Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , linaa είπε:

στο ασπρομαυρο που ειναι σαν ακτινογραφια φανηκε καλα. μετα που του ειπα για 3d κ εβαλε το ενχρωμο ειχε το μισο μπροστα τον πλακουντα κ εβαλε κ το χερι του στην μυτη... 

στο μεταξυ επειδη ειχαμε κανει ειδη πολυ ωρα ψιλοβαρεθηκε κ αυτος να το παλεψει για φωτο κ μου ειπε ε αφου ειναι καλα το μωρο τι να τις κανουμε τις φωτο. τον λυπηθηκα κ εγω μια ωρα παλευε!!!

Ε, εντάξει!!!αφού το είδε στο ασπρόμαυρο μια χαρά!οι  φώτο είναι το τελευταίο!

πρίν από 42 λεπτά , elenistam είπε:

pos ine na vlepeis to prosopo tis gia proti fora??????????De to xoraei o nous mou

Συνήθως το έβλεπα και στον υπέρηχο στον γιατρό!έγχρωμο το είδαμε πρώτη φορά και φυσικά κύλησε το δάκρυ!!!!χαζευα τα χειλακια της, την φάτσα της!είχε και φοβερή ανάλυση ο υπερυχος εκεί που το έκανα γιατί και άλλα που εχω δει δεν φαινόταν τόσο καθαρά!την κατα ευχαριστήθηκα στην β'επιπεδου!!!

• Μου αρέσει 3

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ε, εντάξει!!!αφού το είδε στο ασπρόμαυρο μια χαρά!οι  φώτο είναι το τελευταίο!

Συνήθως το έβλεπα και στον υπέρηχο στον γιατρό!έγχρωμο το είδαμε πρώτη φορά και φυσικά κύλησε το δάκρυ!!!!χαζευα τα χειλακια της, την φάτσα της!είχε και φοβερή ανάλυση ο υπερυχος εκεί που το έκανα γιατί και άλλα που εχω δει δεν φαινόταν τόσο καθαρά!την κατα ευχαριστήθηκα στην β'επιπεδου!!!

emena mou fainete periergo giati exo na tin do prin to pasxa kai ston iperixo pou tin eida eidame apla kiniseis kai sxima somatos.......de pigeno sixna epidi ine nosokomeio....ke den ithela akoma na pao ekso.....etsi anipomono!!!!!!!!!!!!

MNKKp3.png

3 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό εσύ!!!αύριο είμαι 25!!!με δείχνει μια μέρα μπροστά το τικερακι μου!

Τώρα που μου το λες συνειδητοποίω οτι είναι άλλες 20 μέρες μέχρι το πρώτο μαξιλάρι!!!δεν είναι τόσο μακριά τελικά!!!

Μακάρι, επειδή είναι φρεσκιες πιστεύω οτι θα κάνει δουλιτσα!!!

Λοιπον baby, θα πας αρχικ -σελίδα -εργαλεία- για την μέλλουσα μαμά!!!εκεί είναι! 

Καθολου μακριααα...εισαι παρα πολυ κοντα!!!

Μονο 20 μερουλες...αντε να περασουν...να μπω και γω στο μηνα μου...μαζι θα μετραμε :-D

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , elenistam είπε:

emena mou fainete periergo giati exo na tin do prin to pasxa kai ston iperixo pou tin eida eidame apla kiniseis kai sxima somatos.......de pigeno sixna epidi ine nosokomeio....ke den ithela akoma na pao ekso.....etsi anipomono!!!!!!!!!!!!

Πω-πω!πως αντεχεις;;;εγω και προβλήματα να μην είχα δεν θα αντεχα να μην δω το μωρό τόσο καιρό!μέχρι 3 βδομάδες άντεχω!!!αισθάνομαι και ασφάλεια οτι θα προλαβω αν είναι κάτι!όπως και έτσι έγινε τελικά!

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καθολου μακριααα...εισαι παρα πολυ κοντα!!!

