Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Η ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΕΡΙΠΟΥ......ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ....Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΛΦΙΝΟΚΟΡΙΤΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΚΑΟΥΡΑ ΕΧΩ ΑΝ ΦΑΩ ΑΡΓΑ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ....

Εγώ αυτό με την μέση το έχω από τον τέταρτο/ πέμπτο μήνα.. δεν είναι τίποτα, είναι επειδή ανοίγει η μέση κ όλο κ κάπου την παθαίνουμε ανάλογα την κατασκευή.

8 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κοιλίτσες! (Σιγά-σιγά θα μας μετονομάσω σε κοιλάρες.... :razz:)

Βλέπω ότι αυξάνονται σιγά-σιγά οι δυσκολίες μας... Καούρες και ξινίλες έχω κι εγώ από βράδυ, παρ'όλο που το βράδυ τρώω μόνο γιαούρτια και φρούτα. Και δυσκοιλιότητα μου έχει εμφανιστεί και μου είπε ο γιατρός να πάρω σιρόπι duphalac.

Αλλά το εφιαλτικό χθες ήταν άλλο: κάπου στραβοπάτησα, το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά χωρίς να πονέσω. Ξαπλώνω λοιπόν λίγο το μεσημέρι και μόλις πήγα να σηκωθώ, δεν μπορούσα απ'τον πόνο και το μούδιασμα ούτε να περπατήσω! Έχω ένα παλιό κάταγμα στο μετατάρσιο και με έπιασε ακριβώς εκεί πάλι! Μόνο κουτσό μπορούσα να πάω που εννοείται ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα... Τι παγοκύστες, τι μαξιλάρια για να το έχω ψηλά, χάλια μαύρα... 

Η ειρωνεία είναι ότι με την μετακόμιση βρήκα την τελευταία ακτινογραφία που είχα βγάλει απ'το κάταγμα και την πέταξα, "γιατί σιγά μην την χρειαστώ πάλι..."

Και η 2η ειρωνεία; Ακριβώς εκείνη την ώρα που με έπιασαν τα κλάματα απ'τα νεύρα και απ'τον πόνο, μου "πέταξε" το fb φωτογραφίες από πέρσι τέτοια μέρα που είχαμε τρέξει σε έναν αγώνα 11χλμ! Έπαιζε με τον πόνο μου!!

Τελοσπάντων...Του έβαλα τελικά μια κρέμα της frezyderm που είναι και για χτυπήματα σε μωρά και τουλάχιστον σήμερα περπατάω. Νιώθω μια ενόχληση, αλλά καμία σχέση με χθες.

Μια όμορφη μέρα να έχουμε, κορίτσια μου!

Ευτυχώς ήταν περαστικό! Προχτές την έπαθα κ εγώ έτσι κ γύρισα το πόδι μου. Ευτυχώς του έβαλα πάγο αμέσως κ υποχώρησε το πρήξιμο κ το πατούσα κανονικά. 

3 ώρες πρίν, Elfs είπε:

Κορίτσια ξέρει καμία ποτε πρέπει να παμε στο ΙΚΑ για τα χαρτιά της άδειας κύησης κ λοχειας? Εγώ δε δουλεύω τώρα αλλά το δικαιούμαι νομίζω γιατί έχω τα 200 ενσημα που χρειάζονται. Έχει πάει καμία να ρωτήσει?

Εμένα η λογίστρια στην εταιρεία μου είπε να πάω μετά τις 24 του Ιουνίου που είναι κ οι μέρες που πρέπει να μην εργάζομαι για το επίδομα τοκετού. Λογικά κ εσύ χρονικά κάπως έτσι θα ναι.. μέτρησε να δεις ποτέ συμπληρώνεις τις μέρες που θέλουν πριν την ΠΗΤ κ ρωτα κ κάποιο λογιστή καλού κακού.

