Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου φουσκωμένα!!!

Ας ξεκίνησω να σας λεω τι πέρασα πάλι.... 

Απο προχτες ξεκίνησα να εχω υπερβολικά πολλά υγρα-κρεμα απο την Vasclor που βάζω για τον τράχηλο!ηταν σαν να αποβάλλεται όλη η κρέμα που βάζω σχεδόν 2  μήνες!Μίλησα με την μαία γιατί ο γιατρός μου είναι στην Ινδία και της είπε ο doctor να σταματήσω την κρέμα και να ξεκινησω κολπικά utrogestan!πιθανών να σταμάτησε να κάνει απορρόφηση ο οργανισμός μου της κρέμας!

Πάω εχτες το βράδυ να κάνω τσισακια και να βάλω utro για να κοιμηθώ και πριν σηκωθω τρέχουν υγρά σαν νερό!είχα και τα άλλα απο την προηγούμενη μέρα που είχα φοβηθεί μήπως γίνεται κάτι με τον τράχηλο και πανικοβλήθηκα!λεω πάει, γενναω!μου πέρασαν 1000 σκέψεις εκείνη την στιγμή!είχα και πονακια χαμηλά! 

Ξυπναω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο!μιλάω με μαια και μετά με τον γιατρό γιατί δεν θέλει να παω στο Έλενα στην εφημερια!

Μόλις άκουσα τον  γιατρό μου ηρεμισα λίγο!(τον αγαπώ!!!!) μου είπε να κάτσω σπίτι να δω πως θα εξελιχθεί,αν έχουν σπάσει τα νερά θα το καταλάβω γιατί θα συνεχίσουν να τρέχουν και θα εχω έντονα πετρώματα και πόνους!αντε να κοιμηθεις μετά απο αυτό!

Τελικά η νύχτα εξελίχθηκε καλά και το πρωί πήγα να ελέγξουμε με την μαία τα αμνιακα υπερυχογραφηκα και μου έβαλε ενα δείκτη να δούμε αν εχω απώλεια αμνιακων!ο δείκτης αρνητικός και  οι λίμνες γεμάτες!

Είπε ο γιατρός να κάνουμε όμως διπλή δόση κορτιζόνης για τα πνευμονακια της σε περίπτωση που συμβεί κάτι τις επόμενες 3 βδομάδες!έφαγα και τις κορτιζόνες μου λοιπόν και όπου να ναι θα μπω στο Δαφνί!!!:P

@Elfs στο ΙΚΑ μπορείς να πας από τις 56 μέρες και μετά όποτε θες!και για έξι μήνες!νωρίτερα δεν μπορείς να πας!εχτες ηταν ο άντρας μου στο ικα και ρώτησε!

Αχ κοριτσάκι μου τι λαχτάρα πέρασες, αφού δεν ήταν το αμνιακό όλα καλά! Και το utrogestan το ίδιο είναι, όλα καλά θα πάνε! Σε παιδεύει απλώς η μικρή να μην επαναπαυεσαι τώρα που φτάνουμε στο τέλος!

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις γιατρό που να του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη κ να είσαι άνετη μαζί του! Εγώ επδ μέχρι τον 5ο πήγαινα στην Ξάνθη κ μετά ξεκίνησα στο γιατρό μου (εχω κάνει 3 ραντεβού) αφού θα γεννήσω Θεσσαλονίκη, κ επειδή μέχρι στιγμής πηγαίνουν όλα καλά κ οι επισκέψεις μου είναι οι ρουτίνας, δεν έχω δεθεί με τον γιατρό μου ακόμη! Βέβαια γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός από άλλα περιστατικά κ τον εμπιστεύομαι!

Σήμερα κορίτσια είναι κ το σεμινάριο της nutricia για όσες το παρακολουθήσετε, μην το ξεχάσετε!

