Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , katia2018 είπε:

Μακάρι ρε συ, γιατί αυτές τις μέρες έχω πέσει πάρα πολύ...δεν έχω άλλο κουράγιο...δεν περνάει η ώρα, πώς θα περάσουν οι μέρες???? Κανείς γύρω μας δεν καταλαβαίνει... μπορεί να είναι υποστηρικτικοί,αλλά όταν έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει και ζωή έξω από το δωμάτιο που είσαι ξάπλα όλη μέρα, τότε τι να σου πουν όλοι αυτοί.....

Μη με παρεξηγήσεις, είναι βράδυ και πάντα πέφτω μετά το απόγευμα!!

Άντε καληνύχτα κοριτσάκι μου!!

Εγω να είσαι σίγουρη οτι δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξήγησω γιατί είμαστε στην ίδια θέση!υποστηρικτικοί μπορεί να είναι αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν!μόνο οταν το περνάς ξέρεις πως είναι!να περιμένεις τόσο καιρό για αυτήν την εγκυμοσύνη και να μην μπορείς να την χαρείς!

Το βράδυ και εγω πεφτω, το πρωί ξυπναω πιο αισιόδοξη!πολύ σημαντικό που με άφησε να είμαι πιο άνετη και όχι τόσο ξάπλα αλλά η αγωνία μου είναι μεγάλη να πάνε ολα καλά!άλλες Φόρες φοβάμαι άλλες φορές λέω δεν υπάρχει περίπτωση, ολα θα πάνε καλά!

Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα!για αυτό σου λέω, μας το χρωστάει η ζωή ρε Κάτια!!!

Καλό βράδυ!!!ξημερωνει μια καινούργια μέρα που τα μωρά μας θα είναι ακόμα μια μέρα μεγαλύτερα και πιο κοντά στην αγκαλιά μας!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω να είσαι σίγουρη οτι δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξήγησω γιατί είμαστε στην ίδια θέση!υποστηρικτικοί μπορεί να είναι αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν!μόνο οταν το περνάς ξέρεις πως είναι!να περιμένεις τόσο καιρό για αυτήν την εγκυμοσύνη και να μην μπορείς να την χαρείς!

Το βράδυ και εγω πεφτω, το πρωί ξυπναω πιο αισιόδοξη!πολύ σημαντικό που με άφησε να είμαι πιο άνετη και όχι τόσο ξάπλα αλλά η αγωνία μου είναι μεγάλη να πάνε ολα καλά!άλλες Φόρες φοβάμαι άλλες φορές λέω δεν υπάρχει περίπτωση, ολα θα πάνε καλά!

Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα!για αυτό σου λέω, μας το χρωστάει η ζωή ρε Κάτια!!!

Καλό βράδυ!!!ξημερωνει μια καινούργια μέρα που τα μωρά μας θα είναι ακόμα μια μέρα μεγαλύτερα και πιο κοντά στην αγκαλιά μας!!!

Rapounzel μου,

Σ'ευχαριστω πολύ για τα υποστηρικτικά σου λόγια! Όντως όποιος ζει κάτι αντίστοιχο καταλαβαίνει μόνο...

Δυστυχώς πλησιάζουν οι μέρες που είχα πριν δύο χρόνια την πρώτη απώλεια και είναι λίγο δύσκολα ...

Κρατάω αυτό που είπες,ότι ξημερώνει μια νέα μέρα που είναι μεγαλύτερα κατά μία μέρα....

Καλό ξημέρωμα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , modena είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!! Το καλύτερο καλοκαίρι για την ακρίβεια!!! :-D

Καλημέρα σε όλες!

Καλό και ήρεμο μήνα να έχουμε κι ακόμη καλύτερο καλοκαίρι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , katia2018 είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Καλό και ήρεμο μήνα να έχουμε κι ακόμη καλύτερο καλοκαίρι!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!καλό μήνα σε όλες μας!!!θα περάσει και αυτός ο μήνας και μετά δεν φοβόμαστε τίποτα!!!16 μέρες για να μπω στον 8ο!!!

Κάτια μου δεν μπορώ να σου πω να μην το σκέφτεσαι γιατί καταλαβαινω οτι δεν γίνεται!αλλά να σκέφτεσαι αυτό που σου είπα!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!καλό μήνα σε όλες μας!!!θα περάσει και αυτός ο μήνας και μετά δεν φοβόμαστε τίποτα!!!16 μέρες για να μπω στον 8ο!!!

Κάτια μου δεν μπορώ να σου πω να μην το σκέφτεσαι γιατί καταλαβαινω οτι δεν γίνεται!αλλά να σκέφτεσαι αυτό που σου είπα!

