Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ???? ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑ ΕΝΩ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , katia2018 είπε:

Μα για ποιο λόγο να κάνω αν δεν υπάρχει ένδειξη για πρόωρο τοκετό? Εφόσον ο τράχηλος είναι σταθερός ένα μήνα τώρα,είναι επιβάρυνση χωρίς λόγο η κορτιζόνη. Αν έχεις κάποια ένδειξη, συμφωνώ ότι έχουν σωθεί ζωές,αλλά όχι χωρίς λόγο.Αν έκανα στην 28η και δε γεννούσα μέχρι 29η δεν είχε νόημα το σχήμα. Κανένα φάρμακο δεν είναι αθώο στην εγκυμοσύνη, προσπαθούμε για τα λιγότερα.

Εφόσον ενός τράχηλος παρουσιάζει σταθερότητα είναι καλό δείγμα.Αν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις,εκεί χρειάζεται προσοχή. Οπότε, καλύτερα ο γιατρός να είναι cool, παρά να αγχωνει την ασθενή λόγω της άγνοιας του.

Έχω καταλάβει ότι γίνονται για προληπτικούς λόγους στα τελειομηνα.Για παράδειγμα μπορεί ένα που γεννήθηκε 36+5 να έχει θέμα με το αναπνευστικό και να μπει θερμοκοιτίδα, ενώ τα κιλά του να είναι ΟΚ για τις εβδομάδες του. Έτσι κάνουν την κορτιζόνη για να προλάβουν. Αν όμως αυτή η περίπτωση είχε κάνει στις 33 εβδομάδες πάλι κορτιζόνη δε σημαίνει ότι θα ήταν ΟΚ , γιατί η δράση της είχε περάσει την πρώτη εβδομάδα,δηλαδή μέχρι τις 34. Οπότε θα χρειαζόταν πάλι στις 36. Έτσι,αν δεν υπάρχει ένδειξη σοβαρή π.χ. εξαλειμμενος τράχηλος ή ρήξη υμένων, τότε δε χρειάζεται να επιβαρυνομαστε.

Όσον αφορά στην επισκληριδιο, μιλάω πάντα για φ.τ. και στο κατά πόσο μπορείς να σηκώνεσαι.Μου φάνηκε πολύ περίεργο με τη φίλη σου που ήταν όρθια,ενώ εγώ όπως σου είπα δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε δαχτυλακι στα πόδια. 

Σαφώς και στην καισαρική θα είναι λίγο μεγαλύτερη η δόση. Άρα διαφέρει στο πώς πιάνει την καθεμιά μας.

Μακάρι να είμαστε στις "ελαφριές" περιπτώσεις....

Θα μιλήσω και με αναισθησιολογο για να είμαι σίγουρη!αλλά και ολα τα βίντεο που είδα με την μαια απι το δικό της αρχείο που γέννησαν πρόσφατα  όλες ηταν μια χαρά!θα δείξει στην πράξη!μακαρι να μπορούμε να είμαστε σε κίνηση!

Και εμένα μου είπε ο γιατρός χωρίς ένδειξη για τοκετό οτι δεν υπάρχει λόγος να τις κάνουμε!διάβασα και εγω οτι η δράση τους είναι για λίγες μέρες και σκεφτόμουν αυτο που ειπες!οτι αν τις κάνεις 28η και γεννήσεις 34η δεν καλύπτουν!οπότε είναι θέμα τύχης να είναι εντάξει τα πνευμονακια τους!2 φορές κάνουν πάντως τις ενέσεις!

Qqe8p2.png

13 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Κορίτσια με το καλό να φέρετε όλες τα καλύτερα νέα από τους γιατρούς σας! Περιμένουμε νέα! @Χαρά Τριανταφυλλακι. αφού θα δεις τον γιατρό σου μην αγχώνεσαι! Σίγουρα θα σου δώσει απαντήσεις που θα σε ηρεμήσουν! Με την ουρολοίμωξη τι έγινε;;

Σήμερα τελειώνω την αντιβίωση. Μου είπε ο γιατρός θα δούμε πως θα πάμε από τις συσπάσεις μέσα στην μέρα και αναλογος θα μου πει αν θα ξεκινήσω κρέμα κολπική. Μου είπε να μην αγχώνομαι γενικά ούτε με τον τράχηλο ότι είναι θα μου πει.. 