Μονο 20 μερουλες...αντε να περασουν...να μπω και γω στο μηνα μου...μαζι θα μετραμε :-D

Ναι!!!!!!εσυ θα ξεκινήσεις αντίστροφη μέτρηση και εγω θα συνεχίσω να μετραω πιο ήρεμη πλέον!!!τι ωραία!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

6 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Κοριτσάρες τι κάνετε;   Έτρεχα λίγο αυτές τις μέρες αν και διαβάζω τις συζητήσεις σας κάναμε τον πολιτικό γάμο είμαι κι εγώ παντρεμένη πια! Η μπέμπα μου μια χαρά χορεύει συνεχώς και σε δέκα μερούλες θα τη δούμε και ανυπομονώ. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και να το προσέξετε κι εσείς - ανακάλυψα (λόγω απίστευτης φαγούρας) πριν λίγες μέρες κάτω από το κάθε στήθος αρκετές κόκκινες "γραμμές" σαν γρατζουνιές. Από την αρχή της εγκυμοσύνης βάζω κρέμα πρόληψης ραγαδων (frezyderm prevenstria χρησιμοποιώ) παντού, δεν υπολόγισα όμως να βάλω κάτω από τους μαστούς , έβαζα πάντα μόνο πάνω και πλάι. Τώρα πήρα και την reconstria της frezyderm εδώ και 3 μέρες και βάζω (είναι για ραγάδες) μέχρι στιγμής απλά δεν έχω φαγούρα. 

Να ζήσετε, κορίτσι μου! Πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό η μπεμπούλα!

Αυτές οι εβδομάδες (24η - 27η) είναι οι πιο κρίσιμες για ραγάδες, από ό,τι διάβασα. Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να βγουν ή και μετά την γέννα ακόμα! :shock::shock:

Να φροντίσεις να πίνεις πολύ νερό, να ενυδατώνεται το δέρμα και εσωτερικά, και φυσικά τις κρεμούλες σου όπως κάνεις ήδη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, elenistam είπε:

nomizo mono pou meta apo tis skies tou iperixou vlepeis pleon mitoula kai xilakia arkei.....ego sto internet blepo kati foto kai exo enthousiastei

Δε θα καταλάβεις κ πολλά εμάς είχε τα χεράκια στο κεφάλι κιολας καλά ναι αύτα ξεχωρίζουν  αλλά τα ματάκια ρουθούνακια στομα θα στα δείξει εκείνη την ώρα που θα κοιτάει το μωρό 

3 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Να ζήσετε, κορίτσι μου! Πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό η μπεμπούλα!

Αυτές οι εβδομάδες (24η - 27η) είναι οι πιο κρίσιμες για ραγάδες, από ό,τι διάβασα. Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να βγουν ή και μετά την γέννα ακόμα! :shock::shock:

Να φροντίσεις να πίνεις πολύ νερό, να ενυδατώνεται το δέρμα και εσωτερικά, και φυσικά τις κρεμούλες σου όπως κάνεις ήδη.

Μία φίλη μου είπε εκανε 2 βδομαδεσ πριν γεννήσει κ γω τώρα ξέρω αρχίζουν  να εμφανίζονται 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Αχ εμένα ο γιατρος μου δίνει κάθε φορά 3D φωτογραφία και ξετρελαίνομαι όλο και πιο πολυ... εντάξει, ειναι λίγο τερατάκι έτσι κίτρινο που φαίνεται, αλλα βλέπεις πεντακάθαρα ολα τα χαρακτηριστικά. Ήδη παππούδες και θείοι βάζουν στοιχήματα σε ποιον μοιάζει!!!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Caty είπε:

Αχ εμένα ο γιατρος μου δίνει κάθε φορά 3D φωτογραφία και ξετρελαίνομαι όλο και πιο πολυ... εντάξει, ειναι λίγο τερατάκι έτσι κίτρινο που φαίνεται, αλλα βλέπεις πεντακάθαρα ολα τα χαρακτηριστικά. Ήδη παππούδες και θείοι βάζουν στοιχήματα σε ποιον μοιάζει!!!

Εγω μόλις τους έδειξα τις 3d από την β'επιπεδου μου έλεγαν όλοι οτι αν της βάλουμε και μουσια είναι ίδια ο πατέρας της!!!εγω φυσικά που βλέπω καλά, βλέπω οτι είναι φτυστη εγώ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Qqe8p2.png

Just now, rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω μόλις τους έδειξα τις 3d από την β'επιπεδου μου έλεγαν όλοι οτι αν της βάλουμε και μουσια είναι ίδια ο πατέρας της!!!εγω φυσικά που βλέπω καλά, βλέπω οτι είναι φτυστη εγώ!!!

Απλά τα πράγματα!!! Χαχαχα

Κορίτσια μου έχετε δυσπεψία γενικά?? Το τελευταίο τριήμερο με το που θα φάω κάτι λίγο νιώθω σαν μπαλόνι..

