Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Δεν ηθελα...

Τη καλύτερη δουλειά εκανες

πρίν από 24 λεπτά , Agusta είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!

Ουφ μόλις έκατσα λίγο! Έχω ένα 3ωρο που κανω δουλειές, μαζεύουμε δικά μας πράγματα, πετάμε πράγματα, χαμός! Από χθες το απόγευμα ξεκίνησα! Σήμερα δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα!

Κορίτσια εγώ θέλω νυχτικά κ παντόφλες να πάρω για το μαιευτήριο, τα άλλα νομίζω τα έχω! Σήμερα το απόγευμα πάμε Θεσσαλονίκη γιατί έχω ραντεβού αύριο να δούμε το αγόρι μας! Μάλλον θα δω κάτι από εκεί να πάρω κ έκλεισε νομίζω η βαλίτσα!

Από κυτταρίτιδα @modena χαμος! Ειδικά το βράδυ που βάζω μία κρεμουλα κ κανω λίγες μαλάξεις για τη ροή του αίματος στα πόδια, τη βλέπω κ λέω πώς θα βάλω κάνα σορτσάκι! Που παρεμπιπτόντως πρέπει να πάρω γιατί έχω σκάσει! Πάλι καλά έχω 1-2 φούστες με λάστιχο και φοράω τώρα!

Επίσης χθες παρατήρησα κ τα πέλματα που πρηστικαν! Κάθε μέρα κάτι καινούριο!!:grin:

Ασε η κυταριτιδα χάλια κ γω θελω σορτς αλλά δε νομίζω να μου μπει. Ευτυχώς τα πόδια μου κ γενικότερα δεν έχω πρηστει

• Χαχα 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Sunshine18 είπε:

Καλά από ξεκαθάρισμα άλλο τίποτα! Εδώ και δύο βδομάδες τακτοποιώ τις ντουλάπες, πάω ρούχα για ανακύκλωση, πετάω διακοσμητικά, οργανώνω αλλιώς τα ντουλάπια της κουζίνας, συμμαζευω το υλικό της δουλειάς μου και του άντρα μου που ήταν λίγο σκορποχωρι κλπ. Μα με τρόμαξαν οι φίλες μου! Καντα τώρα γιατί μετά δε θα έχεις χρόνο ούτε να κλ..... Κι έτσι πήρα φωτιά!!! :) Πάντως σε ρούχο με βολεψαν πολύ οι παντελονες και τα σαλβάρια του celestino δεν έχουν λάστιχο και δε με πιέζουν καθολου. Τώρα με τη ζεστή μ εξυπηρετούν πιο πολύ μακριά αέρινα φορεματα. Βέβαια όταν τα φοράω δε φαίνομαι καθόλου έγκυος κι έτσι δεν έχω τα τυχερά μου στις ουρές και στο λεωφορείο αλλά δε βαριέσαι έτσι κι αλλιώς περιορισα πολύ τις μετακινήσεις μου. Σορτσάκια του χρόνου! Από Ιανουάριο θα ξεκινήσω μασάζ κυτταρίτιδας και θα είναι πανέτοιμη! :grin:

Άσε, πετάμε πετάμε κ τίποτα δεν γίνεται! Τουλάχιστον έμεινε χώρος στο παιδικό για να πάρω μια συρταριερα που κοιτάω καιρό από τα ικεα! Γιατί όσο χώρο να κάνουμε στις ντουλάπες, μόνο ένα συρτάρι άδειασε τελείως κ έβαλα όμορφα και πλυμμενα τα βρεφικά!! Σε λίγο καιρό όμως ένα συρτάρι δεν θα φτάνει!

Μασάζ ναιιι τέλεια θα είναι να κάνεις τότε! Κ εγώ κάνω τώρα αλλά κυρίως μέση, αυχένα, πλάτη! Του χρόνου κυτταρίτιδα!

• Χαχα 1

hutep2.png

6 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, όμορφες!

@iwanna24Τι ωραία που βρίσκετε ήδη ρυθμούς με την μικρή! Όλα τέλεια! Θύμισέ μου, πού γέννησες;

Ευτυχώς που γράψατε για το amnio test, δεν τα ήξερα καθόλου (thanks, @katia2018 και @samiam) Θα πάω να πάρω να έχω έτσι για την ιδέα, αν και αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο, θα γεννήσω με πρόκληση.

Να είσαι καλά!!Όλα καλά θα πάνε και δε θα τα χρειαστείς καθόλου!!

• Μου αρέσει 1

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΤΑΑΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ......ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΙΑΖΩ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ....

ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΛΑΤΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ???? ΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ??? ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , elenistam είπε:

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΤΑΑΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ......ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΙΑΖΩ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ....

ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΛΑΤΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ???? ΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ??? ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Μπρούμυτα όχι! Στο πλάι έιμαι ξαπλωμένη, μου βάζει κ μαξιλαράκι κάτω από την κοιλιά κ ανάμεσα στα πόδια. Δεν με πατάει πολύ, ξέρει πόσο γιατί γνωρίζει από μασάζ σε εγκύους!

