Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

Καλό μήνα και όλα καλά να πάνε για όλες μας... Και μιας που είπατε για ύπνο χθες ξαπλωσα στο πλάι και εκεί που πάει να με πάρει ο ύπνος ακούω από το στρώμα έναν δυνατό ήχο από την κοιλιά μου και πετάχτηκα..... 

Καλέ αυτό θα περπατήσει και θα πάρει και την κοιλιά μου μαζί... Δεν σας κάνω πλάκα τρόμαξα γιατί με είχε ψιλό πάρει και την ένιωσα να μου δίνει μία  ακούω και τον ήχο και πετάχτηκα.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 6

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, elenistam είπε:

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ....!!! ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ...ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 90............ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΧΑΧΑΧΑΧ......

Άντε μπράβο! Σημασία έχει ότι όλα είναι καλά!!!Από λεφτά άλλο τίποτα στους γιατρούς!!!

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Κανω υπόμονη αναγκαστικά!32η θα κόψω τα τοκολυτικά!δεν εχω όλη μέρα τόσους!συνήθως μεσημέρι και απόγευμα ανεβαίνουν τόσο πολύ!πολλές φορές οταν δεν αντεχω, μπαίνω για ενα μπανακι και μετά είμαι πιο ήρεμη!και εχω και ιστορικό με κρίσεις πανικού, απόρω που τόσο καιρό με τις ταχυκαρδίες είμαι τόσο ψύχραιμη!πως κοιμάσαι μπρούμητα καλέ;;;εχω να κοιμηθώ 3 μήνες μπρούμητα!

Αχ κοριτσάκι μου υπομονή!! Είναι πολύ δύσκολη η ταχυπαλμια και το αίσθημα παλμών,αλλά τι να κάνουμε...

Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που ήταν τελειομηνη πάντα μπρούμυτα μέχρι το τέλος.Η κοιλιά μου εμένα είναι πιο πολύ απλωμένη παρά μυτερή.Δεν έχω ιδιαίτερη μέση και στα κανονικά μου,οπότε και στις εγκυμοσύνες απλώνει στα πλάγια.Αν δεν μπορούσα μπρούμυτα θα είχα αποτελειωθει.Σηκωνομαι που σηκώνομαι κάθε μία ώρα σίγουρα,σκέψου να μην κοιμόμουν και καθόλου ....

Στις 32 το κόβεις το adalat ε?Δεν τον πειράζει αν έρθουν συσπάσεις μετά ε? Ούτως ή άλλως θα είναι braxton.

πρίν από 16 λεπτά , katia2018 είπε:

Άντε μπράβο! Σημασία έχει ότι όλα είναι καλά!!!Από λεφτά άλλο τίποτα στους γιατρούς!!!

Αχ κοριτσάκι μου υπομονή!! Είναι πολύ δύσκολη η ταχυπαλμια και το αίσθημα παλμών,αλλά τι να κάνουμε...

Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που ήταν τελειομηνη πάντα μπρούμυτα μέχρι το τέλος.Η κοιλιά μου εμένα είναι πιο πολύ απλωμένη παρά μυτερή.Δεν έχω ιδιαίτερη μέση και στα κανονικά μου,οπότε και στις εγκυμοσύνες απλώνει στα πλάγια.Αν δεν μπορούσα μπρούμυτα θα είχα αποτελειωθει.Σηκωνομαι που σηκώνομαι κάθε μία ώρα σίγουρα,σκέψου να μην κοιμόμουν και καθόλου ....

Στις 32 το κόβεις το adalat ε?Δεν τον πειράζει αν έρθουν συσπάσεις μετά ε? Ούτως ή άλλως θα είναι braxton.

Εγω που έκανα κοιλιτσα από πολύ νωρίς και είναι όλη μπροστά δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμητα!και κοιμομουν πάντα ΜΟΝΟ μπρούμητα!

Είναι χάλια και απο την μία θελω να τα κόψω από την άλλη ψιλοφοβαμαι!

Μου είπε οτι αν στο doppler η κατάσταση είναι όπως τώρα δεν υπάρχει λόγος να τα συνεχίζω και λόγω έντονης ταχυπαλμιας!

1 hour ago, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλό μήνα και όλα καλά να πάνε για όλες μας... Και μιας που είπατε για ύπνο χθες ξαπλωσα στο πλάι και εκεί που πάει να με πάρει ο ύπνος ακούω από το στρώμα έναν δυνατό ήχο από την κοιλιά μου και πετάχτηκα..... 

Καλέ αυτό θα περπατήσει και θα πάρει και την κοιλιά μου μαζί... Δεν σας κάνω πλάκα τρόμαξα γιατί με είχε ψιλό πάρει και την ένιωσα να μου δίνει μία  ακούω και τον ήχο και πετάχτηκα.

