Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

1 hour ago, Melissoula27 είπε:

Κοριτσάρες τι κάνετε;   Έτρεχα λίγο αυτές τις μέρες αν και διαβάζω τις συζητήσεις σας κάναμε τον πολιτικό γάμο είμαι κι εγώ παντρεμένη πια! Η μπέμπα μου μια χαρά χορεύει συνεχώς και σε δέκα μερούλες θα τη δούμε και ανυπομονώ. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και να το προσέξετε κι εσείς - ανακάλυψα (λόγω απίστευτης φαγούρας) πριν λίγες μέρες κάτω από το κάθε στήθος αρκετές κόκκινες "γραμμές" σαν γρατζουνιές. Από την αρχή της εγκυμοσύνης βάζω κρέμα πρόληψης ραγαδων (frezyderm prevenstria χρησιμοποιώ) παντού, δεν υπολόγισα όμως να βάλω κάτω από τους μαστούς , έβαζα πάντα μόνο πάνω και πλάι. Τώρα πήρα και την reconstria της frezyderm εδώ και 3 μέρες και βάζω (είναι για ραγάδες) μέχρι στιγμής απλά δεν έχω φαγούρα. 

Καλώς τήν!!!να ζησετε!!!και εγω frezyderm χρησιμοποιώ!βάζω παντού όμως!σε όλο το στήθος κυκλικά,κοιλιτσα, μέση, γλουτούς και λίγο στους μηρούς!

Τσεκαρε την reconstria γιατί δεν θυμάμαι αν κάνει στην εγκυμοσύνη!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς τήν!!!να ζησετε!!!και εγω frezyderm χρησιμοποιώ!βάζω παντού όμως!σε όλο το στήθος κυκλικά,κοιλιτσα, μέση, γλουτούς και λίγο στους μηρούς!

Εεεεπ...τωρα ειδα οτι εκλεισες τις 25 βδομαδεεεες.

Αντε μανα μου αλλες 20 μερες και θα ηρεμησειιιις!!!

Εισαι πολυ κοντα :mad:

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ευχαριστούμε! Ναι κάνει το γράφει πάνω στη συσκευασία. Ελπίζω να φύγουν είναι πολύ άσχημο!

πρίν από 21 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εεεεπ...τωρα ειδα οτι εκλεισες τις 25 βδομαδεεεες.

Αντε μανα μου αλλες 20 μερες και θα ηρεμησειιιις!!!

Εισαι πολυ κοντα :mad:

Κοριτσάκι μου γλυκό εσύ!!!αύριο είμαι 25!!!με δείχνει μια μέρα μπροστά το τικερακι μου!

Τώρα που μου το λες συνειδητοποίω οτι είναι άλλες 20 μέρες μέχρι το πρώτο μαξιλάρι!!!δεν είναι τόσο μακριά τελικά!!!

πρίν από 13 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Ευχαριστούμε! Ναι κάνει το γράφει πάνω στη συσκευασία. Ελπίζω να φύγουν είναι πολύ άσχημο!

Μακάρι, επειδή είναι φρεσκιες πιστεύω οτι θα κάνει δουλιτσα!!!

πρίν από 20 λεπτά , modena είπε:

@Melissoula27 να ζήσετε κοριτσι μου ευτυχισμένοι κ με το καλό να ρθει κ το ζουζουνακι σας!!!

@rapounzel_rapounzel πως έκανες την αίτηση στο babyspace? Ψάχνω παντού κ τπτ..

Λοιπον baby, θα πας αρχικ -σελίδα -εργαλεία- για την μέλλουσα μαμά!!!εκεί είναι! 

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό εσύ!!!αύριο είμαι 25!!!με δείχνει μια μέρα μπροστά το τικερακι μου!

Τώρα που μου το λες συνειδητοποίω οτι είναι άλλες 20 μέρες μέχρι το πρώτο μαξιλάρι!!!δεν είναι τόσο μακριά τελικά!!!

Μακάρι, επειδή είναι φρεσκιες πιστεύω οτι θα κάνει δουλιτσα!!!

Λοιπον baby, θα πας αρχικ -σελίδα -εργαλεία- για την μέλλουσα μαμά!!!εκεί είναι! 

Ευχαριστώ πολύ!!! Στην εμφάνιση για κινητά δεν έδειχνε τπτ, μόνο σε εμφάνιση για υπολογιστή. Τι περιέχει άραγε? Ξέρουμε?

XM9Hp2.png

πρίν από 2 λεπτά , modena είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Στην εμφάνιση για κινητά δεν έδειχνε τπτ, μόνο σε εμφάνιση για υπολογιστή. Τι περιέχει άραγε? Ξέρουμε?

