Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , katia2018 είπε:

Agusta, 

Μασάζ έκανες στο συγκεκριμένο σημείο μόνο και βοηθήθηκες?Κι εγώ υποφέρω τρελά στην αριστερή πλευρά.Αν έχω ξαπλώσει ή έχω πάνω από 10 λεπτά καθιστή, είναι αδύνατον να σηκωθώ. Μεγάλο πρόβλημα!

Με το καλό να πάρεις την άδεια σου,για να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για το μωράκι σου!!

Φιλιά!

Κάνω ολοσωμο μασάζ αλλά δίνει περισσότερη έμφαση τώρα πλέον στη μέση μου, το βασικό είναι να ξέρει η μασερ πόσο να πιέσει, να έχει γνώσεις να αναλάβει εγκυμονουσα. Επίσης μου εβαλε τις τελευταίες φορές kinesiotape κ με βοήθησε κ αυτό να έχω καλύτερη στάση. Πριν κ εγώ για να σηκωθώ από το κρεβάτι έκανα βαρελακι μέχρι να φτάσω στην άκρη του!

Καουρες έχω κ εγώ έντονες αυτές τις ημέρες. Σήμερα έφαγα και μουσακά κ τώρα που σας μιλάω έχω τρελή καουρα! Κάπου διάβασα ότι βοηθάει το μήλο, το δοκίμασα αλλά σε μένα δουλειά δεν έκανε!

hutep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Η ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΕΡΙΠΟΥ......ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ....Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΛΦΙΝΟΚΟΡΙΤΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΚΑΟΥΡΑ ΕΧΩ ΑΝ ΦΑΩ ΑΡΓΑ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ....

MNKKp3.png

9 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

3...

Γιατί? Είμαι υπερβολική μήπως? Χθες γνωρίσαμε ΆΛΛΟ ΈΝΑ παιδάκι συνιμιληκο που της μίλαγε ακατάπαυστα κι εκείνη του έκανε νοήματα. Του πε μόνο γειά στο τέλος... 

Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική αλλά αν λίγο σε ηρεμήσει η δική μας περίπτωση, θα είναι όφελος! Ο αδερφός μου καταλάβαινε τα πάντα αλλά δε μιλούσε καθόλου ούτε καν μια λέξη.(30 χρόνια πριν)  Ένα πρωινό λίγο πριν τα 4α γενέθλιά του, ξυπνά και μας αρχίζει το κατεβατο! Γλωσσοκοπανα σκέτη! Από τότε δε σταμάτησε ούτε λεπτό! Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να είναι η σειρά της μικρής σου να σας κάνει έκπληξη! 

1 ώρα πρίν, katia2018 είπε:

Μπράβο σου που άντεξες πάντως τόσο καιρό!! Εγώ έχει βγει σε άδεια από 6η εβδομάδα.Αν και ψυχολογικά θα ήμουν πολύ καλύτερα αν έβγαινα!Τελοσπαντων!!

Μήπως έχει καμία καούρες? Τρελαίνομαι σας λέω όλη μέρα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν 7 χρονια έπαιρνα gaviscon. 

Καούρες; Απ' τον πρώτο μήνα ασταμάτητα... Χτες μπήκα στον 8ο και συνεχίζουν δυναμικά! Είναι εκλεκτικός ο μικρός μάλλον και θέλει να τρώω μικρές ποσότητες, όχι λίπη, όχι τηγανιτα, όχι βαριά φαγητά, όχι όξινα, όχι σοκολάτα, όχι σε όλα! Μ αυτά και Μ αυτά βέβαια τα νεροβραστα που αναγκάζομαι να τρώω πήρα μόνο 5 κιλά. Αυτό είναι το μοναδικό θετικό...

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα, κοιλίτσες! (Σιγά-σιγά θα μας μετονομάσω σε κοιλάρες.... :razz:)

Βλέπω ότι αυξάνονται σιγά-σιγά οι δυσκολίες μας... Καούρες και ξινίλες έχω κι εγώ από βράδυ, παρ'όλο που το βράδυ τρώω μόνο γιαούρτια και φρούτα. Και δυσκοιλιότητα μου έχει εμφανιστεί και μου είπε ο γιατρός να πάρω σιρόπι duphalac.

