Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, modena είπε:

Και που πήγα.. Νιώθω κουρέλι κ τπτ δεν πήρα. Ρε κορίτσια τι χάλι αυτό με την κυτταρίτιδα??? Νιώθω τόσο χάλια... Με έβλεπα κ σκέφτομουν πως θα κυκλοφορήσω έτσι...? 

Καλέ,θα έχεις ένα παιδί στην αγκαλιά,παράτα την κυτταρίτιδα!!

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

καλα κ εσυ δυο μηνες πριν γεννησεις πηγες κ δοκιμασες μαγιο εισαι πολυ τολμηρη θα ελεγα!!!!!  δεν τα κανουν αυτα τα πειραματα παιδι μου με τους καθρεφτες ειμαστε κ ασπρες ασπρες !!!δοκιμαζε χωρις να κοιτας αν καθετε πανω σου το περνεις κ πας για μπανακι ανυποψιαστη! 

Αυτό το 'ανυποψίαστη" με πέθανε σου λέω... κρατάω την κοιλιά από τα γέλια!!!!

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλησπερες...

Εμενα εκαιγαν και ηταν παρα πολλα.

Επισης, αν πας να κανεις τσισα μπορεις να τα κρατησεις...τα αμνιακα σταζουν οοοοοσο και να προσπαθησεις να τα κρατησεις.

Αυτό ακριβώς!!! Τρέχει το αμνιακό και λες μα εγώ κρατιεμαι...κι αυτό συνεχίζει

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Τι κάνετε κορίτσι??? Πως τα περνάτε με την κόρη? 

Αχ...ειναι ερωτας.

Καλα παμε...μου ανεβασε ικτερο και δεν βγηκαμε σημερα!

Γενικα, ειναι ησυχη και καλοβολη...κανει φατσακια και λιωνουμε. Την εχω ερωτευτει τρελα.

Δεν θηλαζω οποτε ειναι ευκολα τα πραγματα!

Τρωμε καθε 3 ωρες και ειμαστε οοολοι χαρουμενοι :roll:

Αντε πλησιαζετε κοριτσαρες...

Αλλο λιιιιγο!!!

• Μου αρέσει 6

fH1Pp2.png

Γεια σας κορίτσια!! Καταρχήν συγχαρητήρια στην @iwanna24 που εκανε την αρχή!! Να σου ζήσει, εύχομαι ολα τα καλά!!!

Εχω χαθεί γιατι ακόμα δουλεύω και μάλιστα υπερωρίες (τελευταία εβδομάδα επιτέλους). Όμως σας διαβαζω συνέχεια, είστε η βραδινή μου παρέα!!

Σήμερα πήγα να ρίξω μια μάτια στα marks n spencer, μου είπαν οτι έχει ωραία νυχτικα για το μαιευτήριο και εσώρουχα.... απογοητεύτηκα τελείως... ηταν ολα τραγικά. μετα ανέβηκα και στα μπεμπέ, είχε συμπαθητικά σχεδιακια, αρκετά διαφορετικά απο τα συνηθισμένα, αλλα ολα made in India και δεν έγραφαν επάνω αν ειναι 100% βαμβακερά. Δεν πήρα τίποτα. Εσείς απο που θα ψωνίσετε;;;

1 hour ago, Caty είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Καταρχήν συγχαρητήρια στην @iwanna24 που εκανε την αρχή!! Να σου ζήσει, εύχομαι ολα τα καλά!!!

Εχω χαθεί γιατι ακόμα δουλεύω και μάλιστα υπερωρίες (τελευταία εβδομάδα επιτέλους). Όμως σας διαβαζω συνέχεια, είστε η βραδινή μου παρέα!!

Σήμερα πήγα να ρίξω μια μάτια στα marks n spencer, μου είπαν οτι έχει ωραία νυχτικα για το μαιευτήριο και εσώρουχα.... απογοητεύτηκα τελείως... ηταν ολα τραγικά. μετα ανέβηκα και στα μπεμπέ, είχε συμπαθητικά σχεδιακια, αρκετά διαφορετικά απο τα συνηθισμένα, αλλα ολα made in India και δεν έγραφαν επάνω αν ειναι 100% βαμβακερά. Δεν πήρα τίποτα. Εσείς απο που θα ψωνίσετε;;;

Άντε θα έρθεις και εσύ στην παρέα της ξαπλας. Νυχτικα θα πάρω από μαγαζί με εσώρουχα μάλλον από ένα εδώ στην περιοχή μετά σκέφτομαι να περάσω και από tres jolie. Όσο για μωρουδιακα μου έχουν πει ήδη ότι θα μου φέρουν οπότε θα δω τι θα μαζέψω και ότι μείνει θα το πάρω στο τέλος.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Caty είπε:

