Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε??

@gogouli88 Τα συλλυπητήρια μου! Ελπίζω να μην σε πήρε από κάτω πολύ. Οι έντονες συγκινήσεις καλό είναι να αποφεύγονται όσο γίνεται.Το μπεμπακι θηρίο βλέπω! Κ εγώ θα πάρω κανένα μαγιουδακι από Δευτέρα γιατί τελικά το τριγωνακι που φορούσα πέρυσι δεν με καλύπτει... :-(

@Agusta άντε τέλεια!! Με το καλό το δωμάτιο!! Κ εγώ έχω αρχίσει να έχω διάφορες σκέψεις, νομίζω είναι φυσιολογικό. Πιστεύω με καλή θέληση κ προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. 

Για τα σεμινάρια της Nutricia ο επόμενων νικά! Μετά από πολλές προσπάθειες κ εγώ κατάφερα να εγγραφω σε όλα.

Εμείς σήμερα παραγγείλαμε το καρότσι κ έχω ενθουσιαστεί!! Σε καμία βδομάδα με δεκαριά μέρες θα έρθει. :-D

• Μου αρέσει 3

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , modena είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??

@gogouli88 Τα συλλυπητήρια μου! Ελπίζω να μην σε πήρε από κάτω πολύ. Οι έντονες συγκινήσεις καλό είναι να αποφεύγονται όσο γίνεται.Το μπεμπακι θηρίο βλέπω! Κ εγώ θα πάρω κανένα μαγιουδακι από Δευτέρα γιατί τελικά το τριγωνακι που φορούσα πέρυσι δεν με καλύπτει... :-(

@Agusta άντε τέλεια!! Με το καλό το δωμάτιο!! Κ εγώ έχω αρχίσει να έχω διάφορες σκέψεις, νομίζω είναι φυσιολογικό. Πιστεύω με καλή θέληση κ προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. 

Για τα σεμινάρια της Nutricia ο επόμενων νικά! Μετά από πολλές προσπάθειες κ εγώ κατάφερα να εγγραφω σε όλα.

Εμείς σήμερα παραγγείλαμε το καρότσι κ έχω ενθουσιαστεί!! Σε καμία βδομάδα με δεκαριά μέρες θα έρθει. :-D

epitelous re file!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pou kataliksate telika??? ego tha paraggeilo molis giriso thessaloniki

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

πρίν από 54 λεπτά , elenistam είπε:

epitelous re file!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pou kataliksate telika??? ego tha paraggeilo molis giriso thessaloniki

Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό!!! Δεν τα ξαναγράφω, τα είπαμε στο messenger χεχεχε

• Χαχα 1

XM9Hp2.png

πρίν από 28 λεπτά , modena είπε:

Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό!!! Δεν τα ξαναγράφω, τα είπαμε στο messenger χεχεχε

Έχετε γίνει φίλες στο fb; αν θέλετε να με κάνετε addτο όνομα μου είναι Georgia Pe. Τρίγωνακι;;;;;; ουτε καν εγώ σε στυλ σουτιέν φορούσα είχα μεγάλο από πριν φαντάσου τώρα. Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει δε με πήραν στη κηδεία. 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

8 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Έχετε γίνει φίλες στο fb; αν θέλετε να με κάνετε addτο όνομα μου είναι Georgia Pe. Τρίγωνακι;;;;;; ουτε καν εγώ σε στυλ σουτιέν φορούσα είχα μεγάλο από πριν φαντάσου τώρα. Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει δε με πήραν στη κηδεία. 

Καλημέρα!!! Εγώ είχα μικρό στήθος ναι. Αυτό λέγαμε χτες. Με δύο νούμερα πάνω δεν χωράω πια ούτε στο πάνω ούτε στο κάτω τριγωνακι... Καταλαβαίνετε όλες τι εννοώ! Χαχαχαχ Είσαι στην φωτογραφία νυφουλα? Μην κάνω σε καμία άσχετη κ ρεζιλευτουμε. Χαχαχα

Καλύτερα που δεν πήγες? Εμείς χάσαμε την γιαγιά του άντρα μου γύρω στον πέμπτο μηνα κ πήγα γιατί την αγαπούσε πολύ ο καλός μου κ εγω δηλαδή αλλά ζοριστηκα πολύ. 

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα και από εμένα με μικρή καθυστέρηση!

