Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες.

Να ειστε καλα...

Τελικα αξιζουν τα παντα. Ξεχνας καθε πονο...καθε πικρα.

Ολα ειναι ενα τιποτα.

Λιγη υπομονη...

Εχετε μωρα μεσα σας.

Εγω το καταλαβα οταν την ειδα.

Σκεφτομουν που χωραγε...

Ιωάννα μου γερή και καλότυχη να είναι!! Να σας ζήσει η κούκλα σας!! Με το καλό να βγείτε να μας πεις τις εντυπώσεις!!:x

Καλή αρχή κάναμε!! Με το καλό κ μ'ένα πόνο κι εμείς οι υπόλοιπες!:x

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες.

Να ειστε καλα...

Τελικα αξιζουν τα παντα. Ξεχνας καθε πονο...καθε πικρα.

Ολα ειναι ενα τιποτα.

Λιγη υπομονη...

Εχετε μωρα μεσα σας.

Εγω το καταλαβα οταν την ειδα.

Σκεφτομουν που χωραγε...

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Να χαίρεσαι την μπουμπου σου. Να είναι γερή και δυνατή να την καμαρώνεις.Η αγάπη που έχεις να την γεμίζει κάθε λεπτό της ζωής σας. Ο Θεός και η Παναγία να σας προστατεύουν... όλα τα καλά συντροφιά σας κοριτσάκια... 

Άντε και στα δικά μας....

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

Γειά σας κορίτσια. Βλέπω έχουν πάρει θέση τα μωρά σας. Έχω κι εγώ γιατρό Τετάρτη να δω πως είναι. Στον ΤΕΛ υπέρηχο όλα μια χαρά. Ιωάννα να σου ζήσει. Γερή να είναθ! "καλή ανατροφή να έχετε!

Εγώ έχω βαρύνει η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερα της. Η κόρη μου έχει ζωηρεψει δυσκολεύομαι να τη βάλω για ύπνο πλέον και δυσκολεύομαι γενικά να τη χαρώ. Ρίχνω κάνα καυγά τελευταία με τον άντρα μου κι εκτονώνομαι αλλά μετά στεναχωριέμαι. Γενικά κούραση. Συνεχίζω να δουλεύω 3_4 ώρες τη μέρα αλλά η ζέστη με πεθαίνει. Τελικά δικαιούμαι κι εγώ ένα επίδομα μετά γέννας. Δε θέλω να μιλάω σε κανένα. Νιώθω χοντρή κι ανήμπορη. Έχω πάρει 20 κιλά. Το αριστερό μου πόδι κουτσαινει. Ντρέπομαι να περπατώ στη δουλειά μη με δουν. Και κάθομαι στο γραφείο. Ανησυχώ για την κόρη μου που δε μιλάει. Αλλά παιδιά στην ηλικία της λένε τα πάντα. Εμένα 50 λέξεις όλες κι όλες. Εγώ δει βελτίωση με παιδικό και λογοθεραπεια αλλά είναι όλα αργά. Τρελαίνεται για τον παιδικό! Έχει κάνει φίλους και προσπαθεί να πει το όνομα τους. Ξεκινάμε κ βγάλσιμο πάνας τώρα νομίζω είναι έτοιμη. Αλλά με την ομιλία.... Που θα πάει αυτό? Τόσο έξυπνη τόσο εντάξει σε όλα αλλά από κουβέντα.... Γενικά όλα μου φαίνονται στενάχωρα. Ελπίζω να μου περάσει σύντομα άυτο το βαρύ συναίσθημα. 

tf9Xp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nefeli2014 είπε:

Γειά σας κορίτσια. Βλέπω έχουν πάρει θέση τα μωρά σας. Έχω κι εγώ γιατρό Τετάρτη να δω πως είναι. Στον ΤΕΛ υπέρηχο όλα μια χαρά. Ιωάννα να σου ζήσει. Γερή να είναθ! "καλή ανατροφή να έχετε!