XDAlp3.png

Καλημερα κοριτσιααα... αντε να φυγει ο Μάιος και μαζί του κ τα ασχημα! 

Μην τρελαινεστε με το τι λεει ο γιατρος της καθεμιας κ συγκρινεστε γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Σε λιγο θα κανουμε το "Μανουλες Αυγουστου 2018", "ιατρικές συμβουλες παντος καιρου" 

Οι κοπελες που εχουν ηδη γεννησει θεωρω οτι εχουν μια εμπειρια πανω στο κομματι του τοκετου κ των οδυνων.

Απο χτες με ποναει η μεση...φρικη αυτη η ξαπλα. Εχω αρχισει κ κοιταω για το παιδικο δωματιο,μου φαινονται τοσα πολλα!πελαγωνω!

• Μου αρέσει 2

poWsp2.png

11 ώρες πρίν, modena είπε:

Πήγες στον γιατρό κορίτσι μου?

Ναι πηγα μου είπε να μην αγχώνομαι για τον τράχηλο και οτι για τις συσπάσεις θα δούμε πόσες θα κάνω μέσα στην μέρα και ανάλογα θα ξεκινήσω κολπική κρέμα. 20 Αυγούστου μου είπε οπότε γυρνάμε 2 μέρες πίσω πάλι..... Καλύτερα...

πρίν από 52 λεπτά , samiam είπε:

Καλημερα κοριτσιααα... αντε να φυγει ο Μάιος και μαζί του κ τα ασχημα! 

Μην τρελαινεστε με το τι λεει ο γιατρος της καθεμιας κ συγκρινεστε γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Σε λιγο θα κανουμε το "Μανουλες Αυγουστου 2018", "ιατρικές συμβουλες παντος καιρου" 

Οι κοπελες που εχουν ηδη γεννησει θεωρω οτι εχουν μια εμπειρια πανω στο κομματι του τοκετου κ των οδυνων.

Απο χτες με ποναει η μεση...φρικη αυτη η ξαπλα. Εχω αρχισει κ κοιταω για το παιδικο δωματιο,μου φαινονται τοσα πολλα!πελαγωνω!

Έχεις δίκιο. Ο κάθε γιατρός δουλεύει διαφορετικά. Ακολουθεί την δικιά του τακτική. Αν του πω του δικού μου ότι ψάχνομαι στο ίντερνετ θα με βρίσει. Και μου το έχει πει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν θα διαβάσεις τίποτα από το ίντερνετ.

Σε νιώθω δεν έχω κάνει καμία αγορά. Τιποτα απολύτως. Εμένα με έπιασε ζαλάδα και πήρα και την αντιβίωση πριν και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έσκασε η γεύση στο στομάχι και μου ήρθε να κάνω και εμετό 

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ναι πηγα μου είπε να μην αγχώνομαι για τον τράχηλο και οτι για τις συσπάσεις θα δούμε πόσες θα κάνω μέσα στην μέρα και ανάλογα θα ξεκινήσω κολπική κρέμα. 20 Αυγούστου μου είπε οπότε γυρνάμε 2 μέρες πίσω πάλι..... Καλύτερα...

Έχεις δίκιο. Ο κάθε γιατρός δουλεύει διαφορετικά. Ακολουθεί την δικιά του τακτική. Αν του πω του δικού μου ότι ψάχνομαι στο ίντερνετ θα με βρίσει. Και μου το έχει πει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν θα διαβάσεις τίποτα από το ίντερνετ.

Σε νιώθω δεν έχω κάνει καμία αγορά. Τιποτα απολύτως. Εμένα με έπιασε ζαλάδα και πήρα και την αντιβίωση πριν και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έσκασε η γεύση στο στομάχι και μου ήρθε να κάνω και εμετό 

Εγω γενικα του λεω τι ακουω απο τις τριγυρω κ γελαει...δεν μου απανταει καν.

Να τρως καλα με την αντιβιωση μηπως σε πειραξει..εγω ετρωγα κεφιρ κ με βοηθησε νομιζω.

poWsp2.png

πρίν από 15 λεπτά , samiam είπε:

Εγω γενικα του λεω τι ακουω απο τις τριγυρω κ γελαει...δεν μου απανταει καν.

Να τρως καλα με την αντιβιωση μηπως σε πειραξει..εγω ετρωγα κεφιρ κ με βοηθησε νομιζω.

Το βράδυ θα πάρω το τελευταίο χάπι. Οπότε πάει και αυτό.