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!! @Agusta ελπίζω να το προλάβω αλλιώς θα το παρακολουθήσω τον Ιούλιο. Είχα κανονίσει να πάω για ψώνια να πάρω μαγιό κ μετά το θυμήθηκα. 

@Heidelberg ευτυχώς καλά! Έβαλα πάγο αμέσως κ υποχώρησε το πρήξιμο. Έχει μείνει κάτι ψιλό αλλά έτσι κ αλλιώς έχουν πρηστεί τα ποδαράκια μου με την εγκυμοσύνη. 

Πάω για ψώνια! Σας φιλώ όλες! 

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πρίν από 58 λεπτά , Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου!

@rapounzel_rapounzel Βρε συ, τι λαχτάρα ήταν αυτή πάλι; Πάει, θα της το μαδήσεις το μαλλί της τσούπρας, όταν γεννηθεί, δεν σε βλέπω να της αφήνεις τρίχα!

Το έχω κι εγώ ένα άγχος αυτό, πώς καταλαβαίνουμε ότι έσπασαν τα νερά και όχι ότι είναι άλλα υγρά ρε γμτ....Η μαμά μου μου είχε πει (μην γελάσετε...) ότι μυρίζουν σπέρμα...:roll::roll: Της αδελφής μου της έσπασαν και στα δύο μωρά μας, αφού είχε πάει στην κλινική με πόνους, οπότε το περίμενε...Αλλά αν συμβούν έτσι στο άσχετο; Καμία εμπειρία απ'τις ήδη μανούλες;;;;

@katia2018 Ελπίζω να είναι όλα καλά με την φίλη σου και το μωράκι!! Κι εγώ τώρα κάνω βλακείες, γιατί έχω βαλθεί να τα τακτοποιήσω όλα μετά την μετακόμιση έως τέλος Ιουνίου, και κάθε βράδυ απ'την μια χαίρομαι που είναι σε καλύτερη κατάσταση το σπίτι απ'την προηγούμενη μέρα και απ'την άλλη λέω τι ηλίθια που ήμουν...:huh:

@modena Είναι καλά το πόδι σου τώρα, ελπίζω, ε; Να ξέρεις πάντως ότι αυτή η κρέμα που έβαλα (first aid butter της frezyderm) είναι πολύ καλή, φυτική, κατάλληλη και για εγκυμοσύνη και για μωράκια από 3 μηνών. Έχε την υπ'όψη σου.

Καλημέρα και πάλι, όμορφες! ;-)

Και εγώ το άγχος γιατί γενικά τρέχουν υγρά από την προγεστερόνη και είναι σαν νερό!αλλά ο γιατρός μου είπε οτι οταν πράγματι σπάσουν θα το καταλάβω, θα συνεχίσουν να τρέχουν!

Οταν φτάσει η ώρα νομίζω οτι δεν θα έχουμε αμφιβολία!αν σπάσουν, γιατί συνήθως δεν σπάνε τα νερά! 

Θα με τρελάνει μέχρι να βγει αλλά χαλαλι της!!!

πρίν από 59 λεπτά , Agusta είπε:

Αχ κοριτσάκι μου τι λαχτάρα πέρασες, αφού δεν ήταν το αμνιακό όλα καλά! Και το utrogestan το ίδιο είναι, όλα καλά θα πάνε! Σε παιδεύει απλώς η μικρή να μην επαναπαυεσαι τώρα που φτάνουμε στο τέλος!

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις γιατρό που να του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη κ να είσαι άνετη μαζί του! Εγώ επδ μέχρι τον 5ο πήγαινα στην Ξάνθη κ μετά ξεκίνησα στο γιατρό μου (εχω κάνει 3 ραντεβού) αφού θα γεννήσω Θεσσαλονίκη, κ επειδή μέχρι στιγμής πηγαίνουν όλα καλά κ οι επισκέψεις μου είναι οι ρουτίνας, δεν έχω δεθεί με τον γιατρό μου ακόμη! Βέβαια γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός από άλλα περιστατικά κ τον εμπιστεύομαι!

