Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

Που θα πάει θα βρούμε την άκρη! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως...ξεκούραση μέχρι να καταφέρω να επικοινωνήσω είτε να πάω από κοντά! 

ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Κάθομαι πάνω στον καναπέ που είναι ήδη αμπαλαρισμένος, πίνω καφέ σε πλαστικό από την καφετέρια από κάτω (γιατί η καφετιέρα μας είναι ήδη σε κούτα) και περιμένω να πάω εγώ στην δουλειά και ο άντρας μου την μεταφορική. Είχαν και 24ωρη απεργία τα καράβια και μας πήγαν πίσω στο πρόγραμμα και γενικά ....χάλια... Ο καλός μου μες στα νεύρα, εγώ μες στην ταλαιπωρία... Απόψε κοιμηθήκαμε σε στρώμα στο πάτωμα... Να τελειώνουμε, δεν αντέχω άλλο...

@Zouzou94 , να μας πεις όταν μιλήσεις με τον γιατρό σου τι σου είπε! Όλα καλά θα πάνε και για την μικρή σου, μην ανησυχείς!

πρίν από 40 λεπτά , Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!

Κάθομαι πάνω στον καναπέ που είναι ήδη αμπαλαρισμένος, πίνω καφέ σε πλαστικό από την καφετέρια από κάτω (γιατί η καφετιέρα μας είναι ήδη σε κούτα) και περιμένω να πάω εγώ στην δουλειά και ο άντρας μου την μεταφορική. Είχαν και 24ωρη απεργία τα καράβια και μας πήγαν πίσω στο πρόγραμμα και γενικά ....χάλια... Ο καλός μου μες στα νεύρα, εγώ μες στην ταλαιπωρία... Απόψε κοιμηθήκαμε σε στρώμα στο πάτωμα... Να τελειώνουμε, δεν αντέχω άλλο...

@Zouzou94 , να μας πεις όταν μιλήσεις με τον γιατρό σου τι σου είπε! Όλα καλά θα πάνε και για την μικρή σου, μην ανησυχείς!

Καλημερα! Μανικι μεγαλο η μετακομιση...κ να σαι κ εγκυος. Θυμησε μου αλλαξατε περιοχη γενικα? 

Εμενα ειναι καλυτερα η μεση...παρακαλαω να μη με πιασει παλι γιατι ειναι μαρτυριο,δε βολευομαι πουθενα.

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!

Πωπω!! Υπομονή!! Για το μετά θα έχετε βοήθεια ή θα τα κάνεις μόνη σου τα της τακτοποίησης??

XM9Hp2.png

11 ώρες πρίν, Alex_mfpm είπε:

Αυτό νομίζω σίγουρα θα στο κανει δεν ειναι κατι δύσκολο όποτε φαντάζομαι θα στο κανει... γιατι όχι 

Εγω θα γεννήσω στο Έλενα και τις εξετάσεις τις κάνω εκει και δεν έχουν 3d.  Για το Doppler δεν είχε ραντεβού και έκλεισα στο Λητώ.Θα ήθελα πολύ να δω την μπουμπού μου. Σίγουρα θα είναι κούκλα αλλά θέλω να δω φατσούλα...^_^

1 ώρα πρίν, modena είπε:

Πωπω!! Υπομονή!! Για το μετά θα έχετε βοήθεια ή θα τα κάνεις μόνη σου τα της τακτοποίησης??

Τι ώρα είναι το live στο νουτριτσια? Και που μπαίνεις δεν το βρίσκω. Έχω κάνει εγγραφή 

Νομίζω το βρήκα. Ποια εφαρμογή κατέβασες? Adobe connect?

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

Κουνιόταν ο μικρός και ταυτοχρονα ένιωθα να με πιέζει αρκετά και φουσκωνα σε εκείνο το σημείο και φαινόταν έντονο..νόμιζα πως πετούσε κωλαρακι ή κάτι τέτοιο αλλά τελικά ήταν σύσπαση που έκανα! Ήταν πολύ συχνα αυτά τα φουσκώματα και επειδή γενικά είναι δραστήριος δεν πήγε το μυαλό μου ότι είναι σύσπαση! Ανα διαστήματα βέβαια με έπιανε και πόνος στη μέση! Σήμερα πήγα στο γιατρό και όλα καλά..καμία σύσπαση και ο τράχηλος κλειστός..ευτυχώς με το μαγνήσιο το 300αρι σώθηκα..το trofocard δεν με έκανε δουλειά! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@modena πολύ ωραίο το σεμινάριο. Το είδες?

Τώρα είδα τα μηνύματα! Συγγνώμη! Ναι μπήκα! Εντύπωση μου έκανε γτ περιμένα σαν εταιρεία γάλακτος να κάνει ένα ήπιο σεμινάριο για τον θηλασμό. Η μαία είναι τέρμα υπέρ κ θα κάνει κ ένα μόνο για αυτό. Με τπτ δεν το περίμενα.. μπήκα λίγο προιδεασμενη.

