Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nefeli2014 είπε:

Θα σας γράψω και τις αποφάσεις που έχω πάρει επίσης :D Προ παιδιών γυμνάζομουν, όχι συστηματικά αλλά πρόσεχα γενικώς ήμουν καλλίγραμμη ένιωθα καλά με το σώμα μου. Με τη πρώτη εγκυμοσύνη όλα άλλαξαν μαγικά. Βέβαια να ξέρετε το σώμα θυμάται οπότε δε δυσκολεύτηκα να χάσω από τα 25, τα 22 κιλά σε ένα χρόνο χαλαρά. Όμως πλάδαρεψα. Το άφησα γιατί είπα πάω και για άλλο μωρό. Είμαι λέω σε φάση αναπαραγωγής άσε τις γυμναστικες κι όλα αυτά άσε που δεν είχα κ χρόνο. Μόλις γεννήσω πλέον που δεν έχω σκοπό να κάνω άμεσα άλλο μωρό έχω πάρει απόφαση μετά από κάνα 6 μηνο να αρχίσω πάλι να εντασσω την άθληση στη ζωή μου κι έχω βάλει σκοπό τα επόμενα 5 χρόνια να γίνω καλύτερη κι από πριν. Βλέπω και τον άντρα μου που όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραίος γίνεται _αθλειται και γενικά είναι φιτ_και ζηλεύω.........

Του λέω θα δεις πως θα γίνω... Να τρίβει τα μάτια του. Μόνο αυτοί θα είναι ωραίοι δηλαδή????? :)βεβαξα δεν έχω σκεφτεί ακόμα το πρακτικό κομμάτι :ποιος θα κρατάει τα παιδιά εκείνη την ώρα??? Ο άντρας μου λογικά. Θα το βρω κι αυτό όμως..... Χμμμ... :D

Κι εγώ σε αυτό ελπίζω, ότι το σώμα έχει μνήμη και θα επανέλθει :-D:-D

Κι εγώ γυμναζόμουν και έτρεχα προ εγκυμοσύνης, και ενώ πάντα έλεγα πως θα ήθελα και στην εγκυμοσύνη να γυμνάζομαι, με το που συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, λες και όλα άλλαξαν! Πρώτα οι υπνηλίες, που έπεφτα για ύπνο απ'τις 9, και δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα, μετά οι πόνοι στο στήθος, μετά η κοιλιά που μεγάλωσε και δεν βολευόμουν καθόλου...Τελικά, καθόλου δεν γυμνάστηκα, μόνο περπατούσα. 

Ο άντρας μου λέει ότι τον Νοέμβριο θα τρέξουμε πάλι 10αρι, είναι πολύ αισιόδοξος :huh: Έχουμε και στο σπίτι διάδρομο και θα μπορούσα να τον χρησιμοποιώ λίγο,  αλλά δεν τον συμπαθώ, πάντα έτρεχα έξω. Για να δούμε....

@Melissoula27 Μπράβο η κοριτσάρα σου! Κι εμένα με είχε μαλώσει την προπροηγούμενη φορά ο γιατρός που ήμουν στα +11 κιλά. Αλλά πριν μια βδομάδα που με είδε μου είπε ότι είμαι οκ (είχα πάρει μόνο μισό κιλό σε 3 εβδομάδες), αφού έφτασα ως εδώ και είμαι έτσι και χωρίς οιδήματα, πρηξίματα κλπ, είναι ευχαριστημένος.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Μπράβο αγάπη μου!!!όλα εξελίσσονται θετικά!!!και ο τράχηλος βράχος και μπήκες και στον 8ο!!!

Ποναγε χαμηλά η κοιλιά μου ολη μέρα εχτες,συνεχόμενος πόνος όμως, όχι πονακια  που σταματαγαν!ε,κατά τις 12 δεν άντεξα, μιλησα με τον γιατρό!μου αύξησε την δόση στα τοκολυτικά και να παίρνω και το πρωί ενα utrogestan απο το στόμα!σήμερα ξυπνησα καλύτερα!

Κοριτσάκι μου, σ'ευχαριστω πολύ για όλη την υποστήριξη!!!

Το πιστεύεις ότι εδώ και δυο μέρες έχω κι εγώ περισσότερα πονακια χαμηλα από ποτε!!! Αυτό που νιώθεις είναι σαν πόνοι περιόδου?Εγώ τέτοιους έχω,αλλά κι εμένα ευτυχώς χωρίς περιοδικότητα.Σου αύξησε το adalat? Έχεις καταλάβει αν το utro έχει άλλη λειτουργία από το στόμα και άλλη κολπικά? Από το στόμα πάντως φέρνει μια νύχτα απόλαυση....