Αλλά το εφιαλτικό χθες ήταν άλλο: κάπου στραβοπάτησα, το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά χωρίς να πονέσω. Ξαπλώνω λοιπόν λίγο το μεσημέρι και μόλις πήγα να σηκωθώ, δεν μπορούσα απ'τον πόνο και το μούδιασμα ούτε να περπατήσω! Έχω ένα παλιό κάταγμα στο μετατάρσιο και με έπιασε ακριβώς εκεί πάλι! Μόνο κουτσό μπορούσα να πάω που εννοείται ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα... Τι παγοκύστες, τι μαξιλάρια για να το έχω ψηλά, χάλια μαύρα... 

Η ειρωνεία είναι ότι με την μετακόμιση βρήκα την τελευταία ακτινογραφία που είχα βγάλει απ'το κάταγμα και την πέταξα, "γιατί σιγά μην την χρειαστώ πάλι..."

Και η 2η ειρωνεία; Ακριβώς εκείνη την ώρα που με έπιασαν τα κλάματα απ'τα νεύρα και απ'τον πόνο, μου "πέταξε" το fb φωτογραφίες από πέρσι τέτοια μέρα που είχαμε τρέξει σε έναν αγώνα 11χλμ! Έπαιζε με τον πόνο μου!!

Τελοσπάντων...Του έβαλα τελικά μια κρέμα της frezyderm που είναι και για χτυπήματα σε μωρά και τουλάχιστον σήμερα περπατάω. Νιώθω μια ενόχληση, αλλά καμία σχέση με χθες.

Μια όμορφη μέρα να έχουμε, κορίτσια μου!

Γενικά καλά δεν μας λες!! Εγω νιωθω την κοιλια να μεγαλωνει κ με τραβαει στα πλαϊνά. Η μέση δεν το συζητω... ειλικρινά βλεπω στην τβ να περπατούν αμέριμνοι κ κλαίω απο ζήλεια. 

Τελευταια οτι κ να φαω φουσκωνω κ ποναει κ το στομαχι. Με πιανει επισης τρελη υπνηλια τα μεσημερια...δε συζητω για ζεστη! Δεν υπαρχει απλα...σκαω.

Υπομονηηηη!!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

On ‎3‎/‎6‎/‎2018 at 6:25 ΜΜ, iwanna24 είπε:

Κοριτσακια γεννησα.

Μια θεα...

3 κιλα...ενα γατακι.

Δεν εκανα ουτε επισκληριδιο...

Πονεσα λιγακι...

Και στα δικα σας...

Να σου ζήσει καλότυχο να είναι το μωράκι και εσύ να είσαι καλά να το μεγαλώσεις!

18 ώρες πρίν, Alex_mfpm είπε:

Συγνώμη για την επέμβαση αλλά ποσό ειναι η κόρη σου αν επιτρέπεται ?

18 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

3...

Γιατί? Είμαι υπερβολική μήπως? Χθες γνωρίσαμε ΆΛΛΟ ΈΝΑ παιδάκι συνιμιληκο που της μίλαγε ακατάπαυστα κι εκείνη του έκανε νοήματα. Του πε μόνο γειά στο τέλος... 

και εμένα 3 είναι η μικρή και δεν μιλάει πολύ γενικά τα κορίτσια αργουν να μιλήσουν μην σκας και τόσο- θα μιλήσει σιγα σιγα δεν είναι όλα τα παιδάκια το ίδιο.  αν ρώτησες και την παιδίατρο και δεν ανησυχεί εσύ δεν θα πρέπει.

αν σε κουράζει η μικρή τώρα που είσαι έγκυος να βάλεις και τον άντρα σου να ασχοληθεί εγώ την βάζω να κοιμάται με το μπαμπά της γιατί με την κοιλιά ούτε εγω δεν βολεύομαι. και γενικά να βάλεις τον άντρα σου να βοηθήσει επιβάλλεται.

σχετικά με τα κιλά δεν πειράζει έχεις το ελαφρυντικό της εγκύου και εγω στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα πάρει 25 κιλά  και κούτσαινα αλλά πάλι δεν ένιωθα τόσο χάλια . είναι θέμα ψυχολογίας. τώρα έχω πάρει περίπου 10-11 αλλά αρχισα είδη απο υψηλή βάση- τώρα είμαι 94 κιλά  αλλά δεν μπορω να κοιμηθώ και με έχουν ταράξει οι καούρες.