Σήμερα κορίτσια είναι κ το σεμινάριο της nutricia για όσες το παρακολουθήσετε, μην το ξεχάσετε!

Είναι πολύ τσαουσα!!!ας είναι γερή και εγώ ολα θα τα αντεξω!

Έχουμε αναπτυξει μια ιδιαίτερη σχέση και είναι πολύ καλό αυτό για εμένα!γιατί δεν είναι μόνο ενας καλός γιατρός!με στηρίζει πολύ σε όλο αυτό!!!

Εγω εχω δηλώσει συμμετοχή για τις 12 και 19 στα σεμινάρια!πως και πως τα περιμένω!

9 ώρες πρίν, Elfs είπε:

Πω πω θα  λαχτάρησες πολύ κορίτσι! Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! 

Πολύ!!!!αφου ξυπναω κάθε μέρα και δεν ξέρω τι άλλο θα συμβεί!να περάσουν λίγο ακόμα οι μέρες και μετά είσαι πιο ήσυχη γιατί είσαι πιο κοντά και τουλάχιστον δεν έχεις κίνδυνο για το μωρό!

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Και εγώ το άγχος γιατί γενικά τρέχουν υγρά από την προγεστερόνη και είναι σαν νερό!αλλά ο γιατρός μου είπε οτι οταν πράγματι σπάσουν θα το καταλάβω, θα συνεχίσουν να τρέχουν!

Οταν φτάσει η ώρα νομίζω οτι δεν θα έχουμε αμφιβολία!αν σπάσουν, γιατί συνήθως δεν σπάνε τα νερά! 

Θα με τρελάνει μέχρι να βγει αλλά χαλαλι της!!!

Είναι πολύ τσαουσα!!!ας είναι γερή και εγώ ολα θα τα αντεξω!

Έχουμε αναπτυξει μια ιδιαίτερη σχέση και είναι πολύ καλό αυτό για εμένα!γιατί δεν είναι μόνο ενας καλός γιατρός!με στηρίζει πολύ σε όλο αυτό!!!

Εγω εχω δηλώσει συμμετοχή για τις 12 και 19 στα σεμινάρια!πως και πως τα περιμένω!

Πολύ!!!!αφου ξυπναω κάθε μέρα και δεν ξέρω τι άλλο θα συμβεί!να περάσουν λίγο ακόμα οι μέρες και μετά είσαι πιο ήσυχη γιατί είσαι πιο κοντά και τουλάχιστον δεν έχεις κίνδυνο για το μωρό!

Κορίτσι μου τι ήταν αυτό το πράγμα εγώ θα είχα πάθει πανικό. Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα! Μόνο η ταραχή που πέρασες φτάνει! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Λίγο μας έμεινε! Να προσέχεις και να έχεις στο μυαλό σου τη μαγική στιγμή που θα γνωρίσεις τη μπεμπούλα σου!! 

13 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Αχ!!!μακάρι Λινακι μου!

το σημαντικό είναι οτι τελικά πήγαν τα πράγματα καλά!ευτυχώς!

Γενικά θέλει προσοχή, πόσο μάλλον οταν υπάρχει πρόβλημα που το γνωρίζεις όπως εμείς!αλλά ούτε και η τελείως ξάπλα λες και είμαστε κατακοιτες οταν ο γιατρός επιτρέπει δυο πράγματα!ολα με μέτρο και ανάλογα την περίπτωση!

Ναι, σημασία έχει να παίρνω κολπικά προγεστερόνη!οπότε πιστεύω θα συνεχίσουν τα πράγματα καλά με τον τράχηλο! Με τον γιατρό σου θα πας στην εφημερία αν συμπέσει;

Καλησπέρα 

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη.Αυτο είναι το δικό μου πλάνο.Αν δε συμπεσουμε,γιατί δεν είναι και πολλές οι πιθανότητες (2 μέρες την εβδομάδα εφημερεύει η κλινική του γιατρό μου) θα πάω σε ιδιωτικό, γιατί τον θέλω οπωσδήποτε.Αν πάλι πάμε προγραμματισμένα,θα του πω να πάμε στο κρατικό.

