Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , katia2018 είπε:

Καλησπέρα

Πόσο ήταν ο τράχηλος σου όταν έκανες την περίδεση?Εγώ κρατιεμαι στο 1,5- 1,8 εκ. εδώ και ένα μήνα. Φυσικά κι εγώ μέχρι την τουαλέτα μόνο.Σε νιώθω...να ήξερες πόσο σε νιώθω!!

Εγω ημουν πιο χαμηλα..1,1-1,5 ηταν οι μετρησεις κ γι αυτο προχωρησαμε αμεσα.

Τωρα ελπιζουμε να μεινει ετσι. Αλλα δεν ειχα πονους ή συσπασεις,μαλλον ανατομικο,δεν εχω κανει κ καποιο χειρουργειο σχετικα.Ουτε κουραζομουν καθως δε δουλευα. Νομιζω θα ναι καλυτερα τα πραγματα αν φτασουμε κοντα στις 32 βδομαδες.

poWsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα ,εμενα σταθερα γυρω στο 1 κολπικα 1.5 κοιλιακα περιπου εδω και μια εβδομαδα και την αλλη εβδομαδα (μετα απο μια θεραπεια 3ημερη για μυκητες) θα μου βαλει πεσσο. και μετα παλι ξαπλα εννοειται ....μεχρι να φτασουμε την 32 εβδομαδα. εχει καμια εμπειρια απο πεσσο?

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 2 λεπτά , λιλιτο είπε:

καλησπερα ,εμενα σταθερα γυρω στο 1 κολπικα 1.5 κοιλιακα περιπου εδω και μια εβδομαδα και την αλλη εβδομαδα (μετα απο μια θεραπεια 3ημερη για μυκητες) θα μου βαλει πεσσο. και μετα παλι ξαπλα εννοειται ....μεχρι να φτασουμε την 32 εβδομαδα. εχει καμια εμπειρια απο πεσσο?

Η rapounzel έβαλε πεσσο πριν λίγες μέρες. Θα σου πει εκείνη λεπτομέρειες...

πρίν από 4 λεπτά , samiam είπε:

Εγω ημουν πιο χαμηλα..1,1-1,5 ηταν οι μετφησεις κ γι αυτο προχωρησαμε αμεσα.

Τωρα ελπιζουμε να μεινει ετσι. Αλλα δεν ειχα πονους ή συσπασεις,μαλλον ανατομικο,δεν εχω κανει κ καποιο χειρουργειο σχετικα.Ουτε κουραζομουν καθως δε δουλευα. Νομιζω θα ναι καλυτερα τα πραγματα αν φτασουμε κοντα στις 32 βδομαδες.

Σε καταλαβαίνω...Κι εγώ χωρίς συσπάσεις και χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Απλώς επειδή έχω βεβαρυμένο ιστορικό (2 πρόωρους τοκετους σε πέμπτο και έκτο μήνα όχι όμως από ανεπάρκεια τραχήλου),είμαι σε επιφυλακή από τη 14η εβδομάδα και προσπαθώ να προλάβω ο,τι μπορώ. Μετράω από 15η εβδομάδα κάθε εβδομάδα τράχηλο διακολπικα. Όλα ήταν καλά μέχρι την 21η που άρχισε να μειώνεται,μετά επανήλθε στο 3 εκ. και μετά την 25η έπεσε πολύ. Πάντως,στο νοσοκομείο που ήμουν είδα περιπτώσεις με τράχηλο στο 0,5 cm για τουλάχιστον ένα μήνα και βάλε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , katia2018 είπε:

Η rapounzel έβαλε πεσσο πριν λίγες μέρες. Θα σου πει εκείνη λεπτομέρειες...

Σε καταλαβαίνω...Κι εγώ χωρίς συσπάσεις και χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Απλώς επειδή έχω βεβαρυμένο ιστορικό (2 πρόωρους τοκετους σε πέμπτο και έκτο μήνα όχι όμως από ανεπάρκεια τραχήλου),είμαι σε επιφυλακή από τη 14η εβδομάδα και προσπαθώ να προλάβω ο,τι μπορώ. Μετράω από 15η εβδομάδα κάθε εβδομάδα τράχηλο διακολπικα. Όλα ήταν καλά μέχρι την 21η που άρχισε να μειώνεται,μετά επανήλθε στο 3 εκ. και μετά την 25η έπεσε πολύ. Πάντως,στο νοσοκομείο που ήμουν είδα περιπτώσεις με τράχηλο στο 0,5 cm για τουλάχιστον ένα μήνα και βάλε

Καλα γενικα περιπτωσεις απειρες.... εδω  μεσα διαβασα οτι κατω απο 1 εκ. Τραχηλο γεννας αρα η κοπελα μαλλον ειναι φαινομενο!