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Κάνω ολοσωμο μασάζ αλλά δίνει περισσότερη έμφαση τώρα πλέον στη μέση μου, το βασικό είναι να ξέρει η μασερ πόσο να πιέσει, να έχει γνώσεις να αναλάβει εγκυμονουσα. Επίσης μου εβαλε τις τελευταίες φορές kinesiotape κ με βοήθησε κ αυτό να έχω καλύτερη στάση. Πριν κ εγώ για να σηκωθώ από το κρεβάτι έκανα βαρελακι μέχρι να φτάσω στην άκρη του!

Καουρες έχω κ εγώ έντονες αυτές τις ημέρες. Σήμερα έφαγα και μουσακά κ τώρα που σας μιλάω έχω τρελή καουρα! Κάπου διάβασα ότι βοηθάει το μήλο, το δοκίμασα αλλά σε μένα δουλειά δεν έκανε!

Agusta μου,

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για το μασάζ. Ξέρω ότι όντως πρέπει αυτός που κάνει το μασάζ σε έγκυο να είναι καλός γνώστης.

Θα ρωτήσω σήμερα το γιατρό μου τι επιτρέπεται για τις καούρες.

Φιλιά

9 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ Η ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΕΡΙΠΟΥ......ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ....Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΛΦΙΝΟΚΟΡΙΤΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΚΑΟΥΡΑ ΕΧΩ ΑΝ ΦΑΩ ΑΡΓΑ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ....

Καλημέρα Ελένη!

Θα σου πω για τη δυσκοιλιότητα πώς σώθηκα εδώ και λίγες εβδομάδες.

Παίρνω το effecol 3350, είναι φυτικό προϊόν,σκόνη που τη διαλύεις σε νερό.Να φανταστείς ότι μη έγκυος ζω με dulcolax μόνο και έγκυος από την αρχή με κλυσμα που έκανα μόνη μου.

Θορυβήθηκα με τη δυσκοιλιότητα, γιατί πέρα από τη δυσφορία που ένιωθα,μου είπαν ότι το ζορισμα επιβαρύνει τον τράχηλο, που εμένα είναι ήδη κοντός.

9 ώρες πρίν, Sunshine18 είπε:

Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική αλλά αν λίγο σε ηρεμήσει η δική μας περίπτωση, θα είναι όφελος! Ο αδερφός μου καταλάβαινε τα πάντα αλλά δε μιλούσε καθόλου ούτε καν μια λέξη.(30 χρόνια πριν)  Ένα πρωινό λίγο πριν τα 4α γενέθλιά του, ξυπνά και μας αρχίζει το κατεβατο! Γλωσσοκοπανα σκέτη! Από τότε δε σταμάτησε ούτε λεπτό! Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να είναι η σειρά της μικρής σου να σας κάνει έκπληξη! 

Καούρες; Απ' τον πρώτο μήνα ασταμάτητα... Χτες μπήκα στον 8ο και συνεχίζουν δυναμικά! Είναι εκλεκτικός ο μικρός μάλλον και θέλει να τρώω μικρές ποσότητες, όχι λίπη, όχι τηγανιτα, όχι βαριά φαγητά, όχι όξινα, όχι σοκολάτα, όχι σε όλα! Μ αυτά και Μ αυτά βέβαια τα νεροβραστα που αναγκάζομαι να τρώω πήρα μόνο 5 κιλά. Αυτό είναι το μοναδικό θετικό...

Εγώ δε μπορώ να στερηθω τίποτα,ενώ ξέρω ότι μετά θα τρελαθώ στην καούρα.... Μπράβο σου πάντως που τα καταφέρνεις με τη διατροφή!!!

1 hour ago, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κοιλίτσες! (Σιγά-σιγά θα μας μετονομάσω σε κοιλάρες.... :razz:)

Βλέπω ότι αυξάνονται σιγά-σιγά οι δυσκολίες μας... Καούρες και ξινίλες έχω κι εγώ από βράδυ, παρ'όλο που το βράδυ τρώω μόνο γιαούρτια και φρούτα. Και δυσκοιλιότητα μου έχει εμφανιστεί και μου είπε ο γιατρός να πάρω σιρόπι duphalac.