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια έχω ένα θέμα σήμερα δε μου έχει ξανασυμβεί. Όλο αυτό το διάστημα νιώθω το μωρό να κινείται στην κοιλιά φυσιολογικά.. Σήμερα που και που κλωτσάει πάρα πολύ χαμηλά και πιο λίγο από εχτές. Εννοείται ότι έχω αγχωθεί. Όλα ήταν τέλεια χτες που πήγα στο γιατρό.

πρίν από 12 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Κοριτσάκια έχω ένα θέμα σήμερα δε μου έχει ξανασυμβεί. Όλο αυτό το διάστημα νιώθω το μωρό να κινείται στην κοιλιά φυσιολογικά.. Σήμερα που και που κλωτσάει πάρα πολύ χαμηλά και πιο λίγο από εχτές. Εννοείται ότι έχω αγχωθεί. Όλα ήταν τέλεια χτες που πήγα στο γιατρό.

καποιες μερες αλλαζουν θεση κ δεν ακουγονται το ιδιο εντονα. κ εμενα μου εχει συμβει. κ την επομενη μερα ηταν παλι ζωηρο μετα απο βολτα κ φαγητο. μην ανχωνεσε εχθες εισασταν γιατρο δεν συμβαινει τιποτα. 

2 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Κοριτσάκι μου, σ'ευχαριστω πολύ για όλη την υποστήριξη!!!

Το πιστεύεις ότι εδώ και δυο μέρες έχω κι εγώ περισσότερα πονακια χαμηλα από ποτε!!! Αυτό που νιώθεις είναι σαν πόνοι περιόδου?Εγώ τέτοιους έχω,αλλά κι εμένα ευτυχώς χωρίς περιοδικότητα.Σου αύξησε το adalat? Έχεις καταλάβει αν το utro έχει άλλη λειτουργία από το στόμα και άλλη κολπικά? Από το στόμα πάντως φέρνει μια νύχτα απόλαυση....

Να μην με ευχαριστεις καθόλου!έτσι το αισθάνομαι!

Είναι σαν πόνοι περιόδου πολυ χαμηλά στην κοιλιά μου!μου θύμισε όταν είχα περιόδο που ποναγα όλη μέρα, βέβαια καμία σχέση η ένταση γιατί τότε ετρεχα για παυσιπονες!πονάς όλη μερα και εσύ;

Ναι, έπαιρνα 45mg και απο σήμερα 60!σε δύο βδομάδες θα ξεκινήσουμε την μείωση για να τα κόψω τελείως μέχρι την 34η!

Έχει άλλη!για τον τράχηλο η προγεστερόνη βοηθάει μόνο κολπικά!και γενικά την κρέμα που έβαζα θεωρεί κορυφή και ο γιατρός μου και ο εμβρυολογος αλλά αφου ξαφνικά την απέρριψε ο οργανισμός μου αναγκαστικά μου ξεκίνησε κολπικά utrogestan!τα σιχαμενα δεν τα άντεχω από το στόμα!μου φέρνουν ζαλάδα,υπνηλία, ταχυκαρδίες και πονοκεφάλους!

πρίν από 17 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο!έχουν και αυτά τις μέρες τους!δεν είναι κάτι αυτό!όσο για το χαμηλά,εγω θα σου πω οτι τις τελευταίες μέρες οταν χτυπάει χαμηλά φτάνω στην τουαλέτα οριακά, είναι θέμα χρόνου να κατουρηθω και πάνω μου!!!

6 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Θα σας γράψω και τις αποφάσεις που έχω πάρει επίσης :D Προ παιδιών γυμνάζομουν, όχι συστηματικά αλλά πρόσεχα γενικώς ήμουν καλλίγραμμη ένιωθα καλά με το σώμα μου. Με τη πρώτη εγκυμοσύνη όλα άλλαξαν μαγικά. Βέβαια να ξέρετε το σώμα θυμάται οπότε δε δυσκολεύτηκα να χάσω από τα 25, τα 22 κιλά σε ένα χρόνο χαλαρά. Όμως πλάδαρεψα. Το άφησα γιατί είπα πάω και για άλλο μωρό. Είμαι λέω σε φάση αναπαραγωγής άσε τις γυμναστικες κι όλα αυτά άσε που δεν είχα κ χρόνο. Μόλις γεννήσω πλέον που δεν έχω σκοπό να κάνω άμεσα άλλο μωρό έχω πάρει απόφαση μετά από κάνα 6 μηνο να αρχίσω πάλι να εντασσω την άθληση στη ζωή μου κι έχω βάλει σκοπό τα επόμενα 5 χρόνια να γίνω καλύτερη κι από πριν. Βλέπω και τον άντρα μου που όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραίος γίνεται _αθλειται και γενικά είναι φιτ_και ζηλεύω.........

