Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Ο πεσσός μπορεί να μπει και σε μεγάλη βδομαδα, όπως τον έβαλα εγω 27η και δεν έχεις κίνδυνο να προκαλέσει τοκετό όπως η περίδεση!δημιουργεί παραπάνω υγρά και μπορεί να δημιουργηθεί μικρόβιο και οταν μπαίνει για πολυ καιρό μου είπε ο γιατρός οτι πρέπει να βγαίνει, να καθαρίζεται(μπαίνει σε ενα ειδικό υγρό) να πέρνει 2-3 αέρα η περιοχή και μετά ξανα τοποθετείται!εγω ευτυχώς 2 μήνες θα τον εχω οπότε λογικά δεν θα χρειαστεί!ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω οτι υπάρχει περίπτωση να τον ξαναβάλει!

Γενικά οσο διάβασα για κοπέλες που είχαν πεσσό δεν γέννησε καμία νωρίτερα, πριν της τον βγάλουν!σίγουρα έχεις μια ασφάλεια παραπάνω με τον πεσσό, ειδικά οταν τρώει τόσο ζόρι από το μωρο ο ήδη κοντός τράχηλος!τον χρησιμοποιούν και μετά από περίδεση!και φυσικά το κόστος δεν έχει καμία σχέση της περιδεσης με τον πεσσό!

Ωραία! Αυτό φοβάμαι με όλα αυτά,τα μικρόβια,γιατί έκανα αμάν να απαλλαγώ από το ουρεοπλασμα, το οποίο φυσικά και επανέρχεται ανά πάσα στιγμή.

Εύχομαι να είναι όλα ΟΚ σήμερα που αθ πας γιατρό!!!

Κορίτσια πριν λίγο γύρισα από γιατρό.

Δυστυχώς, ο τράχηλος κονταινε πάλι, χάσαμε 5mm πάλι. Δηλαδή, είμαστε πάλι στα 1,8 εκ. Ο γιατρός δεν ανησυχεί, λέει ότι έτσι θα πάμε μέχρι τέλους.Απο την 30ή μου είπε ότι σε όλες αρχίζει σταδιακή μείωση. Πάντως εγώ ανησυχώ πολύ.Το χειρότερο είναι ότι με τόση ξάπλα, δε σταματά να πέφτει.

Από αμνιακό είμαστε εντάξει, αυξήθηκε,χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Άρα είναι τυχαία η διακύμανση.

Τα κιλά του μωρού είναι 1390,με αποκλιση +/- 200 γραμ. (είμαι 29+4 σήμερα). 

Όσον αφορά στην επισκληριδιο που λέγαμε πριν μερικές μέρες, μου είπε ότι μια είναι η επισκληριδιος, απλώς στην καθεμία επίτοκο έχει διαφορετική εξέλιξη, αναλόγως πώς θα σε πιάσει η ξυλοκαινη. Εγώ μπορεί να μην κουνάω ούτε δάχτυλο, άλλη μπορεί και να σηκώνεται ακόμη.

Αυτά μανουλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , katia2018 είπε:

Ωραία! Αυτό φοβάμαι με όλα αυτά,τα μικρόβια,γιατί έκανα αμάν να απαλλαγώ από το ουρεοπλασμα, το οποίο φυσικά και επανέρχεται ανά πάσα στιγμή.

Δυστυχώς, ο τράχηλος κονταινε πάλι, χάσαμε 5mm πάλι. Δηλαδή, είμαστε πάλι στα 1,8 εκ. Ο γιατρός δεν ανησυχεί, λέει ότι έτσι θα πάμε μέχρι τέλους.Απο την 30ή μου είπε ότι σε όλες αρχίζει σταδιακή μείωση. Πάντως εγώ ανησυχώ πολύ.Το χειρότερο είναι ότι με τόση ξάπλα, δε σταματά να πέφτει.

Από αμνιακό είμαστε εντάξει, αυξήθηκε,χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Άρα είναι τυχαία η διακύμανση.