Νυχτικά ρόμπες κλπ πήρα από κατάστημα της γειτονιάς μου η ετικέτα λέει ότι είναι ελληνικά και 100%βαμβακι. Βρεφικά πήρα αρχικά βιολογικά βαμβακερα από το h&m αλλά και από το ίντερνετ που έχει πάρα πολλά βιολογικα! Πετσετες σεντόνια πάνες αγκαλιας μπουρνουζια κλπ επίσης από συνοικιακά μαγαζιά. Για τα καλλυντικά του μωρού πήρα από κατάστημα με μπαχαρικά και βότανα κηραλοιφη, αμυγδαλελαιο και σπαθολαδο γιατί δε θέλω να φορτώνω το μωρό με προϊόντα του εμπορίου από τόσο νωρίς αλλά και γιατί επηρεαστηκα και από το σεμινάριο της nutricia! :)

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, modena είπε:

Και που πήγα.. Νιώθω κουρέλι κ τπτ δεν πήρα. Ρε κορίτσια τι χάλι αυτό με την κυτταρίτιδα??? Νιώθω τόσο χάλια... Με έβλεπα κ σκέφτομουν πως θα κυκλοφορήσω έτσι...? 

Από κυτταρίτιδα άλλο τίποτα ασε

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Αχ...ειναι ερωτας.

Καλα παμε...μου ανεβασε ικτερο και δεν βγηκαμε σημερα!

Γενικα, ειναι ησυχη και καλοβολη...κανει φατσακια και λιωνουμε. Την εχω ερωτευτει τρελα.

Δεν θηλαζω οποτε ειναι ευκολα τα πραγματα!

Τρωμε καθε 3 ωρες και ειμαστε οοολοι χαρουμενοι :roll:

Αντε πλησιαζετε κοριτσαρες...

Αλλο λιιιιγο!!!

Πώς κ δε θηλάζεις; 

1 ώρα πρίν, Caty είπε:

Νύχτικα πήγα κ πήρα κ έινσι πολύ ωραία μοντέρνα ένα σομον κ ένα πράσινακι. Για το μωρό θα πάω σε μαγαζί με bebe κ θα τα πάρω όλα κ ρούχακια κ κουβερτούλες μπουρνουζάκι 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

1 hour ago, gogouli88 είπε:

Από κυτταρίτιδα άλλο τίποτα ασε

Πώς κ δε θηλάζεις; 

Νύχτικα πήγα κ πήρα κ έινσι πολύ ωραία μοντέρνα ένα σομον κ ένα πράσινακι. Για το μωρό θα πάω σε μαγαζί με bebe κ θα τα πάρω όλα κ ρούχακια κ κουβερτούλες μπουρνουζάκι 

Δεν ηθελα...

fH1Pp2.png

@iwanna24 πολύ χαίρομαι!! Φαντάσου να πάτε σπίτι σας τι έχει να γίνει..!!! 

@Caty εγώ εσώρουχα h&m, νυχτικιές δύο για το μαιευτήριο θηλασμού πήρα από το oysho κ 6-7 φορμακια εσώρουχακια από το Ζάρα. Δεν θα πάρω άλλα γτ δεν ξέρω τι θα μου φέρουν.. μια φόρμα για όταν βγούμε από το μαιευτήριο θέλω μόνο κ θα πάω από κανένα prenatal θα δω..

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, modena είπε:

@iwanna24 πολύ χαίρομαι!! Φαντάσου να πάτε σπίτι σας τι έχει να γίνει..!!! 

@Caty εγώ εσώρουχα h&m, νυχτικιές δύο για το μαιευτήριο θηλασμού πήρα από το oysho κ 6-7 φορμακια εσώρουχακια από το Ζάρα. Δεν θα πάρω άλλα γτ δεν ξέρω τι θα μου φέρουν.. μια φόρμα για όταν βγούμε από το μαιευτήριο θέλω μόνο κ θα πάω από κανένα prenatal θα δω..

Ασε ανυπομονωωωω...

Αν και εδω οσο να ναι νιωθω ασφαλεια...

Μας δειχνουν και πολλα που βεβαια δεν εχουμε ιδεα.

Μαθαινουμε σιγα-σιγα.

Αυριο βγαινουμε και ελπιζω να τα καταφερνουμε...

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Καλημέρα, όμορφες!

@iwanna24Τι ωραία που βρίσκετε ήδη ρυθμούς με την μικρή! Όλα τέλεια! Θύμισέ μου, πού γέννησες;

Ευτυχώς που γράψατε για το amnio test, δεν τα ήξερα καθόλου (thanks, @katia2018 και @samiam) Θα πάω να πάρω να έχω έτσι για την ιδέα, αν και αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο, θα γεννήσω με πρόκληση.