Χαχαχαχα!!!και εγω το παθαινω!τρανταζεται το στρώμα!!!δεν είναι κορίτσια αυτά!!!τις Ζηνες μεγαλώνουμε στην κοιλιά μας!!!!

• Χαχα 3

Qqe8p2.png

7 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Rapounzel μου,

Σ'ευχαριστω πολύ! Σήμερα έκλεισα 30 εβδ. Ήταν θέμα ψυχολογίας να ακούω το 3 μπροστά!!Με το καλό να μπούμε στον 8ο!!

Φιλιά πολλά!!

Έχεις κανένα νέο από την Ιωάννα?Ήταν να μας πει πώς πάει η φαγούρα της!!!

Ελα κοριτσι μου.

Καλησπερα.

Λοιπον εκεινη τη μερα μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να κανω εξετασεις για χολοσταση...τα ηπατικα στην ουσια.

Το ιδιο βραδυ εγω θεωρουσα οτι δεν φταινε τα κουνουπια για τη φαγουρα αλλα το μυαλο μου ή η χολοσταση! Δεν εβαλαν λοιπον σπρει...ξυπνησα σχεδον με μολυνση. Παντου τερστια τσιμπηματα...

Εκανα τις εξετασεις, οι οποιες ειναι φυσικα καλες...αλλα πλεον η φαγουρα εχει ξεφυγει λογω των τσιμπηματων :-P

fH1Pp2.png

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω που έκανα κοιλιτσα από πολύ νωρίς και είναι όλη μπροστά δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμητα!και κοιμομουν πάντα ΜΟΝΟ μπρούμητα!

Είναι χάλια και απο την μία θελω να τα κόψω από την άλλη ψιλοφοβαμαι!

Μου είπε οτι αν στο doppler η κατάσταση είναι όπως τώρα δεν υπάρχει λόγος να τα συνεχίζω και λόγω έντονης ταχυπαλμιας!

Χαχαχαχα!!!και εγω το παθαινω!τρανταζεται το στρώμα!!!δεν είναι κορίτσια αυτά!!!τις Ζηνες μεγαλώνουμε στην κοιλιά μας!!!!

Θα δείτε στο doppler και ο,τι σου πει!

πρίν από 40 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ελα κοριτσι μου.

Καλησπερα.

Λοιπον εκεινη τη μερα μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να κανω εξετασεις για χολοσταση...τα ηπατικα στην ουσια.

Το ιδιο βραδυ εγω θεωρουσα οτι δεν φταινε τα κουνουπια για τη φαγουρα αλλα το μυαλο μου ή η χολοσταση! Δεν εβαλαν λοιπον σπρει...ξυπνησα σχεδον με μολυνση. Παντου τερστια τσιμπηματα...

Εκανα τις εξετασεις, οι οποιες ειναι φυσικα καλες...αλλα πλεον η φαγουρα εχει ξεφυγει λογω των τσιμπηματων :-P

Έλα ρε Ιωάννα, πλάκα κάνεις!!Γιατί τόσα κουνούπια κοριτσάκι μου? Αφού είναι καλές οι εξετάσεις, αυτό έχει σημασία!

Άντε και περνάει ο καιρός τυχερούλα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , katia2018 είπε:

Θα δείτε στο doppler και ο,τι σου πει!

Έλα ρε Ιωάννα, πλάκα κάνεις!!Γιατί τόσα κουνούπια κοριτσάκι μου? Αφού είναι καλές οι εξετάσεις, αυτό έχει σημασία!

Άντε και περνάει ο καιρός τυχερούλα!!

Αχ ναι...μετραμε αντιστροφα!!

Ενα κουνουπακι ηταν...αλλα πρεπει να ηταν αρρωστο. Δεν εξηγειται αλλιως!

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια κ από εμένα είχα καιρό να γράψω γιατί ο πεθερός μου τελικά πέθανε δυστυχώς. Εγώ γύρισα από το γιατρό ήμασταν 1750γρ. έχει γυρίσει με το κεφάλι δεν είχα συσπάσεις κ ο τράχηλος 4.8 εκ. Μου είπε να κάνω μπάνια πήγα κ πήρα μαγιό γιατί δε μου έκαναν πήρα το 4αρι να φανταστείτε στο πάνω ψώνισα όλα τα αξεσουάρ κρεμες πάνες μωρόμαντηλα νυχτικες βαλίτσα κ συρταριερα. Περιμένω τη μάνα μου να ρθει να ψωνίσουμε τα μωρουδιακα κ θα μείνουν τα χοντρά στο τέλος καρότσι κ κούνια κ είμαστε οκ! Καλό μήνα κ καλό καλοκαιριιι

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Καλημερα κ καλο μηνα σε ολες! Με το καλο να μας δωσει αυτο το καλοκαιρι υγιη μωρακια! 