Όσον αφορά στην επισκληριδιο που λέγαμε πριν μερικές μέρες, μου είπε ότι μια είναι η επισκληριδιος, απλώς στην καθεμία επίτοκο έχει διαφορετική εξέλιξη, αναλόγως πώς θα σε πιάσει η ξυλοκαινη. Εγώ μπορεί να μην κουνάω ούτε δάχτυλο, άλλη μπορεί και να σηκώνεται ακόμη.

Αυτά μανουλες!

ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του εχεις ζητησει? αν δεν σου εχει κανει αναφορα ο γιατρος ζητα τες εσυ οπωσδηποτε σε αυτο τονκομματι να επιμενεις αν τις κανεις κ στις 34 εβδομαδες να γεννησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. 

1 hour ago, katia2018 είπε:

Αυτά μανουλες!

Να σε ρωτήσω κατι τον τράχηλο σου τον μετράει απο κατω η απο τη κοιλιά γιατι εχει μεγάλη διαφορά η μια μέτρηση με την άλλη και η πιο αξιόπιστη ειναι απο κατω

πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του εχεις ζητησει? αν δεν σου εχει κανει αναφορα ο γιατρος ζητα τες εσυ οπωσδηποτε σε αυτο τονκομματι να επιμενεις αν τις κανεις κ στις 34 εβδομαδες να γεννησεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. 

Το έχουμε συζητήσει, απλώς δεν είμαι ακόμη η περίπτωση που χρειάζονται μου είπε. Οι ενέσεις κορτιζόνης έχουν δράση μόνο για μία εβδομάδα, οπότε Ν κάνω εγώ σήμερα και δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τρίτη, δεν έχουν νόημα.Μετα πρέπει να ξαναγίνει το σχήμα την άλλη εβδομάδα. Δεν είναι λύση να γίνεται αυτό, καθώς η κορτιζόνη που επαναλαμβάνεται  έχει ενοχοποιηθεί για προβλήματα στα κεφάλια των παιδιών

πρίν από 52 λεπτά , Alex_mfpm είπε:

Να σε ρωτήσω κατι τον τράχηλο σου τον μετράει απο κατω η απο τη κοιλιά γιατι εχει μεγάλη διαφορά η μια μέτρηση με την άλλη και η πιο αξιόπιστη ειναι απο κατω

Πάντα διακολπικος υπέρηχος

πρίν από 3 λεπτά , katia2018 είπε:

Το έχουμε συζητήσει, απλώς δεν είμαι ακόμη η περίπτωση που χρειάζονται μου είπε. Οι ενέσεις κορτιζόνης έχουν δράση μόνο για μία εβδομάδα, οπότε Ν κάνω εγώ σήμερα και δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τρίτη, δεν έχουν νόημα.Μετα πρέπει να ξαναγίνει το σχήμα την άλλη εβδομάδα. Δεν είναι λύση να γίνεται αυτό, καθώς η κορτιζόνη που επαναλαμβάνεται  έχει ενοχοποιηθεί για προβλήματα στα κεφάλια των παιδιών

Φυσικά είναι πιο αξιόπιστο από κάτω,αλλά όταν με είχαν μετρήσει τη ίδια στιγμή και από πάνω, κάποια φορά, ήταν σχεδόν το ίδιο. 

πρίν από 1 λεπτό , katia2018 είπε:

καταρχας δεν κανουν καθε εβδομαδα κορτιζονες. κανουν μονο δυο φορες.... στις επικινδυνες εβδομαδες δηλαδη στις 28 κ στις 32. κ αν ΔΕΝ  κανεις στις 28 τοτε κανεις στις 32 κ στις 34. 

κ επισης αυτα με προβλημα στο κεφαλι νομιζω ειναι τραβηγμενα απτα μαλλια!!! παρα πολλες κοπελες εχουν κανει οπως κ η αδερφη μου(ανηψι 6 χρονων μια χαρα κεφαλι) κ εχουν σωσει παρα πολλα μωρα οι συγκεκριμενες ενεσεις. 