Αλλά το εφιαλτικό χθες ήταν άλλο: κάπου στραβοπάτησα, το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά χωρίς να πονέσω. Ξαπλώνω λοιπόν λίγο το μεσημέρι και μόλις πήγα να σηκωθώ, δεν μπορούσα απ'τον πόνο και το μούδιασμα ούτε να περπατήσω! Έχω ένα παλιό κάταγμα στο μετατάρσιο και με έπιασε ακριβώς εκεί πάλι! Μόνο κουτσό μπορούσα να πάω που εννοείται ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα... Τι παγοκύστες, τι μαξιλάρια για να το έχω ψηλά, χάλια μαύρα... 

Η ειρωνεία είναι ότι με την μετακόμιση βρήκα την τελευταία ακτινογραφία που είχα βγάλει απ'το κάταγμα και την πέταξα, "γιατί σιγά μην την χρειαστώ πάλι..."

Και η 2η ειρωνεία; Ακριβώς εκείνη την ώρα που με έπιασαν τα κλάματα απ'τα νεύρα και απ'τον πόνο, μου "πέταξε" το fb φωτογραφίες από πέρσι τέτοια μέρα που είχαμε τρέξει σε έναν αγώνα 11χλμ! Έπαιζε με τον πόνο μου!!

Τελοσπάντων...Του έβαλα τελικά μια κρέμα της frezyderm που είναι και για χτυπήματα σε μωρά και τουλάχιστον σήμερα περπατάω. Νιώθω μια ενόχληση, αλλά καμία σχέση με χθες.

Μια όμορφη μέρα να έχουμε, κορίτσια μου!

Ωχ καψερουλα μου!!

Να είναι τα τελευταία που σε βρίσκουν!! Αυτό με το fb που είπες πολύ τρολ!!!

Το duphalac εμένα δε μου έκανε τίποτα,γιατί βέβαια ήμουν βαριά περίπτωση δυσκοιλιότητας!

Καλή δύναμη να έχουμε και σήμερα!!!

πρίν από 49 λεπτά , samiam είπε:

Γενικά καλά δεν μας λες!! Εγω νιωθω την κοιλια να μεγαλωνει κ με τραβαει στα πλαϊνά. Η μέση δεν το συζητω... ειλικρινά βλεπω στην τβ να περπατούν αμέριμνοι κ κλαίω απο ζήλεια. 

Τελευταια οτι κ να φαω φουσκωνω κ ποναει κ το στομαχι. Με πιανει επισης τρελη υπνηλια τα μεσημερια...δε συζητω για ζεστη! Δεν υπαρχει απλα...σκαω.

Υπομονηηηη!!

Αυτό με τη ζέστη που το πας!!!

Έχω τρελαθεί από χθες,ενώ οι υπόλοιποι στο σπίτι είναι ΟΚ. Άρα το πρόβλημα το έχουμε εμείς ως έγκυες!! 

Κουράγιο μόνο!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Πάντως με τις καουρες δε ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω.... Ένα βράδυ τρώω πολύ σωστά ελαφριά ,, σ αλατουλα κατά τις 9 και στις 1 που πήγα για ύπνο είχε πάρει φωτιά το στομάχι μου !! Παλινδρόμηση και καουρες αλλο πραγμα πηγε 4 για να ησυχασω κμνα κοιμηθω

Βγαίνουμε προχθές βόλτα και η παρέα ειπε για γύρο. Σκέφτηκα γιατί όχι αφού κ με τη σαλάτα το έπαθα γιατί να μη φάω τιαλλο θα παθω. Εφαγα ενα γυρο απο τους τεραστιους που κάνουν εδώ δεν άφησα ούτε κρεμμυδάκι.... και μετά μια μπάλα παγωτό για συμπλήρωμα!!! Λοιπόν δεν με επιασε τι πο τα! Α και έφαγα μετα τις 11

Εμένα το παιδί μου εμοιασε στη μαμά του!:-D 

18 ώρες πρίν, Alex_mfpm είπε:

Εχει πιπίλα? Πάντως θέλει λίγο να χαλαρώσεις και θα έρθει μόνο του... καλα κανεις και το ψάχνεις απλά αν χαλαρώσεις ίσως βοηθήσεις και την ίδια. Όσο για το πόδι αυτά ειναι μες στο προγραμμα μην σε παίρνει απο κατω και μην ντρεπεσαι φυσικά.