1 ώρα πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, όμορφες!

@iwanna24Τι ωραία που βρίσκετε ήδη ρυθμούς με την μικρή! Όλα τέλεια! Θύμισέ μου, πού γέννησες;

Ευτυχώς που γράψατε για το amnio test, δεν τα ήξερα καθόλου (thanks, @katia2018 και @samiam) Θα πάω να πάρω να έχω έτσι για την ιδέα, αν και αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο, θα γεννήσω με πρόκληση.

Γεννησα στα Χανια...

Αν ξερεις στου Γαβρ..

fH1Pp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Ουφ μόλις έκατσα λίγο! Έχω ένα 3ωρο που κανω δουλειές, μαζεύουμε δικά μας πράγματα, πετάμε πράγματα, χαμός! Από χθες το απόγευμα ξεκίνησα! Σήμερα δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα!

Κορίτσια εγώ θέλω νυχτικά κ παντόφλες να πάρω για το μαιευτήριο, τα άλλα νομίζω τα έχω! Σήμερα το απόγευμα πάμε Θεσσαλονίκη γιατί έχω ραντεβού αύριο να δούμε το αγόρι μας! Μάλλον θα δω κάτι από εκεί να πάρω κ έκλεισε νομίζω η βαλίτσα!

Από κυτταρίτιδα @modena χαμος! Ειδικά το βράδυ που βάζω μία κρεμουλα κ κανω λίγες μαλάξεις για τη ροή του αίματος στα πόδια, τη βλέπω κ λέω πώς θα βάλω κάνα σορτσάκι! Που παρεμπιπτόντως πρέπει να πάρω γιατί έχω σκάσει! Πάλι καλά έχω 1-2 φούστες με λάστιχο και φοράω τώρα!

Επίσης χθες παρατήρησα κ τα πέλματα που πρηστικαν! Κάθε μέρα κάτι καινούριο!!:grin:

hutep2.png

πρίν από 5 λεπτά , Agusta είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!

Ουφ μόλις έκατσα λίγο! Έχω ένα 3ωρο που κανω δουλειές, μαζεύουμε δικά μας πράγματα, πετάμε πράγματα, χαμός! Από χθες το απόγευμα ξεκίνησα! Σήμερα δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα!

Κορίτσια εγώ θέλω νυχτικά κ παντόφλες να πάρω για το μαιευτήριο, τα άλλα νομίζω τα έχω! Σήμερα το απόγευμα πάμε Θεσσαλονίκη γιατί έχω ραντεβού αύριο να δούμε το αγόρι μας! Μάλλον θα δω κάτι από εκεί να πάρω κ έκλεισε νομίζω η βαλίτσα!

Από κυτταρίτιδα @modena χαμος! Ειδικά το βράδυ που βάζω μία κρεμουλα κ κανω λίγες μαλάξεις για τη ροή του αίματος στα πόδια, τη βλέπω κ λέω πώς θα βάλω κάνα σορτσάκι! Που παρεμπιπτόντως πρέπει να πάρω γιατί έχω σκάσει! Πάλι καλά έχω 1-2 φούστες με λάστιχο και φοράω τώρα!

Επίσης χθες παρατήρησα κ τα πέλματα που πρηστικαν! Κάθε μέρα κάτι καινούριο!!:grin:

Καλά από ξεκαθάρισμα άλλο τίποτα! Εδώ και δύο βδομάδες τακτοποιώ τις ντουλάπες, πάω ρούχα για ανακύκλωση, πετάω διακοσμητικά, οργανώνω αλλιώς τα ντουλάπια της κουζίνας, συμμαζευω το υλικό της δουλειάς μου και του άντρα μου που ήταν λίγο σκορποχωρι κλπ. Μα με τρόμαξαν οι φίλες μου! Καντα τώρα γιατί μετά δε θα έχεις χρόνο ούτε να κλ..... Κι έτσι πήρα φωτιά!!! :) Πάντως σε ρούχο με βολεψαν πολύ οι παντελονες και τα σαλβάρια του celestino δεν έχουν λάστιχο και δε με πιέζουν καθολου. Τώρα με τη ζεστή μ εξυπηρετούν πιο πολύ μακριά αέρινα φορεματα. Βέβαια όταν τα φοράω δε φαίνομαι καθόλου έγκυος κι έτσι δεν έχω τα τυχερά μου στις ουρές και στο λεωφορείο αλλά δε βαριέσαι έτσι κι αλλιώς περιορισα πολύ τις μετακινήσεις μου. Σορτσάκια του χρόνου! Από Ιανουάριο θα ξεκινήσω μασάζ κυτταρίτιδας και θα είναι πανέτοιμη! :grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...