πρίν από 16 λεπτά , katia2018 είπε:

Φυσικά είναι πιο αξιόπιστο από κάτω,αλλά όταν με είχαν μετρήσει τη ίδια στιγμή και από πάνω, κάποια φορά, ήταν σχεδόν το ίδιο. 

παντως ο γιατρος σου τι να πω ειναι περιεργος ουτε ξαπλα σου λεει με τοσο κοντο τραχηλο ουτε φοβαται για προωρο με τετοιο ιστορικο.... ειναι πολυ cool 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλημέρα!!!εύχομαι να έχει παραμένει σταθερός!την πέμπτη που μου έβαλε τον πεσσό 2,3 είχε πάει και εμένα!!!

Για ενα καφέ να σε πηγαίνει πες του απο την στιγμή που το επιτρέπει ο γιατρός!χωρίς να περπατησεις καθόλου όμως!να δείτε οτι όλα είναι καλά, και ξανασυζητησε το με τον γιατρό για να το ξανα ακούσει και από τον  γιατρό!

Και εγω σήμερα που θα παω να ελενξουμε οτι όλα είναι καλά με τον πεσσό, αν μου πει οτι μπορώ μια φορά την βδομάδα να με πηγαινει για ενα καφέ, θα πηγαίνω!μου είπε βέβαια οτι δεν θα κάνω οτι θέλω, απλά θα είμαι λίγο πιο άνετη σε αυτά που κάνω ήδη!θα δειξει το βράδυ!

Μπράβο αγάπη!!!αν με αφήσει θα παω και εγω!μετά την 32η βδομάδα βέβαια γιατί μέχρι τότε δεν θα με αφήσει!

Τίποτα δεν έμεινε, μετά ξεκούραση και χαλάρωση!!!

Σίγουρα σε αυτό που θα κάνει το μαιευτήριο που θα πας προλαβαίνεις! Πότε ξαναπάς στο γιατρό?

2 ώρες πρίν, Agusta είπε:

Κορίτσια με το καλό να φέρετε όλες τα καλύτερα νέα από τους γιατρούς σας! Περιμένουμε νέα! @Χαρά Τριανταφυλλακι. αφού θα δεις τον γιατρό σου μην αγχώνεσαι! Σίγουρα θα σου δώσει απαντήσεις που θα σε ηρεμήσουν! Με την ουρολοίμωξη τι έγινε;;

@elenistam εφόσον είναι όλα καλά με το μωράκι, νομίζω καλά κάνεις κ ασχολήσε με κάτι που σ'ευχαριστεί!Με μέτρο βέβαια!

@modena κ εγώ περιμένω να με ειδοποιήσουν από την κλινική που θα γεννήσω για τα μαθήματα, Ιούνιο μου είπαν κ ανυπομονώ! Εμείς το δωμάτιο θα το βαψουμε το άλλο ΣΚ κ μετά θα ξεκινήσω να το φτιάχνω! 

Εμένα από την κλινική μου είπαν ότι μέσα στον Ιούλιο θα αρχίσουν. Εν τω μεταξύ 19 Ιουλίου μπαίνω στον μήνα μου. Λίγο αργά δεν είναι?

4 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ναι απο εδω και πέρα θα έχουμε συσπάσεις Το θέμα είναι ο τράχηλος όμως. Οι συσπάσεις μικραίνουν τον τράχηλο. Γι'αυτό ανησυχώ.

Πήγες στον γιατρό κορίτσι μου?

XM9Hp2.png

πρίν από 2 λεπτά , modena είπε:

Σίγουρα σε αυτό που θα κάνει το μαιευτήριο που θα πας προλαβαίνεις! Πότε ξαναπάς στο γιατρό?

Εμένα από την κλινική μου είπαν ότι μέσα στον Ιούλιο θα αρχίσουν. Εν τω μεταξύ 19 Ιουλίου μπαίνω στον μήνα μου. Λίγο αργά δεν είναι?