Εγώ έχω βαρύνει η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερα της. Η κόρη μου έχει ζωηρεψει δυσκολεύομαι να τη βάλω για ύπνο πλέον και δυσκολεύομαι γενικά να τη χαρώ. Ρίχνω κάνα καυγά τελευταία με τον άντρα μου κι εκτονώνομαι αλλά μετά στεναχωριέμαι. Γενικά κούραση. Συνεχίζω να δουλεύω 3_4 ώρες τη μέρα αλλά η ζέστη με πεθαίνει. Τελικά δικαιούμαι κι εγώ ένα επίδομα μετά γέννας. Δε θέλω να μιλάω σε κανένα. Νιώθω χοντρή κι ανήμπορη. Έχω πάρει 20 κιλά. Το αριστερό μου πόδι κουτσαινει. Ντρέπομαι να περπατώ στη δουλειά μη με δουν. Και κάθομαι στο γραφείο. Ανησυχώ για την κόρη μου που δε μιλάει. Αλλά παιδιά στην ηλικία της λένε τα πάντα. Εμένα 50 λέξεις όλες κι όλες. Εγώ δει βελτίωση με παιδικό και λογοθεραπεια αλλά είναι όλα αργά. Τρελαίνεται για τον παιδικό! Έχει κάνει φίλους και προσπαθεί να πει το όνομα τους. Ξεκινάμε κ βγάλσιμο πάνας τώρα νομίζω είναι έτοιμη. Αλλά με την ομιλία.... Που θα πάει αυτό? Τόσο έξυπνη τόσο εντάξει σε όλα αλλά από κουβέντα.... Γενικά όλα μου φαίνονται στενάχωρα. Ελπίζω να μου περάσει σύντομα άυτο το βαρύ συναίσθημα. 

Συγνώμη για την επέμβαση αλλά ποσό ειναι η κόρη σου αν επιτρέπεται ?

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Alex_mfpm είπε:

Συγνώμη για την επέμβαση αλλά ποσό ειναι η κόρη σου αν επιτρέπεται ?

3...

Γιατί? Είμαι υπερβολική μήπως? Χθες γνωρίσαμε ΆΛΛΟ ΈΝΑ παιδάκι συνιμιληκο που της μίλαγε ακατάπαυστα κι εκείνη του έκανε νοήματα. Του πε μόνο γειά στο τέλος... 

tf9Xp3.png

1 ώρα πρίν, Nefeli2014 είπε:

3...

Γιατί? Είμαι υπερβολική μήπως? Χθες γνωρίσαμε ΆΛΛΟ ΈΝΑ παιδάκι συνιμιληκο που της μίλαγε ακατάπαυστα κι εκείνη του έκανε νοήματα. Του πε μόνο γειά στο τέλος... 

Εχει πιπίλα? Πάντως θέλει λίγο να χαλαρώσεις και θα έρθει μόνο του... καλα κανεις και το ψάχνεις απλά αν χαλαρώσεις ίσως βοηθήσεις και την ίδια. Όσο για το πόδι αυτά ειναι μες στο προγραμμα μην σε παίρνει απο κατω και μην ντρεπεσαι φυσικά.

3 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Σε καταλαβαινω, είναι πολλά μαζεμένα αλλά είναι μόνο λίγο το διάστημα που έμεινε. Νομίζω απτήν στιγμή που μιλάει η μικρή σου κ λέει λίγες λεξουλες είναι θέμα χρόνου κ τα υπόλοιπα. Το κάθε παιδί έχει την δική του ταχύτητα. Δεν είμαι ειδικός βέβαια αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι. Στην ειδικό που πήγατε τι έγινε?

Κορίτσια μου μια μέρα ακόμη γραφείο κ μετά στον μωρουδοκοσμο μου!!!! Καλή εβδομάδα!!! Όσες έχετε fb έχουμε κάνει δεύτερο παρεάκι εκεί. Όποιες δεν το είδατε χτες στείλτε μας όνομα να μαζευτούμε. :-D

XM9Hp2.png

@Nefeli2014 θα συμφωνήσω με την @modena.. Αφού λέει λεξούλες είναι θέμα χρόνου να πει κ τα υπόλοιπα! Αφού κάνει λογοθεραπεια κ πάει παιδικό, θα σας τα πει μαζεμένα!! Κ φυσικά να μην ντρέπεσαι που κουτσαινεις! Απλά θα πρέπει να το κοιτάξεις για το δικό σου καλό.. Κ εμένα με πονάει η μέση μου πολύ κ χτυπάει αντανακλαστικά στο ισχιο κ με βοήθησε πολύ το μασάζ.

@modena σου στέλνω πμ!

hutep2.png

1 hour ago, Agusta είπε:

@Nefeli2014 θα συμφωνήσω με την @modena.. Αφού λέει λεξούλες είναι θέμα χρόνου να πει κ τα υπόλοιπα! Αφού κάνει λογοθεραπεια κ πάει παιδικό, θα σας τα πει μαζεμένα!! Κ φυσικά να μην ντρέπεσαι που κουτσαινεις! Απλά θα πρέπει να το κοιτάξεις για το δικό σου καλό.. Κ εμένα με πονάει η μέση μου πολύ κ χτυπάει αντανακλαστικά στο ισχιο κ με βοήθησε πολύ το μασάζ.