Δεν ξερω αν βοηθάει, αλλά και εγώ μετα τα 3.5 μίλησα και ακόμα μου το λένε. Μόνο μαμά τους έλεγα όλους..  Ο μπαμπάς μου είχε σκάσει! 

Λάθος παράθεση πάτησα! Τώρα το ειδα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

8pRep2.png

3 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Agusta μου,

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για το μασάζ. Ξέρω ότι όντως πρέπει αυτός που κάνει το μασάζ σε έγκυο να είναι καλός γνώστης.

Θα ρωτήσω σήμερα το γιατρό μου τι επιτρέπεται για τις καούρες.

Φιλιά

Καλημέρα Ελένη!

Θα σου πω για τη δυσκοιλιότητα πώς σώθηκα εδώ και λίγες εβδομάδες.

Παίρνω το effecol 3350, είναι φυτικό προϊόν,σκόνη που τη διαλύεις σε νερό.Να φανταστείς ότι μη έγκυος ζω με dulcolax μόνο και έγκυος από την αρχή με κλυσμα που έκανα μόνη μου.

Θορυβήθηκα με τη δυσκοιλιότητα, γιατί πέρα από τη δυσφορία που ένιωθα,μου είπαν ότι το ζορισμα επιβαρύνει τον τράχηλο, που εμένα είναι ήδη κοντός.

Εγώ δε μπορώ να στερηθω τίποτα,ενώ ξέρω ότι μετά θα τρελαθώ στην καούρα.... Μπράβο σου πάντως που τα καταφέρνεις με τη διατροφή!!!

Ωχ καψερουλα μου!!

Να είναι τα τελευταία που σε βρίσκουν!! Αυτό με το fb που είπες πολύ τρολ!!!

Το duphalac εμένα δε μου έκανε τίποτα,γιατί βέβαια ήμουν βαριά περίπτωση δυσκοιλιότητας!

Καλή δύναμη να έχουμε και σήμερα!!!

Αυτό με τη ζέστη που το πας!!!

Έχω τρελαθεί από χθες,ενώ οι υπόλοιποι στο σπίτι είναι ΟΚ. Άρα το πρόβλημα το έχουμε εμείς ως έγκυες!! 

Κουράγιο μόνο!!

Αχ ονειρεύομαι γλυκά, παπουτσάκια, μουσακά, λιχουδιές και δε μπορώ να φάω τίποτα απ' το Δεκέμβριο! Ο γιατρός είπε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να γεννησω κι ένα κουράγιο μετά στην αρχή του θηλασμού που πρέπει να προσέχω πάλι μην είναι πολύ πικάντικο μην είναι πολύ καλύτερο κλπ και θα φάω κανονικά από Φθινόπωρο! :?:?

Καλημέρα κοιλάρες που λέει και η @Heidelberg! Ωχ υπομονή, ματάκι να φορέσεις, θα σε μάτιαξε καμιά καινούργια γειτόνισσα! Περαστικά κορίτσι μου, βάζε πάγο!

Κορίτσια κ εμένα οι καουρες με πιάνουν με διάφορα φαγητά, μπανάνα δεν μπορώ να φάω, πριν την τελειώσω αρχίζει το κάψιμο κ η ξινίλα! Τώρα έφαγα καρμποναρα, τίποτα δεν μ'έπιασε προς το παρόν!

Σήμερα πήγα από τη δουλειά να μου υπογράψουν για την άδεια εγκυμοσύνης (ένα μήνα είχα αναρρωτική), έκατσα 1,5 ώρα, γινόταν πανικός στο γραφείο, ζέστη, βοήθησα λίγο κ έφυγα μετά! Αμέσως σκέφτηκα τι καλά που έκανα τελικά κ πήρα αναρρωτική! Δεν υπήρχε περίπτωση να την πάλευα κ να καθόμουν μέχρι τώρα!

hutep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρει καμία ποτε πρέπει να παμε στο ΙΚΑ για τα χαρτιά της άδειας κύησης κ λοχειας? Εγώ δε δουλεύω τώρα αλλά το δικαιούμαι νομίζω γιατί έχω τα 200 ενσημα που χρειάζονται. Έχει πάει καμία να ρωτήσει?