Του λέω θα δεις πως θα γίνω... Να τρίβει τα μάτια του. Μόνο αυτοί θα είναι ωραίοι δηλαδή????? :)βεβαξα δεν έχω σκεφτεί ακόμα το πρακτικό κομμάτι :ποιος θα κρατάει τα παιδιά εκείνη την ώρα??? Ο άντρας μου λογικά. Θα το βρω κι αυτό όμως..... Χμμμ... :D

Εγω εχω σκοπό να γυρίσω στο γυμναστήριο μετά το πρώτο δίμηνο!μου έχει πει ο άντρας μου ότι θα κρατάει την μικρή να πηγαίνω!θέλει να γίνω όπως ήμουν ο πονηρουλης και είναι πολύ πρόθυμος!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Να μην με ευχαριστεις καθόλου!έτσι το αισθάνομαι!

Είναι σαν πόνοι περιόδου πολυ χαμηλά στην κοιλιά μου!μου θύμισε όταν είχα περιόδο που ποναγα όλη μέρα, βέβαια καμία σχέση η ένταση γιατί τότε ετρεχα για παυσιπονες!πονάς όλη μερα και εσύ;

Ναι, έπαιρνα 45mg και απο σήμερα 60!σε δύο βδομάδες θα ξεκινήσουμε την μείωση για να τα κόψω τελείως μέχρι την 34η!

Έχει άλλη!για τον τράχηλο η προγεστερόνη βοηθάει μόνο κολπικά!και γενικά την κρέμα που έβαζα θεωρεί κορυφή και ο γιατρός μου και ο εμβρυολογος αλλά αφου ξαφνικά την απέρριψε ο οργανισμός μου αναγκαστικά μου ξεκίνησε κολπικά utrogestan!τα σιχαμενα δεν τα άντεχω από το στόμα!μου φέρνουν ζαλάδα,υπνηλία, ταχυκαρδίες και πονοκεφάλους!

Δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο!έχουν και αυτά τις μέρες τους!δεν είναι κάτι αυτό!όσο για το χαμηλά,εγω θα σου πω οτι τις τελευταίες μέρες οταν χτυπάει χαμηλά φτάνω στην τουαλέτα οριακά, είναι θέμα χρόνου να κατουρηθω και πάνω μου!!!

Εγω εχω σκοπό να γυρίσω στο γυμναστήριο μετά το πρώτο δίμηνο!μου έχει πει ο άντρας μου ότι θα κρατάει την μικρή να πηγαίνω!θέλει να γίνω όπως ήμουν ο πονηρουλης και είναι πολύ πρόθυμος!!!

Δεν πονάω όλη μέρα συνεχόμενα,αλλά μπορεί να συμβεί 4 φορές τη μέρα τώρα,ενώ πριν υπήρχαν μέρες που δεν πονούσα καθόλου.Εγω σε όλες τις εγκυμοσύνες έχω τετοια πονακια,που πάντα μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν ήταν ανησυχητικά,αλλά τις δύο φορές που γέννησα, έτσι ξεκίνησε ο τοκετός. Θυμάμαι στην κόρη μου που ήμουν και στην ΠΗΤ είχα τέτοιους πόνους κι ούτε καν σκέφτηκα ότι γεννάω γιατί την προηγούμενη μέρα μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν το βλέπει να γεννήσω τις επόμενες μέρες.Κι επειδή αυτούς τους πόνους τους είχα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έδωσα σημασία μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο, έφευγαν κι έρχονταν,οπότε κατάλαβα ότι μάλλον αυτό είναι οι ωδίνες.

Σιγά σιγά που θα μειώσεις και φάρμακα θα είσαι καλύτερα ως προς ταχυπλαμιες κ.λπ. και θα νιώθεις σαφώς καλύτερα.