4 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου!

@rapounzel_rapounzel Βρε συ, τι λαχτάρα ήταν αυτή πάλι; Πάει, θα της το μαδήσεις το μαλλί της τσούπρας, όταν γεννηθεί, δεν σε βλέπω να της αφήνεις τρίχα!

Το έχω κι εγώ ένα άγχος αυτό, πώς καταλαβαίνουμε ότι έσπασαν τα νερά και όχι ότι είναι άλλα υγρά ρε γμτ....Η μαμά μου μου είχε πει (μην γελάσετε...) ότι μυρίζουν σπέρμα...:roll::roll: Της αδελφής μου της έσπασαν και στα δύο μωρά μας, αφού είχε πάει στην κλινική με πόνους, οπότε το περίμενε...Αλλά αν συμβούν έτσι στο άσχετο; Καμία εμπειρία απ'τις ήδη μανούλες;;;;

@katia2018 Ελπίζω να είναι όλα καλά με την φίλη σου και το μωράκι!! Κι εγώ τώρα κάνω βλακείες, γιατί έχω βαλθεί να τα τακτοποιήσω όλα μετά την μετακόμιση έως τέλος Ιουνίου, και κάθε βράδυ απ'την μια χαίρομαι που είναι σε καλύτερη κατάσταση το σπίτι απ'την προηγούμενη μέρα και απ'την άλλη λέω τι ηλίθια που ήμουν...:huh:

@modena Είναι καλά το πόδι σου τώρα, ελπίζω, ε; Να ξέρεις πάντως ότι αυτή η κρέμα που έβαλα (first aid butter της frezyderm) είναι πολύ καλή, φυτική, κατάλληλη και για εγκυμοσύνη και για μωράκια από 3 μηνών. Έχε την υπ'όψη σου.

Καλησπέρα

Δε μπορείς να ξέρεις αν είναι ή όχι αμνιακό.Μονο αν κάνεις το amnio test. Υπάρχουν στο εμπόριο, κυρίως στο ίντερνετ, αυτά τα ειδικά χαρτάκια που δίνουν τη διάγνωση.Μπορεις να τα έχεις και στο σπίτι. Τώρα πια θεωρώ ότι είναι χρήσιμα,γιατί εγώ έχασα πολύ χρόνο και όταν έφτασα μαιευτήριο το αμνιακό είχε στεγνώσει,ενώ δεν το έχασα από την αρχή (σπλας, να φύγουν όλα), αλλά έχανα λίγο λίγο καταλάβαινα,σα να κατουριομουν χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.

Δυστυχώς το χρώμα του είναι σαν ούρα,οπότε δε μπορείς να το ξεχωρίσεις.Εγω μάλιστα τότε το μάζευα σε ποτήρι για να μπορώ να συγκρίνω.Τελικα δεν έβγαλα άκρη. Γενικά δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση,δεν ξέρεις τι συμβαίνει.Εγω τότε δε μου πέρασε καν από το μυαλό αυτό.Πιστευα ότι κατουριομουν.Οταν πια με είδε γιατρός ήταν πολύ αργά...

Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές.Το σώμα πλέον έχει συγκεκριμένες αντοχές,ακόμη κι αν η ψυχή θέλει...

3 ώρες πρίν, modena είπε:

Καλημέρα σε όλες!!! @Agusta ελπίζω να το προλάβω αλλιώς θα το παρακολουθήσω τον Ιούλιο. Είχα κανονίσει να πάω για ψώνια να πάρω μαγιό κ μετά το θυμήθηκα. 