Μμμμ ανάλογα το πότε θα σε καλέσουν! Αν π.χ. τα μαθήματα γίνουν αρχές με μέσα Ιουλίου οκ, προλαβαίνεις!! Αυτό μάλλον γίνεται λόγω αυξημένου αριθμού εγκύων που ενδιαφέρονται.. Κ εμένα που μου είπαν Ιούνιο σκέφτομαι να πάρω ένα τηλ αύριο να δω αν ξέρουν πάνω κάτω ημερομηνίες, πάρε κ εσύ ένα τηλ μέσα Ιουνίου για νεώτερα!

hutep2.png

5 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ........ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ....ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ....ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.........ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ......ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΕΤ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ......ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ....ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ.......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ....ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΧΟΣ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.....ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ....ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80 ΠΑΝΤΑ....ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ.....ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΝΩ ΕΔΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.....ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ.....ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ....ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ......

ΠΩΣ ΤΙΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΩΡΕ???? ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ???? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΗ? ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟ???? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ....Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ....

Εγω είμαι της άποψης όλα μέτρο κ μέχρι εκεί που δεν σε ζοριζει.. Έχω κ εγώ κάτι πονακια σαν τραβήγματα που με ενοχλούν αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι συσπάσεις. Δεν μοιάζουν με αυτά που είχα στις αρχές. Τι να πω... Από κιλά ούτε εγώ ξέρω. Τελείωσε η μπαταρία της ζυγαριάς γτ κάτι είχε πέσει πάνω της κ όλο ξεχνάω να πάρω. Πιο καλά! Ξένοιαστες κ χαρούμενες ! Χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Agusta είπε:

Μμμμ ανάλογα το πότε θα σε καλέσουν! Αν π.χ. τα μαθήματα γίνουν αρχές με μέσα Ιουλίου οκ, προλαβαίνεις!! Αυτό μάλλον γίνεται λόγω αυξημένου αριθμού εγκύων που ενδιαφέρονται.. Κ εμένα που μου είπαν Ιούνιο σκέφτομαι να πάρω ένα τηλ αύριο να δω αν ξέρουν πάνω κάτω ημερομηνίες, πάρε κ εσύ ένα τηλ μέσα Ιουνίου για νεώτερα!

Εγώ θα πάω τώρα σε αυτά που διοργανώνει το ΠΕΔΥ την επόμενη Παρασκευή γι'αυτό δεν καίγομαι. Αλλά μάζευε από δω μάζευε από κει όλο κ κάτι θα πάρουμε πιστεύω. Θα τους πάρω μέσα Ιουνίου να δω πάντως.

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

πρίν από 49 λεπτά , katia2018 είπε:

Ναι κάποιες φορές βγαίνει το ίδιο πάντως το βασικο ειναι να μην έχεις συσπάσεις έτσι και αλλιώς ο τράχηλος αρχίζει και μικραινει

1 hour ago, modena είπε:

Πήγες στον γιατρό κορίτσι μου?

Είσαι σίγουρη οτι μπαίνεις 19;;;γιατί εγω μπαίνω 22/07 στην 36η, στον μήνα μου δηλαδή!

Μετά το doppler αν είναι ολα οκ θα μ'αφησει και εμένα!!!

Πριν λίγο γυρισα!!!Ολα καλά!!!ο πεσσός στην θέση του, έχει τοποθετηθεί πολύ καλά!!!2,5 εκατοστά ο τράχηλος!ολα μια χαρά μου είπε!μπορώ να είμαι πιο άνετη και 2 φορές την βδομάδα μπορώ να παω βολτιτσα, χωρίς περπάτημα όμως!!!μετά το doppler θα κόψω και τα adalat!γιατί εχω ταχυκαρδίες πολλές και αν είναι ολα σταθερά δεν χρειάζεται να τα πίνω άλλο μου είπε!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Είσαι σίγουρη οτι μπαίνεις 19;;;γιατί εγω μπαίνω 22/07 στην 36η, στον μήνα μου δηλαδή!

Μετά το doppler αν είναι ολα οκ θα μ'αφησει και εμένα!!!

Πριν λίγο γυρισα!!!Ολα καλά!!!ο πεσσός στην θέση του, έχει τοποθετηθεί πολύ καλά!!!2,5 εκατοστά ο τράχηλος!ολα μια χαρά μου είπε!μπορώ να είμαι πιο άνετη και 2 φορές την βδομάδα μπορώ να παω βολτιτσα, χωρίς περπάτημα όμως!!!μετά το doppler θα κόψω και τα adalat!γιατί εχω ταχυκαρδίες πολλές και αν είναι ολα σταθερά δεν χρειάζεται να τα πίνω άλλο μου είπε!