@modena σου στέλνω πμ!

Agusta, 

Μασάζ έκανες στο συγκεκριμένο σημείο μόνο και βοηθήθηκες?Κι εγώ υποφέρω τρελά στην αριστερή πλευρά.Αν έχω ξαπλώσει ή έχω πάνω από 10 λεπτά καθιστή, είναι αδύνατον να σηκωθώ. Μεγάλο πρόβλημα!

4 ώρες πρίν, modena είπε:

Σε καταλαβαινω, είναι πολλά μαζεμένα αλλά είναι μόνο λίγο το διάστημα που έμεινε. Νομίζω απτήν στιγμή που μιλάει η μικρή σου κ λέει λίγες λεξουλες είναι θέμα χρόνου κ τα υπόλοιπα. Το κάθε παιδί έχει την δική του ταχύτητα. Δεν είμαι ειδικός βέβαια αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι. Στην ειδικό που πήγατε τι έγινε?

Κορίτσια μου μια μέρα ακόμη γραφείο κ μετά στον μωρουδοκοσμο μου!!!! Καλή εβδομάδα!!! Όσες έχετε fb έχουμε κάνει δεύτερο παρεάκι εκεί. Όποιες δεν το είδατε χτες στείλτε μας όνομα να μαζευτούμε. :-D

Με το καλό να πάρεις την άδεια σου,για να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για το μωράκι σου!!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , katia2018 είπε:

Agusta, 

Μασάζ έκανες στο συγκεκριμένο σημείο μόνο και βοηθήθηκες?Κι εγώ υποφέρω τρελά στην αριστερή πλευρά.Αν έχω ξαπλώσει ή έχω πάνω από 10 λεπτά καθιστή, είναι αδύνατον να σηκωθώ. Μεγάλο πρόβλημα!

Με το καλό να πάρεις την άδεια σου,για να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για το μωράκι σου!!

Φιλιά!

Ευχαριστώ πολύ!!! Ούτε 12 ώρες ακόμα! :) αύριο στην δουλειά θα είμαι κάπως, είναι σίγουρο αλλά θα μου περάσει..

XM9Hp2.png

πρίν από 1 λεπτό , modena είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Ούτε 12 ώρες ακόμα! :) αύριο στην δουλειά θα είμαι κάπως, είναι σίγουρο αλλά θα μου περάσει..

Μπράβο σου που άντεξες πάντως τόσο καιρό!! Εγώ έχει βγει σε άδεια από 6η εβδομάδα.Αν και ψυχολογικά θα ήμουν πολύ καλύτερα αν έβγαινα!Τελοσπαντων!!

Μήπως έχει καμία καούρες? Τρελαίνομαι σας λέω όλη μέρα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν 7 χρονια έπαιρνα gaviscon. 

πρίν από 35 λεπτά , katia2018 είπε:

Μπράβο σου που άντεξες πάντως τόσο καιρό!! Εγώ έχει βγει σε άδεια από 6η εβδομάδα.Αν και ψυχολογικά θα ήμουν πολύ καλύτερα αν έβγαινα!Τελοσπαντων!!

Μήπως έχει καμία καούρες? Τρελαίνομαι σας λέω όλη μέρα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν 7 χρονια έπαιρνα gaviscon. 

Μου φέρθηκαν πολύ καλά στην δουλειά ευτυχώς! Παράπονο δεν έχω κανένα. Εγώ καούρες ενώ προ εγκυμοσυνης είχα συνεχώς τώρα τίποτα.. ίσως είναι νωρίς ακόμα για μένα. Σε ποια εβδομάδα είσαι?

XM9Hp2.png

πρίν από 40 λεπτά , katia2018 είπε:

Εγω εχω καούρες αρκετό καιρό!όχι κάθε μέρα!στα δύσκολα πίνω malox! 

Qqe8p2.png

πρίν από 49 λεπτά , katia2018 είπε:

Εγώ άρχισα τώρα να έχω πολλές αλλά όχι όλες τις μέρες. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τη θέση του μωρού γιατί γύρισε με τα πόδια πάνω! Ρώτησα τον γιατρό και μου ειπε να πάρω malox

8pRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...