@Heidelberg ευτυχώς καλά! Έβαλα πάγο αμέσως κ υποχώρησε το πρήξιμο. Έχει μείνει κάτι ψιλό αλλά έτσι κ αλλιώς έχουν πρηστεί τα ποδαράκια μου με την εγκυμοσύνη. 

Πάω για ψώνια! Σας φιλώ όλες! 

Άντε καλά ψώνια! Αλίμονο σε εμάς που δεν το κουνάμε από το κρεβάτι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , katia2018 είπε:

Καλησπέρα 

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη.Αυτο είναι το δικό μου πλάνο.Αν δε συμπεσουμε,γιατί δεν είναι και πολλές οι πιθανότητες (2 μέρες την εβδομάδα εφημερεύει η κλινική του γιατρό μου) θα πάω σε ιδιωτικό, γιατί τον θέλω οπωσδήποτε.Αν πάλι πάμε προγραμματισμένα,θα του πω να πάμε στο κρατικό.

Καλησπέρα

Δε μπορείς να ξέρεις αν είναι ή όχι αμνιακό.Μονο αν κάνεις το amnio test. Υπάρχουν στο εμπόριο, κυρίως στο ίντερνετ, αυτά τα ειδικά χαρτάκια που δίνουν τη διάγνωση.Μπορεις να τα έχεις και στο σπίτι. Τώρα πια θεωρώ ότι είναι χρήσιμα,γιατί εγώ έχασα πολύ χρόνο και όταν έφτασα μαιευτήριο το αμνιακό είχε στεγνώσει,ενώ δεν το έχασα από την αρχή (σπλας, να φύγουν όλα), αλλά έχανα λίγο λίγο καταλάβαινα,σα να κατουριομουν χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.

Δυστυχώς το χρώμα του είναι σαν ούρα,οπότε δε μπορείς να το ξεχωρίσεις.Εγω μάλιστα τότε το μάζευα σε ποτήρι για να μπορώ να συγκρίνω.Τελικα δεν έβγαλα άκρη. Γενικά δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση,δεν ξέρεις τι συμβαίνει.Εγω τότε δε μου πέρασε καν από το μυαλό αυτό.Πιστευα ότι κατουριομουν.Οταν πια με είδε γιατρός ήταν πολύ αργά...

Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές.Το σώμα πλέον έχει συγκεκριμένες αντοχές,ακόμη κι αν η ψυχή θέλει...

Και που πήγα.. Νιώθω κουρέλι κ τπτ δεν πήρα. Ρε κορίτσια τι χάλι αυτό με την κυτταρίτιδα??? Νιώθω τόσο χάλια... Με έβλεπα κ σκέφτομουν πως θα κυκλοφορήσω έτσι...? 

XM9Hp2.png

πρίν από 42 λεπτά , modena είπε:

Και που πήγα.. Νιώθω κουρέλι κ τπτ δεν πήρα. Ρε κορίτσια τι χάλι αυτό με την κυτταρίτιδα??? Νιώθω τόσο χάλια... Με έβλεπα κ σκέφτομουν πως θα κυκλοφορήσω έτσι...? 

Κοριτσια εγω εχω σπιτι τα hometest εχω για το ph κολπου και για το αμνιακο! Αχρειαστα..

@modena αντε καλε!! Αυτα προσπερνιουνται! Εδω ζουμε αλλα κ αλλα θα σε ριξει η κυτταριτιδα?? Θα επανελθεις μια χαρα!!!!

poWsp2.png

1 ώρα πρίν, Melissoula27 είπε:

Κορίτσι μου τι ήταν αυτό το πράγμα εγώ θα είχα πάθει πανικό. Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα! Μόνο η ταραχή που πέρασες φτάνει! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Λίγο μας έμεινε! Να προσέχεις και να έχεις στο μυαλό σου τη μαγική στιγμή που θα γνωρίσεις τη μπεμπούλα σου!! 