7 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ από εμένα είχα καιρό να γράψω γιατί ο πεθερός μου τελικά πέθανε δυστυχώς. Εγώ γύρισα από το γιατρό ήμασταν 1750γρ. έχει γυρίσει με το κεφάλι δεν είχα συσπάσεις κ ο τράχηλος 4.8 εκ. Μου είπε να κάνω μπάνια πήγα κ πήρα μαγιό γιατί δε μου έκαναν πήρα το 4αρι να φανταστείτε στο πάνω ψώνισα όλα τα αξεσουάρ κρεμες πάνες μωρόμαντηλα νυχτικες βαλίτσα κ συρταριερα. Περιμένω τη μάνα μου να ρθει να ψωνίσουμε τα μωρουδιακα κ θα μείνουν τα χοντρά στο τέλος καρότσι κ κούνια κ είμαστε οκ! Καλό μήνα κ καλό καλοκαιριιι

Να ζήσετε να τον θυμάστε..Μεγια κ τα ψωνια καλα το σκσφτεσαι κ γω λεω να ξεκινησω σε 2 βδομαδες περιπου..να πανε ολα καλα! 

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε;; Εμείς τελειώσαμε με τα μαστορέματα κ έμεινε να βάλουμε τα έπιπλα στη θέση τους στο παιδικό, εκτός από το κρεβατάκι που θα το πάρουμε λίγο πριν έρθει ο μπέμπης! @Heidelberg Πώς πάει η μετακόμιση;;

Το σεμινάριο της nutricia το παρακολούθησα κ εγώ! Όντως πολύ καλό αν κ 45λεπτο, αλλά έλυσε όλες τις απορίες με τις ερωτήσεις που έκαναν οι συμμετέχουσες! Δήλωσα συμμετοχή κ στα υπόλοιπα εκτός του τοκετού που για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα.. Θα το ξαναπροσπαθήσω όμως!

Κορίτσια τις τελευταίες ημέρες δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία, μ'έχει πιάσει ένα άγχος, ένας φόβος κ διάφορα ερωτήματα! Π.χ. θα είμαι καλή μαμά; Θα τα καταφέρουμε που είμαστε σε ξένη πόλη χωρίς τους δικούς μας; Όλο τέτοια σκέφτομαι κ ειδικά πριν κοιμηθώ..Κ σήμερα ξύπνησα 6 η ώρα ενώ κοιμήθηκα 1! Μέχρι τώρα δεν είχα σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία μου λόγω ορμονών, αλλά ξαφνικά μ'έχει πιάσει τρελό άγχος...

Τέλος πάντων, καλό ΣΚ σε όλες!! Κ καλό μήναααα!!:x

• Μου αρέσει 2

hutep2.png

2 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε;; Εμείς τελειώσαμε με τα μαστορέματα κ έμεινε να βάλουμε τα έπιπλα στη θέση τους στο παιδικό, εκτός από το κρεβατάκι που θα το πάρουμε λίγο πριν έρθει ο μπέμπης! @Heidelberg Πώς πάει η μετακόμιση;;

Το σεμινάριο της nutricia το παρακολούθησα κ εγώ! Όντως πολύ καλό αν κ 45λεπτο, αλλά έλυσε όλες τις απορίες με τις ερωτήσεις που έκαναν οι συμμετέχουσες! Δήλωσα συμμετοχή κ στα υπόλοιπα εκτός του τοκετού που για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα.. Θα το ξαναπροσπαθήσω όμως!

Κορίτσια τις τελευταίες ημέρες δεν έχω πολύ καλή ψυχολογία, μ'έχει πιάσει ένα άγχος, ένας φόβος κ διάφορα ερωτήματα! Π.χ. θα είμαι καλή μαμά; Θα τα καταφέρουμε που είμαστε σε ξένη πόλη χωρίς τους δικούς μας; Όλο τέτοια σκέφτομαι κ ειδικά πριν κοιμηθώ..Κ σήμερα ξύπνησα 6 η ώρα ενώ κοιμήθηκα 1! Μέχρι τώρα δεν είχα σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία μου λόγω ορμονών, αλλά ξαφνικά μ'έχει πιάσει τρελό άγχος...

Καλημέρα σε όλες!

Κι εγώ με δυσκολία κατάφερα να εγγραφω στο σεμινάριο τοκετού, αλλά μετά από πολλή προσπάθεια τα καταφέρα.

Θα τα καταφέρετε μια χαρά,να μην αγχώνεσαι!Κι εμείς μόνοι μας σε ξένη πόλη και μάλιστα πολύ μακριά από τους δικούς μας μεγαλώσαμε το πρώτο και όλα πήγαν καλά! Ίσα ίσα που δεν εμπλέκεται κανένας τρίτος στην ανατροφή του παιδιού σου.