@samiam, @modena, @Agusta, φτάσαμε κι εμείς και τα πράγματά μας τελικά στην νέα μας βάση και προσπαθούμε να βάλουμε τάξη στον χαμό! ( @samiam, εγώ έμενα Κέρκυρα και ο άντρας μου Αθήνα, οπότε περιμέναμε να πάρω την άδεια μου από την δουλειά για να αφήσουμε το σπίτι στην Κέρκυρα. Δεν μπορούσε να γίνει και πιο νωρίς, γιατί αν -χτύπα ξύλο- γινόταν ο,τιδήποτε με την εγκυμοσύνη, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το σπίτι, καθώς θα έπρεπε να επιστρέψω στην δουλειά.)

Βοήθεια τώρα έχω υποτίθεται τα πεθερικά μου, αλλά εκνευρίζομαι, γιατί επεμβαίνουν περισσότερο από όσο θα ήθελα...Είμαι και πιεσμένη ψυχολογικά, γιατί οι δικοί μου είναι πάνω κι εγώ εδώ... Τελοσπάντων....

Τα καλά νέα είναι ότι την Παρασκευή που πήγα στον γιατρό μου είδε τον junior μια χαρά, 1490 γρμ και σε κάθετη κεφαλική θέση :). Μακάρι να μην αλλάξει, αν και ακόμη έχει χώρο και μπορεί. 

@gogouli88, συλλυπητήρια για τον πεθερό σου, κορίτσι μου!

Μια όμορφη Κυριακή σε όλες! Πάω να παλέψω λίγο με τις κούτες! :wacko:

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!σας εχω όμορφα νέα!!!

Να στείλουμε όλες την θετική μας ενέργεια στην Ιωάννα μας και την μπεμπαρα της που σπασανε τα νερά και γεννάει!!!

πρίν από 3 λεπτά , Heidelberg είπε:

@samiam, @modena, @Agusta, φτάσαμε κι εμείς και τα πράγματά μας τελικά στην νέα μας βάση και προσπαθούμε να βάλουμε τάξη στον χαμό! ( @samiam, εγώ έμενα Κέρκυρα και ο άντρας μου Αθήνα, οπότε περιμέναμε να πάρω την άδεια μου από την δουλειά για να αφήσουμε το σπίτι στην Κέρκυρα. Δεν μπορούσε να γίνει και πιο νωρίς, γιατί αν -χτύπα ξύλο- γινόταν ο,τιδήποτε με την εγκυμοσύνη, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το σπίτι, καθώς θα έπρεπε να επιστρέψω στην δουλειά.)

Βοήθεια τώρα έχω υποτίθεται τα πεθερικά μου, αλλά εκνευρίζομαι, γιατί επεμβαίνουν περισσότερο από όσο θα ήθελα...Είμαι και πιεσμένη ψυχολογικά, γιατί οι δικοί μου είναι πάνω κι εγώ εδώ... Τελοσπάντων....

Τα καλά νέα είναι ότι την Παρασκευή που πήγα στον γιατρό μου είδε τον junior μια χαρά, 1490 γρμ και σε κάθετη κεφαλική θέση :). Μακάρι να μην αλλάξει, αν και ακόμη έχει χώρο και μπορεί. 

καλημερα!!!μεγάλο λούκι τρως τώρα,σιγά -σιγά θα τα φτιάξετε και εσυ όσο μπορείς!αυτό που έρχονται για βοήθεια και τελικά μόνο αυτό δεν κάνουν είναι πρόβλημα!

Έχουμε όλες θρεμενα μωρακια!!!μπράβο τα παιδακια μας!!!

Κουράγιο και μην κουραζεσαι πολύ!!!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Μπραβο κοριτσι!! Με μετρο τα πεθερικα γιατι ισχυει πααντα το ρητο δωσε θαρρος στο χωριατη να σανεβει στο κρεβατι!

Υπομονη κ θα βολευτειτε!

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Μόλις παράγγειλα και εγω ένα μαγιό στο ebay.... δοκίμασα να μπω στο μαγιό μου αλλά δεν γι όταν με τίποτα !!!! Όχι μόνο δεν μου έκανε στο στήθος αλλά έχει ανοίξει τόσο πολύ ο θώρακας μου που τα κορδόνια δύσκολα δένουν!:shock: για το κατω μερος δεν το συζητω καθολου δεν το δοκιμασα καν...... ελπίζω να μην αργήσει πολύ να έρθει! Ούτως ή άλλως τέλη του μήνα θα πήγαινα για πρώτο μπάνιο!!!

Με το καλό η Ιωάννα άντε σε δυο μήνες θα αρχίζουμε και εμείς σιγά σιγά με τις γέννες! Πέρασε ο καιρός!  Εγώ θα είμαι από τις τελευταίες βέβαια!

• Μου αρέσει 2

8pRep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...