Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , λιλιτο είπε:

@samiam ευχαριστω πολυ.εσυ πως τα πας??

@rapounzel_rapounzel άντε κοντεύεις εσύ.λιγο έμεινε σε 2 βδομαδες θα σαι 32. Είναι σταθερός γύρω στο 1 εκατοστό. Θα πάω την άλλη Πέμπτη να με δει . Εσένα σε βλέπει κάθε βδομάδα??

Ναι, 2,5 βδομάδες!!!είναι πολυ μικρός εσένα για αυτό θέλει παραπάνω προσοχή!εμένα με έβλεπε κάθε 2 βδομάδες!βαλαμε τον πεσσό,πήγα μετά από 4 μέρες να δούμε οτι όλα είναι καλά και τώρα θα παω για το doppler στις 28!μετά τον πεσσό μου είπε οτι δεν χρειάζεται να με βλέπει ανα 2 βδομάδες!οπότε αν δεν προκύψει κάτι πάλι να τρέχω, θα κάνω υπομονή μέχρι τις 28!σε ποια εβδομάδα είσαι;

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Έλα, ναι σήμερα το απόγευμα.νταξει πόνεσα για 5 δευτερόλεπτα και αυτό ήταν .τώρα με είπε ξάπλα μέχρι 33 βδομάδα και μετά να κάνω και πάρτυ αν θέλω.αλλα είναι σταθερος ο τράχηλος εδώ και δύο εβδομάδες. Και ελπίζουμε με τον πεσσο και την ξεκούραση και την προγεστερόνη να κρατηθεί έτσι. Εσύ πως είσαι??

Τώρα για τις υπόλοιπες κοπέλες γιατί δεν κοίτατε και σε μεταχειρισμένα για καρότσι?? Έχω βρει πολλές σελίδες στο φβ' και ειναι πολύ οικονομικά.εμενα προσωπικά μου έδωσε μια γνωστή μου το stokke scoot.

Μπράβο λιλιτο, όλα θα πάνε καλά με τον τράχηλο!!!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Sunshine18 είπε:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το καρότσι ήρθε μια βδομάδα αφού το παρήγγειλα και το έχω να το χαζεύω μέσα στο σπίτι! Είναι πολύ όμορφο! Επίσης παρήγγειλα κάθισμα αυτοκινήτου από αγγλικό σάιτ με 300 ευρώ ενώ Ελλάδα το πουλάνε 550 ευρώ το οποίο μου ήρθε σε 5 μερες! Με αυτές τις δύο αγορές εξοικονόμησα κοντα στα 500 ευρώ! Μιλάμε για πολλά λεφτά για τα ίδια ακριβώς προϊόντα! 

aaa kai go to skeftome to bexa to ideal new!!!!!!! se parakalo mporeis na mou peis empiria??? ine kalo???? ine megalo???? ine opos fenete stis foto??? exeis facebook na mou steileis kamia foto? sorry gia to priksimo e...

MNKKp3.png

πρίν από 35 λεπτά , katia2018 είπε:

Σε ευχαριστώ κι γω με αυτά που διαβάζω εδώ και σε ξένα φόρουμ παίρνω κουράγιο. Εσύ πως είσαι?

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

@samiam ευχαριστω πολυ.εσυ πως τα πας??

@rapounzel_rapounzel άντε κοντεύεις εσύ.λιγο έμεινε σε 2 βδομαδες θα σαι 32. Είναι σταθερός γύρω στο 1 εκατοστό. Θα πάω την άλλη Πέμπτη να με δει . Εσένα σε βλέπει κάθε βδομάδα??

Εδω κ γω σαν εσενα περιμενω ευλαβικα καθε ραντεβου κ μετρηση

Καθε τι που νιωθεις,φοβος. Να σαι ηρεμη κ ο,τι σου πα!

poWsp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ εχτές πήγα στο γιατρό όλα μια χαρά οι μετρήσεις φυσιολογικές, είναι 1350 γραμμάρια η μπέμπα!  Για τα κιλά μου τα έχωσε και ξενέρωσα λίγο αλλά εντάξει (13 κιλά+ από όσο ξεκίνησα) Πηγα εκλεισα κούνια , συρταριερα στα Λητώ και την άλλη εβδομάδα καροτσάκι. Σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε!  