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

γεια σας και από μενα- και εμενα με έπιασαν κατι κράμπες χθες τη νυχτα και ξύπνησα από τον πονο- αρχισα να περνω μαγνήσιο που το ειχα αφήσει γιατι βοηθάει στις συσπάσεις και στις κράμπες-

τι να πρωτοπιω πινω για θυροειδή πινω αντιβίωση για ιγμοριτιδα πινω σίδηρο για τον αιματοκρίτη πινω ασβέστιο για την εγκυμοσυνη αυτά τα ολιγα!!!!!!!!!!!!!!!!

1 hour ago, modena είπε:

Τώρα είδα τα μηνύματα! Συγγνώμη! Ναι μπήκα! Εντύπωση μου έκανε γτ περιμένα σαν εταιρεία γάλακτος να κάνει ένα ήπιο σεμινάριο για τον θηλασμό. Η μαία είναι τέρμα υπέρ κ θα κάνει κ ένα μόνο για αυτό. Με τπτ δεν το περίμενα.. μπήκα λίγο προιδεασμενη.

Εγω θα παρακολουθησω τα επόμενα!τώρα δεν πρόλαβα θέση!

Μου είχε κάνει εντύπωση για την nutricia οτι οταν μου είχαν στείλει την διαφημιστική τσαντουλα και ενα βιβλιαράκι για τον θηλασμό!που συστήνει μέσα αποκλειστικό θηλασμό μέχρι 6 μηνών και συνέχιση μέχρι τα δύο έτη τουλάχιστον!οτι συστήνει ο ΠΟΥ δηλαδη!και πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί είναι μια εταιρία που πουλάει σκονογαλα!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, modena είπε:

Μ'άρεσε πάρα πολύ η κοπέλα όπως τα έλεγε. Θα δω και τα υπόλοιπα τρία που θα κάνει. Σίγουρα διάβασε όλα τα μηνύματα γιατί διάβασε και το δικό μου...  

XDAlp3.png

7 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!

Καλησπέρα..μίλησα το πρωί με τον γιατρό μου και μου είπε αναλογα πως νιώθω να πάω να με δει ο ίδιος είτε σε νοσοκομείο! Τελικα πήγα νοσοκομείο ,με έβαλαν στον καρδιοτοκογραφο..καμία σύσπαση ,μετά είδε τον τράχηλο κλειστός χωρίς θέματα(απλά φαινόταν ότι είχα συσπάσεις) και μετά είδαμε και τον μπέμπη..μια χαρά σε όλα 1,100 έφτασε και κλασσικά ζωηρουλης! Οπότε ξεκούραση,τα μαγνησια μου και προχωράμε! Αύριο έχω και τη καμπύλη ζαχάρου,οπότε θα βουλευτώ στον καναπέ εκεί και θα διαβάζω βιβλιαράκι! :)

πρίν από 47 λεπτά , angeliki1979 είπε:

γεια σας και από μενα- και εμενα με έπιασαν κατι κράμπες χθες τη νυχτα και ξύπνησα από τον πονο- αρχισα να περνω μαγνήσιο που το ειχα αφήσει γιατι βοηθάει στις συσπάσεις και στις κράμπες-

τι να πρωτοπιω πινω για θυροειδή πινω αντιβίωση για ιγμοριτιδα πινω σίδηρο για τον αιματοκρίτη πινω ασβέστιο για την εγκυμοσυνη αυτά τα ολιγα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα..αν έχεις συσπάσεις καλό είναι να μη περνεις ασβέστιο γιατί τις αυξάνει! Όσο για μαγνήσιο πιο περνεις? 

6 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλημερα! Μανικι μεγαλο η μετακομιση...κ να σαι κ εγκυος. Θυμησε μου αλλαξατε περιοχη γενικα? 

Εμενα ειναι καλυτερα η μεση...παρακαλαω να μη με πιασει παλι γιατι ειναι μαρτυριο,δε βολευομαι πουθενα.

Πρόσεχε λίγο με τη μέση σου,να ξεκουράζεσαι και δεν ξέρω αν παίρνεις μαγνήσιο(αλλά πιστεύω χρειάζεται)..εμένα στη κόρη μου όταν με είχε πιάσει στο σημείο που λες ότι δεν βολευεσαι με τίποτα και υποφέρεις πήγα στο γιατρό και μου είπαν γεννας γιατί είχα πολύ έντονες συσπάσεις! Και ακόμα και τώρα κάθε φορά που με πιάνει έντονος πόνος στη μέση έχω συσπάσεις..όχι στο βαθμό που είχα τότε αλλά πιανομαι πολύ εύκολα και δυσκολεύομαι στο σηκωθω! Μόλις σταμάτησαν οι συσπάσεις..σταμάτησε και ο πονος στη μέση! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω θα παρακολουθησω τα επόμενα!τώρα δεν πρόλαβα θέση!