Αυτό σκέφτομαι!!!να κάνει λίγο ακόμα υπομονή και ολα καλά!!!

Και εγώ εκείνη την ώρα πανικοβληθηκα!άρχισα να τρεμω!αλλά ευτυχώς ολα καλά!της έλεγα σε παρακαλώ, δεν είναι η ώρα ακομα! 

1 ώρα πρίν, katia2018 είπε:

Καλησπέρα 

Καλησπέρα

αν μπορείτε να είσαι με τον γιατρό σου στο κρατικό μια χαρά!σημασία έχει να είσαι μαζί του, όχι σε ποια κλινική θα πάτε!

Δεν κάνω τίποτα υπερβολικό, αλλά αφου με άφησε να είμαι πιο άνετη ενα πλυντήριο το βάζω, θα απλωσω!τετοια πραγματα!την περισσοτερη μερα ειμαι ξαπλωμενη στον καναπε!Σκέψου οτι αν δεν είχα τα θέματα μου θα δουλευα ακόμα!

Και εγώ φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτά που βλέπω!για αυτό και ο γιατρός ήθελε να δούμε με τον δείκτη οτι δεν είναι αμνιακό!και στον υπέρηχο ηταν και οι 4 λίμνες γεμάτες!

πρίν από 59 λεπτά , modena είπε:

Θα επανέλθουμε κάποια στιγμή!προς το παρόν υπομονή!και εγώ δεν μπορώ να την βλέπω!οταν βγω έξω φοραώ κολαν,κατι ολόσωμες φόρμες αθλητικές!να μην φαίνονται μπουτακια!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Αυτό σκέφτομαι!!!να κάνει λίγο ακόμα υπομονή και ολα καλά!!!

Και εγώ εκείνη την ώρα πανικοβληθηκα!άρχισα να τρεμω!αλλά ευτυχώς ολα καλά!της έλεγα σε παρακαλώ, δεν είναι η ώρα ακομα! 

αν μπορείτε να είσαι με τον γιατρό σου στο κρατικό μια χαρά!σημασία έχει να είσαι μαζί του, όχι σε ποια κλινική θα πάτε!

Δεν κάνω τίποτα υπερβολικό, αλλά αφου με άφησε να είμαι πιο άνετη ενα πλυντήριο το βάζω, θα απλωσω!τετοια πραγματα!την περισσοτερη μερα ειμαι ξαπλωμενη στον καναπε!Σκέψου οτι αν δεν είχα τα θέματα μου θα δουλευα ακόμα!

Και εγώ φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτά που βλέπω!για αυτό και ο γιατρός ήθελε να δούμε με τον δείκτη οτι δεν είναι αμνιακό!και στον υπέρηχο ηταν και οι 4 λίμνες γεμάτες!

Θα επανέλθουμε κάποια στιγμή!προς το παρόν υπομονή!και εγώ δεν μπορώ να την βλέπω!οταν βγω έξω φοραώ κολαν,κατι ολόσωμες φόρμες αθλητικές!να μην φαίνονται μπουτακια!!!

Να ψάξω να βρω μαγιό στολή δύτη εγκυμοσύνης?? Μόνο έτσι πάω κυριλε παραλια!!!Χαχαχαχ

@samiam συμφωνώ κ γενικά δεν το σκέφτομαι. Δεν τον αλλάζω τον μικρό μου με το ωραιότερο σώμα του κόσμου. Αλλά στο δοκιμαστηριο που είσαι εσύ κ ο ολόσωμος καθρέφτης είναι λίγο δύσκολη στιγμή... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

XM9Hp2.png

1 ώρα πρίν, modena είπε:

Χαχαχα κι εγώ τα ίδια! Πριν 1 μήνα ήμουν 10 + και αύριο θα με ζυγίσει ο γιατρός και φοβάμαι τι θα αντικρύσω έχω πάρει στάνταρ!  Παραλία δεν πάω με τίποτα με αυτά τα μπούτια γενικά είμαι ντροπαλή 