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλημέρα. Στην πρώτη κόρη παρακολούθησα κι εγώ τα σεμινάρια της νουτριτσια και είχα πάρει όλα αυτά τα λάδια ομωσ:η κεραλοιφη οκ, το σπαθολαδο δεν ήταν δυνατό για τα συγκαματα κι έτσι κατέφυγα στη κλασσική αξία sudocreme. Έχω της μεγάλης οπότε δεν αγοράζω τίποτα. 

Κατέβασα όλα τα βρεφικά κουβέρτες σεντόνια ζιπουνακια τα πάντα κι έβαλα δύο πληντυρθα. ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΤΊΠΟΤΑ. κατέβασα καλάθια ριλαξ μαρσιππο αποστειρωτή. Έχω θήλαστρο της medela αχρησιμοποιητο οποία θέλει της το πουλάω το Ειχα χρυσό πληρώσει και ούτε τώρα θα το χρησιμοποιήσω. Τσάμπα τοχω και κάθεται. Άμα θέλετε το δίνω στη μισή τιμή κρίμα ειναι να το χω. 

Παρήγγειλα παιδικό δωμάτιο στη μεγάλη και το κρεβάτι της θα πάρει η μικρή. Γενικά από ρούχα έχω άπειρα για τη μπέμπα αν και σίγουρα όλο κ κάτι θα αγοράσω. Φανταστείτε το πατάρι είναι γεμάτο και τωρα τα κατέβασα όλα κι έκανα επιλογές. Μετά θα τα δώσω όλα αυτά τι να τα κάνω?? Ίσως κρατήσω κάποια πολύ καλά.πολλά τα έχω με τις ετικέτες να φανταστείτε. 

Τώρα που θα μου φέρουν δώρα θα τα αλλάξω όλα και θα πάρω της μεγάλης που χρειάζεται. Το ίδιο θα κανω και στη βάπτιση. 

Μονό κάθισμα αυτοκινήτου θα χρειαστεί αλλά μου πε η νονά της κόρης μου θα μου το κάνει δώρο. Ίσως χρειαστούμε κι άλλο. Έχουμε ήδη δύο για δύο αυτοκίνητα. Χρειαζόμαστε 4 καθίσματακια!!!! 

tf9Xp3.png

10 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Είμαι 26+2 σήμερα έχω 6 -7 βδομάδες γεμάτες ακόμα  στο κρεββάτι αλλά θα περάσουν γρήγορα πιστεύω..σβήνω τις μέρες σαν τους κατάδικους .

Πόσο σε καταλαβαίνω!!!και εγω αυτο κάνω!εχω φτιάξει ημερολόγιο απο τοτε που με εβαλε ξαπλα και κάθε πρωί που ξυπναω σβηνω την ημέρα!!!υπομονή και θα περάσουν οι βδομάδες!κΚαι σε εμενα τα λεω για να περνω κουραγιο!μόλις φτάσεις την 28η που είναι το πρώτο μαξιλαράκι θα πάρεις ανάσα!εγω εχω και πόνους στην κοιλιά μου τις 2 τελευταίες μέρες και παίρνω ενα κάρο φάρμακα! 

πρίν από 59 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ εχτές πήγα στο γιατρό όλα μια χαρά οι μετρήσεις φυσιολογικές, είναι 1350 γραμμάρια η μπέμπα!  Για τα κιλά μου τα έχωσε και ξενέρωσα λίγο αλλά εντάξει (13 κιλά+ από όσο ξεκίνησα) Πηγα εκλεισα κούνια , συρταριερα στα Λητώ και την άλλη εβδομάδα καροτσάκι. Σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε!  

Μια χαρά η μπεμπουλα!!!και εμένα 28η 1300 ήταν!με το καλό να σου έρθουν και να τα γεμισεις!!!