πρίν από 55 λεπτά , katia2018 είπε:

Δεν πονάω όλη μέρα συνεχόμενα,αλλά μπορεί να συμβεί 4 φορές τη μέρα τώρα,ενώ πριν υπήρχαν μέρες που δεν πονούσα καθόλου.Εγω σε όλες τις εγκυμοσύνες έχω τετοια πονακια,που πάντα μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν ήταν ανησυχητικά,αλλά τις δύο φορές που γέννησα, έτσι ξεκίνησε ο τοκετός. Θυμάμαι στην κόρη μου που ήμουν και στην ΠΗΤ είχα τέτοιους πόνους κι ούτε καν σκέφτηκα ότι γεννάω γιατί την προηγούμενη μέρα μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν το βλέπει να γεννήσω τις επόμενες μέρες.Κι επειδή αυτούς τους πόνους τους είχα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έδωσα σημασία μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο, έφευγαν κι έρχονταν,οπότε κατάλαβα ότι μάλλον αυτό είναι οι ωδίνες.

Σιγά σιγά που θα μειώσεις και φάρμακα θα είσαι καλύτερα ως προς ταχυπλαμιες κ.λπ. και θα νιώθεις σαφώς καλύτερα.

Κάποια πονακια είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη!εμένα με ανησύχησε τώρα οτι ηταν ενα 12ωρο σερί!μόνο στην αρχή είχα!τώρα δεν ειχα καθόλου ενα δίμηνο περιπου, εχω συσπάσεις με πετρώματα χωρίς πόνο όμως!

Ε, οι πόνοι της γέννας δεν συγκρίνονται φανταζομαι με τα πονακια που έχεις κατα την διάρκεια!γιατί μετά αυξάνεται η ένταση!προχωράει η εγκυμοσύνη και κάποια θεματακια θα τα έχουμε!μου είπε ο γιατρός την Τελευταία φορά που πήγα και του είπα  οτι δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό και κρατιέμαι από το κάγκελο απο τους πόνους κάτω στο ηβικό οστό και στην πυελικη περιοχή οτι είναι απόλυτο φυσιολογικό, ανοίγουν για να μπορέσω να γεννησω και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανώδυνα!στο λέω γιατί γενικά όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται να είναι ανώδυνη!οπότε τα περισσότερα είναι φυσιολογικά!οταν έχεις καεί βέβαια όπως εσύ, ή έχεις ενα κάρο προβλήματα όπως εγώ όλα μας ανησυχούν!

πως και πως περιμένω να ξεκίνησω την μείωση των φαρμάκων!σίγουρα θα είμαι καλύτερα!

Qqe8p2.png

1 ώρα πρίν, katia2018 είπε:

Καλε...και γω Πεμπτη βραδυ ημουν στο γιατρο...δεν γεννας λεει πριν τις 20 Ιουνιου...Κυριακη ξημερωματα σπασαν τα νερα

Με ρωταγε αν εκανα κατι και εγινε!!!

Μααααλιστα.

Οποτε θελουν αυτα θα βγουν...

Δεν ειναι Θεοι και οι γιατροι.

Αν και κατα τη διαρκεια του τοκετου τον εβλεπα σαν Θεο. Τωρα παλι τον γειωσα :-P

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 46 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Κάποια πονακια είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη!εμένα με ανησύχησε τώρα οτι ηταν ενα 12ωρο σερί!μόνο στην αρχή είχα!τώρα δεν ειχα καθόλου ενα δίμηνο περιπου, εχω συσπάσεις με πετρώματα χωρίς πόνο όμως!

Ε, οι πόνοι της γέννας δεν συγκρίνονται φανταζομαι με τα πονακια που έχεις κατα την διάρκεια!γιατί μετά αυξάνεται η ένταση!προχωράει η εγκυμοσύνη και κάποια θεματακια θα τα έχουμε!μου είπε ο γιατρός την Τελευταία φορά που πήγα και του είπα  οτι δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό και κρατιέμαι από το κάγκελο απο τους πόνους κάτω στο ηβικό οστό και στην πυελικη περιοχή οτι είναι απόλυτο φυσιολογικό, ανοίγουν για να μπορέσω να γεννησω και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανώδυνα!στο λέω γιατί γενικά όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται να είναι ανώδυνη!οπότε τα περισσότερα είναι φυσιολογικά!οταν έχεις καεί βέβαια όπως εσύ, ή έχεις ενα κάρο προβλήματα όπως εγώ όλα μας ανησυχούν!