πρίν από 31 λεπτά , modena είπε:

Να ψάξω να βρω μαγιό στολή δύτη εγκυμοσύνης?? Μόνο έτσι πάω κυριλε παραλια!!!Χαχαχαχ

@samiam συμφωνώ κ γενικά δεν το σκέφτομαι. Δεν τον αλλάζω τον μικρό μου με το ωραιότερο σώμα του κόσμου. Αλλά στο δοκιμαστηριο που είσαι εσύ κ ο ολόσωμος καθρέφτης είναι λίγο δύσκολη στιγμή... 

Χαχαχαχαχα τι φάση; κλαιωω

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , modena είπε:

Χαχαχαχα!!!θεά!!!ενώ εγω που δεν θα παω καθόλου δεν εχω τέτοιους προβληματισμούς!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 53 λεπτά , modena είπε:

καλα κ εσυ δυο μηνες πριν γεννησεις πηγες κ δοκιμασες μαγιο εισαι πολυ τολμηρη θα ελεγα!!!!!  δεν τα κανουν αυτα τα πειραματα παιδι μου με τους καθρεφτες ειμαστε κ ασπρες ασπρες !!!δοκιμαζε χωρις να κοιτας αν καθετε πανω σου το περνεις κ πας για μπανακι ανυποψιαστη! 

πρίν από 36 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Χαχαχα κι εγώ τα ίδια! Πριν 1 μήνα ήμουν 10 + και αύριο θα με ζυγίσει ο γιατρός και φοβάμαι τι θα αντικρύσω έχω πάρει στάνταρ!  Παραλία δεν πάω με τίποτα με αυτά τα μπούτια γενικά είμαι ντροπαλή 

Χαχαχαχαχα τι φάση; κλαιωω

Εγώ θα πάω τώρα στις 6:30.. φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά..

πρίν από 24 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Χαχαχαχα!!!θεά!!!ενώ εγω που δεν θα παω καθόλου δεν εχω τέτοιους προβληματισμούς!!!

Είδες που υπάρχει κ η θετική πλευρά του πράγματος? Δεν χρειάζεται να ανησυχείς εσύ! :-P

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

καλα κ εσυ δυο μηνες πριν γεννησεις πηγες κ δοκιμασες μαγιο εισαι πολυ τολμηρη θα ελεγα!!!!!  δεν τα κανουν αυτα τα πειραματα παιδι μου με τους καθρεφτες ειμαστε κ ασπρες ασπρες !!!δοκιμαζε χωρις να κοιτας αν καθετε πανω σου το περνεις κ πας για μπανακι ανυποψιαστη! 

Αύριο θα πάω oysho κ θα τα δοκιμάσω με κλειστά μάτια! Αχχαχαχα ειμαι άσπρη γενικά εγώ κ κάνουν όλα μπαμ! Χαλαλι του όμως! Όταν θα μου κουνιέται αυριο μεθαύριο θα του λέω " μην μου μιλάς έτσι εμένα! Εγώ για σένα εμφανίστηκα στην παραλία έτσι κ έτσι"!!!!

• Χαχα 4

XM9Hp2.png

7 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου!

Καλησπερες...

Εμενα εκαιγαν και ηταν παρα πολλα.

Επισης, αν πας να κανεις τσισα μπορεις να τα κρατησεις...τα αμνιακα σταζουν οοοοοσο και να προσπαθησεις να τα κρατησεις.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 53 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλησπερες...

Εμενα εκαιγαν και ηταν παρα πολλα.

Επισης, αν πας να κανεις τσισα μπορεις να τα κρατησεις...τα αμνιακα σταζουν οοοοοσο και να προσπαθησεις να τα κρατησεις.

Τι κάνετε κορίτσι??? Πως τα περνάτε με την κόρη? 

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...