Τέλεια!!! Πολύ καλά τα νέα! Μια βόλτα με το αυτοκίνητο να αλλάξεις παραστάσεις βρε παιδί μου! Έχεις δίκιο, 22 Ιουλίου μπαίνω. Ξεχάστηκα κ μετρούσα ημερολογιακά. 

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

4 ώρες πρίν, katia2018 είπε:

Αυτά μανουλες!

Η δόση της επισκληριδιου δεν είναι ίδια!την ίδια δόση θα σου κάνουν σε φ.τ και το ίδιο σε καισαρική;;;

Αχ!λίγο υπομονή ακόμα!να φτάσεις 34η και μετά ολα καλά! Να προσέχεις πολύ και ολα καλά θα πάνε!πολύ άνετο τον βρίσκω τον γιατρό σου!

Το πολύ πολύ να κάνεις μύκητες απο τον πεσσό επειδή υπάρχει ξένο σώμα μέσα!

πρίν από 47 λεπτά , modena είπε:

Τέλεια!!! Πολύ καλά τα νέα! Μια βόλτα με το αυτοκίνητο να αλλάξεις παραστάσεις βρε παιδί μου! Έχεις δίκιο, 22 Ιουλίου μπαίνω. Ξεχάστηκα κ μετρούσα ημερολογιακά. 

Ναι γιατί εμείς πάμε μαζι!!!:x

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Λινακι για τις ενέσεις κορτιζόνης τον είχα ρωτήσει και εγώ!μου είπε οτι θα τις κάνουμε αν έχουμε ένδειξη για τοκετό και οχι προκαταβολικά!μπορεί μου λέει να γεννησουμε μετά τις 38  και δεν τις κάνουμε χωρίς να υπάρχει λόγος!

Αν δείξει προωρότητα στο doppler, τότε θα κάνω!

Φανταζομαι αν ηταν όλα τόσο αθώα θα έβαζαν όλες τις εγκύους να τις κάνουν προληπτικά για παν ενδεχόμενο!

Qqe8p2.png

πρίν από 23 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Η δόση της επισκληριδιου δεν είναι ίδια!την ίδια δόση θα σου κάνουν σε φ.τ και το ίδιο σε καισαρική;;;

Αχ!λίγο υπομονή ακόμα!να φτάσεις 34η και μετά ολα καλά! Να προσέχεις πολύ και ολα καλά θα πάνε!πολύ άνετο τον βρίσκω τον γιατρό σου!

Λινακι για τις ενέσεις κορτιζόνης τον είχα ρωτήσει και εγώ!μου είπε οτι θα τις κάνουμε αν έχουμε ένδειξη για τοκετό και οχι προκαταβολικά!μπορεί μου λέει να γεννησουμε μετά τις 38  και δεν τις κάνουμε χωρίς να υπάρχει λόγος!

Φανταζομαι αν ηταν όλα τόσο αθώα θα έβαζαν όλες τις εγκύους να τις κάνουν προληπτικά για παν ενδεχόμενο!

εσυ ομως δεν εισαι ιδια περιπτωση με την αλλη κοπελα... ειναι αρκετα συχνες οι ενεσεις κ σε προγραμματισμενες γεννες σε τελειομηνα μωρα... αρα δεν υπαρχουν τοσοι κινδυνοι. 

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

εσυ ομως δεν εισαι ιδια περιπτωση με την αλλη κοπελα... ειναι αρκετα συχνες οι ενεσεις κ σε προγραμματισμενες γεννες σε τελειομηνα μωρα... αρα δεν υπαρχουν τοσοι κινδυνοι. 

Ναι, ναι!δεν λέω για την Κάτια!η κατια εχει μεγαλυτερο κινδυνο απο εμενα!επειδή είπες για τις κορτιζονες σου είπα τι συζητησα και εγω με τον γιατρό μου!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται σε τελειόμηνα μωρά αλλά τέλος παντων!άλλο να έχεις πρόβλημα!