8pRep2.png

1 hour ago, Sunshine18 είπε:

Αχ ονειρεύομαι γλυκά, παπουτσάκια, μουσακά, λιχουδιές και δε μπορώ να φάω τίποτα απ' το Δεκέμβριο! Ο γιατρός είπε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να γεννησω κι ένα κουράγιο μετά στην αρχή του θηλασμού που πρέπει να προσέχω πάλι μην είναι πολύ πικάντικο μην είναι πολύ καλύτερο κλπ και θα φάω κανονικά από Φθινόπωρο! :?:?

Εγώ το θηλασμό τον φοβάμαι πιο πολύ ως προς τις επιλογές φαγητών. Θέλει πολύ προσοχή τότε, κυρίως για την παλινδρόμηση που μπορεί να εμφανίσει το μωρό από τις δικές μας τροφές.Αφου λέω στον εαυτό μου "φάε τώρα που μπορείς"γιατί μετά...

πρίν από 25 λεπτά , Elfs είπε:

Κορίτσια ξέρει καμία ποτε πρέπει να παμε στο ΙΚΑ για τα χαρτιά της άδειας κύησης κ λοχειας? Εγώ δε δουλεύω τώρα αλλά το δικαιούμαι νομίζω γιατί έχω τα 200 ενσημα που χρειάζονται. Έχει πάει καμία να ρωτήσει?

Ίσως γνωρίζει καλύτερα κάποια άλλη κοπέλα που δεν εργάζεται τώρα όπως εσύ, στην δική μου περίπτωση πάντως θα πάω 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ στο ΙΚΑ κ θα δώσω ένα χαρτί (το έχω πάρει από το ΙΚΑ όταν πήγα να ρωτήσω) το οποίο περιλαμβάνει τη βεβαίωση που μου έδωσε δημόσιος γιατρός για την ΠΗΤ μου, από κάτω είναι η βεβαίωση από τον εργοδότη κ μετά η δικιά μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα εργαστώ μέχρι τη λήξη της άδειας λοχείας. Καλύτερα να ρωτήσεις σύντομα στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ σου τι θα κάνεις ακριβώς στη δική σου περίπτωση!

hutep2.png

πρίν από 10 λεπτά , Agusta είπε:

Ίσως γνωρίζει καλύτερα κάποια άλλη κοπέλα που δεν εργάζεται τώρα όπως εσύ, στην δική μου περίπτωση πάντως θα πάω 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ στο ΙΚΑ κ θα δώσω ένα χαρτί (το έχω πάρει από το ΙΚΑ όταν πήγα να ρωτήσω) το οποίο περιλαμβάνει τη βεβαίωση που μου έδωσε δημόσιος γιατρός για την ΠΗΤ μου, από κάτω είναι η βεβαίωση από τον εργοδότη κ μετά η δικιά μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα εργαστώ μέχρι τη λήξη της άδειας λοχείας. Καλύτερα να ρωτήσεις σύντομα στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ σου τι θα κάνεις ακριβώς στη δική σου περίπτωση!

Ευχαριστώ πολυ που απάντησες! Αύριο μάλλον θα πάω να ρωτήσω.. εχω πάρει το χαρτί από το γιατρό για την ΠΗΤ  Από όλα αυτά βεβαίωση εργοδότη δεν έχω γιατί δε δουλεύω... θα παω να δω τι θα μου ζητησουν... 

• Μου αρέσει 1

8pRep2.png

πρίν από 45 λεπτά , katia2018 είπε:

Εγώ το θηλασμό τον φοβάμαι πιο πολύ ως προς τις επιλογές φαγητών. Θέλει πολύ προσοχή τότε, κυρίως για την παλινδρόμηση που μπορεί να εμφανίσει το μωρό από τις δικές μας τροφές.Αφου λέω στον εαυτό μου "φάε τώρα που μπορείς"γιατί μετά...

Ναι στο θηλασμό θα έχουμε περιορισμούς στις τροφές... Όμως από τώρα σκέφτομαι τα μελομακάρονα που θα φάω τα Χριστούγεννα γιατί φέτος δε μπόρεσα να φάω ούτε ένα! Θα σαβουριασω σαν να μην υπάρχει αύριο! :grin: Μέχρι τότε ο μικρός θα είναι σχεδόν 5 μηνών και πιστεύω τα δεδομένα να είναι άλλα! Θα τον ντύσω ξωτικό θα βγούμε φωτογραφίες κάτω από το έλατο κλπ κλπ. Έχω ξεφύγει!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...