πως και πως περιμένω να ξεκίνησω την μείωση των φαρμάκων!σίγουρα θα είμαι καλύτερα!

Το καταλαβαίνω αυτό που λέει κι ο γιατρός σου κι ίσως γι'αυτό αυτοί δεν ανησυχούν με αυτό που περιγράφουμε!!Ας έχουμε πονακια  κι ας είναι μόνο προπαρασκευαστικά...

Άντε και περνάνε οι μέρες rapounzel μου!!!

Φιλιά πολλά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , katia2018 είπε:

Το καταλαβαίνω αυτό που λέει κι ο γιατρός σου κι ίσως γι'αυτό αυτοί δεν ανησυχούν με αυτό που περιγράφουμε!!Ας έχουμε πονακια  κι ας είναι μόνο προπαρασκευαστικά...

Άντε και περνάνε οι μέρες rapounzel μου!!!

Φιλιά πολλά!!!

Ακριβώς αυτό του λέω!δεν με νοιάζει να ποναω με νοιάζει να μην είναι επικίνδυνο!

Άν πέρναγαν και λίγο πιο γρήγορα δεν θα έλεγα όχι!:-D

Φιλιααααα!!!!!!!!:x

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλε...και γω Πεμπτη βραδυ ημουν στο γιατρο...δεν γεννας λεει πριν τις 20 Ιουνιου...Κυριακη ξημερωματα σπασαν τα νερα

Με ρωταγε αν εκανα κατι και εγινε!!!

Μααααλιστα.

Οποτε θελουν αυτα θα βγουν...

Δεν ειναι Θεοι και οι γιατροι.

Αν και κατα τη διαρκεια του τοκετου τον εβλεπα σαν Θεο. Τωρα παλι τον γειωσα :-P

Πώς είστε, βγήκατε?

14 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ εχτές πήγα στο γιατρό όλα μια χαρά οι μετρήσεις φυσιολογικές, είναι 1350 γραμμάρια η μπέμπα!  Για τα κιλά μου τα έχωσε και ξενέρωσα λίγο αλλά εντάξει (13 κιλά+ από όσο ξεκίνησα) Πηγα εκλεισα κούνια , συρταριερα στα Λητώ και την άλλη εβδομάδα καροτσάκι. Σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε!  

Κοριτσάκι μου μια χαρά η ζουζουνιτσα!!! Μην σκας για τα κιλά.. τι να κάνουμε τώρα.. εγώ είμαι στα 12 μέχρι τώρα κ μου είπε ο γιατρός ότι είμαι οκ. Νομίζω είναι κ θέμα γιατρού το ποσό αυστηρά τα βλέπει. Εσύ πρίν την εγκυμοσύνη είχες περιττά κιλακια?

XM9Hp2.png

1 ώρα πρίν, modena είπε:

Κοριτσάκι μου μια χαρά η ζουζουνιτσα!!! Μην σκας για τα κιλά.. τι να κάνουμε τώρα.. εγώ είμαι στα 12 μέχρι τώρα κ μου είπε ο γιατρός ότι είμαι οκ. Νομίζω είναι κ θέμα γιατρού το ποσό αυστηρά τα βλέπει. Εσύ πρίν την εγκυμοσύνη είχες περιττά κιλακια?

Ξεκίνησα 62 κιλά (1,68 ύψος) δεν είχα θέμα. Έκανα γυμναστική πρόσεχα το σώμα μου. Τώρα μόνο καναπέ και μαμ!  Ο γιατρός μου είναι αυστηρός σε αυτό το κομμάτι. Μου είπε χαρακτηριστικά " δε θα μπορείς να μαζέψεις το σώμα σου μετά τη γέννα " !! 

Τι να κάνουμε ρε φιλενάδα με λίγη προσπάθεια θα επανέλθουμε! 

15 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Μεγαλώνουν κιόλας και δεν έχουν και τον χώρο για πολλές κινήσεις. Επίσης, διάβασα ότι περνάνε περισσότερες ώρες κοιμισμένα συνεχόμενα, οπότε μπορεί όσο εσύ ήσουν ξύπνια, η μικρούλα να κοιμόταν και να μην συνέπεσαν τα ωράριά σας :)

Έτσι έλεγα κι εγώ προχθές ότι όλην την μέρα δεν τον πολυακούω και είναι πολύ ήρεμος και όλο το βράδυ μετά (που ξύπνησε ο κύριος!), με τάραξε στις κλωτσιές!

Καλημέρα, κοιλίτσες μου!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...