2 ώρες πρίν, Sunshine18 είπε:

Ναι στο θηλασμό θα έχουμε περιορισμούς στις τροφές... Όμως από τώρα σκέφτομαι τα μελομακάρονα που θα φάω τα Χριστούγεννα γιατί φέτος δε μπόρεσα να φάω ούτε ένα! Θα σαβουριασω σαν να μην υπάρχει αύριο! :grin: Μέχρι τότε ο μικρός θα είναι σχεδόν 5 μηνών και πιστεύω τα δεδομένα να είναι άλλα! Θα τον ντύσω ξωτικό θα βγούμε φωτογραφίες κάτω από το έλατο κλπ κλπ. Έχω ξεφύγει!!!!!! 

Αχ τι ωραία!!! Το έκανα εικόνα!! Πέρυσι είχαμε ένα θετικό τεστ κ φέτος ένα μικρό αγιοβασιλακι κάτω από το δέντρο!! ❤️

• Μου αρέσει 5

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου φουσκωμένα!!!

Ας ξεκίνησω να σας λεω τι πέρασα πάλι.... 

Απο προχτες ξεκίνησα να εχω υπερβολικά πολλά υγρα-κρεμα απο την Vasclor που βάζω για τον τράχηλο!ηταν σαν να αποβάλλεται όλη η κρέμα που βάζω σχεδόν 2  μήνες!Μίλησα με την μαία γιατί ο γιατρός μου είναι στην Ινδία και της είπε ο doctor να σταματήσω την κρέμα και να ξεκινησω κολπικά utrogestan!πιθανών να σταμάτησε να κάνει απορρόφηση ο οργανισμός μου της κρέμας!

Πάω εχτες το βράδυ να κάνω τσισακια και να βάλω utro για να κοιμηθώ και πριν σηκωθω τρέχουν υγρά σαν νερό!είχα και τα άλλα απο την προηγούμενη μέρα που είχα φοβηθεί μήπως γίνεται κάτι με τον τράχηλο και πανικοβλήθηκα!λεω πάει, γενναω!μου πέρασαν 1000 σκέψεις εκείνη την στιγμή!είχα και πονακια χαμηλά! 

Ξυπναω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο!μιλάω με μαια και μετά με τον γιατρό γιατί δεν θέλει να παω στο Έλενα στην εφημερια!

Μόλις άκουσα τον  γιατρό μου ηρεμισα λίγο!(τον αγαπώ!!!!) μου είπε να κάτσω σπίτι να δω πως θα εξελιχθεί,αν έχουν σπάσει τα νερά θα το καταλάβω γιατί θα συνεχίσουν να τρέχουν και θα εχω έντονα πετρώματα και πόνους!αντε να κοιμηθεις μετά απο αυτό!

Τελικά η νύχτα εξελίχθηκε καλά και το πρωί πήγα να ελέγξουμε με την μαία τα αμνιακα υπερυχογραφηκα και μου έβαλε ενα δείκτη να δούμε αν εχω απώλεια αμνιακων!ο δείκτης αρνητικός και  οι λίμνες γεμάτες!

Είπε ο γιατρός να κάνουμε όμως διπλή δόση κορτιζόνης για τα πνευμονακια της σε περίπτωση που συμβεί κάτι τις επόμενες 3 βδομάδες!έφαγα και τις κορτιζόνες μου λοιπόν και όπου να ναι θα μπω στο Δαφνί!!!:P

@Elfs στο ΙΚΑ μπορείς να πας από τις 56 μέρες και μετά όποτε θες!και για έξι μήνες!νωρίτερα δεν μπορείς να πας!εχτες ηταν ο άντρας μου στο ικα και ρώτησε!

Qqe8p2.png

πρίν από 16 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Απο προχτες ξεκίνησα να εχω υπερβολικά πολλά υγρα-κρεμα απο την Vasclor που βάζω για τον τράχηλο!ηταν σαν να αποβάλλεται όλη η κρέμα που βάζω σχεδόν 2  μήνες!Μίλησα με την μαία γιατί ο γιατρός μου είναι στην Ινδία και της είπε ο doctor να σταματήσω την κρέμα και να ξεκινησω κολπικά utrogestan!πιθανών να σταμάτησε να κάνει απορρόφηση ο οργανισμός μου της κρέμας!