Να σου πω την αληθεια εμενα μου πε ο γιατρος κ ο γυναικολογος της εμβρυομητρικης οτι δε μεγαλωνει ο τραχηλος απλα ειναι δυναμικος κ επηρεαζεται απο τις ταλαντωσεις της μητρας κ οι μετρησεις εχουν καποια αποκλιση. Δεν ξερω τελικα τι ισχυει... κανε υπομονη κ μην ακους κ πολλα!

poWsp2.png

2 ώρες πρίν, modena είπε:

Θα κάνει το ίδιο τον Ιούνιο είπε κορίτσι οπότε μια χαρά. Πήρα πολλά screenshots. :-D είπε διάφορα ενδιαφέροντα για τις πρώτες μέρες με το μωρό, για το μπανάκι πως θα το κάνουμε. Να το δεις.

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Εγώ ετοιμαζομουν για τη δουλειά κ δεν κατάφερα να γράψω. Με ακουστικά το παρακολούθησα προς το τέλος.. πάντως όντως πολύ καλή κ είπε κ τα πράγματα με το όνομα τους. Για όλα τα περιττά που μας φορτώνουν τα μαγαζιά κ οι πωλήτριες. Με ενδιαφέρει πολύ το σεμινάριο για τα φυσικά καλλυντικά για την περιποίηση του μωρού που είπε. Το σκέφτομουν κ εγώ το σπαθολαδο.

Πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά! Τώρα μπορείς κ να ηρεμήσεις. Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! 

Ναι και εγώ το σπαθολαδο σκεφτόμουν έχει η frezyderm απ'οτι είδα αλλά θα ρωτήσω και στο φαρμακείο.

Είδες τι είπε για τα ρουχαλάκια? Μ'άρεσε που κάνει τα σκουφακια να τα βάλουν αυτοί που θα σας το πουν.. Πολύ γέλασα..

• Χαχα 2

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , samiam είπε:

Καλα γενικα περιπτωσεις απειρες.... εδω  μεσα διαβασα οτι κατω απο 1 εκ. Τραχηλο γεννας αρα η κοπελα μαλλον ειναι φαινομενο!

Να σου πω την αληθεια εμενα μου πε ο γιατρος κ ο γυναικολογος της εμβρυομητρικης οτι δε μεγαλωνει ο τραχηλος απλα ειναι δυναμικος κ επηρεαζεται απο τις ταλαντωσεις της μητρας κ οι μετρησεις εχουν καποια αποκλιση. Δεν ξερω τελικα τι ισχυει... κανε υπομονη κ μην ακους κ πολλα!

Όπως τα λες είναι...κι εγώ στην αρχή διάβαζα πολύ για ανεπάρκεια τραχήλου και κάτω από πόσα εκατοστά θεωρείται... τελικά τώρα πια ακούω το γιατρό μου, χάρη στην ηρεμία του οποίου πορευόμαστε καλά!

Αυτό που λες για τη δυναμικότητα, πράγματι έτσι είναι και το διαπίστωσα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Να σου το αναλύσω: όταν πήγαινα στο γιατρό καθόμουν στην αναμονή του περίπου δύο ώρες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρελαίνομαι στον πόνο σε όλο το σώμα,η μέση μου χάλια,η κοιλιά μου...Όταν έμπαινα κ με έβλεπε, αφού είχα πλέον εξαντληθεί,μου έβρισκε έναν τράχηλο... Από την περασμένη εβδομάδα,που μπαίνω πρώτο ραντεβού, ανέβηκε στο 2,3εκ. Ήμουν ξεκούραστη κ το καταλαβαίνα κι η ίδια ότι ήμουν καλά.Προχθες που πήγα πάλι, επειδή άργησε ο γιατρός να έρθει άρχισα να κουράζομαι πολύ και τελικά φάνηκε κ στη μέτρηση που ήταν 1,8. Παρόλα αυτά, η δυναμικότητα φαίνεται και από το γεγονός ότι στις 3 μετρήσεις που μου κάνει εκείνη την ώρα, υπάρχει διακύμανση (είχα 1,8  εκ., 2 εκ. και 2,1 εκ.).

Δεν μπορώ να καταλάβω πολλά, απλώς παλεύω να μείνει έτσι.

Στο 1εκ  δε γεννας. Στο 0 έχεις εξάλειψη τραχήλου και μετά μπορεί να κρατιεσαι και με κάποια διαστολή, αφού μπορεί να μην έχεις πόνους.Αν δεν έχεις πόνους ή ρήξη υμένων δε γεννας έτσι.