Να ρωτήσω ποια κοπέλα ξέρει από το Λητω 

XDAlp3.png

Κοριτσια καλημερα.

Αρχικα, γιναμε 3 κιλα και περιμενουμε μεχρι 20 Ιουνιου να ερθει η κυρια...

21 μερες...φφφφ.

Ωστοσο, ειναι τωρα μια βδομαδα που καθε βραδυ εχω φαγουρααα σε ολο το σωμα.

Διαβασα για χολοσταση και οπως καταλαβαινετε σκαω. Το χει παθει καμια???

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

9 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ???? ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑ ΕΝΩ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ

εγω που είμαι στην 30 εβδομάδα και εχω αγορι δεν εχω καμια τεράστια κοιλιά να φανταστείς χθες πηγα να παρω παπουτσια πεδιλα ανατομικα με αυτοκολλητο λογο δυσκολιας στο δεσιμο  και η πωλητρια δεν το καταλαβε απλα νομιζε ότι ημουν παχουλουλα.

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοριτσια καλημερα.

21 μερες...φφφφ.

ε τωρα δεν εκανες εξετασεις παλι προσφατα? στον γιατρο σου το ειπες αν κ αν ηταν κατι θα ειχες φαγουρα συνεχεια οχι μονο το βραδυ. αλλα πες το στο γιατρο σου κ μην ανχωνεσε παλι ειπαμε γεννας! 

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ε τωρα δεν εκανες εξετασεις παλι προσφατα? στον γιατρο σου το ειπες αν κ αν ηταν κατι θα ειχες φαγουρα συνεχεια οχι μονο το βραδυ. αλλα πες το στο γιατρο σου κ μην ανχωνεσε παλι ειπαμε γεννας! 

Αχχαχαχαχαχ...

Ξεχασα η χαζη να του το πω...εκανα πλακακι πριν καμια βδομαδα...εννοειται και εξετασεις.

Αλλα δεν ξερω αν φαινεται..

fH1Pp2.png

1 hour ago, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

κοριτσι μην ανχωνεσε το ιντερνετ ειναι τροφη για σκεψη κ οχι ανχους. αν δεν ειχες πχ διαβασει κατι για τις συσπασεις εσυ μπορει να το θεωρουσες φυσιολογικο κ να πηγαινες για τρεξιμο.... ομως κατι διαβασες ενημερωσες το γιατρο να εχει κ αυτος τον νου του κ ξαπλωσες. 

το οτι διαβαζουμε κ λεμε εδω πραγματα δεν σημαινει οτι θα παμε να τα κανουμε αλλα θα εχουμε κ μια ιδεα για να ψαχτουμε λιγο παραπανω γιατι κ η τυφλη εμπιστοσυνη σε ενα γιατρο εχει καψει παρα πολυ κοσμο.. το να εχεις μια ιδεα κ να ψαχτεις κ να ρωτησεις δεν ειναι κακο. 

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχχαχαχαχαχ...

Ξεχασα η χαζη να του το πω...εκανα πλακακι πριν καμια βδομαδα...εννοειται και εξετασεις.

ε να τον παρεις να του το πεις αν ειναι κατι που επιμενει κ σε ενοχλει.. φαινετε αν εχεις κανει για συκωτι νεφρα κατι τετοιο εξετασεις. παντως επειδη εχεις ολη αυτη την ιστορια με τα λευκα ρωτα τον κ για την φαγουρα. 

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Alex_mfpm είπε:

Ναι κάποιες φορές βγαίνει το ίδιο πάντως το βασικο ειναι να μην έχεις συσπάσεις έτσι και αλλιώς ο τράχηλος αρχίζει και μικραινει

Καλημέρα

Ναι το βασικό είναι αν έχουμε συσπάσεις να το πούμε στο γιατρό μας για να έχει το νου του

12 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Είσαι σίγουρη οτι μπαίνεις 19;;;γιατί εγω μπαίνω 22/07 στην 36η, στον μήνα μου δηλαδή!

Μετά το doppler αν είναι ολα οκ θα μ'αφησει και εμένα!!!

Πριν λίγο γυρισα!!!Ολα καλά!!!ο πεσσός στην θέση του, έχει τοποθετηθεί πολύ καλά!!!2,5 εκατοστά ο τράχηλος!ολα μια χαρά μου είπε!μπορώ να είμαι πιο άνετη και 2 φορές την βδομάδα μπορώ να παω βολτιτσα, χωρίς περπάτημα όμως!!!μετά το doppler θα κόψω και τα adalat!γιατί εχω ταχυκαρδίες πολλές και αν είναι ολα σταθερά δεν χρειάζεται να τα πίνω άλλο μου είπε!