Πάω εχτες το βράδυ να κάνω τσισακια και να βάλω utro για να κοιμηθώ και πριν σηκωθω τρέχουν υγρά σαν νερό!είχα και τα άλλα απο την προηγούμενη μέρα που είχα φοβηθεί μήπως γίνεται κάτι με τον τράχηλο και πανικοβλήθηκα!λεω πάει, γενναω!μου πέρασαν 1000 σκέψεις εκείνη την στιγμή!είχα και πονακια χαμηλά! 

Ξυπναω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο!μιλάω με μαια και μετά με τον γιατρό γιατί δεν θέλει να παω στο Έλενα στην εφημερια!

Μόλις άκουσα τον  γιατρό μου ηρεμισα λίγο!(τον αγαπώ!!!!) μου είπε να κάτσω σπίτι να δω πως θα εξελιχθεί,αν έχουν σπάσει τα νερά θα το καταλάβω γιατί θα συνεχίσουν να τρέχουν και θα εχω έντονα πετρώματα και πόνους!αντε να κοιμηθεις μετά απο αυτό!

Τελικά η νύχτα εξελίχθηκε καλά και το πρωί πήγα να ελέγξουμε με την μαία τα αμνιακα υπερυχογραφηκα και μου έβαλε ενα δείκτη να δούμε αν εχω απώλεια αμνιακων!ο δείκτης αρνητικός και  οι λίμνες γεμάτες!

Είπε ο γιατρός να κάνουμε όμως διπλή δόση κορτιζόνης για τα πνευμονακια της σε περίπτωση που συμβεί κάτι τις επόμενες 3 βδομάδες!έφαγα και τις κορτιζόνες μου λοιπόν και όπου να ναι θα μπω στο Δαφνί!!!:P

@Elfs στο ΙΚΑ μπορείς να πας από τις 56 μέρες και μετά όποτε θες!και για έξι μήνες!νωρίτερα δεν μπορείς να πας!εχτες ηταν ο άντρας μου στο ικα και ρώτησε!

δηλαδη κατουρηθηκες με λιγα λογια κυριολεκτικα!!!!  αχ ρε κοριτσι μην ανχωνεσε κοντευουμε τι εχει μεινει πλεον αντε 10 εβδομαδες ολα καλα!!!!!! στο ελενα θα γεννησεις? 

πρίν από 39 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Άντε ρε συ! Πως έγινε τώρα αυτό? 

XM9Hp2.png

πρίν από 31 λεπτά , linaa είπε:

δηλαδη κατουρηθηκες με λιγα λογια κυριολεκτικα!!!!  αχ ρε κοριτσι μην ανχωνεσε κοντευουμε τι εχει μεινει πλεον αντε 10 εβδομαδες ολα καλα!!!!!! στο ελενα θα γεννησεις? 

Όχι, στο Ρέα αλλά ο γιατρός μου είναι στην Ινδία τώρα και αν συνέβαινε κάτι απρόοπτο θα πήγαινα στο Έλενα με την μαία!εγω μετραω τις μέρες μέχρι να μπω 36η!μετά ας κάνει οτι θέλει η τσαουσα μου!!!47 μέρες!!!

πρίν από 12 λεπτά , modena είπε:

Άντε ρε συ! Πως έγινε τώρα αυτό? 

Για να μην ησυχασω καθόλου ρε αγάπη!!!σημασία έχει οτι δεν ηταν αμνιακα!μπορεί να ηταν ούρα ή υγρά απο την κρέμα που τρέχουν σαν νερό!αλλά εκείνη την ώρα πανικοβληθηκα!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Όχι, στο Ρέα αλλά ο γιατρός μου είναι στην Ινδία τώρα και αν συνέβαινε κάτι απρόοπτο θα πήγαινα στο Έλενα με την μαία!εγω μετραω τις μέρες μέχρι να μπω 36η!μετά ας κάνει οτι θέλει η τσαουσα μου!!!47 μέρες!!!

Για να μην ησυχασω καθόλου ρε αγάπη!!!σημασία έχει οτι δεν ηταν αμνιακα!μπορεί να ηταν ούρα ή υγρά απο την κρέμα που τρέχουν σαν νερό!αλλά εκείνη την ώρα πανικοβληθηκα!