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , modena είπε:

Απλά τα πράγματα!!! Χαχαχα

Κορίτσια μου έχετε δυσπεψία γενικά?? Το τελευταίο τριήμερο με το που θα φάω κάτι λίγο νιώθω σαν μπαλόνι..

Είναι απλά τα πράγματα!!!δεν φταιω εγω που δεν βλέπουν καλά!!!

Εγω εχω καούρες και παλινδρόμηση!ανεβοκατεβαίνει το φαι, οτι και αν φάω!και είναι χειρότερο σε εμένα γιατί είμαι και ξάπλα!

Qqe8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Είναι απλά τα πράγματα!!!δεν φταιω εγω που δεν βλέπουν καλά!!!

Εγω εχω καούρες και παλινδρόμηση!ανεβοκατεβαίνει το φαι, οτι και αν φάω!και είναι χειρότερο σε εμένα γιατί είμαι και ξάπλα!

Ναι δεν μπορείς να περπατήσεις να σε βοηθήσει .. εγώ τώρα είμαι να σκάσω! Νιώθω σαν να είναι έτοιμη να εκραγεί η κοιλιά μου. Θα το δω θετικά.. ευκαιρία για δίαιτα! Χαχαχα

• Χαχα 1

XM9Hp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε οοολες καλά!!

Εμένα που λέτε έσπασε το κινητό μου που έμπαινα στο φόρουμ, δεν θυμόμουν τον κωδικό κ έτσι μια η δουλειά (που πλεον δεν την παλεύω ούτε μία μέρα ακόμα, σκέφτομαι να πάρω αναρρωτική γιατί η άδεια θα ξεκινήσει 10 Ιουνίου) μια άλλα οικογενειακά θέματα (ασθενεια κοντινού προσώπου που δόξα τω Θεώ πλέον όλα καλά) μ έκαναν να μην έχω χρόνο για τίποτα... 

Μετράω αντίστροφα κ ανυπομονώ!! Σας έχασα λίγο αλλά σας σκεφτόμουν!!:mad:

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

πρίν από 12 λεπτά , Agusta είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε οοολες καλά!!

Εμένα που λέτε έσπασε το κινητό μου που έμπαινα στο φόρουμ, δεν θυμόμουν τον κωδικό κ έτσι μια η δουλειά (που πλεον δεν την παλεύω ούτε μία μέρα ακόμα, σκέφτομαι να πάρω αναρρωτική γιατί η άδεια θα ξεκινήσει 10 Ιουνίου) μια άλλα οικογενειακά θέματα (ασθενεια κοντινού προσώπου που δόξα τω Θεώ πλέον όλα καλά) μ έκαναν να μην έχω χρόνο για τίποτα... 

Μετράω αντίστροφα κ ανυπομονώ!! Σας έχασα λίγο αλλά σας σκεφτόμουν!!:mad:

Καλώς την!!!!!άντε και ανησυχησαμε!!!

Πολύ χαίρομα που είσαστε καλά!!!

Να πάρεις αναρρωτική, μην πιεζεις τον εαυτό σου!δεν χαλασε ο κόσμος να σταματήσεις 1 μήνα νωρίτερα!

Εγω σε ακινησία αλλά το παλευω!

Πολύ χαρηκα που επέστρεψες!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς την!!!!!άντε και ανησυχησαμε!!!

Πολύ χαίρομα που είσαστε καλά!!!

Να πάρεις αναρρωτική, μην πιεζεις τον εαυτό σου!δεν χαλασε ο κόσμος να σταματήσεις 1 μήνα νωρίτερα!

Εγω σε ακινησία αλλά το παλευω!

Πολύ χαρηκα που επέστρεψες!!!

Υπομονή για το μωρούλι σου @rapounzel_rapounzel μου!! Κοντεύουμε!!! Στεναχωριέμαι τώρα που έχασα τοοοσα νέα σας..

Έτσι λέω να κάνω με τη δουλειά... πιέζομαι πάρα πολύ, τελευταία με πιάνουν τα κλάματα το βράδυ πριν κοιμηθώ γιατί δεν θέλω να πάω την άλλη μέρα..Κ αύριο ξεκινάει πολύ δύσκολη εβδομάδα πάλι.. Την Παρασκευή έχω ραντεβού κ θα ζητήσω να μου γράψει αναρρωτική ο γιατρός, αλλά δεν ξέρω μήπως πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου..

hutep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...