Qqe8p2.png

Κι εγω έχω πονακια Αλλ δε δίνω σημασία. Πήγα γιατρό όλα οκ. Η μεγάλη μου απορροφά τόση ενέργεια που ξεχνάω κοιλιές ξεχνάω τα πάντα!! Αισθάνομαι πως με έχει μεγάλη ανάγκη στη φάση που είναι που αρχιζεθ και κατανοεί τον κόσμο. Να δω τι θα κάνω μετά. Θα τα κοιμιζω και τα δύο μαζί. Η μεγάλη ούτε που θέλει τον μπαμπά της ενώ παλιά τον ήθελε πολύ. Τώρα με τον παιδικό έχει ανασφάλειες και την κοιμιζω εγώ και νιώθει πως θα ρθει το μωρό..... Αχ τι έχω να περάσω!! Αλλά χαλάλι τους. Είμαι ευτυχισμένη που θα χω δύο κόρες. Ήταν το όνειρο μου τα κορίτσια.... 

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nefeli2014 είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Στην πρώτη κόρη παρακολούθησα κι εγώ τα σεμινάρια της νουτριτσια και είχα πάρει όλα αυτά τα λάδια ομωσ:η κεραλοιφη οκ, το σπαθολαδο δεν ήταν δυνατό για τα συγκαματα κι έτσι κατέφυγα στη κλασσική αξία sudocreme. Έχω της μεγάλης οπότε δεν αγοράζω τίποτα. 

Κατέβασα όλα τα βρεφικά κουβέρτες σεντόνια ζιπουνακια τα πάντα κι έβαλα δύο πληντυρθα. ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΤΊΠΟΤΑ. κατέβασα καλάθια ριλαξ μαρσιππο αποστειρωτή. Έχω θήλαστρο της medela αχρησιμοποιητο οποία θέλει της το πουλάω το Ειχα χρυσό πληρώσει και ούτε τώρα θα το χρησιμοποιήσω. Τσάμπα τοχω και κάθεται. Άμα θέλετε το δίνω στη μισή τιμή κρίμα ειναι να το χω. 

Παρήγγειλα παιδικό δωμάτιο στη μεγάλη και το κρεβάτι της θα πάρει η μικρή. Γενικά από ρούχα έχω άπειρα για τη μπέμπα αν και σίγουρα όλο κ κάτι θα αγοράσω. Φανταστείτε το πατάρι είναι γεμάτο και τωρα τα κατέβασα όλα κι έκανα επιλογές. Μετά θα τα δώσω όλα αυτά τι να τα κάνω?? Ίσως κρατήσω κάποια πολύ καλά.

Α!!!εσυ τα έχεις όλα!!!!και εγω κάποια πραγματακια τα εχω απο τις αδερφές μου ευτυχώς!και τα αλλά θα τα ψωνισουμε αλλα δεν θα πάρω πολλά πράγματα, να δω και τι θα μου φέρουν πρώτα!δεν αγχωνομαι για αυτά, με ολα αυτά που περναω ας πάνε ολα καλά και τα πράγματα τα παίρνουμε και αργότερα!

πρίν από 4 λεπτά , Nefeli2014 είπε:

Κι εγω έχω πονακια Αλλ δε δίνω σημασία. Πήγα γιατρό όλα οκ. Η μεγάλη μου απορροφά τόση ενέργεια που ξεχνάω κοιλιές ξεχνάω τα πάντα!! Αισθάνομαι πως με έχει μεγάλη ανάγκη στη φάση που είναι που αρχιζεθ και κατανοεί τον κόσμο. Να δω τι θα κάνω μετά. Θα τα κοιμιζω και τα δύο μαζί. Η μεγάλη ούτε που θέλει τον μπαμπά της ενώ παλιά τον ήθελε πολύ. Τώρα με τον παιδικό έχει ανασφάλειες και την κοιμιζω εγώ και νιώθει πως θα ρθει το μωρό..... Αχ τι έχω να περάσω!! Αλλά χαλάλι τους. Είμαι ευτυχισμένη που θα χω δύο κόρες. Ήταν το όνειρο μου τα κορίτσια.... 