Αααα δηλαδη αν συμβει κατι κ λειπει ο γιατρος πας σε οποιο εφημερευει? δεν εχω ρωτησει καθολου για απροοπτα η αληθεια ειναι που παμε!! 

πρίν από 15 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Λογικό το βρίσκω! Ευτυχώς όλα καλά!! Ας είναι το τελευταίο. Τώρα είπαμε, μετράμε μέρες να κάνουμε καμιά βόλτα..

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Αααα δηλαδη αν συμβει κατι κ λειπει ο γιατρος πας σε οποιο εφημερευει? δεν εχω ρωτησει καθολου για απροοπτα η αληθεια ειναι που παμε!! 

Έλα ντε.. ούτε εγώ το έχω σκεφτεί..

XM9Hp2.png

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Αχ βρε rapounzel μου,τι πέρασες κοριτσάκι μου!!!

Το έχω ζήσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη,αλλά δυστυχώς σε εμένα ήταν αμνιακό.Εισαι πολύ τυχερή που βγήκε αρνητικό το τεστ!!! Όλα θα πάνε καλά, απλώς τώρα θα έχεις και σ'αυτο το νου σου! Μιλάμε εκείνη την ώρα λες κατουρηθηκα ρε φίλε,τι γίνεται????Καλά έκανες και πήρες αμέσως τη μαία!!! Τράχηλο είδατε? Δηλαδή τώρα vasclor τέρμα και το γυρίζεις σε utro?

Άντε ηρέμησε τώρα και ξεκουράσου κοριτσάκι μου!!

πρίν από 55 λεπτά , linaa είπε:

Αααα δηλαδη αν συμβει κατι κ λειπει ο γιατρος πας σε οποιο εφημερευει? δεν εχω ρωτησει καθολου για απροοπτα η αληθεια ειναι που παμε!! Ε

Κορίτσια,εγώ έχω σκεφτεί αν γίνει κάτι μέχρι την 37η να πάω σε όποιο εφημερεύει. Αν γίνει κάτι μετά,θα τσεκαρω πρώτα ποιο εφημερεύει,ώστε να δω αν είναι του γιατρού μου και μετά θα αποφασίσω.Γιατι βασικά θέλω το κρατικό,αφού αν γίνει κάτι, είτε στο παιδί είτε σε εμένα, πάλι στο κρατικό θα με στείλουν!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Εγω θα πήγαινα στο Έλενα με την μαία!η Μάια του γιατρού μου είναι στο Έλενα!οπότε θα κανονίζε και τα θέματα!ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω οτι θα γίνει κάτι και δεν θα είμαι με τον γιατρό μου!

πρίν από 19 λεπτά , katia2018 είπε:

Αχ βρε rapounzel μου,τι πέρασες κοριτσάκι μου!!!

Το έχω ζήσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη,αλλά δυστυχώς σε εμένα ήταν αμνιακό.Εισαι πολύ τυχερή που βγήκε αρνητικό το τεστ!!! Όλα θα πάνε καλά, απλώς τώρα θα έχεις και σ'αυτο το νου σου! Μιλάμε εκείνη την ώρα λες κατουρηθηκα ρε φίλε,τι γίνεται????Καλά έκανες και πήρες αμέσως τη μαία!!! Τράχηλο είδατε? Δηλαδή τώρα vasclor τέρμα και το γυρίζεις σε utro?

Άντε ηρέμησε τώρα και ξεκουράσου κοριτσάκι μου!!

Κορίτσια,εγώ έχω σκεφτεί αν γίνει κάτι μέχρι την 37η να πάω σε όποιο εφημερεύει. Αν γίνει κάτι μετά,θα τσεκαρω πρώτα ποιο εφημερεύει,ώστε να δω αν είναι του γιατρού μου και μετά θα αποφασίσω.Γιατι βασικά θέλω το κρατικό,αφού αν γίνει κάτι, είτε στο παιδί είτε σε εμένα, πάλι στο κρατικό θα με στείλουν!