Μπράβο,έχεις πολύ καλά νέα!

Άψογος ο τράχηλος!Μη φοβάσαι τίποτα!!!

9 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Θα μιλήσω και με αναισθησιολογο για να είμαι σίγουρη!αλλά και ολα τα βίντεο που είδα με την μαια απι το δικό της αρχείο που γέννησαν πρόσφατα  όλες ηταν μια χαρά!θα δείξει στην πράξη!μακαρι να μπορούμε να είμαστε σε κίνηση!

Και εμένα μου είπε ο γιατρός χωρίς ένδειξη για τοκετό οτι δεν υπάρχει λόγος να τις κάνουμε!διάβασα και εγω οτι η δράση τους είναι για λίγες μέρες και σκεφτόμουν αυτο που ειπες!οτι αν τις κάνεις 28η και γεννήσεις 34η δεν καλύπτουν!οπότε είναι θέμα τύχης να είναι εντάξει τα πνευμονακια τους!2 φορές κάνουν πάντως τις ενέσεις!

Έτσι ακριβώς είναι!

Αν μιλήσεις με αναισθησιολογο πες μας, γιατί πραγματικά έχω απορία.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σήμερα τελειώνω την αντιβίωση. Μου είπε ο γιατρός θα δούμε πως θα πάμε από τις συσπάσεις μέσα στην μέρα και αναλογος θα μου πει αν θα ξεκινήσω κρέμα κολπική. Μου είπε να μην αγχώνομαι γενικά ούτε με τον τράχηλο ότι είναι θα μου πει.. 

Ακριβώς!

Άκουγε το γιατρό σου κι όλα θα πάνε καλά!!

πρίν από 48 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοριτσια καλημερα.

21 μερες...φφφφ.

Καλημέρα!

Άντε έφτασες στο τέλος!!! Όλα να πάνε καλά!!

πρίν από 40 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχχαχαχαχαχ...

Θέλει εξετασεις και το ήπαρ, δηλαδή να τσεκαρεις τρανσαμινασες

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , katia2018 είπε:

Καλημέρα

Ναι το βασικό είναι αν έχουμε συσπάσεις να το πούμε στο γιατρό μας για να έχει το νου του

Μπράβο,έχεις πολύ καλά νέα!

Άψογος ο τράχηλος!Μη φοβάσαι τίποτα!!!

Έτσι ακριβώς είναι!

Αν μιλήσεις με αναισθησιολογο πες μας, γιατί πραγματικά έχω απορία.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Ακριβώς!

Άκουγε το γιατρό σου κι όλα θα πάνε καλά!!

Καλημέρα!

Άντε έφτασες στο τέλος!!! Όλα να πάνε καλά!!

Θέλει εξετασεις και το ήπαρ, δηλαδή να τσεκαρεις τρανσαμινασες

Θα σου πω τι μου ειπε η μαμα μου. Καθε βραδυ κανω ντουζ.

Το δερμα μου ειναι αρκετα ξηρο.

Η φαγουρα με πιανει λιγο μετα το ντουζ

Σημερα θα βαλω ενα παιδικο σαμπουαν που εχω.

Αν παλι εχω φαγουρα, θα παρω αυριο το πρωι το γιατρο. Αν δεν εχω με επηρεαζουν τα σαμπουαν...

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Θα σου πω τι μου ειπε η μαμα μου. Καθε βραδυ κανω ντουζ.

Το δερμα μου ειναι αρκετα ξηρο.

Η φαγουρα με πιανει λιγο μετα το ντουζ

Σημερα θα βαλω ενα παιδικο σαμπουαν που εχω.

Αν παλι εχω φαγουρα, θα παρω αυριο το πρωι το γιατρο. Αν δεν εχω με επηρεαζουν τα σαμπουαν...

Αυτό με τα σαμπουάν δεν το πίστευα,μέχρι που το έζησα. Παίζει πολύ ρόλο. Μπορεί να μη σε ενοχλούσε στο παρελθόν και τώρα με την εγκυμοσύνη να σε πειράζει. Τα παιδικά υποαλλεργικα είναι τα καλύτερα, δοκίμασε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...