Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anastella είπε:

@rapounzel_rapounzel πότε είπαμε έχεις Πητ;;; Χαχαχα! Μπας και βρεθούμε παρέα. Αλήθεια δίκλινο ή τρίκλινο; Εγώ σίγουρα τρίκλινο. 

@linaa υποτίθεται ότι το Ιασώ με συμφέρει πιο πολύ από θέμα απόστασης γτ θα βγούμε από Αττική οδό κ θα είναι πιο γρήγορα. Ενώ για το Ρέα πρέπει να πάμε από κέντρο και δεν ξέρεις τι κίνηση θα έχει εκείνη την ώρα. Αλλά... Αύγουστο μήνα τι κίνηση να έχει λέω εγώ τώρα;; Εσύ πότε με το καλό έχεις Πητ; Να υποθέσω και εσύ στο ρεα θα είσαι;

οχι εγω θα ειμαι στο Ιασω χα χα χα αλλα εχω επισκευτει κ τα δυο ειμαι πιο κοντα στο ρεα οποτε το εχω τιμησει κ αυτο χα χα χα !!! 

εγω ειμαι τελος αυγουστου. ναι αυγουστο δεν θα εχει κινηση αλλα ξερεις τι αττικη οδο δεν εχει φαναρια στενα κτλ οποτε πιο γρηγορα θα πας Ιασω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, modena είπε:

Ουαου!!! 1 κιλό?? Μεγάλα παιδιά είστε εσείς!!! Χιχιχι Μπράβο!!

Ναι στο ΙΚΑ είναι 7 μέρες των δύο ωρών τα μαθήματα εδώ.

Το σκέφτομαι κ εγώ το orchestra για την πορεία γιατί η κάρτα αυτή σου λύνει τα χέρια! Άντεχαν στα πλυσίματα?

Ναι πραγματικά και δεν έχω κανένα παράπονο σε οτιδήποτε και να πήρα από εκεί!! Όλα αψογα,χωρίς να μαζεύουν κουμπάκια 'η να χαλάνε ραφές! 

6 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο!

Προς το παρόν θέλουμε να φτάσουμε 28η βδομάδα για να είμαι ασφαλής!αν ολα πάνε καλά θα φτάσουμε την 34η!δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα γέννησω!μπορεί και να γέννησω την 40η!άλλα δεν το βλέπω!το θέμα είναι να φτάσουμε 28η!

Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη!!!

Τουλάχιστον κάποιες μπορείτε να με καταλαβετε και είναι σημαντικό για εμένα!!!

Από την nutricia μου έστειλαν πριν δύο μέρες μια τσαντουλα και ενα βιβλιαρακι με οδηγίες θηλασμού!έπαθα πλάκα που η nutricia είναι μια εταιρία με γάλατα και υποστηρίζει τόσο θερμά τον θηλασμό και λέει οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό!σε κάνα 2 που είχα κάνει εγγραφή έλεγε να στείλω πάλι όταν μπω στον 7ο γιατί δεν στέλνουν νωρίτερα!

Όλα καλά εύχομαι και δεν μπορείς να  ξερεις..μπορει  να φτάσεις  και 40 εκεί που δεν το πιστεύεις και θα πάρεις στην αγκαλιτσα σου το κοριτσάκι σου!!! :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

λιγα υγρα ειναι φυσιολογικα μεσα στην μερα. 

τα κωλοεντερα μου πρεπει να ναι......τωρα δοκιμασα να παω τουαλετα και ενω εχω δε μπορω να τα βγαλω.....μαλλον για αυτο ποναω......

MNKKp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenistam είπε:

τα κωλοεντερα μου πρεπει να ναι......τωρα δοκιμασα να παω τουαλετα και ενω εχω δε μπορω να τα βγαλω.....μαλλον για αυτο ποναω......

να παρεις κατι να πας τουαλετα μην ζοριζεσε τσαμπα δεν ειναι καλο! 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

να παρεις κατι να πας τουαλετα μην ζοριζεσε τσαμπα δεν ειναι καλο! 

τι να παρω? δε μπορω να φαω δαμασκηνα......τιποτα αλλο δε με πιανει...χθες πηγα λιγο....αλλα δε ξερω γιατι σημερα ποναω....τωρα πινω καφε μπας και μου ρθει.....συγνωμη για τη συζητηση επιπεδου

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anastella είπε:

@rapounzel_rapounzel πότε είπαμε έχεις Πητ;;; Χαχαχα! Μπας και βρεθούμε παρέα. Αλήθεια δίκλινο ή τρίκλινο; Εγώ σίγουρα τρίκλινο. 