Εγω δεν γίνεται να μην δώσω λόγω καταστάσεις.....θα είναι πολύ όμορφο με τα κορίτσια σου ειδικά αφου ήθελες κόρες!!! Λογικό είναι, περνάει και αυτή την φάση της τώρα!!!κουράγιο για αυτά που ακολουθήσουν!!!αυτά τα δύσκολα ξενύχτια αλλά τα πιο όμορφα!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Θα σας γράψω και τις αποφάσεις που έχω πάρει επίσης :D Προ παιδιών γυμνάζομουν, όχι συστηματικά αλλά πρόσεχα γενικώς ήμουν καλλίγραμμη ένιωθα καλά με το σώμα μου. Με τη πρώτη εγκυμοσύνη όλα άλλαξαν μαγικά. Βέβαια να ξέρετε το σώμα θυμάται οπότε δε δυσκολεύτηκα να χάσω από τα 25, τα 22 κιλά σε ένα χρόνο χαλαρά. Όμως πλάδαρεψα. Το άφησα γιατί είπα πάω και για άλλο μωρό. Είμαι λέω σε φάση αναπαραγωγής άσε τις γυμναστικες κι όλα αυτά άσε που δεν είχα κ χρόνο. Μόλις γεννήσω πλέον που δεν έχω σκοπό να κάνω άμεσα άλλο μωρό έχω πάρει απόφαση μετά από κάνα 6 μηνο να αρχίσω πάλι να εντασσω την άθληση στη ζωή μου κι έχω βάλει σκοπό τα επόμενα 5 χρόνια να γίνω καλύτερη κι από πριν. Βλέπω και τον άντρα μου που όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραίος γίνεται _αθλειται και γενικά είναι φιτ_και ζηλεύω.........

Του λέω θα δεις πως θα γίνω... Να τρίβει τα μάτια του. Μόνο αυτοί θα είναι ωραίοι δηλαδή????? :)βεβαξα δεν έχω σκεφτεί ακόμα το πρακτικό κομμάτι :ποιος θα κρατάει τα παιδιά εκείνη την ώρα??? Ο άντρας μου λογικά. Θα το βρω κι αυτό όμως..... Χμμμ... :D

• Μου αρέσει 2

tf9Xp3.png

11 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Καλημέρα

Δόξα τω Θεώ, είμαι σε σταθερή κατάσταση με τον τράχηλο. Σημερα εκλεισα 31 εβδ. Σβήνω  μέρες για να μπω στο μήνα μου. Μόνο με ξεκούραση και προγεστερόνη τα καταφέρνω.Εσυ έχεις και τον πεσσο, όπως κι η rapounzel και σίγουρα θα πάτε πάρα πολύ καλά!

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω!!!και εγω αυτο κάνω!εχω φτιάξει ημερολόγιο απο τοτε που με εβαλε ξαπλα και κάθε πρωί που ξυπναω σβηνω την ημέρα!!!υπομονή και θα περάσουν οι βδομάδες!κΚαι σε εμενα τα λεω για να περνω κουραγιο!μόλις φτάσεις την 28η που είναι το πρώτο μαξιλαράκι θα πάρεις ανάσα!εγω εχω και πόνους στην κοιλιά μου τις 2 τελευταίες μέρες και παίρνω ενα κάρο φάρμακα! 

Μια χαρά η μπεμπουλα!!!και εμένα 28η 1300 ήταν!με το καλό να σου έρθουν και να τα γεμισεις!!!

Rapounzel  τι έπαθες και έχεις πόνο?

πρίν από 19 λεπτά , katia2018 είπε:

Καλημέρα

Δόξα τω Θεώ, είμαι σε σταθερή κατάσταση με τον τράχηλο. Σημερα εκλεισα 31 εβδ. Σβήνω  μέρες για να μπω στο μήνα μου. Μόνο με ξεκούραση και προγεστερόνη τα καταφέρνω.Εσυ έχεις και τον πεσσο, όπως κι η rapounzel και σίγουρα θα πάτε πάρα πολύ καλά!

Rapounzel  τι έπαθες και έχεις πόνο?

Μπράβο αγάπη μου!!!όλα εξελίσσονται θετικά!!!και ο τράχηλος βράχος και μπήκες και στον 8ο!!!