Αστο τι πέρασα πάλι!!!δεν έχει μείνει και τίποτα που να μην πρέπει να σκέφτομαι!, και μετά μου λένε να χαρώ τηξ εγκυμοσύνη μου και να μην αγχωνομαι!εξω απο το χορό δίνω και εγω τέτοιες συμβουλές!

Οχι, δεν μπορούσε η μαια να δει κοιλιακά τράχηλο, τον πεσσό ελεγξαμε οτι είναι στην θέση του!τράχηλο θα μετρήσουμε στο doppler πάλι!

Τέλος η Vasclor!σε 1,5 μέρα βγήκε όλη η κρέμα που υπήρχε εκεί μέσα!και φοβάμαι για τον τράχηλο χωρίς προγεστερόνη!απο σήμερα utrogestan και τον σταυρό μου!!!

Εγω δεν παω σε εφημερια να γεννησω!θελω τον γιατρό μου!αλλά αμ προκύψει τώρα που λείπει κατι δεν εχω επιλογή!θα κανονίσει η μαια και ο γιατρός μου εχτες το βράδυ ήδη ενημέρωσε γιατρό του Έλενα οτι αν συμβεί κάτι θα έρθει για τον τοκετό!πριν πάει στο ρεα ήταν στο Έλενα ο doctor! 

Qqe8p2.png

πρίν από 43 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω θα πήγαινα στο Έλενα με την μαία!η Μάια του γιατρού μου είναι στο Έλενα!οπότε θα κανονίζε και τα θέματα!ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω οτι θα γίνει κάτι και δεν θα είμαι με τον γιατρό μου!

Αστο τι πέρασα πάλι!!!δεν έχει μείνει και τίποτα που να μην πρέπει να σκέφτομαι!, και μετά μου λένε να χαρώ τηξ εγκυμοσύνη μου και να μην αγχωνομαι!εξω απο το χορό δίνω και εγω τέτοιες συμβουλές!

Οχι, δεν μπορούσε η μαια να δει κοιλιακά τράχηλο, τον πεσσό ελεγξαμε οτι είναι στην θέση του!τράχηλο θα μετρήσουμε στο doppler πάλι!

Τέλος η Vasclor!σε 1,5 μέρα βγήκε όλη η κρέμα που υπήρχε εκεί μέσα!και φοβάμαι για τον τράχηλο χωρίς προγεστερόνη!απο σήμερα utrogestan και τον σταυρό μου!!!

Εγω δεν παω σε εφημερια να γεννησω!θελω τον γιατρό μου!αλλά αμ προκύψει τώρα που λείπει κατι δεν εχω επιλογή!θα κανονίσει η μαια και ο γιατρός μου εχτες το βράδυ ήδη ενημέρωσε γιατρό του Έλενα οτι αν συμβεί κάτι θα έρθει για τον τοκετό!πριν πάει στο ρεα ήταν στο Έλενα ο doctor! 

δεν θα συμβει τιποτα μην ανχωνεσε μεχρι κ 39 εβδομαδες θα φτασεις θα δεις. 

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Κι εγώ δε θέλω να μην είμαι με το γιατρό μου!!Με τη δική του υποστήριξη έχω φτάσει μέχρι εδώ, αλλά αν καταφέρουμε και συμπεσουμε με τη εφημερία του κρατικού θα πάμε εκεί, αλλιώς ιδιωτικό.Βασικα,ας πάνε όλα καλά και δε με απασχολεί καθόλου αυτό.

Αυτό που μας λένε να χαρούμε την εγκυμοσύνη (και το λένε και μερικοί γιατροί μάλιστα) να δω τι θα έλεγαν αν συνέβαινε στους ίδιους...

Σχετικά με τη vasclor, μην αγχώνεσα,το ίδιο θα είναι και το utro.Εγω βάζω και ένα utro κάθε πρωί,αλλά ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Δηλαδή είτε το ένα είτε το άλλο, σημασία έχει να μπαίνει προγεστερόνη.

