-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:
Κορίτσι μου καλή χρονιά. Μίλησες στην καρδιά μου με αυτά που είπες. Νιώθω πως είμαι σε μια κατάσταση που είναι η μέρα της μαρμότας και δεν αλλάζει με τίποτα. Παρομοίως και εγώ την πρώτη φορά που έκανα ΑΜΗ ήταν πολύ χαμηλή από τα 25 κιόλας. Δε ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό κ αν θα τελειώσει ποτέ. Νιώθω πως τρέχω να προλάβω σε έναν αγώνα που δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Πολλές φορές αισθάνομαι και ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου ενώ δεν εχει κάνει τπτ που να δείχνει πως δεν είμαι υποστηρικτικός ( απεναντίας) και σκέφτομαι πως δε του αξίζει να βασανίζεται και αυτός μαζί με εμένα, με τα mood swings μου και με την πιθανότητα να μη μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί που πάντα ήθελε. Νιώθω εντελώς μουδιασμένη από τα χθεσινά γιατί με έβαλαν να σκεφτώ σενάρια που δεν είχα ποτέ λάβει υπόψιν. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ θετικά παρότι είμαι εν γενεί πολύ αισιόδοξος κ πρόσχαρος άνθρωπος.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και στέλνω μια αγκαλιά. ♥️κοριτσι μου εγω αυτο που θα σου πω με πληρη βεβαιοτητα ειναι πως παιδι θα κανεις κι οχι μονο ενα. οσα θες. ειναι δυσκολος ο δρομος της υπογονιμοτητας και θελει αγωνα, αντοχες, θυσιες. αλλα αν το παρεις αποφαση και παλεψεις ειναι απλα θεμα χρονου. πιστεψε εν ετει 2025 ολα γινονται. θα συμβει και ειμαι σιγουρη πως σε σενα θα συμβει ακομα πιο αμεσα απο οτι πιστευεις. λογικο να απογοητευεσαι και να αγχωνεσαι, ολες τα εχουμε περασει, αλλα πραγματικα να εισαι 1000% σιγουρη πως παιδια θα κανεις. ολα υπερνικουνται πλεον με τον εναν η τον αλλο τροπο.
-
Μανούλες Αυγούστου 2018
-
Θέματα
-
- 7.646 απαντήσεις
- 933.068 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.506 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.588 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.403 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.044 εμφανίσεις
-
-
-
- 965 απαντήσεις
- 98.488 εμφανίσεις
-
- 7.646 απαντήσεις
- 933.068 εμφανίσεις
-
- 1.042 απαντήσεις
- 41.564 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 9.741 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 138 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.571 εμφανίσεις
-
- 1.779 απαντήσεις
- 226.725 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.122 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 986 απαντήσεις
- 52.584 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 92 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα