Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ από το πρωί που περπατούσα για τη δουλειά είχα βάρος χαμηλά κ ακόμα έχω.. η γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι έτσι εφόσον είναι κ χαμηλά ο πλακουντας.. Αλλά κ πάλι δεν είναι ευχάριστη αίσθηση! Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει σύντομα..

@modena κ εγώ γενικώς ταραζομαι στη δουλειά! Με πελάτες, συναδέλφους κ άλλους.. προσπαθώ να σκέφτομαι το καλό του μωρού μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα η ταραχή κ τα νεύρα.. Εγώ δν μπορώ τη γαϊδουρια βρε κορίτσια..Με τον εργοδότη μου δεν έχω πρόβλημα κ έχω με 1-2 συνάδελφους που με ταράζουν γτ κοιτάνε τον εαυτό τους σε όλα.. Μετά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, χαζεύω μωρουδιακα στο ίντερνετ, σκέφτομαι ότι θα δουλεύω 3 μήνες ακόμα κ έτσι προσπαθώ να την παλέψω!

@Melissoula27 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Σωστά σκέφτηκες να ρωτήσεις! Εγώ θέλω να ρωτήσω τη γιατρό μου για το αν επιτρέπεται να κάνω μασάζ!Γιατί έχω θέμα με τον αυχένα μου κ νομίζω θα βοηθούσε επειδή έκανα και παλαιότερα..

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια μου καθαρά δευτέρα θα πάω στο νησί μου στη Θάσο!!! ρώτησα χθες τη γιατρό αν μπορώ να ταξιδέψω και μου είπε ναι....θα πάμε σε καμιά ταβέρνα να φάμε οπότε κανένα καλαμαράκι????

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

Ποπο @Agusta  αυτό με το μασάζ θέλω να το ρωτήσω και εγώ. Μασάζ σε όλο το σώμα θέλω. Και αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω με τι θερμοκρασία νερού κάνετε μπάνιο? Εγώ με σχεδόν καυτό. Χλιαρό προς το καυτό.... κάνει? Με χλιαρό δεν μπορώ. Θέλω ένα τσακ παραπάνω.

XDAlp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ποπο @Agusta  αυτό με το μασάζ θέλω να το ρωτήσω και εγώ. Μασάζ σε όλο το σώμα θέλω. Και αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω με τι θερμοκρασία νερού κάνετε μπάνιο? Εγώ με σχεδόν καυτό. Χλιαρό προς το καυτό.... κάνει? Με χλιαρό δεν μπορώ. Θέλω ένα τσακ παραπάνω.

ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΛΙΑΡΟ-ΖΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

MNKKp3.png

πρίν από 23 λεπτά , elenistam είπε:

ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΛΙΑΡΟ-ΖΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Πώς χαλαρώνω δεν μπορώ να σου περιγράψω. Θα το βάζω λίγο πιο χλιαρό για να είμαστε εντάξει. 

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, modena είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ ξέρω μύδια, αχινοσαλατα κ λοιπά θαλασσινά που δεν είναι μαγειρεμένα ή ελάχιστα μαγειρεμένα. Κατά τα άλλα μια χαρά.

Ο ταραμάς που είναι ωμά αυγά; Εμένα μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όμως έχω ακούσει και το αντίθετο! 

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Τελεια!! Εγώ τα ωμά αυτά έτσι κ αλλιώς δεν τα έτρωγα, άρα μια χαρά!! Ευχαριστούμε! 

Εγώ κορίτσια θα πάω στο γιατρό το απόγευμα γιατί νιώθω ακόμη τσιμπηματακια κ δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο πρέπει να είμαι χαλαρή κ οκ κ από ποιο όχι.. Μου είπε ότι δεν θα μου προσφέρει το μαγνήσιο κάτι στην παρούσα φάση της εγκυμοσύνης. Και καλύτερα να με δει για να είμαι ήρεμη κ να ξέρω πως να αντιδράσω.

Εγω πάλι τρελαινομαι αλλά τι να κάνω, φέτος δεν θα τα φάω!

Μπράβο αγάπη!!!να πας για να ηρεμισεις!!!και φυσικά οταν τελειώσεις να μας πεις τι έγινε!

2 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ από το πρωί που περπατούσα για τη δουλειά είχα βάρος χαμηλά κ ακόμα έχω.. η γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι έτσι εφόσον είναι κ χαμηλά ο πλακουντας.. Αλλά κ πάλι δεν είναι ευχάριστη αίσθηση! Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει σύντομα..