Δε σας είπα χθες την περίπτωση μιας φίλης μου που είχε πιθανή στις 26/07,άρα ήταν προχθές που συνέβη το γεγονός 32+3. Από το Σάββατο το πρωί είχε αίμα, το οποίο μετά έγινε καφέ.Στο υπέρηχο όλα ΟΚ είπε όλα γιατρός.Της είπε ξάπλα δύο εβδομάδες και utro είτε από στόμα είτε κολπικά. Το βράδυ του Σαββάτου ήταν μια χαρά,όλα έδειχναν ΟΚ.Και την Κυριακή το πρωί ξεκινά μια αιμορραγία...τρέχει στην κλινική που υπάρχει στην πόλη που μένει και της λένε αποκόλληση.... άρον άρον καισαρική,γιατί κινδύνευε και η ίδια,αφού είχε ήδη χαμηλό αιματοκρίτη (30) .Χρειάστηκε δύο φιάλες αίμα η ίδια,ενώ το μωρό έφυγε στην κοντινή μεγάλη πόλη που έχει ΜΕΝΝ. Δεν πρόλαβε ούτε κορτιζονες να κάνει πριν. Ευτυχώς όλα πάνε καλά!

Ελπίζω να μη σας αναστατωσα πάρα πολύ!Αυτη η φίλη έλεγε συνέχεια κάτι θα γίνει,κάτι δε θα πάει καλά,ενώ στο μεταξύ δεν πρόσεχε καθόλου...Καθάριζε το σπίτι συνεχώς,έσκυβε να καθαρίσει τη μπανιέρα και την τουαλέτα...

Πρέπει να καταλάβουμε όλες, ακόμη κι αυτές που είναι και νιώθουν καλά, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι,γι 'αυτο προσοχή και ξεκούραση τώρα που φτάνουμε στο στόχο μας.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 45 λεπτά , katia2018 είπε:

Κι εγώ δε θέλω να μην είμαι με το γιατρό μου!!Με τη δική του υποστήριξη έχω φτάσει μέχρι εδώ, αλλά αν καταφέρουμε και συμπεσουμε με τη εφημερία του κρατικού θα πάμε εκεί, αλλιώς ιδιωτικό.Βασικα,ας πάνε όλα καλά και δε με απασχολεί καθόλου αυτό.

Αυτό που μας λένε να χαρούμε την εγκυμοσύνη (και το λένε και μερικοί γιατροί μάλιστα) να δω τι θα έλεγαν αν συνέβαινε στους ίδιους...

Σχετικά με τη vasclor, μην αγχώνεσα,το ίδιο θα είναι και το utro.Εγω βάζω και ένα utro κάθε πρωί,αλλά ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Δηλαδή είτε το ένα είτε το άλλο, σημασία έχει να μπαίνει προγεστερόνη.

Δε σας είπα χθες την περίπτωση μιας φίλης μου που είχε πιθανή στις 26/07,άρα ήταν προχθές που συνέβη το γεγονός 32+3. Από το Σάββατο το πρωί είχε αίμα, το οποίο μετά έγινε καφέ.Στο υπέρηχο όλα ΟΚ είπε όλα γιατρός.Της είπε ξάπλα δύο εβδομάδες και utro είτε από στόμα είτε κολπικά. Το βράδυ του Σαββάτου ήταν μια χαρά,όλα έδειχναν ΟΚ.Και την Κυριακή το πρωί ξεκινά μια αιμορραγία...τρέχει στην κλινική που υπάρχει στην πόλη που μένει και της λένε αποκόλληση.... άρον άρον καισαρική,γιατί κινδύνευε και η ίδια,αφού είχε ήδη χαμηλό αιματοκρίτη (30) .Χρειάστηκε δύο φιάλες αίμα η ίδια,ενώ το μωρό έφυγε στην κοντινή μεγάλη πόλη που έχει ΜΕΝΝ. Δεν πρόλαβε ούτε κορτιζονες να κάνει πριν. Ευτυχώς όλα πάνε καλά!