@linaa υποτίθεται ότι το Ιασώ με συμφέρει πιο πολύ από θέμα απόστασης γτ θα βγούμε από Αττική οδό κ θα είναι πιο γρήγορα. Ενώ για το Ρέα πρέπει να πάμε από κέντρο και δεν ξέρεις τι κίνηση θα έχει εκείνη την ώρα. Αλλά... Αύγουστο μήνα τι κίνηση να έχει λέω εγώ τώρα;; Εσύ πότε με το καλό έχεις Πητ; Να υποθέσω και εσύ στο ρεα θα είσαι;

Εχω 19 Αυγούστου αλλά λογικά θα γέννησω νωρίτερα!

Εννοείται τρίκλινο!εμένα μ'αρεσει το Ρέα πιο πολύ από το Ιασώ!έχει και οθόνη σε κάθε κρεβάτι και έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ!

Qqe8p2.png

4 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

Ναι πραγματικά και δεν έχω κανένα παράπονο σε οτιδήποτε και να πήρα από εκεί!! Όλα αψογα,χωρίς να μαζεύουν κουμπάκια 'η να χαλάνε ραφές! 

Όλα καλά εύχομαι και δεν μπορείς να  ξερεις..μπορει  να φτάσεις  και 40 εκεί που δεν το πιστεύεις και θα πάρεις στην αγκαλιτσα σου το κοριτσάκι σου!!! :)

Μακάρι κοριτσάκι μου!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Κοριτσάρες τι κάνετε;   Έτρεχα λίγο αυτές τις μέρες αν και διαβάζω τις συζητήσεις σας κάναμε τον πολιτικό γάμο είμαι κι εγώ παντρεμένη πια! Η μπέμπα μου μια χαρά χορεύει συνεχώς και σε δέκα μερούλες θα τη δούμε και ανυπομονώ. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και να το προσέξετε κι εσείς - ανακάλυψα (λόγω απίστευτης φαγούρας) πριν λίγες μέρες κάτω από το κάθε στήθος αρκετές κόκκινες "γραμμές" σαν γρατζουνιές. Από την αρχή της εγκυμοσύνης βάζω κρέμα πρόληψης ραγαδων (frezyderm prevenstria χρησιμοποιώ) παντού, δεν υπολόγισα όμως να βάλω κάτω από τους μαστούς , έβαζα πάντα μόνο πάνω και πλάι. Τώρα πήρα και την reconstria της frezyderm εδώ και 3 μέρες και βάζω (είναι για ραγάδες) μέχρι στιγμής απλά δεν έχω φαγούρα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 30 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Κοριτσάρες τι κάνετε;   Έτρεχα λίγο αυτές τις μέρες αν και διαβάζω τις συζητήσεις σας κάναμε τον πολιτικό γάμο είμαι κι εγώ παντρεμένη πια! Η μπέμπα μου μια χαρά χορεύει συνεχώς και σε δέκα μερούλες θα τη δούμε και ανυπομονώ. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και να το προσέξετε κι εσείς - ανακάλυψα (λόγω απίστευτης φαγούρας) πριν λίγες μέρες κάτω από το κάθε στήθος αρκετές κόκκινες "γραμμές" σαν γρατζουνιές. Από την αρχή της εγκυμοσύνης βάζω κρέμα πρόληψης ραγαδων (frezyderm prevenstria χρησιμοποιώ) παντού, δεν υπολόγισα όμως να βάλω κάτω από τους μαστούς , έβαζα πάντα μόνο πάνω και πλάι. Τώρα πήρα και την reconstria της frezyderm εδώ και 3 μέρες και βάζω (είναι για ραγάδες) μέχρι στιγμής απλά δεν έχω φαγούρα. 

Καλώς ήρθες στο club των παντρεμενων!! Να ζήσετε να ευτυχησετε! Κ γω βάζω κρέμα για τις ραγάδες μέχρι στιγμής τίποτα ούτε φαγούρα εχω

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 5 λεπτά , gogouli88 είπε:

Καλώς ήρθες στο club των παντρεμενων!! Να ζήσετε να ευτυχησετε! Κ γω βάζω κρέμα για τις ραγάδες μέχρι στιγμής τίποτα ούτε φαγούρα εχω

Ευχαριστούμε πολύ Γωγώ!! Κι εγώ βάζω εξαρχής αλλά δεν σκέφτηκα η χαζή να βάζω και από κάτω. Το στήθος μου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ 3 νούμερα πάνω αφού ο γιατρός μου έλεγε για πλακα ότι τα κιλά τα έχω πάρει εκεί όλα. Την πάτησα λοιπόν 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...