@modena κ εγώ γενικώς ταραζομαι στη δουλειά! Με πελάτες, συναδέλφους κ άλλους.. προσπαθώ να σκέφτομαι το καλό του μωρού μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα η ταραχή κ τα νεύρα.. Εγώ δν μπορώ τη γαϊδουρια βρε κορίτσια..Με τον εργοδότη μου δεν έχω πρόβλημα κ έχω με 1-2 συνάδελφους που με ταράζουν γτ κοιτάνε τον εαυτό τους σε όλα.. Μετά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, χαζεύω μωρουδιακα στο ίντερνετ, σκέφτομαι ότι θα δουλεύω 3 μήνες ακόμα κ έτσι προσπαθώ να την παλέψω!

@Melissoula27 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Σωστά σκέφτηκες να ρωτήσεις! Εγώ θέλω να ρωτήσω τη γιατρό μου για το αν επιτρέπεται να κάνω μασάζ!Γιατί έχω θέμα με τον αυχένα μου κ νομίζω θα βοηθούσε επειδή έκανα και παλαιότερα..

Λίγο πολύ όλες έχουμε τα θεματακια μας στην δουλειά!και με πελάτες και με συναδέλφους που δεν είναι τόσο συνεργάσιμοι....όσο μπορούμε πρέπει να παραμείνουμε ψυχραιμες!και εγω δεν τα καταφερνω πάντα και ταραζομαι!

Υπάρχει ειδικό μασάζ για εγκύους! θελω να πάω και εγω όταν επιτέλους ξαναγυρισω στον έξω κόσμο!γιατί εχω δύο κήλες!

1 hour ago, Melissoula27 είπε:

Ο ταραμάς που είναι ωμά αυγά; Εμένα μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όμως έχω ακούσει και το αντίθετο! 

Αφού σου έδωσε το οκ ο γιατρός σου μην ανησυχεις!

Qqe8p2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Να ρωτήσετε τους γιατρούς σχετικά με τα θαλασσινά. Προσωπικά μου πε να μην φαω τίποτα παρά να φάω μπριζόλα...

Οπότε ρωτήστε να είστε σίγουρες...κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

@Agusta αυτό ακριβώς με τους συναδέλφους! Το πήρα απόφαση όμως να μην το ξαναπεράσω το προχτεσινή..

@rapounzel_rapounzel πήγαμε! Όλα καλά! Μου είπε ότι ουσιαστικά το μαγνήσιο βοηθάει από την 18η εβδομάδα και μετά. Οπότε ξεκούραση μόνο. Κάναμε κολπικό να δούμε τον τράχηλο και φάνηκε πεντακάθαρα ότι έχουμε ένα αντράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️

9 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Εγώ καλού κακού δεν θα φάω φέτος παρόλο που τρελαίνομαι!! 

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

8 ώρες πρίν, modena είπε:

@Agusta αυτό ακριβώς με τους συναδέλφους! Το πήρα απόφαση όμως να μην το ξαναπεράσω το προχτεσινή..

@rapounzel_rapounzel πήγαμε! Όλα καλά! Μου είπε ότι ουσιαστικά το μαγνήσιο βοηθάει από την 18η εβδομάδα και μετά. Οπότε ξεκούραση μόνο. Κάναμε κολπικό να δούμε τον τράχηλο και φάνηκε πεντακάθαρα ότι έχουμε ένα αντράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️

Εγώ καλού κακού δεν θα φάω φέτος παρόλο που τρελαίνομαι!! 

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!!οπότε ξεκούραση για το αντρακι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Qqe8p2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!καλο τριημερο να εχουμε!!!

Εγω χθες πηρα τον γυναικολογο και μου ειπε μονο καλαμαρακια και χταποδι και με την ταραμοσαλατα δεν υπαρχει προβλημα!!!οχι γαριδες οχι οστρακα!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα.♡ Καλή Σαρακοστή....

Την Κυρά Σαρακοστή που ‘ναι έθιμο παλιό

οι γιαγιάδες μας την φτιάχναν με αλεύρι και νερό.

Για στολίδι της φορούσαν στο κεφάλι έναν σταυρό

μα το στόμα της ξεχνούσαν γιατί νήστευε καιρό.

Και τις μέρες της μετρούσαν με τα πόδια της τα επτά.

Έκοβαν ένα την βδομάδα μέχρι ‘νάρθει η Πασχαλιά.

• Μου αρέσει 3

XDAlp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα.♡ Καλή Σαρακοστή....

Την Κυρά Σαρακοστή που ‘ναι έθιμο παλιό

οι γιαγιάδες μας την φτιάχναν με αλεύρι και νερό.

Για στολίδι της φορούσαν στο κεφάλι έναν σταυρό

μα το στόμα της ξεχνούσαν γιατί νήστευε καιρό.

Και τις μέρες της μετρούσαν με τα πόδια της τα επτά.

Έκοβαν ένα την βδομάδα μέχρι ‘νάρθει η Πασχαλιά.

Καλημέρα!!!!καλή σαρακοστή κορίτσια σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...