Rapounzel μου,

Σ'ευχαριστω πολύ! Σήμερα έκλεισα 30 εβδ. Ήταν θέμα ψυχολογίας να ακούω το 3 μπροστά!!Με το καλό να μπούμε στον 8ο!!

Φιλιά πολλά!!

Just now, katia2018 είπε:

Rapounzel μου,

Σ'ευχαριστω πολύ! Σήμερα έκλεισα 30 εβδ. Ήταν θέμα ψυχολογίας να ακούω το 3 μπροστά!!Με το καλό να μπούμε στον 8ο!!

Φιλιά πολλά!!

Έχεις κανένα νέο από την Ιωάννα?Ήταν να μας πει πώς πάει η φαγούρα της!!!

πρίν από 24 λεπτά , katia2018 είπε:

Rapounzel μου,

Φιλιά πολλά!!

Έχεις κανένα νέο από την Ιωάννα?Ήταν να μας πει πώς πάει η φαγούρα της!!!

Ναι!!!και εγω περιμένω να μπει αυτό το 3 μπροστά!!! 

Δεν εχει κάνει ακόμα την εξέταση!

Qqe8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΑΝΩΔΥΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.....

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

πρίν από 56 λεπτά , elenistam είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ ΑΝΩΔΥΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.....

Να πάνε όλα καλά στον καρδιολόγο! Δε θα είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά καλά κάνεις και το τσεκαρεις.Κι εγώ υποφέρω από ταχυπαλμιες,δεν πέφτουν ποτέ,εδώ και ενάμιση μήνα, κάτω από 95 οι σφυγμοί μου, αλλά μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχει μια αύξηση έως και 20% των παλμών μας. Αν είναι στο 110 περίπου να ανησυχήσω μου είπαν.

Να περνάς καλά στο όμορφο νησί!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , angeliki1979 είπε:

καλό μήνα και κοντινή γιορτή έρχονται τα μωράκια και μετα πλιτσι πλιτσι την παραλια !

Εγω πάντως αν βγει στην ώρα της δεν προλαβαινω να πλατσουρισω φέτος αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!!

2 ώρες πρίν, elenistam είπε:

Και εγω ταχυκαρδίες απο τα τοκολυτικά!εχω 120 παλμούς!γενικά στην εγκυμοσύνη αυξάνονται λίγο και είναι φυσιολογικό!το λιγότερο που έχω είναι 85-87!στην κοιλιά μου ανέκαθεν έβλεπα τους παλμούς επειδή είμαι αδυνατουλα!έχεις πολλούς παλμούς;

Qqe8p2.png

πρίν από 43 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω πάντως αν βγει στην ώρα της δεν προλαβαινω να πλατσουρισω φέτος αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!!

Και εγω ταχυκαρδίες απο τα τοκολυτικά!εχω 120 παλμούς!γενικά στην εγκυμοσύνη αυξάνονται λίγο και είναι φυσιολογικό!το λιγότερο που έχω είναι 85-87!στην κοιλιά μου ανέκαθεν έβλεπα τους παλμούς επειδή είμαι αδυνατουλα!έχεις πολλούς παλμούς;

Πώς τη βγάζεις με τόσους παλμούς Rapounzel?Εγώ με τους 95 και δε μπορώ να κοιμηθώ.... χτυπάει η καρδιά (κάνει αντανάκλαση στο κρεβάτι). Κοιμάμαι μπρούμυτα ακόμη.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ....!!! ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ...ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 90............ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΧΑΧΑΧΑΧ......

• Μου αρέσει 2

MNKKp3.png

πρίν από 16 λεπτά , katia2018 είπε:

Πώς τη βγάζεις με τόσους παλμούς Rapounzel?Εγώ με τους 95 και δε μπορώ να κοιμηθώ.... χτυπάει η καρδιά (κάνει αντανάκλαση στο κρεβάτι). Κοιμάμαι μπρούμυτα ακόμη.

Κανω υπόμονη αναγκαστικά!32η θα κόψω τα τοκολυτικά!δεν εχω όλη μέρα τόσους!συνήθως μεσημέρι και απόγευμα ανεβαίνουν τόσο πολύ!πολλές φορές οταν δεν αντεχω, μπαίνω για ενα μπανακι και μετά είμαι πιο ήρεμη!και εχω και ιστορικό με κρίσεις πανικού, απόρω που τόσο καιρό με τις ταχυκαρδίες είμαι τόσο ψύχραιμη!πως κοιμάσαι μπρούμητα καλέ;;;εχω να κοιμηθώ 3 μήνες μπρούμητα!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...