Μου είχε κάνει εντύπωση για την nutricia οτι οταν μου είχαν στείλει την διαφημιστική τσαντουλα και ενα βιβλιαράκι για τον θηλασμό!που συστήνει μέσα αποκλειστικό θηλασμό μέχρι 6 μηνών και συνέχιση μέχρι τα δύο έτη τουλάχιστον!οτι συστήνει ο ΠΟΥ δηλαδη!και πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί είναι μια εταιρία που πουλάει σκονογαλα!!!

Θα κάνει το ίδιο τον Ιούνιο είπε κορίτσι οπότε μια χαρά. Πήρα πολλά screenshots. :-D είπε διάφορα ενδιαφέροντα για τις πρώτες μέρες με το μωρό, για το μπανάκι πως θα το κάνουμε. Να το δεις.

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Εγώ ετοιμαζομουν για τη δουλειά κ δεν κατάφερα να γράψω. Με ακουστικά το παρακολούθησα προς το τέλος.. πάντως όντως πολύ καλή κ είπε κ τα πράγματα με το όνομα τους. Για όλα τα περιττά που μας φορτώνουν τα μαγαζιά κ οι πωλήτριες. Με ενδιαφέρει πολύ το σεμινάριο για τα φυσικά καλλυντικά για την περιποίηση του μωρού που είπε. Το σκέφτομουν κ εγώ το σπαθολαδο.

1 hour ago, Zouzou94 είπε:

Καλησπέρα..μίλησα το πρωί με τον γιατρό μου και μου είπε αναλογα πως νιώθω να πάω να με δει ο ίδιος είτε σε νοσοκομείο! Τελικα πήγα νοσοκομείο ,με έβαλαν στον καρδιοτοκογραφο..καμία σύσπαση ,μετά είδε τον τράχηλο κλειστός χωρίς θέματα(απλά φαινόταν ότι είχα συσπάσεις) και μετά είδαμε και τον μπέμπη..μια χαρά σε όλα 1,100 έφτασε και κλασσικά ζωηρουλης! Οπότε ξεκούραση,τα μαγνησια μου και προχωράμε! Αύριο έχω και τη καμπύλη ζαχάρου,οπότε θα βουλευτώ στον καναπέ εκεί και θα διαβάζω βιβλιαράκι! :)

Καλησπέρα..αν έχεις συσπάσεις καλό είναι να μη περνεις ασβέστιο γιατί τις αυξάνει! Όσο για μαγνήσιο πιο περνεις? 

Πρόσεχε λίγο με τη μέση σου,να ξεκουράζεσαι και δεν ξέρω αν παίρνεις μαγνήσιο(αλλά πιστεύω χρειάζεται)..εμένα στη κόρη μου όταν με είχε πιάσει στο σημείο που λες ότι δεν βολευεσαι με τίποτα και υποφέρεις πήγα στο γιατρό και μου είπαν γεννας γιατί είχα πολύ έντονες συσπάσεις! Και ακόμα και τώρα κάθε φορά που με πιάνει έντονος πόνος στη μέση έχω συσπάσεις..όχι στο βαθμό που είχα τότε αλλά πιανομαι πολύ εύκολα και δυσκολεύομαι στο σηκωθω! Μόλις σταμάτησαν οι συσπάσεις..σταμάτησε και ο πονος στη μέση! 

Πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά! Τώρα μπορείς κ να ηρεμήσεις. Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! 

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

2 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

Κοριτσι σ ευχαριστω αλλα μαλλον δεν ξερεις την ιστορια μου...ειμαι ξαπλα με περιδεση απο την 22η βδομαδα, εννοειται παιρνω τη μεγαλυτερη δοσολογια σε μαγνησιο! Επισης με βλεπει πολυ συχνα ο γιατρος μου κ ενδοκολπικα γιατι  μετραμε τον τραχηλο. Η μονη μου διαδρομη ειναι μεχρι το μπανιο.

poWsp2.png

πρίν από 4 λεπτά , samiam είπε:

Κοριτσι σ ευχαριστω αλλα μαλλον δεν ξερεις την ιστορια μου...ειμαι ξαπλα με περιδεση απο την 22η βδομαδα, εννοειται παιρνω τη μεγαλυτερη δοσολογια σε μαγνησιο! Επισης με βλεπει πολυ συχνα ο γιατρος μου κ ενδοκολπικα γιατι  ετραμε τον τραχηλο. Η μονη μου διαδρομη ειναι μεχρι το μπανιο.

Καλησπέρα

Πόσο ήταν ο τράχηλος σου όταν έκανες την περίδεση?Εγώ κρατιεμαι στο 1,5- 1,8 εκ. εδώ και ένα μήνα. Φυσικά κι εγώ μέχρι την τουαλέτα μόνο.Σε νιώθω...να ήξερες πόσο σε νιώθω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...