Είναι πολύ λογικά τα άγχη σου, προσπάθησε όμως να σκέφτεσαι τα ευχάριστα που έρχονται!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Συλλυπητήρια....εσυ είσαι πιο κοντά!!!Τυχερουλα!!!σε κανά 2 βδομάδες θα ξεκίνησω και εγω σιγά σιγά!!!καλό χαρούμενο καλοκαίρι!!!

3 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Έχεις λιγότερο απο 2 μήνες κοριτσάκι μου!!!μπράβο!!!σιγά σιγά θα τελειωσετε το δωμάτιο!

12 και 19 εχω δηλώσει και εγω συμμετοχή στο σεμινάριο της nutricia!

Είναι λογικά αυτά που σκέφτεσαι!φυσικά και θα τα καταφερετε όμως!οπως τόσα ζευγάρια!εγω την μαμά μου την εχω Κοντά μου αλλά δουλεύει!βοήθεια με το παιδί δεν θέλω,μονο οταν μπορεί με το σπίτι στην αρχή βέβαια!εγω ακόμα εχω άλλες ανησυχίες και φόβους και δεν εχω μπει σε αυτή την διαδικασία!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

13 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Συλλυπητήρια κορίτσι μου..

Μπαίνουμε όλες στην τελική ευθεία σιγά-σιγά! Κ εγώ πήρα βαλίτσα αλλά δεν την οργανωσα ακόμη, δεν έχω πάρει νυχτικο κ κάνα μεγάλο εσώρουχο!

@katia2018 και @rapounzel_rapounzel έχετε δίκιο! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, αλλά να ώρες ώρες με πιάνουν αυτές οι χαζές σκέψεις αν και από τα 18 μας είμαστε μακριά από τους δικούς μας κ εγώ κ ο άντρας μου! Τελικά κατά τις 11 έπεσα για ύπνο για κάνα 2ωρο πάλι! Τώρα θα ασχοληθώ με το άλμπουμ του γάμου(!) γιατί το έχω αφήσει και είπα αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ!

hutep2.png

πρίν από 42 λεπτά , Agusta είπε:

Συλλυπητήρια κορίτσι μου..

Μπαίνουμε όλες στην τελική ευθεία σιγά-σιγά! Κ εγώ πήρα βαλίτσα αλλά δεν την οργανωσα ακόμη, δεν έχω πάρει νυχτικο κ κάνα μεγάλο εσώρουχο!

@katia2018 και @rapounzel_rapounzel έχετε δίκιο! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, αλλά να ώρες ώρες με πιάνουν αυτές οι χαζές σκέψεις αν και από τα 18 μας είμαστε μακριά από τους δικούς μας κ εγώ κ ο άντρας μου! Τελικά κατά τις 11 έπεσα για ύπνο για κάνα 2ωρο πάλι! Τώρα θα ασχοληθώ με το άλμπουμ του γάμου(!) γιατί το έχω αφήσει και είπα αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ!

Μπράβο!!!να κανείς πραγματακια να ξεφεύγει το μυαλό!και μια βολτιτσα εσυ που μπορείς μια χαρά θα ήταν!

Εγω πήρα τα άλμπουμ και τα βίντεο του γάμου μετά από 3,5 χρόνια!πριν λιγες μέρες!πρέπει να είμαι η μοναδική νύφη που δεν διάλεγε τις φωτογραφίες για να μας φτιάξουν τα άλμπουμ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Μπράβο!!!να κανείς πραγματακια να ξεφεύγει το μυαλό!και μια βολτιτσα εσυ που μπορείς μια χαρά θα ήταν!

Εγω πήρα τα άλμπουμ και τα βίντεο του γάμου μετά από 3,5 χρόνια!πριν λιγες μέρες!πρέπει να είμαι η μοναδική νύφη που δεν διάλεγε τις φωτογραφίες για να μας φτιάξουν τα άλμπουμ!

Χαχα κ εγώ αν το άφηνα λίγο ακόμη τόσο θα έκανα με το μωρό! Αλλά εντάξει, Αύγουστο κλείνουμε 1 χρόνο οπότε εντάξει! Ναι, θα πάω όταν δροσίσει λίγο μία βολτούλα! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εδώ έχει πααααρα πολύ ζέστη!!

hutep2.png

2 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Χαχα κ εγώ αν το άφηνα λίγο ακόμη τόσο θα έκανα με το μωρό! Αλλά εντάξει, Αύγουστο κλείνουμε 1 χρόνο οπότε εντάξει! Ναι, θα πάω όταν δροσίσει λίγο μία βολτούλα! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εδώ έχει πααααρα πολύ ζέστη!!

Και εδω έχει από εχτες πολύ ζέστη!εγω πάντως το βράδυ κοιμάμαι με κλιματιστικό!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...