Νομίζω μπιμπερο, πιπιλα και κάτι δειγματακια! Θα δείξει οταν το παραλάβουμε!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

On 3/5/2018 at 2:08 ΜΜ, linaa είπε:

κοριτσια παει κ η β επιπεδου!!! ολα καλα δοξα το θεο!!! το μωρο ειναι 471 γρ!!!! φωτο δεν καθισε ηταν μισοκρυμμενο!!! ολα καλα κοριτσια κ στα δικα σας οι επομενες!!!

μπραβο κοριτσι μου αντε να περνουμε σειρα και οι επομενες το φυλο  φαινοταν καθαρα?

...:-D

πρίν από 55 λεπτά , ναντια δε είπε:

μπραβο κοριτσι μου αντε να περνουμε σειρα και οι επομενες το φυλο  φαινοταν καθαρα?

ax kai go anipomono!!!!!!!!!!!!!!!! tin pempti tha pame..........mono stin idea oti mporei na do to prosopo tis trelenome......

MNKKp3.png

1 hour ago, ναντια δε είπε:

ευχαριστω κ στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!!! ναι το φυλο φαινοταν πεντακαθαρα αν κ το ηξερα απο αλλη εξεταση. 

γενικα μας πηρε ωρα η εξεταση. πριν πατε να εχετε φαει καλα γιατι αλλιως το μωρο δεν αλλαζει θεση με τιποτα!!! εγω εκανα τουλαχιστον ενα 1 ωρα κ σταματησαμε κιολας κ πηγα κ μια βολτα μεχρι να αλλαξει θεση! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

ευχαριστω κ στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!!! ναι το φυλο φαινοταν πεντακαθαρα αν κ το ηξερα απο αλλη εξεταση. 

γενικα μας πηρε ωρα η εξεταση. πριν πατε να εχετε φαει καλα γιατι αλλιως το μωρο δεν αλλαζει θεση με τιποτα!!! εγω εκανα τουλαχιστον ενα 1 ωρα κ σταματησαμε κιολας κ πηγα κ μια βολτα μεχρι να αλλαξει θεση! 

Τελικά εγώ ήμουν τυχερή!!!έχουμε 4 φώτο 3D απο  την β'επιπεδου και σε μεγαλύτερο μέγεθος!!!χαζεψα που βλεπαμε τόσο καλά την φάτσα της!

Ναι, εμένα μου είπαν στο τηλέφωνο να φάω σοκολάτα γάλακτος 1ωρα πριν την εξέταση και κουνιόταν συνέχεια, αφου κουναγε το χέρι του γιατρού!

Πως έλεγξε καλά το προσωπακι αφού δεν φαινόταν;;;

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Τελικά εγώ ήμουν τυχερή!!!έχουμε 4 φώτο 3D απο  την β'επιπεδου και σε μεγαλύτερο μέγεθος!!!χαζεψα που βλεπαμε τόσο καλά την φάτσα της!

Ναι, εμένα μου είπαν στο τηλέφωνο να φάω σοκολάτα γάλακτος 1ωρα πριν την εξέταση και κουνιόταν συνέχεια, αφου κουναγε το χέρι του γιατρού!

στο ασπρομαυρο που ειναι σαν ακτινογραφια φανηκε καλα. μετα που του ειπα για 3d κ εβαλε το ενχρωμο ειχε το μισο μπροστα τον πλακουντα κ εβαλε κ το χερι του στην μυτη... 

στο μεταξυ επειδη ειχαμε κανει ειδη πολυ ωρα ψιλοβαρεθηκε κ αυτος να το παλεψει για φωτο κ μου ειπε ε αφου ειναι καλα το μωρο τι να τις κανουμε τις φωτο. τον λυπηθηκα κ εγω μια ωρα παλευε!!!

πρίν από 10 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

pos ine na vlepeis to prosopo tis gia proti fora??????????De to xoraei o nous mou

MNKKp3.png

πρίν από 20 λεπτά , elenistam είπε:

pos ine na vlepeis to prosopo tis gia proti fora??????????De to xoraei o nous mou

καλα μην φανταστεις δεν φαινονται τοσο ωραια στο 3d ειναι κιτρινι η φωτο φαινονται λιγο παραξενα. εγω οσες εχω δει απο φιλες μου φωτο σαν τερατακια ειναι καθολου συγκινιτικο χα χα χα

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

καλα μην φανταστεις δεν φαινονται τοσο ωραια στο 3d ειναι κιτρινι η φωτο φαινονται λιγο παραξενα. εγω οσες εχω δει απο φιλες μου φωτο σαν τερατακια ειναι καθολου συγκινιτικο χα χα χα

nomizo mono pou meta apo tis skies tou iperixou vlepeis pleon mitoula kai xilakia arkei.....ego sto internet blepo kati foto kai exo enthousiastei

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...