πρίν από 24 λεπτά , samiam είπε:

Σου είπαν να είσαι σε ακινησία ή εσύ μόνη σου το κάνεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , katia2018 είπε:

Όπως τα λες είναι...κι εγώ στην αρχή διάβαζα πολύ για ανεπάρκεια τραχήλου και κάτω από πόσα εκατοστά θεωρείται... τελικά τώρα πια ακούω το γιατρό μου, χάρη στην ηρεμία του οποίου πορευόμαστε καλά!

Αυτό που λες για τη δυναμικότητα, πράγματι έτσι είναι και το διαπίστωσα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Να σου το αναλύσω: όταν πήγαινα στο γιατρό καθόμουν στην αναμονή του περίπου δύο ώρες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρελαίνομαι στον πόνο σε όλο το σώμα,η μέση μου χάλια,η κοιλιά μου...Όταν έμπαινα κ με έβλεπε, αφού είχα πλέον εξαντληθεί,μου έβρισκε έναν τράχηλο... Από την περασμένη εβδομάδα,που μπαίνω πρώτο ραντεβού, ανέβηκε στο 2,3εκ. Ήμουν ξεκούραστη κ το καταλαβαίνα κι η ίδια ότι ήμουν καλά.Προχθες που πήγα πάλι, επειδή άργησε ο γιατρός να έρθει άρχισα να κουράζομαι πολύ και τελικά φάνηκε κ στη μέτρηση που ήταν 1,8. Παρόλα αυτά, η δυναμικότητα φαίνεται και από το γεγονός ότι στις 3 μετρήσεις που μου κάνει εκείνη την ώρα, υπάρχει διακύμανση (είχα 1,8  εκ., 2 εκ. και 2,1 εκ.).

Στο 1εκ  δε γεννας. Στο 0 έχεις εξάλειψη τραχήλου και μετά μπορεί να κρατιεσαι και με κάποια διαστολή, αφού μπορεί να μην έχεις πόνους.Αν δεν έχεις πόνους ή ρήξη υμένων δε γεννας έτσι.

Ο γιατρος μου δεν ειναι υπερ της ακινησιας αλλα στην περιπτωση μου μαλλον λογω κρισιμοτητας μου πε μεσα στο σπιτι αντε να βγαινω μεχρι το μπαλκονι. Εγω βεβαια λογω ανασφαλειας μονο μεχρι μπανιο παω. Γενικα ομως ειμαι σε περιορισμο κ θα μαι μεχρι τελους

poWsp2.png

πρίν από 51 λεπτά , λιλιτο είπε:

Με ζητησατε έμαθα!!!εγω έβαλα πεσσό την περασμένη πέμπτη!τι θες να μάθεις;;;εγω είχα 2,3 τράχηλο οταν τον έβαλα! 

Qqe8p2.png

Just now, samiam είπε:

Ο γιατρος μου δεν ειναι υπερ της ακινησιας αλλα στην περιπτωση μου μαλλον λογω κρισιμοτητας μου πε μεσα στο σπιτι αντε να βγαινω μεχρι το μπαλκονι. Εγω βεβαια λογω ανασφαλειας μονο μεχρι μπανιο παω. Γενικα ομως ειμαι σε περιορισμο κ θα μαι μεχρι τελους

Κι ο δικός μου το ίδιο. Τόσο καιρό δε μου έχει συστήσει ξάπλα, γενικά είναι κατά και θεωρεί ότι δεν ενδείκνυται στην κύηση.Το ίδιο και όλοι οι γιατροί της πανεπιστημιακής κλινικής που με παρακολουθούν κ νοσηλεύτηκα. Εγώ βέβαια από φόβο,αλλά και επειδή το σώμα μου είναι σε ξάπλα από την 6η εβδομάδα, αδυνατώ να κυκλοφορήσω.Δεν το θεωρώ κι αυτό που μου συμβαίνει καλό,γιατί έχουν χαλαρώσει όλοι οι σύνδεσμοι. Όταν σηκώνομαι για τουαλέτα σφαδαζω από τους πόνους στη μέση.

Κι εγώ έτσι θα πορευτώ μέχρι τέλους, εκτός κι φτάσω 37η, οπότε λέω να αρχίσω να περπατάω λίγο για να εμπεδωθεί.

Πόσο είσαι τώρα?Εγώ αύριο κλείνω 30 εβδ. ακριβώς.

Σ'ευχαριστω πολύ για τη συμπαράσταση, είναι καλό να νιώθεις ότι υπάρχουν κι άλλοι στην ίδια κατάσταση!!

πρίν από 18 λεπτά , katia2018 είπε:

Πάντα κάνουν 3 μετρήσεις!έτσι γίνεται!εμεις κρατάμε την ενδιάμεση συνήθως!