Ελπίζω να μη σας αναστατωσα πάρα πολύ!Αυτη η φίλη έλεγε συνέχεια κάτι θα γίνει,κάτι δε θα πάει καλά,ενώ στο μεταξύ δεν πρόσεχε καθόλου...Καθάριζε το σπίτι συνεχώς,έσκυβε να καθαρίσει τη μπανιέρα και την τουαλέτα...

Πρέπει να καταλάβουμε όλες, ακόμη κι αυτές που είναι και νιώθουν καλά, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι,γι 'αυτο προσοχή και ξεκούραση τώρα που φτάνουμε στο στόχο μας.

εχεις δικιο τιποτα δεν ειναι δεδομενο για να ειμαστε απροσεκτες. κ ναι η εγκυμοσυνη δεν ειναι αρρωστια αλλα ειναι μια ιδιαιτερη κατασταση για το σωμα μιας γυναικας που θελει πολυ προσοχη κ ειδικα στην σημερινη εποχη που οι γυναικες μενουν εγκυος ολο κ σε μεγαλητερες ηλικιες αλλο 20 αλλο 30 οι αντοχες ειναι διαφορετικες αλλα ξεχνιομαστε πολλες φορες. 

1 hour ago, linaa είπε:

δεν θα συμβει τιποτα μην ανχωνεσε μεχρι κ 39 εβδομαδες θα φτασεις θα δεις. 

Αχ!!!μακάρι Λινακι μου!

πρίν από 59 λεπτά , katia2018 είπε:

το σημαντικό είναι οτι τελικά πήγαν τα πράγματα καλά!ευτυχώς!

Γενικά θέλει προσοχή, πόσο μάλλον οταν υπάρχει πρόβλημα που το γνωρίζεις όπως εμείς!αλλά ούτε και η τελείως ξάπλα λες και είμαστε κατακοιτες οταν ο γιατρός επιτρέπει δυο πράγματα!ολα με μέτρο και ανάλογα την περίπτωση!

Ναι, σημασία έχει να παίρνω κολπικά προγεστερόνη!οπότε πιστεύω θα συνεχίσουν τα πράγματα καλά με τον τράχηλο! Με τον γιατρό σου θα πας στην εφημερία αν συμπέσει;

Qqe8p2.png

5 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Πω πω θα  λαχτάρησες πολύ κορίτσι! Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! 

8pRep2.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!

@rapounzel_rapounzel Βρε συ, τι λαχτάρα ήταν αυτή πάλι; Πάει, θα της το μαδήσεις το μαλλί της τσούπρας, όταν γεννηθεί, δεν σε βλέπω να της αφήνεις τρίχα!

Το έχω κι εγώ ένα άγχος αυτό, πώς καταλαβαίνουμε ότι έσπασαν τα νερά και όχι ότι είναι άλλα υγρά ρε γμτ....Η μαμά μου μου είχε πει (μην γελάσετε...) ότι μυρίζουν σπέρμα...:roll::roll: Της αδελφής μου της έσπασαν και στα δύο μωρά μας, αφού είχε πάει στην κλινική με πόνους, οπότε το περίμενε...Αλλά αν συμβούν έτσι στο άσχετο; Καμία εμπειρία απ'τις ήδη μανούλες;;;;

@katia2018 Ελπίζω να είναι όλα καλά με την φίλη σου και το μωράκι!! Κι εγώ τώρα κάνω βλακείες, γιατί έχω βαλθεί να τα τακτοποιήσω όλα μετά την μετακόμιση έως τέλος Ιουνίου, και κάθε βράδυ απ'την μια χαίρομαι που είναι σε καλύτερη κατάσταση το σπίτι απ'την προηγούμενη μέρα και απ'την άλλη λέω τι ηλίθια που ήμουν...:huh:

@modena Είναι καλά το πόδι σου τώρα, ελπίζω, ε; Να ξέρεις πάντως ότι αυτή η κρέμα που έβαλα (first aid butter της frezyderm) είναι πολύ καλή, φυτική, κατάλληλη και για εγκυμοσύνη και για μωράκια από 3 μηνών. Έχε την υπ'όψη σου.

Καλημέρα και πάλι, όμορφες! ;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...