Ποναγε χαμηλά η κοιλιά μου ολη μέρα εχτες,συνεχόμενος πόνος όμως, όχι πονακια  που σταματαγαν!ε,κατά τις 12 δεν άντεξα, μιλησα με τον γιατρό!μου αύξησε την δόση στα τοκολυτικά και να παίρνω και το πρωί ενα utrogestan απο το στόμα!σήμερα ξυπνησα καλύτερα!

Qqe8p2.png

11 ώρες πρίν, elenistam είπε:

aaa kai go to skeftome to bexa to ideal new!!!!!!! se parakalo mporeis na mou peis empiria??? ine kalo???? ine megalo???? ine opos fenete stis foto??? exeis facebook na mou steileis kamia foto? sorry gia to priksimo e...

Το καρότσι είναι όνειρο! Στιβαρό αλλά και ελαφρύ με μεγάλες Ρόδες που δεν κολλάνε πουθενά! Από εξοπλισμό έχει τα πάντα ποτηροθηκη, κουνουπιέρα, αδιάβροχο, ποδοσακο, δύο μεγάλες τσάντες. Τα υφάσματα λέει ότι έχουν προστασία από τον ήλιο +50 . Το Πορτ μπεμπέ από τα μεγαλύτερα που είδα ( μήκος 90 εκ) . Στο μαγαζί που το είδα από κοντά , της inglesina μου φάνηκε πολύ μικρό σε σχέση με αυτό. Το μόνο που ήταν ελάχιστα πιο μεγάλο ήταν της adamex που επίσης έχει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά όχι το χρώμα που ήθελα. Έχει αναρτήσεις και μπορείς να το κουνήσεις κιόλας για να ηρεμήσεις το μωρό αν χρειαστεί. Ο άντρας μου ενθουσιάστηκε πιο πολύ από μένα και ανυπομονεί να γεννήσω, να δώσει το οκ ο παιδίατρος και να βγούμε βόλτα! Σου έστειλα π.μ. για facebook

1 hour ago, Nefeli2014 είπε:

Θα σας γράψω και τις αποφάσεις που έχω πάρει επίσης :D Προ παιδιών γυμνάζομουν, όχι συστηματικά αλλά πρόσεχα γενικώς ήμουν καλλίγραμμη ένιωθα καλά με το σώμα μου. Με τη πρώτη εγκυμοσύνη όλα άλλαξαν μαγικά. Βέβαια να ξέρετε το σώμα θυμάται οπότε δε δυσκολεύτηκα να χάσω από τα 25, τα 22 κιλά σε ένα χρόνο χαλαρά. Όμως πλάδαρεψα. Το άφησα γιατί είπα πάω και για άλλο μωρό. Είμαι λέω σε φάση αναπαραγωγής άσε τις γυμναστικες κι όλα αυτά άσε που δεν είχα κ χρόνο. Μόλις γεννήσω πλέον που δεν έχω σκοπό να κάνω άμεσα άλλο μωρό έχω πάρει απόφαση μετά από κάνα 6 μηνο να αρχίσω πάλι να εντασσω την άθληση στη ζωή μου κι έχω βάλει σκοπό τα επόμενα 5 χρόνια να γίνω καλύτερη κι από πριν. Βλέπω και τον άντρα μου που όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραίος γίνεται _αθλειται και γενικά είναι φιτ_και ζηλεύω.........

Του λέω θα δεις πως θα γίνω... Να τρίβει τα μάτια του. Μόνο αυτοί θα είναι ωραίοι δηλαδή????? :)βεβαξα δεν έχω σκεφτεί ακόμα το πρακτικό κομμάτι :ποιος θα κρατάει τα παιδιά εκείνη την ώρα??? Ο άντρας μου λογικά. Θα το βρω κι αυτό όμως..... Χμμμ... :D

Καλέ εδώ εμείς είπαμε με το αγόρι μου μόλις προσαρμοστούμε ( μετά το εξάμηνο δηλαδή) να ξαναξεκινησουμε γυμναστηριο, και να προετοιμαστούμε για να τρέξουμε κάποια στιγμή στον μαραθώνιο! Το αν θα μείνει απλα ένας στόχος θα φανεί! :-P

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...