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

καταρχας δεν κανουν καθε εβδομαδα κορτιζονες. κανουν μονο δυο φορες.... στις επικινδυνες εβδομαδες δηλαδη στις 28 κ στις 32. κ αν ΔΕΝ  κανεις στις 28 τοτε κανεις στις 32 κ στις 34. 

κ επισης αυτα με προβλημα στο κεφαλι νομιζω ειναι τραβηγμενα απτα μαλλια!!! παρα πολλες κοπελες εχουν κανει οπως κ η αδερφη μου(ανηψι 6 χρονων μια χαρα κεφαλι) κ εχουν σωσει παρα πολλα μωρα οι συγκεκριμενες ενεσεις. 

παντως ο γιατρος σου τι να πω ειναι περιεργος ουτε ξαπλα σου λεει με τοσο κοντο τραχηλο ουτε φοβαται για προωρο με τετοιο ιστορικο.... ειναι πολυ cool 

Μα για ποιο λόγο να κάνω αν δεν υπάρχει ένδειξη για πρόωρο τοκετό? Εφόσον ο τράχηλος είναι σταθερός ένα μήνα τώρα,είναι επιβάρυνση χωρίς λόγο η κορτιζόνη. Αν έχεις κάποια ένδειξη, συμφωνώ ότι έχουν σωθεί ζωές,αλλά όχι χωρίς λόγο.Αν έκανα στην 28η και δε γεννούσα μέχρι 29η δεν είχε νόημα το σχήμα. Κανένα φάρμακο δεν είναι αθώο στην εγκυμοσύνη, προσπαθούμε για τα λιγότερα.

Εφόσον ενός τράχηλος παρουσιάζει σταθερότητα είναι καλό δείγμα.Αν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις,εκεί χρειάζεται προσοχή. Οπότε, καλύτερα ο γιατρός να είναι cool, παρά να αγχωνει την ασθενή λόγω της άγνοιας του.

πρίν από 3 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι, ναι!δεν λέω για την Κάτια!η κατια εχει μεγαλυτερο κινδυνο απο εμενα!επειδή είπες για τις κορτιζονες σου είπα τι συζητησα και εγω με τον γιατρό μου!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται σε τελειόμηνα μωρά αλλά τέλος παντων!άλλο να έχεις πρόβλημα!

Έχω καταλάβει ότι γίνονται για προληπτικούς λόγους στα τελειομηνα.Για παράδειγμα μπορεί ένα που γεννήθηκε 36+5 να έχει θέμα με το αναπνευστικό και να μπει θερμοκοιτίδα, ενώ τα κιλά του να είναι ΟΚ για τις εβδομάδες του. Έτσι κάνουν την κορτιζόνη για να προλάβουν. Αν όμως αυτή η περίπτωση είχε κάνει στις 33 εβδομάδες πάλι κορτιζόνη δε σημαίνει ότι θα ήταν ΟΚ , γιατί η δράση της είχε περάσει την πρώτη εβδομάδα,δηλαδή μέχρι τις 34. Οπότε θα χρειαζόταν πάλι στις 36. Έτσι,αν δεν υπάρχει ένδειξη σοβαρή π.χ. εξαλειμμενος τράχηλος ή ρήξη υμένων, τότε δε χρειάζεται να επιβαρυνομαστε.

πρίν από 54 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Όσον αφορά στην επισκληριδιο, μιλάω πάντα για φ.τ. και στο κατά πόσο μπορείς να σηκώνεσαι.Μου φάνηκε πολύ περίεργο με τη φίλη σου που ήταν όρθια,ενώ εγώ όπως σου είπα δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε δαχτυλακι στα πόδια. 

Σαφώς και στην καισαρική θα είναι λίγο μεγαλύτερη η δόση. Άρα διαφέρει στο πώς πιάνει την καθεμιά μας.

Μακάρι να είμαστε στις "ελαφριές" περιπτώσεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...