν τα κατάφερα, απο εδώ και πέρα θα είμαι πάντα παρούσα!! ☺️☺️

Απο βάρος στις 27 & 3 ήταν απο 1200 γρ το καθένα & είναι και τα δυο κεφαλικα!!! Επόμενο ραντεβού έχω σε δυο εβδομάδες περίπου & ανυπομονώ!!! 

Έχουν πολύ καλό βάρος ειδικά για διδυμακια!!!ξεκούραση και θα φτάσετε μέχρι την 35η!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

πρίν από 51 λεπτά , Mariloux είπε:

Καλώς ήρθες αν και είσαι πιο παλιά από εμένα!!!

Είναι πολύ καλο το βάρος για τα διδυμακια σου!! Υπομονή και θα έχεις δυο κουκλάκια στην αγκαλιά σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , samiam είπε:

Πολυ ξαπλα εχει πεσει στην ομαδα!! Μας εχουν ματιασει? Να βαλω τις φωνες? Ζηλευουν τον Αυγουστο! Υπαρχει ωραιοτερος μηνας? Οχι

Ελα ντε, οι μισές είμαστε ξάπλα!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

5 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Λες να τα καταφέρουμε μόνο 15 ; Μακάρι!! Έχουμε ακόμα 2 μήνες!

Αυτόν έχε στοχο να μην αγχώνεσαι κ αν πας ένα κιλακι παραπάνω δεν έγινε κ τπτ. Εγώ με την ζυγαριά την ήπια την πορτοκαλάδα. Γτ τελείωσε η μπαταρία κ είχα να ζυγιστω πάνω από μήνα. Εκεί το εχασα. Αλλά δεν θα σκάσω κιόλας! Θα τα χάσω στο θηλάσμο κ όταν τρέχω μες το σπίτι από πίσω του! ❤️

4 ώρες πρίν, Mariloux είπε:

Καλώς την!!! Τέλεια τα μπεμπακια!!! Υπομονη με την ξάπλα!! Θα έχεις εμάς παρέα να περνάει η ώρα!! :-D

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Ελα ντε, οι μισές είμαστε ξάπλα!!!

30 εβδομάδες my dear!!! Λίγο ακόμη!

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

14 ώρες πρίν, samiam είπε:

Πολυ ξαπλα εχει πεσει στην ομαδα!! Μας εχουν ματιασει? Να βαλω τις φωνες? Ζηλευουν τον Αυγουστο! Υπαρχει ωραιοτερος μηνας? Οχι

Καλημέρα κορίτσια!

Αφού σκεφτόμουν ότι αντί να ξεθαρρευουμε τώρα που περνάει ο καιρός,εγώ έχω ξαπλώσει πιο πολύ από φόβο,γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μόνο για προωροτητα ακούω από γνωστές μου...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...