Όσο ήμουν σε τόση ξάπλα οταν σηκωνομουν έστω και λίγο και εγω κουραζομουνα!τώρα μετά τον πεσσό που σηκωνομαι λίγο πιο πολύ,βάζω και ενα πλυντήριο αισθάνομαι καλύτερα και το σώμα μου!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Με ζητησατε έμαθα!!!εγω έβαλα πεσσό την περασμένη πέμπτη!τι θες να μάθεις;;;εγω είχα 2,3 τράχηλο οταν τον έβαλα! 

Γρήγορη είσαι πάντως!!!Δώσε τα φώτα σου στην λιλιτο!!

Είσαι καλά σήμερα?

Φιλιά!!!

Just now, rapounzel_rapounzel είπε:

Πάντα κάνουν 3 μετρήσεις!έτσι γίνεται!εμεις κρατάμε την ενδιάμεση συνήθως!

Όσο ήμουν σε τόση ξάπλα οταν σηκωνομουν έστω και λίγο και εγω κουραζομουνα!τώρα μετά τον πεσσό που σηκωνομαι λίγο πιο πολύ,βάζω και ενα πλυντήριο αισθάνομαι καλύτερα και το σώμα μου!!!

Εγώ κρατάω τη χειρότερη για να μην παίρνω αέρα!!! Δηλαδή τώρα κουράζεσαι λιγότερο  όταν σηκώνεσαι ή απλώς δεν έχεις τόσο φόβο?

πρίν από 1 λεπτό , katia2018 είπε:

Κι ο δικός μου το ίδιο. Τόσο καιρό δε μου έχει συστήσει ξάπλα, γενικά είναι κατά και θεωρεί ότι δεν ενδείκνυται στην κύηση.Το ίδιο και όλοι οι γιατροί της πανεπιστημιακής κλινικής που με παρακολουθούν κ νοσηλεύτηκα. Εγώ βέβαια από φόβο,αλλά και επειδή το σώμα μου είναι σε ξάπλα από την 6η εβδομάδα, αδυνατώ να κυκλοφορήσω.Δεν το θεωρώ κι αυτό που μου συμβαίνει καλό,γιατί έχουν χαλαρώσει όλοι οι σύνδεσμοι. Όταν σηκώνομαι για τουαλέτα σφαδαζω από τους πόνους στη μέση.

Κι εγώ έτσι θα πορευτώ μέχρι τέλους, εκτός κι φτάσω 37η, οπότε λέω να αρχίσω να περπατάω λίγο για να εμπεδωθεί.

Πόσο είσαι τώρα?Εγώ αύριο κλείνω 30 εβδ. ακριβώς.

Σ'ευχαριστω πολύ για τη συμπαράσταση, είναι καλό να νιώθεις ότι υπάρχουν κι άλλοι στην ίδια κατάσταση!!

Εμενα μου πε οτι η ακινησια βοηθαει στην περιπτωση μου. 28η μπηκα. Εσυ εφτασες 30 μια χαρα!! Φευγει ο κινδυνος! Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας

poWsp2.png

Just now, katia2018 είπε:

Γρήγορη είσαι πάντως!!!Δώσε τα φώτα σου στην λιλιτο!!

Είσαι καλά σήμερα?

Φιλιά!!!

Τωρα μπήκα και το είδα!!!και λέω ωπ, με ζητάνε τα κορίτσια!!!οτι θέλει πολύ ευχαρίστως να της πω!!!

Είμαι καλύτερα ψυχολογικά και σωματικά αφου κινούμαι πιο πολύ πλέον μέσα στο σπίτι!την νύχτα κλασικά υποφέρω απο πόνους στην μέση και στην πυελικη περιοχή!

Qqe8p2.png

πρίν από 9 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Τωρα μπήκα και το είδα!!!και λέω ωπ, με ζητάνε τα κορίτσια!!!οτι θέλει πολύ ευχαρίστως να της πω!!!

Είμαι καλύτερα ψυχολογικά και σωματικά αφου κινούμαι πιο πολύ πλέον μέσα στο σπίτι!την νύχτα κλασικά υποφέρω απο πόνους στην μέση και στην πυελικη περιοχή!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!

Έτσι θα ανέβεις και ψυχολογικά λίγο!!!

πρίν από 11 λεπτά , samiam είπε:

Εμενα μου πε οτι η ακινησια βοηθαει στην περιπτωση μου. 28η μπηκα. Εσυ εφτασες 30 μια χαρα!! Φευγει ο κινδυνος! Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας

Κι εσύ πολύ καλά είσαι σε εβδομάδες!!!Όλα θα πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

ποσο καιρο ησουν ξαπλα? ποναει η τοποθετηση?πρεπει μετα να προσεξεις κατι?  μεγαλωσε ο τραχηλος με τον πεσσο και σηκωνεσαι ? 

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...