• Μου αρέσει 2

hutep2.png

Κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το καρότσι ήρθε μια βδομάδα αφού το παρήγγειλα και το έχω να το χαζεύω μέσα στο σπίτι! Είναι πολύ όμορφο! Επίσης παρήγγειλα κάθισμα αυτοκινήτου από αγγλικό σάιτ με 300 ευρώ ενώ Ελλάδα το πουλάνε 550 ευρώ το οποίο μου ήρθε σε 5 μερες! Με αυτές τις δύο αγορές εξοικονόμησα κοντα στα 500 ευρώ! Μιλάμε για πολλά λεφτά για τα ίδια ακριβώς προϊόντα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Sunshine18 είπε:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το καρότσι ήρθε μια βδομάδα αφού το παρήγγειλα και το έχω να το χαζεύω μέσα στο σπίτι! Είναι πολύ όμορφο! Επίσης παρήγγειλα κάθισμα αυτοκινήτου από αγγλικό σάιτ με 300 ευρώ ενώ Ελλάδα το πουλάνε 550 ευρώ το οποίο μου ήρθε σε 5 μερες! Με αυτές τις δύο αγορές εξοικονόμησα κοντα στα 500 ευρώ! Μιλάμε για πολλά λεφτά για τα ίδια ακριβώς προϊόντα! 

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ....ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

MNKKp3.png

πρίν από 9 λεπτά , elenistam είπε:

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ....ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

Από το www.dino.sklep.pl το bexa πήρα το 2 σε 1 γιατί ήθελα ξεχωριστά κάθισμα αυτοκινητου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Sunshine18 είπε:

Από το www.dino.sklep.pl το bexa πήρα το 2 σε 1 γιατί ήθελα ξεχωριστά κάθισμα αυτοκινητου

Τέλεια κοριτσι!!!! Κ εγώ ανυπομονώ! Κ εγώ από Αγγλία το καρότσι το περιμένω. Μεγεια σας!!!

23 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Αχ...ειναι ερωτας.

Καλα παμε...μου ανεβασε ικτερο και δεν βγηκαμε σημερα!

Γενικα, ειναι ησυχη και καλοβολη...κανει φατσακια και λιωνουμε. Την εχω ερωτευτει τρελα.

Δεν θηλαζω οποτε ειναι ευκολα τα πραγματα!

Τρωμε καθε 3 ωρες και ειμαστε οοολοι χαρουμενοι :roll:

Αντε πλησιαζετε κοριτσαρες...

Αλλο λιιιιγο!!!

Πολύ χαίρομαι!!!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας εύχομαι!! 

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

3 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

@λιλιτο πως είσαι κοπέλα μου;;;τον βαλατε τον πεσσό;;;

Έλα, ναι σήμερα το απόγευμα.νταξει πόνεσα για 5 δευτερόλεπτα και αυτό ήταν .τώρα με είπε ξάπλα μέχρι 33 βδομάδα και μετά να κάνω και πάρτυ αν θέλω.αλλα είναι σταθερος ο τράχηλος εδώ και δύο εβδομάδες. Και ελπίζουμε με τον πεσσο και την ξεκούραση και την προγεστερόνη να κρατηθεί έτσι. Εσύ πως είσαι??

Τώρα για τις υπόλοιπες κοπέλες γιατί δεν κοίτατε και σε μεταχειρισμένα για καρότσι?? Έχω βρει πολλές σελίδες στο φβ' και ειναι πολύ οικονομικά.εμενα προσωπικά μου έδωσε μια γνωστή μου το stokke scoot.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 14 λεπτά , λιλιτο είπε:

Έλα, ναι σήμερα το απόγευμα.νταξει πόνεσα για 5 δευτερόλεπτα και αυτό ήταν .τώρα με είπε ξάπλα μέχρι 33 βδομάδα και μετά να κάνω και πάρτυ αν θέλω.αλλα είναι σταθερος ο τράχηλος εδώ και δύο εβδομάδες. Και ελπίζουμε με τον πεσσο και την ξεκούραση και την προγεστερόνη να κρατηθεί έτσι. Εσύ πως είσαι??

Τώρα για τις υπόλοιπες κοπέλες γιατί δεν κοίτατε και σε μεταχειρισμένα για καρότσι?? Έχω βρει πολλές σελίδες στο φβ' και ειναι πολύ οικονομικά.εμενα προσωπικά μου έδωσε μια γνωστή μου το stokke scoot.

Μπραβο λιλιτο! Καλο κουραγιο...δεν εχεις πολλες βδομαδες μπροστα...ολα να πανε καλα!

poWsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , λιλιτο είπε:

Μπράβο!!!ναι είναι μόνο για εκείνη την στιγμή ο πόνος!!!

Ο τράχηλος ποσό είναι τώρα;;;

Εγω θα εξαρτηθεί απο το doppler που θα κάνω 32η αν μετά θα αρχίσω τον χορό!τουλάχιστον δεν είμαι τελείως ξάπλα με τον πεσσό!κινούμαι λίγο στο σπίτι!

Πότε θα ξαναπας στον γιατρό;

Qqe8p2.png

@samiam ευχαριστω πολυ.εσυ πως τα πας??

@rapounzel_rapounzel άντε κοντεύεις εσύ.λιγο έμεινε σε 2 βδομαδες θα σαι 32. Είναι σταθερός γύρω στο 1 εκατοστό. Θα πάω την άλλη Πέμπτη να με δει . Εσένα σε βλέπει κάθε βδομάδα??

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...